NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesCharlotte

2News.be / Trefwoorden / Charlotte

Bruidskindjes prins George en prinses Charlotte stelen de show
19 Mei, 16:12 Gazet v. Antwerpen
Meghan Markle werd naar het altaar geleid met tien bruidskindjes in haar gevolg, maar de kleine prins George en prinses Charlotte stalen absoluut de show. Zowel bij aankomst aan Windsor Castle als op de trappen van St. George's Chapel zwaaiden de kleintjes het publiek enthousiast toe en wisten ze nog maar eens de harten van alle aanwezigen te stelen.


George en Charlotte bruidsjonker en -meisje
17 Mei, 00:18 Skynet Buitenland

Prins George en prinses Charlotte, de oudste twee kinderen van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, zijn zaterdag zoals verwacht bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
Dit staat er op het menu tijdens de trouwreceptie van prins Harry en Meghan
Geen uitgebreide lunch voor de genodigden die op de receptie worden verwacht na de huwelijksplechtigheid van prins Harry en Meghan Markle, wel een rechtopstaand evenement met hapjes en kommetjes. In de keukens van Windsor Castle word alles in gereedheid gebracht voor de grote dag. Chef-kok Mark Flanagan licht alvast een tipje van de culinaire sluier op.


Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen verwachten kindje
11 Mei, 06:30 Gazet v. Antwerpen

Al meer dan tien jaar zijn ze samen, actrice Charlotte Vandermeersch (34) en regisseur Felix Van Groeningen (40). En nu verwacht het stel over enkele maanden hun eerste kindje. Dat bevestigen ze zelf.
Kate deelt vertederende foto?s van dochtertje Charlotte die kusje geeft aan pasgeboren broertje Louis
6 Mei, 07:42 Gazet v. Antwerpen

Kate Middleton heeft voor het eerste nieuwe foto?s van haar pasgeboren zoontje Louis verspreid. Het zijn de eerste publieke foto?s van de nieuwe prins sinds Kate en prins William met prins Louis met hem buiten aan het ziekenhuis poseerden waar hij op 23 april werd geboren.
Antwerpse sopraan Charlotte Wajnberg stoot door in Koningin Elisabethwedstrijd
3 Mei, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Charlotte Wajnberg, de 28-jarige Antwerpse sopraan, heeft zich maandagavond geplaatst voor de halve finale van de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd. Een krachttoer, want samen met Marianne Croux is Wajnberg de enige van de zes Belgische deelneemsters die bij de laatste 24 zit van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang.
Prinses Charlotte viert haar derde verjaardag, maar het Britse paleis stelt fans teleur
2 Mei, 16:42 Gazet v. Antwerpen
Op woensdag twee mei is er eentje jarig in Kensington Palace. Prinses Charlotte, dochter van prins William en Kate Middleton, wordt drie jaar. Het paleis zette haar in de kijker met een foto, maar die stelt fans teleur.


Prins George en prinses Charlotte bezoeken kersvers broertje

Prins George (4) en prinses Charlotte (2) bezochten samen met hun vader, prins William, voor het eerst hun kersverse broertje in het St. Mary?s hospital in Londen. En dat onder grote persbelangstelling.
Charlotte Leys en Bursa laten zich verrassen Challenge Cup volleybal
11 April, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Charlotte Leys heeft woensdag met haar Turkse club Bursa naast de Challenge Cup volleybal gegrepen. Olympiakos won de terugwedstrijd met 1-3, nadat Bursa in de heenmatch met 2-3 aan het langste eind had getrokken. Na een uur en 52 minuten waren de setstanden 25-23, 20-25, 18-25 en 16-25.
Charlotte Casiraghi kondigt verloving aan
25 Maart, 15:12 Gazet v. Antwerpen
Charlotte Casiraghi, de kleindochter van Grace Kelly, zou naar verluidt haar verloving met Dimitri Rassam bevestigd hebben op het jaarlijkse Rose Ball in Monaco. De steenrijke erfgename heeft al enkele jaren een relatie met de filmproducer.


Prins William verklapt hobby van prinses Charlotte
14 Maart, 15:12 Gazet v. Antwerpen
Prinses Charlotte wordt pas drie in mei, maar het kleine meisje heeft zo al haar eigen voorkeuren. Zo heeft papa prins William tijdens een receptie verklapt dat ze onder meer van dansen houdt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be