NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Campos

2News.be / Trefwoorden / Campos

Campos Racing rekent op Isack Hadjar en Pepe Marti in 2024
29 November 2023, 00:00 Autosport
Ook Campos Racing heeft al zijn rijders line-up voor het FIA Formula 2 kampioenschap 2024 klaar. Het Spaanse team tekende de Fransman Isack Hadjar en de Spanjaard Pepe Marti.

Lees meer: Campos Racing rekent op Isack Hadjar en Pepe Marti in 2024


Adrian Campos overleden
29 Januari 2021, 10:48 Autosport
Op 28 januari overleed Adrian Campos. De Spanjaard was een begaafd piloot die het tot in de formule 1 schopte maar maakte ook naam als teameigenaar. Ook met zijn eigen team stond hij klaar om door te stoten naar de formule 1 maar dat ging op het laatste moment niet door. Campos Racing maakte wel naam in de formule 3000, formule 3, GP2, formule 2 en diverse toerismewagen kampioenschappen. Adrian Campos werd slechts 60 jaar oud.

Lees meer: Adrian Campos overleden


FIA WTCR-test Barcelona: Thuisvoordeel voor Campos Racing
29 Maart 2018, 21:48 Autosport
Na de feestelijkheden van gisteren werd het vandaag bittere ernst op de Catalunya-omloop met de collectieve testdag die het hele veld voor het eerst bij elkaar bracht in de aanloop naar de seizoensopener in Marrakech volgende week. Nu ja ernst, een testsessie blijft een testsessie en met de Balance of Performance nog steeds niet vrijgegeven behoedden de teams er zich wellicht voor al te veel in hun kaarten te laten kijken. Bovendien was er in Montmelo vandaag ook helemaal geen technische keuring zodat het gissen was naar het gewicht, de rijhoogte en zoveel andere belangrijke parameters die in aanmerking komen voor een representatieve tijdopname. Dit neemt niet weg dat Campos Racing op een boogscheut van zijn thuisbasis vandaag de WTCR-debatten domineerde:.


Bevestigd: John Filippi rijdt WTCR met Campos Racing Cupra
1 Maart 2018, 16:30 Autosport
Wat al lang geen geheim meer was, werd vandaag door de man zelf officieel bevestigd: John Filippi tekent dit jaar present in de WTCR-wereldcup aan het stuur van een door Campos Racing gerunde Cupra. De jonge Fransman keert dus na een WTCC-seizoen bij Sebastien Loeb Racing terug naar de Campos-schaapsstal waar hij reeds van 2014 tot 2016 een SEAT Leon TC2 en een Chevrolet Cruze RML bemande.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn