NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Colruyt

2News.be / Trefwoorden / Colruyt

Bio-Planet (Colruyt) trekt naar de stad
Gisteren, 18:30 De Tijd
18:16 De bioketen van supermarktgroep Colruyt opent voor het eerst een winkel in het midden van de stad.


Colruyt Group lanceert tweedehandsformule NewStory
19 April, 19:42 De Tijd
19:10 De groep rond de supermarktketen Colruyt speelt met Newstory in op de bloeiende handel in tweedehandsspullen voor kinderen.


Nestlé op de knieën voor Colruyt en co
17 April, 16:06 De Tijd
15:57 Nu steeds meer Nestlé-producten door een ruzie uit de rekken verdwijnen van Colruyt, lijkt het Zwitserse bedrijf zijn prijzen te verlagen. 'Maar een akkoord is er nog niet.'


Colruyt start met productgamma gericht op noden van moslimgemeenschap
29 Maart, 19:42 Skynet Economie
In de loop van 2018 lanceert supermarkt Colruyt een veertigtal producten die specifiek gericht zijn op de noden van de moslimgemeenschap in België. Het gaat onder meer om couscous, bulgur, kazen, kruiden, thee, frisdranken, groenten en fruit. "Maar halalvlees of andere producten afkomstig van onverdoofd geslachte dieren passen niet in onze visie op dierenwelzijn en komen dus niet in ons assortiment", zegt marketingdirecteur Guy Elewaut.


Colruyt lanceert producten voor moslimgemeenschap

In de loop van 2018 lanceert supermarkt Colruyt een veertigtal producten die specifiek gericht zijn op de noden van de moslimgemeenschap in België. Het gaat onder meer om couscous, bulgur, kazen, kruiden, thee, frisdranken, groenten en fruit. ?Maar halalvlees of andere producten afkomstig van onverdoofd geslachte dieren passen niet in onze visie op dierenwelzijn en komen dus niet in ons assortiment?, zegt marketingdirecteur Guy Elewaut donderdag.
Colruyt en Delhaize blijven voorlopig parmaham verkopen

Zowel de Colruyt groep als Delhaize contacteren momenteel hun leveranciers van parmaham, om na te gaan of zij hun product produceren conform de normen inzake dierenwelzijn.
Colruyt lanceert dienst om boodschappen te doen voor anderen
23 Maart, 12:06 Emerce
De Belgische Colruyt Group lanceert Apporto, een platform dat het gemakkelijker maakt om boodschappen te doen voor anderen.


Dit zijn de favoriete merken van de Belgische consument

Ikea, Gillette, Colruyt en Amazon zijn de favoriete merken van de Belgische consument. Dat bleek donderdagavond bij de uitreiking van de Best Brands Awards 2018 in Brussel.
Louis Verbist: "Delhaize en Colruyt kiezen hier verdorie zelf de beste dieren uit"
12 Maart, 08:12 Skynet
"Het doet wreed zeer dat Delhaize en Colruyt na zoveel jaren hebben afgehaakt", zegt Louis Verbist, de topman van de in opspraak geraakte slachthuisgroep Verbist in Het Laatste Nieuws en De Morgen. "Ik bén geen deugniet of bedrieger. We doen hier de beste beesten van heel België dood voor Delhaize en Colruyt. Ze weten dat, want ze komen in onze slachthuizen verdorie zélf de beste runderen uitkiezen én afstempelen."


Delhaize en Colruyt halen producten van omstreden vleesbedrijf uit de rekken

Delhaize haalt zo?n 300 vleesproducten uit de rekken die afkomstig zijn van de slachthuisgroep Verbist. Dat gebeurt nadat woensdag de erkenning van een bedrijf uit die groep werd ingetrokken. De warenhuisketen heeft de samenwerking met Verbist opgeschort. Ook Colruyt haalt producten uit de rekken.
Colruyt grijpt naast Nederlandse keten Emté
5 Maart, 17:06 De Tijd
16:35 Niet Colruyt of Albert Heijn, maar Jumbo en Coop kopen de supermarkten van Emté.


Colruyt haalt Nestlé-producten uit de rekken
21 Februari, 12:54 De Tijd
12:27 Minstens 18 producten van Nestlé zijn niet meer te koop in de winkels van Colruyt. De reden is een conflict over prijzen.


Geen plaats op de parking van Colruyt? Zo kan het ook
19 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Op een facebookpagina voor Colruyt-personeelsleden heeft iemand een opvallende foto gepost. Daarop is te zien hoe een auto geparkeerd staat in een stelplaats voor winkelkarretjes.
?Vleesleverancier van Colruyt en Delhaize schuldig aan onvoorstelbare dierenmishandeling?

Dierenrechtenorganisatie Animal Rights beschuldigt vleesproducent El Pozo van ?onvoorstelbaar dierenleed?. Het Spaanse bedrijf levert onder andere vlees aan Colruyt en AD Delhaize. Animal Rights roept de supermarktketens dan ook op om producten van het bedrijf uit het aanbod te bannen.
Colruyt haalt Boni Selection Bio tortilla rolls met tomaat uit handel
5 Februari, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Colruyt, Bio-Planet en Collect & Go roepen Boni Selection Bio tortilla rolls met tomaat terug. Er zijn allergeen gluten aanwezig in het product en dat is niet vermeld op verpakking. Dat meldt Colruyt Group maandagavond.
Breng de abrikozenpitten van Erica terug, ze zijn gevaarlijk
31 Januari, 19:12 NOS nieuws

Kruidenwinkelketen Erica roept klanten op om het huismerk abrikozenpitten niet op te eten en direct terug te brengen naar de winkel. In een onderzocht monster is een hoge waarde waterstofcyanide gevonden. Het eten daarvan kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

"Wij verzoeken u dit artikel niet meer te consumeren, maar naar onze winkels terug te brengen. Ook aangebroken verpakkingen kunt u retourneren", schrijft Erica op zijn website. Klanten krijgen hun geld terug.

In december ontstond voor het eerst ophef over de abrikozenpitten toen een man uit Roermond bijna overleed nadat hij een half zakje met abrikozenpitten had gegeten. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit onderzocht het zakje en toen bleek dat er 200 keer zoveel waterstofcyanide in de pitten zat dan is toegestaan.

Erica haalde toen uit voorzorg alle abrikozenpitten terug en adviseerde mensen om niet meer dan een paar pitten per dag te eten. De maatregel van vandaag gaat verder: mensen worden nu opgeroepen om de pitten absoluut niet meer te consumeren.
Van Colruyt naar zaalshow: Heidi Denissen gaat Philippe Geubels achterna
26 Januari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Na bijna tien jaar houdt Heidi Denissen uit Vremde het voor bekeken aan de kassa van de Colruyt in Lier. ?Hoog tijd voor een nieuwe uitdaging?, vertelt de 51-jarige goedlachse krullenbol uit Vremde. Begin september hoopt ze als ?Heidi uit Tirol? te debuteren in zaal Vooruit in Boechout. ?Het is de bedoeling dat mensen na mijn show goed gezind naar huis gaan.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be