NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Chrome

2News.be / Trefwoorden / Chrome

Chrome OS lijkt notificatie-indicators te krijgen
Vrijdag, 18:54 Tweakers
In de code van Chromium zijn aanwijzingen verschenen voor de komst van notificatie-indicators bij apps. Apps met actieve notificaties zouden te herkennen zijn aan een indicatie in de rechterbovenhoek van het app-icoon, net als bij Android Oreo.


Onbekende Chinese browser wint terrein op Googles Chrome
4 Januari, 14:54 De Tijd
14:42 Er is een nieuwe browser die in China terrein wint op Googles Chrome en Apples Safari. UC Browser is de toegangspoort bij uitstek voor honderden miljoenen mobiele surfers in China.


Meer dan een veredelde browser - Een week met Chrome OS
3 Januari, 06:42 Tweakers
Google bouwt al sinds 2011 aan Chrome OS en om te zien hoe volwassen het besturingssysteem is geworden, hebben we er een week lang mee gewerkt.


'Samsung werkt aan Chrome OS-convertible met relatief goede camerasensor'
2 Januari, 14:30 Tweakers
Samsung komt volgens de website Chrome Unboxed met een convertible die op Chrome OS draait en over een Sony IMX258-camerasensor beschikt. Dat is dezelfde sensor die in de LG G6-smartphone zit. De meeste Chromebooks staan niet bekend om hun goede camerasensors.


Bèta van Chrome OS 64 laat meerdere Android-apps tegelijk draaien op achtergrond
30 December 2017, 14:48 Tweakers
Bètaversie 64 van Chrome OS bevat een optie om meerdere Android-apps parallel aan elkaar te draaien op een Chromebook zonder dat ze pauzeren wanneer de gebruiker een andere app actief heeft. De optie maakt multitasken op een Chromebook in de praktijk aanzienlijk makkelijker.


Microsoft verwijdert recent toegevoegde Chrome-installer uit eigen appwinkel
20 December 2017, 10:06 Tweakers
Kort nadat Google een Chrome-installer in de Microsoft Store plaatste, heeft Microsoft deze weer verwijderd. Volgens Microsoft gaat de installer in tegen de regels van de appwinkel. De Chrome-installer bood gebruikers enkel toegang tot een installatiebestand.


Google blokkeert vanaf 15 februari irritante advertenties in Chrome
20 December 2017, 08:06 Tweakers
Google heeft bekendgemaakt dat de Chrome-browser vanaf 15 februari advertenties of reclame blokkeert die niet aan de Better Ads-standaarden voldoen. Onder meer pop-ups, reclames met video en geluid en banners die het volledige scherm beslaan staan te boek als niet wenselijk.


Chrome-bèta met redirect-blokkering en autoplayvideo-mute is beschikbaar
17 December 2017, 14:36 Tweakers
Google heeft Chrome versie 63 uitgebracht en daarmee gaat versie 64 naar het bètakanaal. Dat betekent dat gebruikers nu alvast de versie met een verbeterde pop-upblocker, redirect-blokkering en autoplayvideo-mute kunnen proberen zonder dat er al te veel ingeleverd hoeft te worden op stabiliteit.


Google Chrome 63.0.3239.84
7 December 2017, 09:00 Tweakers
Google heeft versie 63 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. Sinds versie 50 is de ondersteuning voor oudere versies van Windows en macOS vervallen. Versie 62 bevat onder meer een verbeterde Network Quality Estimator-api, ondersteuning voor OpenType Variable fonts en kan er contect worden afgevangen van dom-elementen. De belangrijkste verbeteringen in deze release zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.


Google haalt Chrome-apps voor Windows, Linux en macOS uit Web Store
6 December 2017, 21:36 Tweakers
Google heeft Chrome-apps uit zijn Web Store voor Windows, Linux en macOS gehaald. De apps zijn alleen nog te installeren op Chrome OS, Googles eigen besturingssysteem. De zoekgigant stopt met de apps, omdat vrijwel niemand ze gebruikt.


Commits wijzen erop dat Chrome op Android hdr-ondersteuning krijgt
4 December 2017, 08:24 Tweakers
Commits van Google in de broncode van Chrome voor Android wijzen erop dat de mobiele browser snel ondersteuning krijgt voor hdr-video's. Die ondersteuning is er momenteel niet, hoewel Android sinds versie 7.0 hdr-content ondersteunt.


Geen https op je website? Google Chrome toont meer waarschuwingen
16 November 2017, 10:06 Emerce
Heb je een website zonder SSL-certificaat en kunnen bezoekers wel een contactformulier of zoekveld invullen? Dan heb je het wellicht al gemerkt: Sinds deze maand toont de browser Google Chrome een opvallende waarschuwing zodra bezoekers een onbeveiligd veld willen invullen. Het spreekt voor zich dat dit funest is voor je websiteconversie.


Google introduceert splitscreenmodus voor Chrome OS-tablets
12 November 2017, 12:30 Tweakers
Chrome OS krijgt de beschikking over een splitscreenmodus voor tablets, zodat deze gemakkelijker meerdere apps tegelijkertijd kunnen draaien. Vooralsnog gaat het echter om een experimentele functie die handmatig aangezet moet worden.


Google Chrome gaat ongewenste redirects blokkeren
8 November 2017, 21:12 Tweakers
De Chrome-browser van Google gaat in de toekomst ongewenste redirects op het internet blokkeren. De aanpassingen aan de browser worden in drie fases opgeleverd, waarvan de eerste nu al uit te proberen valt in de developer preview van het programma.


CodeWeavers maakt draaien van Windows-applicaties op Chrome OS mogelijk
8 November 2017, 18:12 Tweakers
Het bedrijf Codeweavers heeft een versie van zijn CrossOver-software gemaakt die draait op het Android-subsysteem van Chrome OS en het installeren van Windows-applicaties mogelijk maakt. Wel moet het Chrome OS-apparaat een x86-processor hebben.


Google komt met twee nieuwe tools voor Chrome-ontwikkelaars
24 Oktober 2017, 18:54 Techzine
Google heeft tijdens de Chrome Dev Summit 2017 de twee nieuwe tools Chrome User Experience Report en Trusted Web Activity aangekondigd. De eerste dienst richt zich op de ondersteuning van ontwikkelaars bij het verbeteren van de gebruikerservaring van websites, terwijl de ander een nieuwe manier introduceert voor het combineren van Android-apps en het web. Met […]


Google Chrome 62.0.3202.62
19 Oktober 2017, 20:48 Tweakers
Google heeft enkele dagen geleden versie 62 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. Sinds versie 50 is de ondersteuning voor oudere versies van Windows en macOS vervallen. Versie 62 bevat onder meer een verbeterde Network Quality Estimator-api, ondersteuning voor OpenType Variable fonts en kan er contect worden afgevangen van dom-elementen. De belangrijkste verbeteringen in deze release zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.


Chrome voor Windows iets veiliger
19 Oktober 2017, 12:00 Emerce
Google heeft Chrome voor Windows veel iets veiliger gemaakt. Zo kan de browser ongewenste extensies herkennen en ook verwijderen. De browser kan ook worden teruggezet naar de standaardinstellingen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be