NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Carrefour

2News.be / Trefwoorden / Carrefour

Kassiersters saboteren selfscankassa?s in Carrefour: ?Ons beroep gaat dood?
Donderdag, 08:24 Gazet v. Antwerpen

?Boycot de selfscankassa?s! Want die betekenen de dood van de kassiersters.? Oproepen als deze doen op sociale media de ronde in de nasleep van de grote reorganisatie bij Carrefour. In de hypermarkt van Bergen hebben actievoerders de bewuste kassa?s zelfs al ?ingepakt?.
Carrefour haalt tortilla chips uit de handel

Carrefour heeft tortilla chips van het merk Carrefour bio uit de handel gehaald. Bij een analyse werd de aanwezigheid van gluten vastgesteld in de chips terwijl dat niet op het etiket wordt vermeld.
Overvallers lossen schot bij Carrefour
Maandag, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Zondagavond is de Carrefour Express aan de Boniverlei in Edegem overvallen. De daders waren gewapend en losten tijdens de hold-up ook een schot. Daarbij raakte niemand gewond. De buit bleef ook beperkt.
Personeel Carrefour Hypermarkt voert hele dag actie: "We willen niet dat er ontslagen vallen"
8 Februari, 19:12 Gazet v. Antwerpen

De klanten van de Carrefour Hypermarkt aan de Parklaan in Turnhout stonden donderdag voor een gesloten deur. Het personeel protesteerde daar de hele dag tegen het plan om de winkel te verkleinen en 35 jobs te laten verdwijnen.
BBTK-militanten voeren solidariteitsactie in Carrefour-hypermarkten Genk en Belle-île
8 Februari, 17:06 Skynet
Ongeveer 250 BBTK-militanten hebben vandaag de met sluiting bedreigde Carrefour-hypermarkten van Genk en Belle-île bezocht. De socialistische vakbond wil zo de 1.233 Belgische werknemers steunen die getroffen dreigen te worden door de herstructurering van het supermarktbedrijf. Dat meldde BBTK vandaag.


Carrefour-hypermarkten in Borsbeek en Turnhout blijven dicht: ?Actievoerders blokkeren toegang met winkelkarren?
8 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De Carrefour-hypermarkten van Genk, Turnhout en Borsbeek blijven donderdag dicht. Het supermarktbedrijf betreurt dat de stakingsposten bemand worden door externen. ?Heel wat personeel is vroeg opgestaan om aan de slag te gaan, maar enkele individuen blokkeren de toegang van de winkels voor de klanten,? zegt de woordvoerder van Carrefour.
Directie Carrefour verlangt meer polyvalentie van werknemers

De directie van Carrefour België zal van de werknemers in haar supermarkten voortaan meer polyvalentie verlangen. Dat heeft Myriam Delmée van de Franstalige socialistische vakbond SETCa woensdagavond gezegd na een ondernemingsraad, waar de vakbonden meer toelichting kregen bij de herstructureringsplannen van de directie. De bonden hebben hun twijfels.
Carrefour in Turnhout en Borsbeek donderdag dicht

De Carrefour-hypermarkten van Turnhout, Borsbeek en Genk gaan donderdag dicht. ?Het personeel van die vestigingen heeft beslist om op 8 februari te staken?, zegt Kristel Van Damme, afgevaardigde van de christelijke vakbond ACV.
Personeel en vakbonden houden Carrefour dag lang gesloten: ?We voelen ons pionnen in een schaakspel?
2 Februari, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Een lint met daarachter een twintigtal personeelsleden verhindert vrijdag dat klanten de Carrefour Hypermarkt in Voortkapel (Westerlo) binnen geraken. Het is de enige Carrefour-winkel die vrijdag actie voert.
Stakingspiket houdt Carrefour gesloten
2 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Een groepje personeelsleden en vakbondsmensen houdt sinds vrijdagochtend vroeg het filiaal van Carrefour in Voortkapel (Westerlo) gesloten. De winkel is afgespannen met linten, onwetende bezoekers krijgen een pamfletje met uitleg mee.
STANDPUNT. Afslankingsplannen bij Carrefour: Alweer de oudere werknemers
2 Februari, 07:12 Gazet v. Antwerpen

Stilaan krijgen we een beter zicht op de afslankingsplannen van supermarktketen Carrefour. Ook in de hypermarkten die open blijven, zullen banen sneuvelen. Dat komt vooral door de invoering van het systeem van zelf scannen. De kassiersters worden het rechtstreekse slachtoffer van de digitalisering. Gelukkig heeft VDAB meer dan duizend vacatures voor winkelpersoneel. Normaal gezien zouden de mensen die hun baan verliezen snel opnieuw aan de slag moeten kunnen. Toch zal het niet zo eenvoudig zijn, vooral niet voor de oudere werknemers. De situatie van Carrefour illustreert dat ons systeem van werken en verlonen niet meer aangepast is aan de noden van de tijd.
Carrefour - Carrefour kreeg voorbije jaren geen Waalse regionale steun
1 Februari, 18:18 Skynet
De Franse supermarktketen Carrefour heeft de voorbije jaren geen Waalse regionale steun gekregen. Dat heeft Waals minister van Werk en Economie Pierre-Yves Jeholet vandaag gezegd in de bevoegde commissie van het Waals Parlement. Carrefour kondigde vorige week een herstructurering aan waarbij in België 1.233 banen bedreigd worden.


'Concurrenten staan te dringen om Carrefour te vervangen'
1 Februari, 15:00 De Tijd
14:45 Een vijftal supermarktketens hebben zich bij Wereldhave Belgium reeds aangemeld om de plaats in te nemen van de Carrefours in Luik en Genk.


Carrefour Westerlo blijft morgen dicht na slecht nieuws

De Carrefour-hypermarkt in Westerlo gaat vrijdag dicht door een staking van het personeel. De directie van Carrefour wil in Westerlo 36 mensen ontslaan. Het personeelsbestand krimpt er van 89 naar 53 mensen. De winkel zal in oppervlakte met bijna de helft verkleinen, waardoor het een gewone supermarkt wordt.
Vakbonden houden rekening met spontane acties bij Carrefour
1 Februari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

In de door het herstructureringsplan getroffen Carrefour-winkels zijn donderdagmiddag personeelsvergaderingen aan de gang. Daags na een eerste ?gespannen? ondernemingsraad tussen directie en vakbonden, ?kunnen we niet uitsluiten dat er in de komende dagen spontane acties komen in de getroffen winkels.?
Er verdwijnen meer jobs dan gedacht bij Carrefour in Westerlo en Turnhout

In de vestigingen van Carrefour in Turnhout en Westerlo gaan in totaal 68 jobs verloren: 35 in Turnhout en 33 in Westerlo. Dat zijn er een pak meer dan de vakbonden en het personeel hadden verwacht, schrijft Het Laatste Nieuws.
Wereldhave: ?Impact vertrek van Carrefour is beperkt'
1 Februari, 08:24 De Tijd
08:10 Het vertrek van Carrefour zal slechts een beperkte impact hebben op het netto resultaat van Werelhave Belgium in 2018, benadrukt de specialist van shoppingcentervastgoed bij de publicatie van de jaarr...


"Rumoerige" eerste bijeenkomst van vakbonden en directie Carrefour
31 Januari, 19:36 Skynet Belgie
Bij Carrefour hebben vakbonden en directie voor het eerst samengezeten na de aankondiging van de zware herstructurering bij de winkelketen. Volgens de bonden ging het er soms "rumoerig" aan toe en was de sfeer bij momenten "gespannen". De directie kondigde onder meer aan dat ze in alle Hypermarkten selfkassa's wil installeren.


Carrefour vervangt personeel door zelfscankassa's
31 Januari, 19:12 De Tijd
18:36 Mede dankzij zelfscankassa's kan Carrefour fors op personeel besparen in zijn verlieslatende hypermarkten. 'En ze zijn goed voor de ergonomie van de medewerkers.'


Philippe Muyters: "Krijg mails van werkgevers met vraag naar Carrefour-personeel"
31 Januari, 17:06 Skynet
"Ik krijg mails van werkgevers die me vragen om de gegevens van het ontslagen Carrefour-personeel door te geven. Ze zeggen: 'Ik heb jobs, stuur ze ons door'. Dat kan natuurlijk niet. Dat is te vroeg. Het sociaal overleg loopt en we weten nog niet wie er ontslagen wordt. Maar we sturen die mails van de werkgevers wel door naar de VDAB." Dat heeft minister van Werk Philippe Muyters (N-VA) vandaag gezegd in het Vlaams Parlement.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be