NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brys


Pearson zag zijn 'masterplan' lukken, Brys zoekt verklaringen voor de nul op zes
Zondag, 10:54 Skynet
Na twee speeldagen in de tweede periode staat de eerste periodekampioen met een droge nul op zes helemaal achterin. De grote rivaal uit de eerste periode - OHL - is wel weer bij de les met een degelijke vier op zes.


Beerschot Wilrijk-trainer Marc Brys: ?De club weer naar het hoogste niveau leiden, dat is de mooiste uitdaging die ik me kan inbeelden?
7 November, 10:54 Gazet v. Antwerpen

Wat een ongelooflijk verhaal is KFCO Beerschot Wilrijk aan het schrijven. Amper vier jaar - en vier promoties - nadat het op 1 september 2013 in eerste provinciale met 1-0-winst tegen Ternesse noodgedwongen aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis was moeten beginnen, staat Beerschot Wilrijk met n been weer op het hoogste niveau, in de Jupiler Pro League. Want wat er de komende maanden ook gebeurt, na het veroveren van de eerste periodetitel staat vast dat de Mannekes zullen meestrijden om de promotie.
Brys wil niet vergalopperen met Beerschot Wilrijk: "Roeselare vorig jaar is een goede les"
6 November, 07:36 Skynet
Beerschot Wilrijk pakte zondag de eerste periodetitel op het veld van Union SG. Na de match werd er duchtig gefeest op en naast het veld, maar toch ging de focus van Marc Brys ook al een beetje richting de rest van het seizoen.


Tim Brys roeit zich in Seneffe naar zege
1 November, 20:30 Gazet v. Antwerpen

De nationale kernatleten en de kandidaat-toproeiers en -roeisters, die voor het seizoen 2018 internationale ambities koesteren, bliezen in het bijzijn van bondscoach Dominique Basset in Seneffe verzamelen. De atleten moesten een zes kilometer lange race tegen de klok afwerken.
Klare wijn op het Kiel: JA, er zijn gesprekken met investeerders; NEEN, Brys vertrekt niet
31 Oktober, 19:12 Skynet
In de week van de waarheid (periodetitel of niet) kwam Beerschot Wilrijk ongewild vaak in de media met andere verhalen. Zo werd coach Marc Brys gelinkt aan KV Kortrijk en KV Mechelen n werden verhalen boven gehaald over buitenlandse (Saoedische) investeerders.


Marc Brys: "Ik ben er zondag, we gaan dit samen afmaken"
30 Oktober, 21:18 Gazet v. Antwerpen

Na de 5-0 overwinning dit weekend staan de Mannekes opnieuw in pole position om de eerste periodetitel te pakken. Maar net nu wil KV Mechelen voluit gaan om Marc Brys aan te trekken als nieuwe trainer. Maar zondag zit hij absoluut op de bank, zegt de coach zelf.
KV Mechelen zet zijn zinnen op Beerschot Wilrijk-coach Marc Brys

Rode lantaarn KV Mechelen is dringend op zoek naar een nieuwe trainer en heeft na de njet van Michel Preud?homme zijn zinnen op Marc Brys gezet. Hij is momenteel de nummer n op de lijst.
Money time in 1B - Brys: "De groep is gretiger dan ooit"
26 Oktober, 16:18 Skynet Sport
Onverwacht maar zeker niet onverdiend: Beerschot Wilrijk staat 2 speeldagen voor het einde van de eerste periode op een gedeelde eerste plaats. Vrijdag spelen ze hun voorlaatste wedstrijd tegen KSV Roeselare. Money time in de Proximus League!Ontslag nummer 7? Anastasiou leidt nog steeds de training bij KV Kortrijk, Brys blijft Beerschot trouw
26 Oktober, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Game over voor Yannis Anastasiou? De Griekse coach zit in nauwe schoentjes na een nieuwe nederlaag en een povere 4 op 27, waardoor het zevende trainersontslag in de Jupiler Pro League wel eens snel een feit zou kunnen zijn. De spelers blijven wel achter hem staan en vanochtend leidde de Griek gewoon de training in Kortrijk, maar de kans is groot dat het bestuur vandaag toch al ingrijpt en een nieuwe trainer aanstelt. Onder meer Georges Leekens wordt nadrukkelijk genoemd. En ding is zeker: Marc Brys komt al zeker niet.
JPL'ers jagen op Marc Brys (Beerschot Wilrijk): club n coach reageren gevat
26 Oktober, 10:18 Skynet Sport
Marc Brys is al even een mooi verhaal aan het schrijven bij Beerschot Wilrijk en dat is de teams uit de JPL duidelijk niet ontgaan. De coach werd de voorbije dagen immers gelinkt aan teams uit de hoogste divisie, maar zowel Brys zelf als zijn club Beerschot Wilrijk smoorden die geruchten meteen in de kiem.


Pearson blij met puntje; Brys voelt zich 'voor tweede keer tekort gedaan tegen OHL'
23 Oktober, 10:18 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk en OH Leuven speelden zondag 2-2 gelijk in d topper van de eerste periode. Beide teams zorgden voor een boeiende pot voetbal en de fans zorgden rond het veld voor een schitterende atmosfeer. Na de match gingen Nigel Pearson (OHL) en Marc Brys (Beerschot Wilrijk) hier graag nog even verder op in.


Pearson blij met puntje; Brys voelt zich 'voor tweede keer tekort gedaan tegen OHL'
23 Oktober, 10:18 Skynet Sport
Beerschot Wilrijk en OH Leuven speelden zondag 2-2 gelijk in d topper van de eerste periode. Beide teams zorgden voor een boeiende pot voetbal en de fans zorgden rond het veld voor een schitterende atmosfeer. Na de match gingen Nigel Pearson (OHL) en Marc Brys (Beerschot Wilrijk) hier graag nog even verder op in.


Coach Marc Brys over topper: ?Punten tellen dubbel?
21 Oktober, 03:06 Gazet v. Antwerpen

Coach Marc Brys neemt bewust het woord ?topper? in de mond als hij het heeft over het duel van zondag met OHL.
Brys zag n groot werkpunt na 0-0; Pelic vond dat zijn team de zege het meest verdiende
16 Oktober, 09:24 Skynet
KVC Westerlo en Beerschot Wilrijk kwamen zondag in een kansarme wedstrijd niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Zowel Vedran Pelic als Marc Brys beseften voor onze microfoon dat de toeschouwers niet meteen een hoogtepunt hadden beleefd.


Coach Marc Brys tilt niet te zwaar aan zwakke prestatie in Tubeke: ?En mindere wedstrijd zit er altijd eens tussen?
6 Oktober, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Slecht spelen en toch winnen. Ook na de zwakste prestatie van het seizoen mocht Beerschot Wilrijk in Tubeke met de drie punten pronken. Een laat doelpunt van Fessou Placca bezorgde paars-wit in extremis een belangrijke zege. ?Na onze intense voorbereiding is n slechte wedstrijd na verloop van tijd ergens normaal?, blijft coach Marc Brys de rust zelve.
Brys (Beerschot Wilrijk) wil ambities nog niet bijstellen: "Het kan heel snel bergaf gaan"
5 Oktober, 08:12 Skynet
Beerschot Wilrijk speelde woensdagavond bij Tubize een draak van een match, maar pakte toch de drie punten mee de bus op. De 'Mannekes' hebben zo op vijf speeldagen voor het einde van de eerste periode al vijf punten meer dan het nummer twee, OHL. Toch wil coach Marc Brys de ambities nog niet bijstellen.


Brys ziet perspectieven na 4-0; Vanderbiest begrijpt de woede van de fans
2 Oktober, 08:00 Skynet
Beerschot Wilrijk won zondag overtuigend van Lierse SK. Op de persbabbel na de match vertelden Marc Brys en Frederik Vanderbiest hoe zij de match beleefd hadden.


Niels Van Zandweghe en Tim Brys zitten op schema voor Tokio 2020
1 Oktober, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Niels Van Zandweghe (Brugse TR) en Tim Brys (KR Club Gent) sloten in de dubbeltwee voor mannen lichtgewicht hun eerste WK-finale met een puike vijfde plaats af. Niet die vijfde stek maar wel de nipte achterstand, minder dan twee seconden op de zilveren medaillewinnaars Oppo-Ruta (Ita), stemmen de twee toproeiers en hun coach Frans Claes hoopvol met het oog op een deelname aan de Olympische Spelen 2020.
Niels Van Zandweghe en Tim Brys roeien de WK-finale
28 September, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Niels Van Zandweghe en Tim Brys hadden dag vijf van het WK roeien, dat in het Amerikaanse Sarasota-Bradenton plaatsvindt, al weken geleden met rood omcirkeld. Dit was immers de dag waarop het Brugs-Gents duo in de halve finalerace een ticket voor de WK-finale in de wacht kon slepen. Daarvoor moesten onze landgenoten zich dan wel in de top drie roeien.
Van Zandweghe en Brys stoten door naar halve finales op WK roeien
26 September, 20:06 Skynet Sport
Niels Van Zandweghe en Tim Brys hebben zich in hun lichte dubbeltwee geplaatst voor de halve finales op het WK roeien in het Amerikaanse Sarasota-Bradenton. Ze deden dit door hun herkansingrace te winnen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be