NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




City


LIVEBLOG CITY-KOPENHAGEN (21u.) Stoten De Bruyne en Doku probleemloos door naar kwartfinales?
6 Maart, 00:00 HLN.BE
Na de overwinning van Manchester City in Kopenhagen, lijkt de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League een formaliteit te worden. De Deense bezoekers lijken een vogel voor de kat. Of kan Kopenhagen het De Bruyne en co toch nog moeilijk maken, en eventueel verlengingen afdwingen? Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog.


Sterspeler Mahomes leidt Kansas City Chiefs naar tweede Super Bowl-winst op rij
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Kansas City Chiefs heeft maandag voor de tweede keer op rij en de vierde keer in totaal de Super Bowl gewonnen. Aan de hand van quarterback Patrick Mahomes versloeg de ploeg San Francisco 49ers na een bloedstollende verlenging met 25-22.


Manchester City hoopt tegen Kopenhagen op eerste stap richting kwartfinales
13 Februari, 00:00 Skynet Sport
Het is zover, twee maanden na het einde van de groepsfase hervat de UEFA Champions League weer. De achtste finales beloven enkele spannende wedstrijden en die zijn allemaal te volgen op de zenders van Pickx+ Sports de komende twee weken. Onder andere de wedstrijden FC Kopenhagen - Manchester City en FC Porto - Arsenal FC zijn exclusief te volgen via Pickx+ Sports!


Super Bowl 2024: kapen de Kansas City Chiefs hun tweede titel op rij weg?
12 Februari, 00:01 Skynet

Zondagavond nemen de Super Bowl-titelverdedigers Kansas City Chiefs het op tegen de San Francisco 49ers. De droomaffiche in de NFL kun je live volgen vanaf 0u30 Belgische tijd (15u30 in Las Vegas, waar de wedstrijd plaatsvindt) op Eleven 1.




Manchester City wint ondanks assist van uitblinkende keeper Flekken in Brentford
6 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Manchester City heeft maandag ondanks een hoofdrol van Mark Flekken bij Brentford geen misstap begaan in de Premier League. De Oranjedoelman bracht tal van reddingen en gaf zelfs een assist. Toch moest hij met Brentford het hoofd buigen (1-3).


Nuis valt hard na 1.000 meter in Salt Lake City en verlaat ijs per brancard
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Kjeld Nuis is zondag hard gevallen na zijn 1.000 meter bij de World Cup in Salt Lake City. De drievoudig olympisch kampioen bleef lang liggen, werd met zorg behandeld en verliet de schaatsbaan per brancard.


Kansas City Chiefs bereikt voor vierde keer in vijf jaar Super Bowl
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Kansas City Chiefs en San Francisco 49'ers hebben zondag de Super Bowl bereikt. De Americanfootballteams waren te sterk voor respectievelijk Baltimore Ravens en Detroit Lions. De Chiefs staan voor de vierde keer in vijf jaar in de finale van het NFL-seizoen.


WB schaatsen - Bart Swings sluit af met zesde plaats op 5000 meter in Salt Lake City
29 Januari, 00:04 Skynet
Bart Swings heeft de wereldbekerwedstrijden in Salt Lake City afgesloten met een zesde plaats op de 5000 meter. Met 6:12.59 bleef Swings vier seconden boven zijn Belgisch record (6:08.76).


Eredivisie-duel tussen Almere City en Fortuna wordt woensdagavond ingehaald
23 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
De afgelaste Eredivisie-wedstrijd tussen Almere City en Fortuna Sittard wordt woensdagavond om 18.45 uur ingehaald. Het duel werd zaterdagavond op het laatste moment afgelast vanwege een bevroren veld.


Mexico City: alles wat u moet weten
14 Januari, 00:03 Autosport
Het tiende seizoen van de Formule E gaat dit weekend van start in Mexico City. De openingsrace is Mexico is telkens een garantie op knotsgekke fans en een vol huis, vooral in het Estadio Foro Sol. Dit seizoen geven we opnieuw alles mee wat u moet weten, maar hier en daar wat weetjes erbovenop. Een overzicht.

Lees meer: Mexico City: alles wat u moet weten


Rooney na twaalf dramatische weken ontslagen als trainer van Birmingham City
3 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Wayne Rooney is dinsdag al binnen drie maanden ontslagen als manager van Birmingham City. De Championship-club beleefde onder leiding van de oud-topspits een dramatische reeks.


City komt met de schrik vrij bij Everton, Madueke schenkt Chelsea welkome zege
28 December 2023, 00:36 NU.NL - Sport
Manchester City is woensdag ontsnapt aan nieuw puntenverlies in de Premier League. De regerend landskampioen draaide tegen Everton een achterstand om in een overwinning: 1-3. Noni Madueke bezorgde Chelsea een welkome zege.


Tiental Almere City worstelt zich langs amateurs, Vitesse schakelt Heerenveen uit
22 December 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Almere City heeft donderdag moeizaam de achtste finales van de KNVB-beker bereikt. De ploeg van coach Alex Pastoor won met tien spelers van amateurclub Katwijk: 1-2. Vitesse versloeg sc Heerenveen (1-0), terwijl Go Ahead Eagles uithaalde tegen De Treffers (7-1).


Belgen in het buitenland - Leicester City neemt leidersplaats weer over na nipte zege tegen Milwall
14 December 2023, 00:01 Skynet
Leicester City heeft woensdagavond op de 21e speeldag in de Engelse Championship in eigen huis met 3-2 gewonnen van Milwall.


Belgen in het buitenland - Tielemans helpt Aston Villa met assist voorbij City, United verslaat Chelsea
7 December 2023, 00:03 Skynet
Aston Villa heeft woensdag op de vijftiende speeldag in de Premier League een knappe zege behaald tegen Manchester City. Villa versloeg City met 1-0 na een doelpunt van Leon Bailey (74.), ex-KRC Genk, op aangeven van Youri Tielemans.


26 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Maduro erkent dat Steijn moeite had met betoog clubpsycholoog Almere over Ajax
26 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Interim-coach Hedwiges Maduro ontkent dat hij bij Ajax een verstoorde relatie had met de vertrokken hoofdtrainer Maurice Steijn. De oud-middenvelder erkent wel dat Steijn niet blij was met de rol van Maduro bij het felle betoog van de clubpsycholoog van Almere City.


Champions League - Man City en Leipzig leggen Young Boys en Rode Ster in de luren, Atletico verspeelt punten
26 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Manchester City heeft woensdagavond op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League een driepunter op zak gestoken bij Young Boys Bern: 1-3.


NU+ | Feyenoord en PSV langs CL-meetlat: City is ruim vijf keer zoveel waard
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Feyenoord en PSV maken indruk in de Eredivisie, maar hoe verhouden de twee Nederlandse clubs zich qua ervaring, marktwaarde van de selectie en slagkracht op de transfermarkt tot de andere dertig Champions League-deelnemers? We leggen de twee Eredivisionisten langs de meetlat.


PSG verslaat Dortmund in topper, Manchester City draait achterstand om
20 September 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Paris Saint-Germain heeft de topper tegen Borussia Dortmund in de Champions League dinsdag gewonnen. De Fransen waren in Parijs met 2-0 te sterk voor de Duitsers. Manchester City draaide een achterstand om tegen Rode Ster.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn