NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesCercle

2News.be / Trefwoorden / Cercle

Cercle Brugge verlaat Proximus League met goed nieuws uit Monaco
17 Mei, 23:42 Skynet
De Vereniging speelde afgelopen seizoen kampioen in 1B en promoveert naar de Jupiler Pro League. De grote hamvraag was: hoever zou het engagement van Monaco reiken en wat met de sterkhouders van afgelopen seizoen? 
 KVC Westerlo vindt alweer versterking bij Cercle Brugge
1 Mei, 17:42 Skynet Sport
KVC Westerlo heeft haar eerste versterking voor het nieuwe seizoen al beet. De Kempenaars gingen Guillaume De Schryver weghalen bij kampioen Cercle Brugge.


Vercauteren is niet langer coach van Cercle, maar zet zinnen op buitenland: ?Monaco wilde iemand die ze kennen?
30 April, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Cercle Brugge en Frank Vercauteren hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking niet te verlengen. Dat meldt De Vereniging op zijn clubwebsite.
Frank Vercauteren stopt als coach van promovendus Cercle Brugge
Frank Vercauteren (61) zal volgend seizoen niet op de bank zitten bij Cercle Brugge. Beide partijen hebben beslist de samenwerking in onderling overleg te beëindigen, zo maakte de promovendus vandaag bekend.


Pittige boetes voor Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk na incidentrijke finale in 1B

De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag fikse boetes opgelegd aan Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. De promovendus uit de Proximus League moet 5.500 euro ophoesten voor incidenten met supporters in de 1B finale in het Brugse Jan Breydelstadion. Het gedrag van de bezoekers van Beerschot Wilrijk levert de ?Ratten? 3.000 euro boete op.
KVC Westerlo aast op seizoensrecord van kampioen Cercle Brugge
16 April, 15:54 Skynet Sport
De straffe reeks van KVC Westerlo blijft maar duren. De Kemphanen zijn ondertussen al 11 wedstrijden op een rij ongeslagen, even goed dan wat OH Leuven eerder dit seizoen presteerde. Het seizoensrecord van 12 wedstrijden zonder nederlaag staat op naam van kampioen Cercle Brugge.


Lierse krijgt geen licentie voor volgend seizoen

De licentiecommissie heeft zich woensdag uitgesproken over het toekennen van een licentie voor volgend seizoen aan Lierse SK. De Pallieters vangen achter het net, maar ze zullen met een nieuw dossier naar het Belgisch Arbitragehof van de Sport (BAS) trekken.
AS Monaco eert titel van Cercle Brugge; Vercauteren geeft de aftrap
9 April, 15:42 Skynet
Een delegatie van AS Monaco kwam naar Brugge om de finale bij te wonen, maar afgelopen week was het de beurt aan de technische staff van Cercle Brugge om de omgekeerde beweging te maken. Als kers op de taart mochten ze de thuismatch tegen FC Nantes bijwonen.


'Verloren zoon' Vanden Borre krijgt nieuwe kans bij kampioen Cercle Brugge
4 April, 10:06 Skynet
In een ver verleden was hij één van de grootste talenten in het Belgische voetbal, maar de laatste jaren kreeg hij niet veel voor elkaar. Toch wil de 31-jarige Vanden Borre zich nog eens opladen voor een nieuw avontuur.


Zonder de toptalenten van Cercle zijn dit de Proximus League-spelers met de hoogste marktwaarde
28 Maart, 07:42 Skynet
Cercle Brugge kon een maand geleden de promotie bewerkstelligen na een bloedstollende finale tegen Beerschot Wilrijk. De 'Verenging' mag dus volgend seizoen haar talenten gaan tonen op het allerhoogste Belgische niveau. Met het vertrek van Bruno, Cardona en co ziet de Proximus League ook wel veel van de 'duurste' spelers vertrekken.


Cercle Brugge feest! De Vereniging maakt datum kampioenenviering bekend
26 Maart, 19:42 Skynet
De promotie van Cercle Brugge ligt nu al een tijdje achter ons, maar de feitelijke viering op de markt van Brugge moet nog volgen. Groen-zwart voorspelt alvast een groots evenement.
 Politie zoekt heethoofden Cercle die het bont maakten na match tegen Beerschot met deze wansmakelijke video
23 Maart, 14:48 Gazet v. Antwerpen
Promovendus Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk worden door het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vervolgd wegens incidenten met supporters tijdens de terugwedstrijd van de 1B-finale in het Jan Breydelstadion. Maar er is meer. Ook de politie van Brugge zoekt verschillende heethoofden van Cercle (twaalf in totaal) en heeft daarom een video van de ongeregeldheden na de wedstrijd op Facebook gezet.


Finalematch tussen Cercle en Beerschot Wilrijk krijgt nog disciplinair staartje

Promovendus Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk worden door het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vervolgd wegens incidenten met supporters tijdens de terugwedstrijd van de 1B-finale in het Jan Breydelstadion.
Beerschot Wilrijk haalt hard uit naar Cercle Brugge én voetbalbond: ?Een echte kampioen gaat zo niet om met bezoekende supporters?

De investeerders en het bestuur van Beerschot Wilrijk hebben donderdagochtend een open brief gepubliceerd op de website van de Antwerpse voetbalclub. Daarin halen ze onder meer uit richting Cercle Brugge en de Voetbalbond.
Win een gesigneerd shirt van kampioen Cercle Brugge
12 Maart, 15:30 Skynet
Cercle Brugge speelt volgend seizoen opnieuw in de hoogste afdeling na een afwezigheid van drie jaar. In de finale vloerde het Beerschot Wilrijk met een penalty in de slotfase.


Cercle-coach Vercauteren: ?Mijn spelers wisten dat het nog niet gedaan was?
11 Maart, 00:06 Gazet v. Antwerpen

Cercle Brugge keert na drie seizoenen terug naar de hoogste afdeling. ?Dit is even mooi als een landstitel?, zei coach Frank Vercauteren na het zenuwslopende slot.
Cardona kroonde zich tot dé grote held bij Cercle: "Was een terechte penalty"
10 Maart, 22:42 Skynet Sport
De jonge Irvin Cardona heeft zich in de geschiedenisboeken gevoetbald bij Cercle Brugge. De aanvaller trapte in het ultieme slot de beslissende elfmeter koeltjes voorbij Romo en bezorgde zo zijn 'Vereniging' de felbevochten titel.


Vercauteren triomfeert met Cercle: "Ik panikeerde niet na die tegengoal"
10 Maart, 22:36 Skynet
Frank Vercauteren heeft gedaan waarvoor hij naar Cercle Brugge werd gehaald: Cercle Brugge naar de titel leiden. De coach was na de match vanzelfsprekend dan ook een tevreden man.


Brys vond Cercle de verdiende winnaar: "Maar de manier waarop... dat is waanzin"
10 Maart, 22:36 Skynet
Marc Brys leek tot drie minuten voor tijd de grote triomfator te gaan worden. Zijn 'wit konijn' Van Hyfte had Beerschot Wilrijk in het slot van de match tot 2-1 terug gebracht, maar enkele minuten later besliste een penalty aan de overkant er toch nog anders over.


Beerschot Wilrijk vraagt om uitstel in disciplinair dossier Maes: ?Nalatigheid van de KBVB?

Advocaat Johnny Maeschalck heeft zaterdagochtend ter zitting van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) namens Beerschot Wilrijk gevraagd om uitstel in de tuchtprocedure tegen middenvelder Alexander Maes. Het sterke pleidooi van de gerenommeerde sportadvocaat om uitstel viel uiteen in twee delen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be