NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Buren


Ravage is groot na hevige windhoos in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Putte: ?Plots vlogen de dakpannen van de buren onze living binnen?
4 Januari, 00:01 HLN.BE
?We dachten dat er een bom was ontploft.? Dakpannen die van daken worden weggerukt, trampolines en volledige daken die bij de buren terechtkomen en een geparkeerde mobilhome die tegen de kerkhofmuur wordt geslingerd: het is maar een notendop van de schade die een windhoos woensdagavond aanrichtte in Putte en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Twee woningen werden later op de avond zelfs onbewoonbaar verklaard. Brandweerzone Rivierenland had zijn handen vol. ?Dit was echt niet normaal?, klinkt het bij de getroffen bewoners.


NU+ | Zo kan je vanaf je vakantieadres op je huis passen als de buren er niet zijn
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Je kunt natuurlijk je buren vragen om tijdens je vakantie je planten water te geven en op je huis te passen. Maar tegenwoordig zijn er ook een hoop producten op de markt waarmee je vanaf je vakantieadres een oogje in het zeil kunt houden.


Nu ook pakketten van DPD via pakketwanden van De Buren
18 Juli 2023, 00:01 Emerce
Vanaf deze week is DPD toegevoegd aan het open netwerk van onbemande pakketwanden van De Buren. Consumenten en bedrijven kunnen hun pakketten nu ook via de onbemande automatische pakketwanden van De Buren versturen. Het ontvangen van pakketten van DPD zal binnen een paar maanden mogelijk zijn


Woning van jong gezin met kind volledig verwoest na blikseminslag: ?Buren vertelden hen dat hun dak in brand stond?
12 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
In de Sint-Baafsstraat in Sint-Andries is zondagavond een zware brand uitgebroken in het dak van een rijwoning. De schade is bijzonder groot, want zowat het volledige dak viel ten prooi aan de vlammen. ?De woning van het jong gezin met kind is onbewoonbaar?, zegt brandweermajoor Marc De Langhe.


Nederlandse serie Nieuwe Buren krijgt Engelstalige remake
3 April 2023, 00:00 NU.NL - Film
Nieuwe Buren krijgt een Engelstalige versie. De hoofdrollen in The Couple Next Door worden vertolkt door Eleanor Tomlinson (Poldark) en Sam Heughan (Outlander).


26 Maart 2023, 00:08 Volkskrant
Buren Lindedreef bezorgd om verkavelingsaanvraag 29 woningen
15 Februari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Nog tot 27 februari loopt het openbaar onderzoek voor een omgevingsvergunningsaanvraag voor een nieuwe verkaveling van 29 loten in Halle-Zoersel. Het gaat om een inbreiding van het binnengebied tussen de Lotelinglaan en de Kattenberg, met toegang via een nog nieuw te trekken doodlopende straat die op de Lindedreef uitkomt. De bewoners uit de Lindedreef tonen zich bezorgd over de toename van verkeer en het verdwijnen van groen.




27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Gegevens gemeente Buren werden gestolen via inloggegevens van leverancier
20 Juni 2022, 00:12 NU.NL - Tech
Van de Gelderse gemeente Buren werden begin april honderden bestanden gestolen na een aanval met gijzelsoftware. Woensdag heeft de gemeente bekendgemaakt dat de aanval ontstond doordat criminelen inloggegevens van een leverancier misbruikten.


Gemeente Buren: Daders ransomware-aanval gebruikten gestolen inloggegevens
17 Juni 2022, 00:01 Tweakers
De Gelderse gemeente Buren heeft woensdag de oorzaak van de ransomware-aanval in april bekendgemaakt. De daders hebben gestolen inloggegevens van de softwareleverancier gebruikt om binnen te komen in het systeem van de gemeente.


Schotse en Welshe buren komen feesten in het land van Johnson, waar anything goes
3 Januari 2022, 00:05 Volkskrant
De conservatief Boris Johnson laat de teugels in Engeland vieren, terwijl de (socialistische) buren strenger zijn dan ooit. De cijfers geven Johnson vooralsnog gelijk, en zelfs het gezond verstand is aan zijn zijde, dus Engeland blijft open ? zolang er genoeg personeel is in de ziekenhuizen.


Rusland en Belarus verstevigen economische band: Poetins invloed bij buren reikt steeds verder
11 September 2021, 00:06 Volkskrant
De president van Belarus, Alexander Loekasjenko, heeft zich opnieuw verzekerd van meer steun uit Rusland. Door onder andere een lening van 540 miljoen euro en steeds verstrekkendere economische integratie, verstevigt de Russische president Vladimir Poetin nog meer zijn greep op het buurland.


Van Quickenborne: ?Nog altijd toestemming nodig om tuin van buren te betreden?
26 Augustus 2021, 00:02 HLN.BE
Er zal nog steeds toestemming nodig zijn om de tuin van de buren te betreden. Dat verduidelijkt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.


Appelbabbelbak haalt buren uit isolement
5 Februari 2021, 14:52 Gazet v. Antwerpen

Vrouwenorganisatie Ferm lanceert met de Appelbabbel een oproep om geregeld een kort praatje te maken met buren om zo hun eenzaamheid te verdrijven. De appelbabbelbak van zaterdag zet dat extra in de verf.




Uitslaande brand verwoest rijwoning in Assebroek: bewoner wordt net op tijd verwittigd door buren
31 Januari 2021, 22:24 HLN.BE
In de Sint-Kruisstraat in Assebroek heeft zondagavond een zware brand gewoed in een rijwoning. De bewoner zat nietsvermoedend in de zetel, toen het vuur uitbrak. Hij werd net op tijd verwittigd door buren.


Als Lierse K. wint bij de buren van Westerlo, dan krijgt het haar (degradatie)lot terug in eigen handen
31 Januari 2021, 08:20 Skynet
RWDM moest zaterdag het onderspit delven in de Brusselse derby tegen Union Sint-Gillis waardoor de troepen van Vincent Euvrard het nieuwe jaar startten met nul op zes. Degradatieconcurrent Lierse Kempenzonen won wel op de eerste speeldag van 2021 en kan - bij winst in de Kempense derby - plots weer haar lot in eigen handen nemen.


BUURTREPORTAGE. Buren positief over komst vaccinatiecentrum Putte
31 Januari 2021, 04:13 Gazet v. Antwerpen

Het vaccinatiecentrum voor eerstelijnszone (ELZ) Bonstato in Gemeenschapscentrum Klein Boom in Putte is zo goed als klaar. Inwoners van Putte, Bonheiden en Heist-op-den-Berg worden er vanaf februari verwacht voor hun coronaprik. Maar hoe ervaren de buren het om uit te kijken op zo?n medisch noodcentrum? Behoorlijk positief, zo blijkt.




Buren vinden lichaam van dorpsfiguur ?boer Matthijs?
28 Januari 2021, 18:12 Gazet v. Antwerpen

In zijn chalet in de Rode Del in Arendonk is dorpsfiguur Matthijs Boer, in het dorp bekend als ?boer Matthijs?, op 82-jarige leeftijd overleden. Maandag werd zijn lichaam gevonden, maar mogelijk is hij al enkele dagen eerder gestorven.




Martine en haar buren stappen naar gemeenteraad om bouwplannen van verkavelaars tegen te houden: ?Groen moet bewaard blijven?
21 Januari 2021, 05:42 Gazet v. Antwerpen

Martine Aerts van de Bellestraat in Sint-Niklaas stapt, met de steun van haar buren, naar de gemeenteraad. Ze willen verkavelingsplannen in hun buurt tegen te houden om een groot stuk groen te redden.




Buren starten solidariteitsactie voor mama en vijf kinderen die zondag alles verloren in brand: ?Mijn kleinschalig initiatief ontplofte meteen?
19 Januari 2021, 17:06 HLN.BE
Speelgoed, kledij, laptops, fietsen tot zelfs een volledige slaapkamer: heel wat Hoeilanders zijn de voorbije dagen bijzonder gul geweest om een mama en haar vijf kinderen die zondagmiddag nagenoeg alles verloren in een brand te helpen. Die hulp kwam er na een oproep van Olivier Dewit op sociale media. ?Ik ben zelf verrast hoe hartverwarmend de Hoeilanders zijn?, klinkt het.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn