NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ceo


Familiebedrijf TVH krijgt 2 CEO's
Woensdag, 10:12 De Tijd
09:59 De families Thermote en Vanhalst zetten een stap terug in het familiebedrijf TVH dat twee CEO's krijgt. Patrick Lecluyse (ex-CEO Betafence) wordt voorzitter.


Wileyfox-ceo zegt dat bedrijf wordt geherstructureerd en zal blijven bestaan
Maandag, 21:42 Tweakers
De ceo van Wileyfox, Michael Coombes, heeft gezegd dat zijn bedrijf zal worden geherstructureerd en zal blijven bestaan. Vorige week bleek dat Wileyfox Europe Limited, onderdeel van de Britse smartphonefabrikant, onder curatele staat wegens financiŽle problemen.


CEO Solvay bijna voorzitter Engie
Maandag, 19:12 De Tijd
18:40 De Franse regering schuift Solvay-topman Jean-Pierre Clamadieu naar voren als volgende voorzitter van energiereus Engie.


Patrick Janssens niet langer CEO Genk
9 Februari, 22:12 De Tijd
21:52 Voetbalclub KRC Genk heeft de Antwerpse oud-burgemeester Patrick Janssens bedankt voor bewezen diensten. De Limburgse politicus Erik Gerits is de nieuwe CEO van de eersteklasser.


Cofinimmo krijgt nieuwe CEO
8 Februari, 19:48 De Tijd
19:47 De jurist Jean-Pierre Hanin verdiende zijn strepen bij de Belgische bouwreuzen Lhoist en Etex.


Peter van Grinsven CEO Startupbootcamp Nederland
8 Februari, 06:54 Emerce
Peter van Grinsven sinds 1 februari 2018 is aangetreden als CEO Nederland van accelerator Startupbootcamp, Innoleaps en The Talent Institute. Patrick de Zeeuw, mede-oprichter van Startupbootcamp, Innoleaps en The Talent Institute, zal zich nu vooral gaan richten op de internationale uitbreidingsplannen van de drie bedrijven.


CEO Fagron: 'Het is hier hartstikke leuk'
7 Februari, 13:48 De Tijd
13:34 De Spanjaard Rafael Padilla, de drijvende kracht achter de expansie van Fagron in Zuid-Amerika, wordt CEO van het bedrijf dat na een moeilijke periode opnieuw op de rails staat. 'Het is hier hartstikk...


CEO Eurowings: ?Brussels Airlines wordt geen Belgische kopie van Ryanair?
7 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Brussels Airlines blijft een Belgisch bedrijf en zal een ?doorslaggevende rol? spelen in de toekomst van de Eurowings Group. De luchtvaartmaatschappij wordt geen Belgische kopie van Ryanair. Dat heeft Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, woensdag gezegd aan het personeel van Brussels Airlines.
CEO?s denken samen na over mobiliteit
7 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

In het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp vond voor de tweede keer een CEO-bijeenkomst plaats van Slim naar Antwerpen. Samen werd er gebrainstormd over hoe het woon-werkverkeer te optimaliseren voor hun werknemers.
Antwerpse CEO's steken tweede keer de koppen bij elkaar rond slimme mobiliteitsoplossingen
6 Februari, 18:18 Skynet
In Antwerpen zijn tientallen CEO's van Antwerpse bedrijven samengekomen om ervaringen en ideeŽn uit te wisselen rond mobiliteitsoplossingen tijdens de lopende en nog geplande grote infrastructuurwerken in de regio. Het is de tweede soortgelijke bijeenkomst in het kader van het mobiliteitsproject Slim Naar Antwerpen.


CEO Eurowings komt woensdag plannen voorstellen
5 Februari, 18:54 Skynet Economie
Op de bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines heeft CEO Bernard Gustin zijn eigen ontslag aangekondigd, samen met dat van financieel directeur Jan De Raeymaeker. Over de toekomstige strategie werd nog niets gezegd, maar woensdagochtend komt Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, de toekomstplannen voorstellen. "We blijven ongerust", aldus Filip Lemberechts van de liberale vakbond ACLVB na afloop van de ondernemingsraad.


CEO Eurowings komt woensdag plannen voorstellen
5 Februari, 18:54 Skynet
Op de bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines heeft CEO Bernard Gustin zijn eigen ontslag aangekondigd, samen met dat van financieel directeur Jan De Raeymaeker. Over de toekomstige strategie werd nog niets gezegd, maar woensdagochtend komt Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, de toekomstplannen voorstellen. "We blijven ongerust", aldus Filip Lemberechts van de liberale vakbond ACLVB na afloop van de ondernemingsraad.


Exit Bernard Gustin: Christina Foerster nieuwe CEO Brussels Airlines
5 Februari, 18:24 Skynet Belgie
Christina Foerster, de huidige commercieel directeur van Brussels Airlines, volgt op 1 april Bernard Gustin op als CEO van de luchtvaartmaatschappij. Dat is vernomen in vakbondskringen. Bij Brussels Airlines moeten CEO Bernard Gustin en CFO Jan De Raeymaeker eind maart opstappen. "Hun vertrek was onvermijdelijk geworden", klinkt het.


Ton van ?t Noordende wordt CEO van 01Ventures
5 Februari, 12:54 Emerce
Ton van 't Noordende wordt CEO van 01Ventures, een investeerder in Europese zogenoemde deep tech startups.


Peter van Burgel benoemd tot CEO AMS-IX
5 Februari, 11:42 Emerce
Peter van Burgel is de nieuwe CEO van 's werelds grootste internetknooppunt AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). Hij volgt Job Witteman op die vorig jaar oktober het bedrijf verliet.


Vakbonden Brussels Airlines dreigen met stakingen

?We zijn klaar om te staken. Desnoods houden we vliegtuigen aan de grond.? De drie vakbonden bij Brussels Airlines dreigen in Het Nieuwsblad met stakingen nu moederbedrijf Lufthansa de eigenheid van de Belgische dochter bij het grof vuil wil zetten.
CEO neemt afscheid van Continental: ?Na 22 jaar laat je geen collega?s achter, maar vrienden?
3 Februari, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Op de laatste werkdag van zijn actieve loopbaan begon hij om 6u ?s morgens aan een toer door de fabriek om van iedere werknemer persoonlijk afscheid te nemen. Het zegt veel over de manier waarop Stefaan Van Thielen 22 jaar lang dit bedrijf leidde. ?De medewerkers zijn de sleutel tot het succes. Het enige wat niet went, is een compliment?, meent de gepensioneerde CEO.
Voetbalbond zet CEO Koen De Brabander buiten
2 Februari, 16:48 De Tijd
16:43 Koen De Brabander moet na iets meer dan een jaar vertrekken als topman van de voetbalbond


Belgische voetbalbond neemt na amper vijftien maanden alweer afscheid van ceo
2 Februari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

De wegen van de Belgische voetbalbond KBVB en ceo Koen De Brabander (53) scheiden. De Brabander was nog maar vijftien maanden in dienst aan de Houba de Strooperlaan. Er werd hem een gebrek aan leiderschap, visie en communicatie verweten. Voorzitter Gťrard Linard zal nu zijn functie combineren met die van secretaris-generaal in afwachting van een nieuwe ceo.
Belgische Voetbalbond zet CEO Koen de Brabander aan de deur
2 Februari, 16:36 Skynet Sport
Koen De Brabander is ontslagen als CEO van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), zo maakte VTM NIEUWS deze namiddag bekend. De KBVB heeft het nieuws momenteel nog niet bevestigd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be