NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Com


Booking.com crowdsourcet nieuwe commercials
Dinsdag, 07:06 Emerce
De commercials voor de nieuwe internationale reclamecampagne 'Book Your Next Story' van Booking.com zijn gemaakt met video's van zijn eigen medewerkers.


Bol.com is gestopt met de verkoop van lachgaspatronen
11 Februari, 02:24 NOS nieuws

Bol.com is gestopt met de verkoop van lachgaspatronen die gebruikt worden voor slagroomspuiten. De webwinkel doet dat omdat de lachgaspatronen in combinatie met ballonnen kunnen worden gebruikt als drugsmiddel. Dat bevestigt een woordvoerder tegen NH Nieuws.

"Aangezien de patronen steeds meer in opspraak raken en er eind vorig jaar is aangekondigd dat er op korte termijn ten aanzien van het kopen van lachgaspatronen in de Warenwet strengere bepalingen zullen worden opgenomen, hebben wij vorige maand besloten de artikelen niet langer te verkopen", zegt de woordvoerder.

Drugsdeskundigen maken zich zorgen over het toenemend gebruik van lachgas door tieners. Een revalidatie-arts waarschuwde onlangs dat extreem gebruik ernstige schade aan het ruggenmerg kan veroorzaken. De overheid wil het voor minderjarigen moeilijker maken om lachgaspatronen aan te schaffen.
JD.com opent Franse webwinkel
7 Februari, 12:54 Emerce
JD.com, de belangrijkste rivaal van Alibaba, betreedt de Europese markt. Als eerste wordt een webwinkel in Frankrijk geopend.


Chinese onlinewinkelreus JD.com landt in Europa

De Chinese e-commercereus JD.com wil tegen 2019 actief zijn in Europa en op die manier Amazon concurrentie aandoen. Dat heeft oprichter en eigenaar Richard Liu gezegd in een interview met de Financial Times.
Chef Jet.com houdt het alweer voor gezien
30 Januari, 14:06 Emerce
Online retailer Jet.com, onderdeel van Walmart, neemt alweer afscheid van zijn president Liza Landsman. Ze zat nauwelijks een jaar op haar post.


Heineken? Philips? Nee, Booking.com is Nederlands succesvolste multinational
29 Januari, 22:12 Volkskrant
De succesvolste Nederlandse multinational heet niet Heineken, ASML, Shell of Philips. Gemeten naar de verhouding tussen omzet en winst boert Booking.com beter dan al deze beursgenoteerde reuzen. Het Amsterdamse webbedrijf heeft volgens zijn jongste jaarrekening meer dan 2,4 miljard euro winst geboekt in 2016, en dat bij een omzet van 7,1 miljard euro. Dat komt dus neer op een winstmarge van 33 pro


2,4 miljard euro winst voor Booking.com
29 Januari, 09:18 Emerce
Booking.com heeft in 2016 een nettowinst geboekt van 2,4 miljard euro, 400 miljoen meer dan een jaar terug. Met die cijfers passeert het Nederlandse bedrijf met gemak een Heineken, Philips of zelfs ASML.


bol.com test levering binnen twee uur
25 Januari, 13:30 Emerce
Bol.com begint een test waarbij het orders binnen twee uur na bestelling wil kunnen afleveren. Daarnaast houdt het een proef met fietsfabrikant Union voor levering en afstelling bij lokale fietsenmakers.


Fnac Vanden Borre bouwt nieuw magazijn in Willebroek

Fnac Vanden Borre bouwt een nieuw magazijn van 14.000 vierkante meter in Willebroek. Dat zal in juni de deuren openen. In het huidige distributiecentrum in Sint-Pieters-Leeuw is er niet voldoende oppervlakte om het ruimere aanbod van de twee ketens te kunnen volgen, luidt het woensdag in een communiqué. Op korte termijn komen er geen jobs bij.
AO.com groeit in Europa ondanks beperkte marketinginzet
11 Januari, 11:18 Emerce
Online elektronicawinkel AO.com sluit 2017 af naar eigen tevredenheid en die van de aandeelhouders. Dubbelcijferige groei op thuismarkt Engeland, de beurskoers in de plus en groei in Nederland en Duitsland zonder grote reclamecampagnes.


Rechter veroordeelt Bol.com-oplichter tot cel en terugbetaling van 40.000 euro
10 Januari, 13:30 Tweakers
De rechtbank Den Haag heeft een man veroordeeld voor oplichting en witwassen, omdat hij gedurende een jaar producten op rekening bestelde bij Bol.com en deze vervolgens niet betaalde, maar doorverkocht. De man krijgt celstraf en moet 40.794,31 euro terugbetalen aan het bedrijf.


Geruchtmakend boek over Trump nu al hit bij bol.com
6 Januari, 06:48 Emerce
Het geruchtmakende boek Fire and Fury over Donald Trump wordt ook in Nederland volop besteld. Op vrijdag had bol.com al 800 bestellingen binnen, meldt het bedrijf aan RTLZ.


Trends in travel: KLM en Transavia over 2018
28 December 2017, 08:00 Emerce
Welke drie trends of ontwikkelingen bepalen de agenda van de Nederlandse reisbranche in 2018? KLM is onder andere benieuwd wat er gaat gebeuren rond voice en Transavia werkt aan het API-aanbod zodat er beter geboekt kan worden via online reisagenten en metazoekmachines.  


Verhuursite Zoef.com failliet verklaard
27 December 2017, 16:24 Emerce
Zoef.com, een site die spullen verhuurt voor feestjes en evenementen, is enkele dagen voor kerst failliet verklaard.


Mens en machine knokken bij Bol.com samen tegen eindeloze stroom pakketjes
21 December 2017, 02:12 Volkskrant
De inpakmachine helpt een handje mee met het verwerken van de aanzwellende stroom internetaankopen. Maar zonder mensen gaat het nog lang niet, weten ze in het distributiecentrum in Waalwijk waar de aankopen via Bol.com en de Bijenkorf worden afgehandeld. Een lange paardenstaart steekt onder de vastgelopen transportband uit. De medewerker van de technische dienst van het distributiecentrum van Ingr


JBC en Torfs vragen ?Koop Belgisch?, maar ze verkopen zelf via Bol.com
20 December 2017, 11:48 Gazet v. Antwerpen

De Belgische winkelketens JBC en Schoenen Torfs roepen de online consumenten in ons land op om ?Belgisch te kopen?, maar gebruiken zelf al jaren voluit het Nederlandse webplatform Bol.com.
Bol.com: Piek Black Friday groter dan Sint en Kerst
19 December 2017, 15:30 Emerce
Vrijdag 24 november was bij bol.com tot nu toe de allerdrukste dag, meer nog dan de drukste dag voor Sinterklaas en Kerstmis. ?De vraag is ook heel breed, niet alleen naar elektronica?, zegt directeur Huub Vermeulen.


Tencent en JD investeren in Chinees Vipshop.com
18 December 2017, 12:24 Emerce
Tencent en JD.com nemen voor 730 miljoen euro een belang in een van China's grootste online koopjessites, Vipshop.com.


Tien miljoen euro voor CM.com
18 December 2017, 07:00 Emerce
De Europese investeringsbank EIB verstrekt een lening van tien miljoen euro aan telecom CM.com uit Breda. Directeur Jeroen van Glabbeek: ?We kunnen nog tien keer groter groeien.?


Booking.com maakt Engelstalige chatbot wereldwijd beschikbaar
12 December 2017, 11:06 Emerce
Booking.com maakt de pilotversie van haar AI-chatbot wereldwijd beschikbaar voor Engelstalige boekingen. De zogeheten Booking Assistant is te vinden in de eigen kanalen van Booking.com en op Facebook Messenger.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be