NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Cash


Bitcoin cash schiet 60% omhoog in voorbereiding van harde vork op 15 mei
Gisteren, 13:06 Techzine
In voorbereiding van een harde vork op 15 mei schiet bitcoin cash hard omhoog vergeleken met andere cryptomunten. Op een week tijd klimt de waarde naar 1.250 dollar, zowat 60 procent meer dan een week ervoor. Over dezelfde periode steeg bitcoin amper 7 procent. Bitcoin cash zet zijn flinke mars opwaarts voort na een graduele […]


'Amper belangstelling voor cash for cars'
16 Maart, 07:24 De Tijd
07:02 Slechts een op de zes (16 procent) pendelaars met een bedrijfswagen toont interesse voor de cash-for-cars-regeling zoals die donderdag door de Kamer is gestemd.


Drugsbende opgerold in Sint-Niklaas: cash geld en wapens inbeslaggenomen
12 Maart, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De lokale politie van Sint-Niklaas heeft dertien personen opgepakt in een onderzoek naar een drugsbende die in coca´ne, marihuana en hasj handelde. Twaalf van hen zijn aangehouden.
Alleen pinnen leidt tot minder criminaliteit, betalen met cash zorgt voor meer privacy en controle over uitgaven
7 Maart, 02:24 Volkskrant
Nederland is koploper digitaal betalen in de eurozone - het 'pin only' rukt ook al op bij de lokale overheid. Al sinds 2015 wordt er meer gepind dan contant betaald. De cashloze wereld: veiliger, gemakkelijker, beter? Of is contant zo gek nog niet? In de wereld zonder contant geld waar banken van dromen kan bij een stroomstoring of bankencrisis geen brood, groente en wc-papier met munten uit de ou


Argenx zit op royale berg cash
1 Maart, 10:42 De Tijd
10:18 Hogere onderzoekskosten deden het verlies van het Belgisch-Nederlandse biofarmabedrijf vorig jaar oplopen. Met een kaspositie van 359,8 miljoen euro zit Argenx echter op rozen.


Hogere omzet Square dankzij Cash App
28 Februari, 07:24 Emerce
Betaalbedrijf Square van Twitter CEO Jack Dorsey sluit een positief vierde kwartaal af, mede dankzij de Cash App, een soort Tikkie waarmee gebruikers snel geld aan elkaar kunnen overmaken.


Galapagos ziet berg cash Ún cash burn oplopen
23 Februari, 07:42 De Tijd
07:10 De Aziatische beurzen zetten hun remonte voort. Galapagos rapporteert een stevige berg cash, Barco krijgt fanmail uit Londen.


Telenet houdt de cash liever op zak
13 Februari, 07:12 De Tijd
07:05 Nu de aandelenmarkten minstens even weer in rustiger vaarwater gekomen zijn, ligt de focus weer meer op het bedrijfsnieuws. En dus loopt vooral Telenet in de kijker: de telecomgroep keert tegen alle v...


Bij toeval ruim zes ton cash gevonden in boodschappentassen
7 Februari, 17:24 NOS nieuws

In een appartement in Rotterdam heeft de politie vier boodschappentassen propvol geld gevonden. In de tassen zat een slordige 620.000 euro. Een 27-jarige man die in het huis aanwezig was, is aangehouden.

Het komt volgens de politie een paar keer per jaar voor dat een paar ton cash wordt ontdekt. In het appartement aan de Boezemkade lagen ook horloges van ruim 10.000 euro per stuk, een televisie van 2 meter in doorsnede, dure schoenen en twee riemen van zo'n 350 euro per stuk.

Ook werd een geldtelmachine en een vuurwapen ontdekt. Alles is in beslag genomen, net als de BMW die op de parkeerplaats van het appartement stond.

Safe house

Het appartement zag er volgens de politie uit als een groothandel in dure kleding, juwelen en een geldtransportbedrijf, schrijft RTV Rijnmond. De politie denkt dat het huis een zogeheten safe house is, een woning waar criminelen geld of drugs opslaan. Vaak huren ze voor dat doel een appartement in een luxe complex, omdat ze daar anoniemer kunnen verblijven dan in een gewone straat.
Tijdelijk geen geldopnames of betalingen met Bancontact/Mister Cash zondagnacht
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

In de nacht van zondag op maandag zullen gebruikers van een Bancontact/Mister Cash-betaalkaart even geen geld kunnen opnemen of betalingen kunnen uitvoeren. Atos Worldine, het bedrijf dat elektronisch betaalverkeer mogelijk maakt, zal van 0.15 uur tot 4.15 uur een upgrade uitvoeren van het elektronische betaalsysteem. (lla)Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be