NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brusselse

2News.be / Trefwoorden / Brusselse

Begrafenisstoet van Brusselse taxi?s neemt kleine Brusselse ring in
Vandaag, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Ongeveer 200 taxi?s zijn dinsdagvoormiddag als begrafenisstoet over de Brusselse kleine ring getrokken. Met de symbolische actie protesteren ze tegen het lot dat hen naar eigen zeggen boven het hoofd hangt als er geen taxiplan komt dat de oneerlijke concurrentie van Uber aan banden legt.
LIVE. Volg hier de voorstelling van de 'Belgische' Tour de France 2019

De Tour de France opent volgend jaar met een stevig Belgisch luik. Onder meer een rit langs de Muur van Geraardsbergen en een ploegentijdrit met aankomst aan het Atomium staan op het programma, lekte maandag al uit. Om 11u begint in Brussel de officiële voorstelling van de ritten op Belgische bodem, onze reporter ter plaatse houdt u op de hoogte.
Brusselse tunnels weer open, maar moeizame avondspits - Terkamerenbos afgesloten
Vandaag, 00:06 Skynet Belgie
De Georges-Henritunnel in Brussel die wegens wateroverlast om 16.35 uur was dichtgegaan in de richting Meiser, werd om 17.05 uur weer opgengesteld voor het verkeer. De Montgomerytunnel die om 16.50 uur was afgesloten, is ongeveer twintig minuten later weer in gebruik genomen. Dat meldt Inge Paemen, woordvoerster van Brussel Mobiliteit.


Parket analyseert of ze opsporingsonderzoek openen naar onregelmatigheden bij Brusselse brandweer
Gisteren, 12:54 Gazet v. Antwerpen
Het Brusselse parket heeft nog geen opsporingsonderzoek geopend naar eventuele onregelmatigheden bij de Brusselse brandweer. Dat meldt Brussels parketwoordvoerder Denis Goeman. Eerder had het parket gemeld dat er wel een onderzoek was geopend maar de parketwoordvoerder nuanceert dat: ?We hebben een dossier gekregen van de staatssecretaris en dat wordt momenteel geanalyseerd. We wachten op bijkomende informatie van haar kabinet om een beslissing te nemen.?


Brusselse parken maandag gesloten door felle wind
Gisteren, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Het KMI verwacht voor maandagnamiddag en -avond rukwinden tussen 75 en 85 km/uur. Leefmilieu Brussel besliste daarom om de parken in Brussel te sluiten van maandagmiddag tot dinsdagochtend.
Nog een overnamebod op Brusselse beurs
Gisteren, 06:54 De Tijd
06:38 Het Nederlandse Vastned Retail wil zijn Belgisch filiaal van de beurs halen via een overnamebod van 395 miljoen euro.


Soedan - Brusselse raadkamer beveelt vrijlating Soedanees
Woensdag, 22:06 Skynet
Een Soedanese migrant die opgesloten zat in een gesloten centrum in ons land, moet vrijgelaten worden na een beslissing van de Brusselse raadkamer woensdag. Dat bericht de Franstalige omroep RTBF. De beslissing van de raadkamer zou volgens de RTBF ingaan tegen de argumenten van staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken (N-VA).


Nieuwe Brusselse e-Audi vanaf morgen te koop
9 Januari, 14:36 De Tijd
14:02 De Belgische voorverkoop van de nieuwe elektrische SUV van Audi begint woensdag.


VIDEO. Spookrijder maakt Brusselse Ring onveilig
9 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Automobilisten hebben zondagavond kunnen filmen hoe een spookrijder levensgevaarlijke toeren uithaalde op de Brusselse Ring. De bestuurder, vermoedelijk een oudere man, reed ter hoogte van Wemmel traag over de linkerrijstrook. Volgens getuigen kwam het bijna tot botsingen met andere wagens en een vrachtwagen. De spookrijder slaagde er uiteindelijk in om te keren. Als bij wonder vielen er geen gewonden.
Tot 2022 46 miljoen investeringen voor Brusselse bruggen en viaducten, waarvan ruim helft voor renovatie
8 Januari, 16:48 Skynet Belgie
Het meerjareninvesteringsplan voor de Brusselse bruggen en viaducten, dat de Brusselse regering eind vorig jaar goedkeurde, voorziet in 43 tot ruim 46 miljoen euro aan investeringen. Daarvan is 24 miljoen voorzien voor onderhouds- en renovatiewerken. Dat verklaarde minister van Mobiliteit Pascal Smet vandaag in de commissie Infrastructuur van het Brussels Parlement bij de voorstelling van het plan.


Brusselse relschoppers halen meest onwaarschijnlijke excuses boven in rechtbank: ?Die dief is mijn dubbelganger?
6 Januari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Hilarisch en pijnlijk tegelijk. Vrijdag verschenen de eerste zes beklaagden van de rellen na de match van Marokko tegen Ivoorkust voor de Brusselse rechter. Een voor een hadden ze de meest onwaarschijnlijke excuses klaar. Genre: ?Ik sloeg die vitrine in om mijn plunderende vrienden te stoppen.? Het parket vertrok geen spier en eiste effectieve celstraffen.
Francken kan zich niet vinden in vrijlating Soedanees door Brusselse rechtbank

De kamer van inbeschuldigingstelling van het Brusselse hof van beroep heeft de vrijlating bevestigd van een Soedanees die in een gesloten opvangcentrum zit met het oog op zijn uitwijzing naar Soedan. De Dienst Vreemdelingenzaken stapt naar het Hof van Cassatie tegen het arrest. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) schaart zich achter het cassatieberoep.
Brusselse beurs zet winstreeks voort
5 Januari, 18:48 Skynet
De Brusselse beurs heeft de eerste week van 2018 alleen maar vooruitgang geboekt. Vandaag steeg de Bel20-index bijkomend 0,96 procent tot 4.097,04 punten. Van de twintig aandelen die meetellen voor de berekening van de graadmeter, eindigde alleen Bekaert in het rood.


Brusselse hotels komen opnieuw in de buurt van niveau van voor de aanslagen
5 Januari, 16:42 De Tijd
16:10 De heropleving van de Brusselse hotels zet zich voort met een bezettingsgraad van 70 procent in 2017. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de Brussels Hotels Association (BHA).


Vandalen tonen hoe ze Brusselse metrostellen bekladden, MIVB dient klacht in

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB heeft een klacht ingediend tegen onbekenden, nadat op sociale media een filmpje was opgedoken waarin te zien is hoe vandalen metrotunnels en stelplaatsen binnendringen en daarop tonen hoe ze de Brusselse metrotunnels bekladden met graffiti. Het bedrag dat wordt besteed aan het verwijderen van graffiti, is tussen 2015 en 2016 wel met 33 procent gedaald.
Brusselse politie treft twee inbrekers aan in keukenkast van brasserie
3 Januari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen opgepakt die hadden ingebroken in een brasserie in Brussel en zich in een keukenkast verstopt hadden.
Intern onderzoek naar Facebook-posts hoofdinspecteur politie Brussel West
2 Januari, 13:30 Skynet
Bij de Dienst Intern Toezicht van de lokale politie Brussel West (Jette/Ganshoren/Koekelberg/Sint-Agatha-Berchem/Sint-Jans-Molenbeek) loopt een onderzoek naar een hoofdinspecteur van het korps die op zijn Facebook-pagina een aantal islamvijandige en gewelddadige posts zou geplaatst hebben. Dat meldt het tijdschrift Knack op zijn website en het nieuws wordt bevestigd door de politie Brussel West.


Drukke oudejaarsnacht voor Brusselse brandweer
1 Januari, 15:54 Skynet
De Brusselse brandweer heeft er een drukke oudejaarsnacht op zitten. In totaal deed ze 134 interventies, waaronder acht autobranden en zestig vuilbakbrandjes. Een van de ploegen werd zelfs bekogeld met stenen.


Eerste Brusselse nieuwjaarsvuurwerk aan Atomium

In Brussel daagden zo?n 45.000 toeschouwers op om het eerste nieuwjaarsvuurwerk aan het Atomium bij te wonen.
Brusselse brandweer - Brussels staatssecretaris Jodogne neemt leiding in handen
30 December 2017, 19:54 Skynet Belgie
Brussels staatssecretaris Cécile Jodogne gaat vanaf 1 januari persoonlijk toekijken op het dagelijkse beheer van de Brusselse brandweer (DBDMH), samen met de directie. Dat laat ze zaterdag weten, nadat de Raad van State de schorsing van directeur-generaal Thierry Mercken bevestigd heeft.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be