NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brys


Brys woest op arbitrage: "Drie zware blessures omdat iemand de leiding niet kan houden"
Zondag, 11:06 Skynet
Beerschot Wilrijk kende een sportieve opflakkering tegen OHL, maar toch was coach Marc Brys na de match alles behalve een gelukkig man. Drie van zijn spelers raakten geblesseerd en dreigen de finalematchen te missen. Ref D'Hondt was de gebeten hond.


Brys ziet laatste doel voor de finale gefnuikt; Grosjean vindt zege 'sterk signaal naar de concurrentie'
5 Februari, 08:07 Skynet
Union SG boekte zondag een belangrijke overwinning in de strijd tegen de degradatie. De Brusselaars wonnen met het kleinste verschil van Beerschot Wilrijk en nemen zo weer wat afstand van Tubize en Westerlo. Beerschot Wilrijk begon de match met een belangrijk doel richting promotiefinale, maar kon nooit echt overtuigen.


Reacties Brys (Beerschot Wilrijk) en Bracconi (Tubize): "Tubize staat onder haar waarde geklasseerd"
28 Januari, 11:42 Skynet
Beerschot Wilrijk kon op een weinig overtuigende manier toch de drie punten thuis houden tegen AFC Tubize. Coach Marc Brys zag dat zijn team het opnieuw niet onder de markt had tegen de Brabanders, maar filterde er toch enkele positieve zaken uit. Christian Bracconi zag hoe zijn team er opnieuw niet in slaagde om de match naar hun hand te zetten op de momenten dat het eigenlijk moest.


Roeselare behoudt top vier-ambities; Brys zoekt verklaringen voor mindere prestaties
21 Januari, 09:48 Skynet
KSV Roeselare en Beerschot Wilrijk kwamen zaterdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Roeselarecoach ad-interim Tom Colpaert zag vooral positieve punten bij zijn team; Marc Brys moest alweer toezien hoe zijn manschappen niet het gebruikelijke niveau haalden.


Brys vol onbegrip na spectaculaire ommekeer: "Nooit meegemaakt, maar gevolgen zijn wel groot"
14 Januari, 10:12 Skynet
Beerschot Wilrijk leek meer dan 80 minuten lang af te stevenen op een verdiende zege tegen Cercle Brugge, maar in een uitermate dolle slotfase gingen de punten alsnog mee naar West-Vlaanderen. Verliezend coach Marc Brys probeerde voor onze microfoon te verwoorden hoe hij 'het mirakel' beleefd had.


Waar blijft Jacques Zoua? Brys doet situatie rond zijn Afrikaanse kampioen uit de doeken
11 Januari, 07:48 Skynet Sport
Begin oktober maakte Beerschot Wilrijk bekend dat Jacques Zoua transfervrij naar het Kiel kwam. De komst van de spits schepte meteen heel wat verwachtingen, want enkele maanden voordien had de ex-speler van onder meer Basel, Hamburg, Ajaccio en Kaiserslautern nog de Africa Cup op zak gestoken met Kameroen. Maar drie maanden later heeft Zoua nog steeds geen minuut gespeeld in de competitie.


Brys (Beerschot Wilrijk) blij met 'reactie na Lierse'; Bracconi (Tubize) zag 'vermoeide ploeg'
11 Januari, 07:42 Skynet
AFC Tubize heeft na een reeks van vijf ongeslagen matchen opnieuw een nederlaag geļncasseerd. De Brabanders gingen met 1-2 de boot in tegen Beerschot Wilrijk; dat zo een waterkans op de tweede periode behoudt. Coaches Christian Bracconi en Marc Brys gaven voor onze microfoon hun visie over de match.


Brys ziet 'vermoeidheid' en 'niet gefloten penalty' als basis van 'te vermijden nederlaag'
7 Januari, 11:18 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk is het nieuwe voetbaljaar ingegaan met een nederlaag. De eerste periodekampioen moest het onderspit delven op 't Lisp en kan zich in het volgende tweeluik tegen Tubize en Cercle Brugge geen puntenverlies meer veroorloven als het nog een rol van betekenis wil spelen in de tweede periode. Coach Marc Brys zocht naar antwoorden voor de pijnlijke start van 2018.


Coach Marc Brys blikt terug op week stage in Turkije: ?We zijn klaar voor de rest van het seizoen?
3 Januari, 04:12 Gazet v. Antwerpen

De stage van Beerschot Wilrijk in het Turkse Belek zit er op, de Mannekens zijn weer in Antwerpen en bereiden zich voor op de topper op Lierse zaterdagavond. ?Een vlekkeloze stage?, aldus coach Marc Brys. Of toch niet helemaal, want Jimmy Hoffer keerde geblesseerd terug.
Brys neemt Romo in bescherming: "Ongepast hoe de fans reageerden"
17 December 2017, 10:36 Skynet
Beerschot Wilrijk pakte een deugddoende, maar hardbevochten zege tegen Union SG. Coach Marc Brys was dan ook tevreden met de manier waarop de spelers een schitterend 2017 hebben afgesloten, maar hij had wel nog een eitje te pellen met een deel van het Kielse publiek.


Zowel Brys als Van Wijk blij met mentaliteit: "Misschien wel wat te weinig kwaliteit bij ons"
2 December 2017, 11:30 Skynet
Beerschot Wilrijk nam vrijdagavond de maat van KSV Roeselare en blijft zo dan toch weer stevig in de top vier. Na een vroeg doelpunt van Joren Dom gingen beide teams vol de strijd aan en hoewel dat niet altijd in mooi voetbal resulteerde waren beide coaches na de match toch tevreden met de geleverde prestaties.


Marc Brys over 'herbronnen' en 'versterken', Pelic ziet wederkerend fenomeen
26 November 2017, 18:48 Skynet
Een puntendeling was de enige logische uitkomst van het onderonsje tussen Westerlo en Beerschot Wilrijk. Beide ploegen waren te slordig om aanspraak te maken op meer. Marc Brys sprak over een logische puntendeling, voor Pelic lag die vooral zwaar op de maag. 
 Marc Brys: ?Stop met zeggen dat we door decompressie minder presteren?
26 November 2017, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Beerschot Wilrijk gaat morgen op bezoek bij Westerlo. Na het winnen van de eerste periodetitel begonnen de Mannekes met een dramatische nul op zes aan de tweede periode. Een vorm van decompressie, of is er toch meer aan de hand? Wij gingen samen met coach Marc Brys op zoek naar verklaringen voor die mindere start van de terugronde.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be