NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Com


5 redenen om te starten met verkopen op Bol.com
Vandaag, 13:32 Emerce
Veel bedrijven twijfelen of ze wel of niet willen verkopen op Bol.com? Twijfel jij ook? Lees dan dit artikel eens en wellicht verandert je mening. 5 redenen om te starten met verkopen op Bol.com.


Booking.com zet acceleratorprogramma voort in 2018
Dinsdag, 13:24 Emerce
Booking.com gaat in 2018 door met het Booking Booster Programma, een accelerator voor start-ups. Verder kondigt de boekingssite twee nieuwe initiatieven aan die ontwikkelingen in duurzaam toerisme moeten stimuleren. Hiervoor stelt Booking 4 miljoen euro beschikbaar.


Bol.com over budgetverschuiving: ?Konden niet alles meer aandacht geven?
4 December, 10:24 Emerce
Afgelopen voorjaar kondigde bol.com aan een groot deel van het tv-budget over te hevelen naar online. Esther Elberse houdt zich bezig met programmatic advertising en lichtte de strategie op Emerce Performance toe.


Booking.com gaat meer investeren in China
30 November, 11:30 Emerce
Booking.com wil graag een graantje meepikken van de snel groeiende binnenlandse toeristische markt in China. Dit heeft CEO Gillian Tans laten weten aan de South China Morning Post.


Vertragingen bij Bol.com en Coolblue door Black Friday
28 November, 15:18 De Tijd
14:58 Klanten van Bol.com en Coolblue klagen op de sociale media massaal over pakjes die te laat aankomen. De oorzaak ligt bij PostNL, dat de grote toevloed pakjes niet aankan.


GrandVision Benelux koopt Zonnebrillen.com
28 November, 08:24 Emerce
Het moederbedrijf van optiekketens Pearle en Eye Wish, GrandVision Benelux, koopt de webshop Zonnebrillen.com. Het zet daarmee een prille maar noodzakelijke stap om zijn online groeiambities te realiseren.


Regering treedt op tegen Booking.com
23 November, 07:54 De Tijd
07:30 Hotels mogen op hun eigen website voortaan lagere kamerprijzen aanbieden dan op Booking.com. Een wetsontwerp hierover komt vandaag op de ministerraad.


?Apple koopt maker augmentedrealityheadset voor 30 miljoen dollar?
22 November, 21:06 Techzine
Volgens de laatste verhalen bereidt Apple zich erop voor om tegen 2020 een augmentedrealityheadset uit te brengen. Daarvoor zou het bedrijf nu een startup hebben overgenomen uit Montreal, Canada. Apple schijnt dertig miljoen dollar betaald te hebben voor Vrvana. TechCrunch meldt de overname op basis van twee bronnen binnen de bedrijven. Zowel Apple als Vrvana […]


AO.com groeit dankzij Nederland en Duitsland
21 November, 13:24 Emerce
De Engelse online elektronicawinkel AO.com groeit vooral dankzij de ontwikkelingen in Duitsland en Nederland. Op de thuismarkt heerst strengere concurrentie en slappe markt.


bol.com houdt actieweek vol korting
17 November, 15:48 Emerce
Inspelend op de uit Amerika overgevlogen Black Friday is het bij bol.com vanaf maandag een week lang koopjesweek.


DMM.com bevestigt overname STVV: ?Nog geen beslissing over nieuwe voorzitter?
15 November, 11:36 Gazet v. Antwerpen

STVV heeft woensdagvoormiddag meer uitleg gegeven over de toekomstplannen van de club. Het Japanse bedrijf DMM.com bevestigde de overname van STVV. Wie de nieuwe voorzitter wordt, werd nog niet meegedeeld.
Bol.com haalt retouren voortaan thuis op
15 November, 09:29 Emerce
Bol.com-klanten kunnen retouren voortaan door PostNL bij hen thuis laten ophalen, op tijdstip naar keuze. De nieuwe dienst wordt beschikbaar in een geselecteerd aantal regio?s in Nederland.


STVV volledig in Japanse handen
15 November, 12:48 De Tijd
12:23 Het Japanse bedrijf DMM.com heeft voetbalclub Sint-Truiden volledig overgenomen. Dat hebben de Limburgers woensdag bekendgemaakt.


Flinke omzetgroei voor Alibaba rivaal JD.com
13 November, 13:18 Emerce
De omzet van het beursgenoteerde JD.com, veruit de belangrijkste rivaal van Alibaba, is in het derde kwartaal met 39 procent gestegen naar omgerekend 12,6 miljard dollar. Dat was beter dan verwacht.


Bestuurder belandt in vitrine van Troc.com
12 November, 02:06 Gazet v. Antwerpen
Een wagen belandde zaterdagavond in de vitrine van tweedehandswinkel Troc.com in de Guido Gezellelaan in Mechelen. Er vielen geen slachtoffers, maar er was wel aanzienlijk wat glasschade.


Wat gezellig! Een feestdag voor singles én niet-singles bij Bol.com!
9 November, 19:48 Volkskrant
Ik merk dat ik, als het gaat om de grote gemene feestdagenindoctrinatie van de kapitalistische commercie, heen en weer geslingerd word tussen twee meningen. Aan de ene kant vind ik het bijvoorbeeld belachelijk dat we ineens Halloween vieren in Nederland. Aan de andere kant vond ik mezelf in de herfstvakantie terug aan een tafel vol pompoenen waarin ik fanatiek gezichten hakte. Aan de ene kant trek


?LetsStay wil alternatief voor Booking.com worden?
9 November, 08:12 Emerce
Het nieuwe Nederlandse hotelboekingsplatform LetsStay.net is gisteren officieel gelanceerd tijdens de Web Summit in Lissabon. Het onderscheidend vermogen zit hem erin dat LetsStay geen commissies rekent aan hoteliers, zegt oprichter Maikel Doezé. 


Bol.com drukt winst Ahold Delhaize
8 November, 10:00 Emerce
Bol.com is goed voor 36 procent de omzetgroei van Ahold Delhaize in Nederland. De webwinkel investeert nog zoveel in zijn groei dat het de lokale winstmarge met 0,9 procent drukt.


Bol.com wil eindejaarsverkoop opstuwen met Chinese feestdag: op 11 november is het 'Singles Day'
6 November, 22:18 Volkskrant
Bol.com importeert een Chinese feestdag in de hoop de eindejaarsverkoop op te stuwen. De webwinkel introduceert zaterdag 11 november Singles Day, oftewel Vrijgezellendag, bedoeld voor iedereen die met Valentijnsdag geen wederhelft heeft. Die datum is niet willekeurig gekozen: zaterdag is het 11/11, een datum die bestaat uit vier keer het eenzaamste cijfer. Bol presenteert de Chinese feestdag als h


Bol.com maakt fout in prijs parfum, klanten zijn boos
6 November, 21:42 NOS nieuws

Een paar honderd klanten van bol.com die dit weekend tegen een zacht prijsje parfum op de kop wilden tikken, kwamen bedrogen uit.

Door een fout van de webwinkel stonden meerdere parfums korte tijd voor een bedrag van rond de 30 euro op de site, terwijl de prijs minstens twee keer zo hoog lag.

De bestelling van de koopjesjagers werd geannuleerd; de kopers krijgen binnen vijf werkdagen het betaalde bedrag teruggestort. Sommige mensen hadden de flesjes algekregen. Zij mogen ze houden, zonder iets bij te betalen.

Klanten vinden dat zij oneerlijk worden behandeld. "Ik heb net als die anderen recht op mijn bestelling", zegt de vrouw in een chatt-gesprek met de webwinkel. "Mensen hebben er recht op, ze hebben een bevestiging van de bestelling gekregen", vindt een ander.

Teleurstellen

Na de foutieve prijs mailde Bol.com aanvankelijk dat de bestelling was vertraagd, in plaats van dat hij werd geannuleerd. "We vinden het heel vervelend dat we klanten twee keer moeten teleurstellen", reageert een woordvoerder.

"Maar met vijftien miljoen artikelen in het assortiment kan het een keer gebeuren dat er iets misgaat met de productinformatie. Ik vrees dat we dit niet kunnen oplossen, we kunnen het parfum niet leveren tegen die prijs." In de verkoopvoorwaarden staat dat "kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod de ondernemer niet binden".

Hoogslapers

Eerder dit jaar stapten klanten van Leen Bakker naar de rechter omdat zij wilden dat de meubelwinkel een hoogslaper zou leveren tegen een verlaagde prijs, die anderhalve dag op de website had gestaan. De rechter oordeelde dat Leen Bakker de bedden niet tegen die prijs hoefde te leveren.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be