NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Carrefour

2News.be / Trefwoorden / Carrefour

Jegen krijgt Hema op de rails, Bompard Carrefour nog niet
13 April, 22:00 Volkskrant
Al sinds 2011 leurt het opkoopfonds Lion Capital met de Hema. Niemand wil de winkelketen hebben. Of tenminste niet voor de prijs die Lion Capital wil hebben.Toch heeft Tjeerd Jegen (46) er tenminste voor gezorgd dat de bakermat van rookworst, ondergoed en tompouce weer een leuk bruidje is geworden. In de drie jaar dat hij met de scepter zwaait, gaat het steeds beter. Zowel de herinrichting van de


Mogelijk 191 jobs minder weg bij Carrefour dan eerst gevreesd
13 April, 14:12 Gazet v. Antwerpen

De directie van Carrefour heeft de vakbonden een gewijzigd herstructureringsplan voorgelegd. In ruil voor meer flexibiliteit, wil de supermarktketen de hypermarkten in Angleur en Genk ombouwen tot gewone supermarkten in plaats van ze te sluiten. In andere winkels zou het oorspronkelijk aangekondigde banenverlies beperkt kunnen worden. Volgens de socialistische vakbond kunnen 191 jobs gered worden.
Carrefour houdt winkels in Genk en Angleur open
13 April, 13:36 De Tijd
13:25 In ruil voor meer flexibiliteit wil de supermarktketen Carrefour de winkels in Genk en Angleur openhouden.


Waarom Carrefour achterblijft op zijn soortgenoten
12 April, 18:24 De Tijd
18:18 Supermarktketens staan onder druk door een onderlinge prijzenslag en de concurrentie van e-commercespelers. Carrefour lijkt er het minst in te slagen om de uitdagingen het hoofd te bieden.


Carrefour verliest omzet door stakingen
11 April, 19:00 De Tijd
18:25 De omzet van de retailer Carrefour in ons land is in het eerste kwartaal met 1,6 procent gedaald op vergelijkbare basis. De stakingsacties tegen het herstructureringsplan misten hun effect niet.


Tien Carrefour hypermarkten vandaag gesloten
31 Maart, 14:18 Skynet
Nog twee Carrefour-hypermarkten in WalloniŽ hebben zich vandaag aangesloten bij de stakingsactie tegen de aangekondigde herstructurering, waarbij in BelgiŽ meer dan 1.200 banen op de tocht staan. In totaal zijn vandaag tien hypermarkten dicht, waarvan eentje in Vlaanderen (Genk). Gisteren waren er acht gesloten.


8 Carrefour-winkels dicht door staking
30 Maart, 11:00 De Tijd
10:33 Door een staking zijn vrijdag acht hypermarktketen van de groep Carrefour gesloten: eentje in Genk en zeven in de regio Luik.


Acht Carrefour-hypermarkten gesloten door staking
30 Maart, 10:12 Skynet Belgie
Door een staking zijn vandaag acht hypermarktketen van de groep Carrefour gesloten: eentje in Genk en zeven in de regio Luik. Dat meldt Carrefour vandaag. "De ingang van een aantal winkels wordt geblokkeerd door mensen die Carrefour niet kent", betreurt de directie.


Consumentenvertrouwen herstelt van Carrefour-dipje
19 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Het vertrouwen van de consument in winkelketen Carrefour heeft zich in maart hersteld. Het tikje dat het vertrouwen in februari had gekregen, werd toegeschreven aan de aangekondigde herstructurering bij het grootwarenhuis. Daardoor staan er in BelgiŽ ruim 1.200 jobs op de helling. Dat meldt de Nationale Bank maandag.
Dieven maken sigaretten buit bij Carrefour Market
5 Maart, 11:06 Gazet v. Antwerpen
Dieven zijn in de nacht van zondag op maandag binnengedrongen in de supermarkt Carrefour Market op de Poederleeseweg in Lille. De daders namen een partij sigaretten mee.


Carrefour duikt in het rood
28 Februari, 19:42 De Tijd
19:33 Met een verlies van ruim 1 miljard euro in 2017 besluit de Franse supermarktgroep ook in haar dividend te snijden.


Ontslagronde Carrefour maakt Belg pessimistischer
19 Februari, 15:36 De Tijd
15:25 Van de ene maand op de andere kijkt de gemiddelde Belg een pak behoedzamer naar zijn financiŽle toekomst.


Kassiersters saboteren selfscankassa?s in Carrefour: ?Ons beroep gaat dood?
15 Februari, 08:24 Gazet v. Antwerpen

?Boycot de selfscankassa?s! Want die betekenen de dood van de kassiersters.? Oproepen als deze doen op sociale media de ronde in de nasleep van de grote reorganisatie bij Carrefour. In de hypermarkt van Bergen hebben actievoerders de bewuste kassa?s zelfs al ?ingepakt?.
Carrefour haalt tortilla chips uit de handel

Carrefour heeft tortilla chips van het merk Carrefour bio uit de handel gehaald. Bij een analyse werd de aanwezigheid van gluten vastgesteld in de chips terwijl dat niet op het etiket wordt vermeld.
Overvallers lossen schot bij Carrefour
12 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Zondagavond is de Carrefour Express aan de Boniverlei in Edegem overvallen. De daders waren gewapend en losten tijdens de hold-up ook een schot. Daarbij raakte niemand gewond. De buit bleef ook beperkt.
Personeel Carrefour Hypermarkt voert hele dag actie: "We willen niet dat er ontslagen vallen"
8 Februari, 19:12 Gazet v. Antwerpen

De klanten van de Carrefour Hypermarkt aan de Parklaan in Turnhout stonden donderdag voor een gesloten deur. Het personeel protesteerde daar de hele dag tegen het plan om de winkel te verkleinen en 35 jobs te laten verdwijnen.
BBTK-militanten voeren solidariteitsactie in Carrefour-hypermarkten Genk en Belle-Óle
8 Februari, 17:06 Skynet
Ongeveer 250 BBTK-militanten hebben vandaag de met sluiting bedreigde Carrefour-hypermarkten van Genk en Belle-Óle bezocht. De socialistische vakbond wil zo de 1.233 Belgische werknemers steunen die getroffen dreigen te worden door de herstructurering van het supermarktbedrijf. Dat meldde BBTK vandaag.


Carrefour-hypermarkten in Borsbeek en Turnhout blijven dicht: ?Actievoerders blokkeren toegang met winkelkarren?
8 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De Carrefour-hypermarkten van Genk, Turnhout en Borsbeek blijven donderdag dicht. Het supermarktbedrijf betreurt dat de stakingsposten bemand worden door externen. ?Heel wat personeel is vroeg opgestaan om aan de slag te gaan, maar enkele individuen blokkeren de toegang van de winkels voor de klanten,? zegt de woordvoerder van Carrefour.
Directie Carrefour verlangt meer polyvalentie van werknemers

De directie van Carrefour BelgiŽ zal van de werknemers in haar supermarkten voortaan meer polyvalentie verlangen. Dat heeft Myriam Delmťe van de Franstalige socialistische vakbond SETCa woensdagavond gezegd na een ondernemingsraad, waar de vakbonden meer toelichting kregen bij de herstructureringsplannen van de directie. De bonden hebben hun twijfels.
Carrefour in Turnhout en Borsbeek donderdag dicht

De Carrefour-hypermarkten van Turnhout, Borsbeek en Genk gaan donderdag dicht. ?Het personeel van die vestigingen heeft beslist om op 8 februari te staken?, zegt Kristel Van Damme, afgevaardigde van de christelijke vakbond ACV.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be