NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Condroz

2News.be / Trefwoorden / Condroz

Condroz: Nabeschouwing van Guillaume de Mévius
7 November, 00:18 Autosport
Guillaume de Mévius en Louis Louka zijn niet aan de finish van de Condrozrally geraakt. Zondagochtend maakte een schuiver een einde aan de eerste ervaring van het duo van het RACB National Team met de Peugeot 208 T16. Tot dan hadden ze een voorbeeldig parcours afgelegd.


Verschueren heeft BK rally bijna op zak na eerste dag in de Condroz

Kris Princen (Skoda Fabia R5) staat na de openingsdag in de rally van de Condroz, de laatste van in totaal 9 wedstrijden die meetellen voor het BK rally, aan de leiding. De Limburger heeft 38.4 seconden voorsprong op eerste achtervolger Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5). De Nederlander Kevin Abbring (Peugeot 208 T16) is na koppelingsproblemen weggezakt naar de 3e plaats. Hij volgt op 39.3 seconden van leider Princen. Als Verschueren deze positie weet te behouden pakt hij zondag zijn eerste Belgische titel.
Condroz: Vincent Verschueren op titelkoers
4 November, 19:18 Autosport
Kris Princen lijkt goed op weg om zijn vierde seizoenszege binnen te halen. Hij leidt na dag 1 in de Rallye du Condroz, de afsluitende manche van het BRC. Vincent Verschueren behoudt met een voorlopige tweede plaats zicht op de titel.


Condroz: Princen leidt na vijf KP's
4 November, 17:30 Autosport
156 teams presenteerden zich deze ochtend aan de start van de laatste wedstrijd van het Belgian Rally Championship 2017, de Condroz Rally in Hoei. Alle Belgische tenoren zijn van de partij, zelfs het legendarische duo Bruno Thiry en Stéphane Prévot, die 20 jaar geleden hun eerste overwinning behaalden langs de oevers van de Maas. Zij openden de weg, gevolgd door Vincent Verschueren, de leider in het Belgisch kampioenschap die zijn eerste rallytitel veilig wil stellen.


Condroz: Enkele reacties uit het Citroën-kamp voor de start
4 November, 11:30 Autosport
Na een nuttige testsessie nabij Namen op donderdag trokken de teams ondersteund door Citroën Belux deze vrijdag naar het assistentiepark in Hoei, om er tevens aan de traditionele shakedown deel te nemen. Voor François Duval en Xavier Portier (Citroën DS3 R5 #11), Bruno Thiry en Stéphane Prévot (Citroën DS3 R5 #2), Kevin Demaerschalk en Bram Eelbode (Citroën DS3 R5 #16) en Yves Matton en Thierry Denis (Citroën C4 WRC n#9) een uitstekende gelegenheid om voor de start op zaterdagochtend een laatste keer hun afstellingen te verfijnen.


Condroz beslecht titelstrijd
2 November, 15:24 Autosport
Manche negen en het Belgische rallykampioenschap moet nog quasi alle kampioenen vrijgeven. Daar zal de Rallye du Condroz, de traditionele afsluiter, komend weekend voor zorgen. Robin Maes of Stefaan Prinzie, Guillaume de Mévius of Sébastien Bédoret, maar voor een tweede nationale titel Kris Princen of de finale ontgroening van Vincent Verschueren? Alle antwoorden na 205 vettige kilometers tegen de klok in en rond Huy.


De Condroz beslist titelstrijd op BK rally
2 November, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Dit weekend wordt de Condroz rally gereden, de negende en laatste wedstrijd van het BK. De 44e Condroz rally staat volledig in het teken van de Belgische titelstrijd. Na zijn fout in de East Belgian Rally is de Nederlander Kevin Abbring (Peugeot 208 T16) uitgeteld voor de eindzege en spitst de strijd zich toe op het duel tussen Skodarijders Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5) en Kris Princen (Skoda Fabia R5).
Condroz: Citroën met Duval, Thiry en Demaerschalk in strijd der generaties
24 Oktober, 21:30 Autosport
Voor de 44e Condroz-rally brengt Citroën Belux drie kleppers van formaat aan de start. François Duval, Bruno Thiry en Kevin Demaerschalk krijgen elk een Citroën DS3 R5 onder de bips geschoven in de jacht op eremetaal, hoewel realisme overheerst op gebied van ambitie. Naast voorgenoemde drie rijders tekent ook Citroën sportdirecteur Yves Matton wederom present, met een C4 WRC, en wordt Bruno Thiry bovendien geflankeerd door Stéphane Pre?vot.


Polle Geusens met GT86 CS-R3 naar Condroz
24 Oktober, 16:06 Autosport
Polle Geusens zal de komende rally van de Condroz betwisten in de Toyota GT86 CS-R3. Dat maakte Toyota zelf bekend dinsdag.


Condroz Rally: Voorbeschouwing van Sébastien Bedoret
4 Oktober, 00:48 Autosport
Door in de East Belgian Rally een derde zege in het Junior-kampioenschap te laten optekenen wist Sébastien Bedoret zijn kansen op de Belgische Junior-rallytitel gaaf te houden. De ontknoping valt begin november in de Condrozrally.


Condroz: Naar een duel Princen - Verschueren
3 Oktober, 09:12 Autosport
Als ons geheugen ons niet in de steek laat, wordt de titel in het Belgische Rallykampioenschap voor het eerst in bijna een decennium in de Rally van de Condroz beslecht. Kevin Abbring zag zijn titelkansen afgelopen weekend verloren gaan in een gracht in de Oostkantons waardoor we afstevenen op een rechtstreeks duel tussen Kris Princen en Vincent Verschueren. Die laatste keert terug van de East Belgian Rally met een voorsprong van twaalf punten op Princen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be