NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Cash


Telenet houdt de cash liever op zak
13 Februari, 07:12 De Tijd
07:05 Nu de aandelenmarkten minstens even weer in rustiger vaarwater gekomen zijn, ligt de focus weer meer op het bedrijfsnieuws. En dus loopt vooral Telenet in de kijker: de telecomgroep keert tegen alle v...


Bij toeval ruim zes ton cash gevonden in boodschappentassen
7 Februari, 17:24 NOS nieuws

In een appartement in Rotterdam heeft de politie vier boodschappentassen propvol geld gevonden. In de tassen zat een slordige 620.000 euro. Een 27-jarige man die in het huis aanwezig was, is aangehouden.

Het komt volgens de politie een paar keer per jaar voor dat een paar ton cash wordt ontdekt. In het appartement aan de Boezemkade lagen ook horloges van ruim 10.000 euro per stuk, een televisie van 2 meter in doorsnede, dure schoenen en twee riemen van zo'n 350 euro per stuk.

Ook werd een geldtelmachine en een vuurwapen ontdekt. Alles is in beslag genomen, net als de BMW die op de parkeerplaats van het appartement stond.

Safe house

Het appartement zag er volgens de politie uit als een groothandel in dure kleding, juwelen en een geldtransportbedrijf, schrijft RTV Rijnmond. De politie denkt dat het huis een zogeheten safe house is, een woning waar criminelen geld of drugs opslaan. Vaak huren ze voor dat doel een appartement in een luxe complex, omdat ze daar anoniemer kunnen verblijven dan in een gewone straat.
Tijdelijk geen geldopnames of betalingen met Bancontact/Mister Cash zondagnacht
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

In de nacht van zondag op maandag zullen gebruikers van een Bancontact/Mister Cash-betaalkaart even geen geld kunnen opnemen of betalingen kunnen uitvoeren. Atos Worldine, het bedrijf dat elektronisch betaalverkeer mogelijk maakt, zal van 0.15 uur tot 4.15 uur een upgrade uitvoeren van het elektronische betaalsysteem. (lla)
Ablynx verzilverd en 51 procent cash
21 Januari, 10:42 De Tijd
10:21 Dit is mijn laatste column als deelnemer aan de Beursrally die volgende week eindigt. Een uitgelezen moment om terug te blikken op de voorbije periode.


Auto's, bitcoins en cash: 221 miljoen euro afgepakt van criminelen
19 Januari, 09:30 NOS nieuws

Vorig jaar is 221.259.200 euro afgepakt van criminelen. Sinds een paar jaar is crimineel geld afpakken een belangrijk middel om georganiseerde misdaad en veelvoorkomende criminaliteit aan te pakken.

Justitie hoopte ruim 138 miljoen euro binnen te halen, dat is ruim gelukt. Toch is het bedrag aanzienlijk lager dan de 416 miljoen die een jaar eerder van criminelen werd afgepakt. Toen trof telecombedrijf VimpelCom de hoogste schikking met justitie ooit in Nederland. Het van oorsprong Russische bedrijf, hier gevestigd, voorkwam daarmee vervolging voor omkoping en valsheid in geschrifte.

Auto's, bitcoins en cash

Als bij een inval grote hoeveelheden cashgeld en dure auto's aanwezig zijn, worden die in beslag genomen. Maar volgens het Openbaar Ministerie zitten criminelen niet stil en bedenken ze steeds iets nieuws om hun geld weg te sluizen of onder de radar te houden. Dat er geen toezicht is op bitcoins is in het voordeel van criminelen. Dat maakt het opsporen lastig, daarom moet het OM blijven vernieuwen.

Niet alles wat van criminelen wordt afgepakt verdwijnt in de staatskas. Zo schonk het OM, voor het eerst, een in beslag genomen boot aan het Scheepvaart College in Rotterdam. Daarnaast wordt in beslag genomen crimineel geld eerst aan slachtoffers van criminelen uitgekeerd.
Tijdelijk geen geldopnames of betalingen met Bancontact/Mister Cash zondagnacht
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

In de nacht van zondag op maandag zullen gebruikers van een Bancontact/Mister Cash-betaalkaart even geen geld kunnen opnemen of betalingen kunnen uitvoeren. Atos Worldine, het bedrijf dat elektronisch betaalverkeer mogelijk maakt, zal van 0.15 uur tot 4.15 uur een upgrade uitvoeren van het elektronische betaalsysteem. (lla)
Federer klopt Khachanov, Amerikanen spelen tijdens Hopman Cup met 52-jarige? Australiër

Roger Federer (ATP 2) heeft Zwitserland dinsdag in Perth aan een nieuwe zege geholpen op de Hopman Cup. Federer klopte de Rus Karen Khachanov (ATP 45) in twee sets (6-3 en 7-6 (8/6)). Voor de Verenigde Staten was er minder positief nieuws. Speerpunt Jack Sock (ATP 8) viel geblesseerd uit in zijn partij tegen de Japanner Yuichi Sugita (ATP 40) en werd in het dubbelspel, dat zonder inzet gespeeld werd, vervangen worden door de Australische veteraan Pat Cash.
Johnny Cash komt frikadellen eten in Kerstcafé
20 December 2017, 10:36 Gazet v. Antwerpen
In de oude hoeve Van den Brande in de Kapelstraat in Pulderbos opent de Landelijke Gilde donderdag zijn kerstcafé. Zelfs 'Johnny Cash' schuift er op 28 december zijn boots onder de tafel.


Gelderse politie vindt 117 kilo vuurwerk en 5500 euro cash
20 December 2017, 10:00 NOS nieuws

De politie heeft bij een huiszoeking in Kerkdriel drie mannen aangehouden op verdenking van witwassen, bezit van hennep en een grote hoeveelheid vuurwerk.

De recherche trof 7,5 kilo hennep, 117 kilo vuurwerk en zo'n 5500 euro aan. Daarop is beslag gelegd. Drie mannen van 24, 27 en 53 jaar zijn aangehouden. De stroom is tijdelijk afgesloten aangezien met de elektriciteit was gefraudeerd.

De politie deed de inval maandag na een anonieme tip maar dit pas vandaag bekend, schrijft Omroep Gelderland.

Veertien dagen eerder werd - ook na een anonieme tip - op dezelfde locatie een garage doorzocht. Toen werd al ongeveer 65 kilogram hennep aangetroffen en in beslag genomen.
Tegendraads aandelenfonds zit voor 20 procent in cash
12 December 2017, 08:18 De Tijd
08:02 Agressor, het eerste en belangrijkste fonds van de Franse vermogensbeheerder La Financière de l?Echiquier, heeft zijn naam niet gestolen. Maar momenteel is het fonds voorzichtig. ?We zitten op 20 proc...


Apple activeert Apple Pay Cash
4 December 2017, 08:00 Emerce
Apple heeft met een softwareupate voor iOS 11.2 zaterdag dan eindelijk Apple Pay Cash geactiveerd, de dienst waarmee iPhone gebruikers onderling geld kunnen overschrijven. Die dienst is vooralsnog alleen in de VS beschikbaar.


Bedrijfswagen inruilen voor geld zal niet voor 1 januari zijn
2 December 2017, 11:12 Gazet v. Antwerpen

De maatregel waarbij werknemers hun bedrijfswagen kunnen inruilen voor een som geld zal niet klaar zijn tegen 1 januari. Dat heeft een regeringsbron gezegd aan Le Soir.
Belg gebruikt minder cash dan Europees gemiddelde
24 November 2017, 12:54 De Tijd
12:24 In België betalen consumenten 63 procent van het aantal aankopen met cash.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be