NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Cowboy

2News.be / Trefwoorden / Cowboy

Fietsenmaker Cowboy komt met app om digitale VanMoof-sleutel te bewaren
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
VanMoof-concurrent Cowboy heeft een app uitgebracht waarin mensen met een VanMoof hun digitale fietssleutel kunnen opslaan. Op die manier kunnen ze hun fiets op slot blijven zetten en van het slot halen, mochten de servers van VanMoof eventueel offline gaan.


ONS RAPPORT. Flets optreden van de Genk-aanvoerder - Bij Union haalde spits ?als cowboy? trekker over en ontbrak het middenvelder aan ?offensieve pilipili?
22 Mei 2023, 00:02 HLN.BE
RC Genk - Union was vooral voor de rust een tornado, maar met het punt schieten beide ploegen uiteindelijk weinig op. Geen echt uitblinkers, maar ook niemand die door het ijs zakte. Al viel bij Genk vooral het opnieuw mindere optreden van hun kapitein op. Voor Union liep Victor Boniface alweer in de kijker. Samen met twee spelers van Genk krijgt hij een 7 op 10, het hoogste cijfer op ons rapport.


Cowboy brengt functie uit die vermogen e-bike aanpast aan omgeving en gewicht
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Cowboy brengt vanaf donderdag een ota-update uit voor de Cowboy 4- en 4ST-e-bikes, waarmee de fietsen afhankelijk van de omgeving, zoals bergop fietsen of bij veel tegenwind, meer of minder vermogen leveren. Er komt een power saving-modus om energie te besparen.


Cowboy brengt functie uit die vermogen e-bike aanpast aan omgeving en gewicht
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Cowboy brengt vanaf donderdag een ota-update uit voor de Cowboy 4- en 4ST-e-bikes, waarmee de fietsen afhankelijk van de omgeving, zoals bergop fietsen of bij veel tegenwind, meer of minder vermogen leveren. Er komt een power saving-modus om energie te besparen.


Cowboy beschikt over vers geld
9 Maart 2023, 00:06 Skynet
De maker van elektrische fietsen Cowboy heeft vers geld opgehaald bij investeerders om zijn "groei naar winstgevendheid te ondersteunen". Dat bevestigt het Brussels bedrijf donderdag. Verdere details maakt het niet bekend.


RECENSIE. ?Copenhagen Cowboy?: ?Deze arthouse superheldin doet de vrouwen van Marvel op simpele stoeipoezen lijken?
9 Januari 2023, 00:03 HLN.BE
Wie ?Borgen? al volledig binnenstebuiten heeft gekeerd en zin heeft in meer Deense delicatessen kan dezer dagen z?n hartje ophalen aan ?Copenhagen Cowboy? op Netflix. De zesdelige neon-noir-reeks komt uit de koker van ?Drive?-regisseur Nicolas Winding Refn en vertelt alweer een verhaal van een wraakengel die kopstukken van de criminele onderwereld moet trotseren in een symfonie van seksueel geweld, synthpop en stilistische camerabewegingen. Of deze Deense filmmaker -die weleens het liefdeskind van David Lynch en Quentin Tarantino wordt genoemd- ook in serievorm z?n ei kan leggen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ?Kijkgids? voor u uit.


Laatste cowboy van Kempen vertrekt naar eeuwig jachtvelden
1 Februari 2021, 18:18 Gazet v. Antwerpen

In het Heilig Hartziekenhuis in Mol is afgelopen donderdag Guy Flass op 78-jarige leeftijd overleden. De man was in heel Vlaanderen bekend als sheriff Cole Younger, de bezieler van westerndorp Centennial City.




Cowboy- en indianenfeest mag gewoon, zegt Openbaar Ministerie
4 Mei 2018, 11:06 NOS nieuws

TivoliVredenburg heeft zich niet schuldig gemaakt aan belediging bij de organisatie van een kinderfeest, vorig jaar juni. Dat meldt het Openbaar Ministerie.

Het Utrechtse muziekcentrum had kinderen opgeroepen om naar het feest te komen verkleed als cowboy of indiaan. Actiegroep De Grauwe Eeuw had daar aanstoot aan genomen en aangifte gedaan van belediging wegens de "racistische stereotypen" en de "gewekte associatie bij kinderen dat volkerenmoord iets leuks is".

Het OM komt tot de conclusie dat het zich verkleden als cowboy of indiaan niet gezien kan worden als een negatieve stereotypering van cowboys of indianen.

Ook is niet te bewijzen dat er opzet was om een groep te beledigen. Verder is er volgens het OM geen aanknopingspunt voor de mening van de actiegroep dat het verkleedfeest de associatie oproept dat volkerenmoord iets leuks is. "Het verkleden is een spel en houdt geen goedkeuring in van geweld tegen enige groep."

Wilde Westen

TivoliVredenburg organiseerde op 4 juni 2017 een kinderfeest My First Festival met het Wilde Westen als thema, schrijft RTV Utrecht.

Door de ophef besloot TivoliVredenburg in februari dit jaar om het cowboy- en Indianenthema te schrappen. "Het is niet verstandig geweest dit thema te kiezen", zei directeur Frans Vreeke er toen over. Hij was vanochtend niet voor commentaar beschikbaar.

Het eerstvolgende First Festival is in december.




Nico keek naar een cowboy en herkende zichzelf. Zou hij dat kunnen, zichzelf spelen?
1 Mei 2018, 15:54 Volkskrant
Twee weken geleden zag ik een film die mij aan het denken zette. Het gaat om The Rider, waarin het verhaal wordt verteld van een rodeorijder die door een ongeluk - er gaat een paard op zijn hoofd staan - een succesvolle carrière ziet verdampen.  Een paard op je hoofd. Daar ging ik al. Bij mij heeft er nog nooit iemand op mijn hoofd gestaan. Ik zou ook niet weten hoe je dat voor elkaar krijgt. Dan


Cowboy zkt vrouw: voor deze opvallende deelnemer staan de kandidates al te drummen terwijl VTM hem nog moet voorstellen
1 April 2018, 03:36 Gazet v. Antwerpen

VTM moet hem nog officieel voorstellen, maar de brieven en berichten stromen al vlotjes binnen voor Leuvenaar Jan (29) uit Boer zkt Vrouw ? De Wereld Rond. Zijn cowboyhoed, het niet onaardige lijf en de Australische natuurpracht zitten er wellicht voor iets tussen. ?Ik laat het gewoon op me afkomen.?




'Tegenstanders cowboy- en indianenfeesten krijgen te groot podium'
3 Maart 2018, 10:00 NOS nieuws

Staatssecretaris Knops (CDA) vindt dat activisten die tegen Zwarte Piet en cowboy- en indianenfeesten zijn, een te groot podium krijgen. Hij zegt in een interview in De Telegraaf dat ze "iets van een ongelijkheid" suggereren en dat stoort hem. Hij vindt dat tradities houvast geven.

"Willen we nou de geschiedenis gaan tipp-exen? Willen we gaan ontkennen waar we vandaan komen? Het draagt alleen maar bij aan verdeeldheid."

Randstad

De staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zegt dat de discussie over Zwarte Piet en omstreden historische figuren als Jan Pieterszoon Coen vooral in de Randstad wordt gevoerd.

"Ik ben als staatssecretaris ook weleens in Doetinchem, Enschede, Brabant en Zeeland. Daar zie ik een andere houding: er is daar veel meer gevoel voor traditie of cultuur", zegt hij in De Telegraaf.

Tot nu toe is de houding in het kabinet dat er niet van bovenaf regels moeten worden opgelegd over de viering van het Sinterklaasfeest of het geven van cowboy- en indianenfeesten.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn