NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Claude

2News.be / Trefwoorden / Claude

Florent Claude eindigt als 54e op individuele biatlon over 20 km, Michael Rösch als 75e
Donderdag, 14:42 Skynet
Florent Claude is vandaag als 54e geëindigd in de individuele biatlonwedstrijd over 20 kilometer voor mannen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Michael Rösch moest tevreden zijn met een 75e plek. Het olympische goud ging naar de Noor Johannes Bø.


OS 2018 - Michael Rösch (38e) en Florent Claude (55e) plaatsen zich voor achtervolging
11 Februari, 14:06 Skynet
Onze landgenoten Michael Rösch en Florent Claude zijn vandaag respectievelijk op de 38e en 55e plaats geëindigd in de tien kilometer sprint in het biatlon bij de mannen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Het duo plaatste zich daarmee voor de achtervolging, die morgenmiddag (vanaf 13u Belgische tijd) op het programma staat. Enkel de top zestig krijgt daarin startrecht.


Biatleet Florent Claude droomt van medaille
8 Februari, 12:54 Skynet
Naast de ervaren Michael Rösch verdedigt met Florent Claude nog een tweede biatleet de Belgische kleuren op de Winterspelen. Net als Rösch, van oorsprong een Duitser, is ook Claude genaturaliseerd. Tot juni 2017 kwam hij voor Frankrijk uit.


EK biatlon - Florent Claude wordt negende in 10km sprint

Florent Claude is op het EK biatlon in het Italiaanse Val Ridanna als negende geëindigd in de 10 km sprint.
Schepen Claude Marinower wil deze Canadese succesrecepten in onze scholen toepassen
24 Januari, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse onderwijs zoekt uit of het succesrecept van de Canadese provincie Ontario ook hier kan aanslaan. Ze kampen er met gelijkaardige problemen als in Vlaanderen, maar kiezen voor andere oplossingen. Door die in Antwerpen ook toe te passen, wil schepen van Onderwijs Claude Marinower (Open Vld) een voortrekker zijn in Vlaanderen.
Michael Rösch klaar voor Winterspelen: ?Florent Claude en ik vertegenwoordigen België in biatlon?
20 Januari, 16:06 Gazet v. Antwerpen

België stuurt voor het eerst biatleten naar de Olympische Winterspelen. Michael Rösch (34) kondigt zaterdag op Facebook aan dat ons land voor Pyeongchang (9-25 februari) twee quotaplaatsen krijgt in het biatlon bij de mannen. ?Florent Claude (26) en ik vertegenwoordigen de Belgische kleuren op de Olympische Spelen 2018?, stelt de tot Belg genaturaliseerde Duitser. Verder is er voor België ook een quotaplaats in het langlaufen, eveneens een primeur.
Dimitri Vegas schittert naast Jean-Claude Van Damme in ?The Bouncer?
10 Januari, 10:24 Gazet v. Antwerpen

Het gaat hard voor de Willebroekse dj Dimitri Vegas. Na een rol in ?Patser? en ?Rise of the Living Dead? zal hij binnenkort ook te zien zijn in de Amerikaanse film ?The Bouncer?, en dat naast niemand minder dan Jean-Claude Van Damme.
WB biatlon - Martin Fourcade is opnieuw de beste, Florent Claude 31ste in achtervolging
6 Januari, 17:18 Gazet v. Antwerpen

De Fransman Martin Fourcade heeft tijdens de wereldbeker biatlon in het Duitse Oberhof de achtervolging gewonnen. Hij lukte voor de eerste keer de dubbel sprint-achtervolging in Oberhof. Onze landgenoot Florent Claude werd 31ste.
Ons land decor voor nieuwe thriller met Jean-Claude Van Damme

Een nieuwe Amerikaanse film met de Brusselse acteur Jean-Claude Van Damme zal in februari deels gedraaid worden in Dinant. De burgemeester van de stad, Richard Fournaux, bevestigt de melding daarvan in de kranten van SudPresse.
Kevin Janssens in film met Jean-Claude Van Damme
28 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Twee Belgische binken naast elkaar op het witte doek, dat moet wel vonken geven. Kevin Janssens (38) werkt voor zijn volgende filmproject samen met niemand minder dan Jean-Claude Van Damme (57).
Le Mans veteraan Claude Haldi overleden.
28 December 2017, 00:06 Autosport
Op Kerstdag overleed de Zwitserse ex-piloot Claude Haldi op 75 jarige leeftijd. Haldi nam niet minder dan 22 maal deel aan de 24 Heures du Mans, zijn eerste deelname dateert van 1968 zijn laatste van 1993. Bekendheid kreeg hij in 1988 toen hij een van de rijders was op de WM P87-Peugeot die met Roger Dorchy achter het stuur de hoogste topsnelheid ooit neerzette op Le Mans, op de rechte lijn van Hunaudières werd de wagen gechronometreerd aan een snelheid van 405 km/u.


Florent Claude 36e in de sprint op WB biatlon in Grand-Bornand
15 December 2017, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Biatleet Florent Claude is vrijdag 36e geworden in de 10 kilometer sprint in het Franse Grand-Bornand (Haute Savoie). De 26-jarige tot Belg genaturaliseerde Fransman bleef in het schieten foutloos en finishte op 1:51.0 van de Noorse winnaar Johannes Thingnes Bö. De Franse wereldbekerleider Martin Fourcade werd op 21 seconden tweede, voor zijn landgenoot Antonin Guigonnat.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be