NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brussels

2News.be / Trefwoorden / Brussels

Vilvoorde bindt juridisch strijd aan met Brussels Neo
Vandaag, 01:30 De Tijd
01:05 Hans Bonte (sp.a), de burgemeester van Vilvoorde, trekt ten strijde tegen Neo, een reusachtig project dat de Heizelvlakte in Brussel wil volbouwen.


Bright Brussels doet hoofdstad voor de derde keer oplichten
Gisteren, 07:06 Skynet
De lichtspektakels van Bright Brussels, Festival of Light palmen van 22 tot 25 februari voor een derde keer de centrumwijken van de Belgische hoofdstad in. Dertien installaties laten de bezoekers de authentieke wijken in een ander licht herontdekken.


Brussels openbaar vervoer werkt dinsdag weer
Maandag, 18:36 De Tijd
18:29 De verzoeningsvergadering tussen directie en vakbonden bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB heeft een akkoord opgeleverd. Vanaf dinsdag rijden de bussen, trams en metro's in Brussel weer ...


Brussels Airport veilt kunstcollectie
Maandag, 08:24 De Tijd
07:54 Luchthaven Brussels Airport veilt haar kunstcollectie twee jaar na de terroristische aanslagen van 22 maart.


Gewezen directeur-generaal over nieuw Brussels schandaal: ?Ik lag buiten na vragen over contract?
Maandag, 07:48 Gazet v. Antwerpen

De voormalige directeur-generaal van de in opspraak gekomen Brusselse vzw Gial, Yves Vander Auwera, beweert dat hij in 2016 werd buitengezet nadat hij vragen had gesteld over het miljoenenconsultancycontract met een van de directeurs. Dat zegt hij in De Morgen.
Belgische staat verloor 60 miljoen euro aan Brussels Airlines
Zondag, 07:48 Gazet v. Antwerpen

De federale overheid heeft bij de verkoop van Brussels Airlines 60 miljoen euro verloren, berekende La Libre Belgique zaterdag.
Brussels Motor Show van 17 tot 27 januari 2019
14 Februari, 18:18 Skynet
Het Brusselse autosalon heeft amper zijn deuren gesloten of organisator Febiac kijkt al uit naar de volgende editie die zal plaatsvinden van 17 tot 27 januari 2019.


"Nieuwe escalatie van vechtfederalisme rond Brussels Airport"
14 Februari, 13:30 Skynet
Werkgeversorganisatie Voka Vlaams-Brabant heeft begrip voor de juridische stappen die een tiental Vlaams-Brabantse gemeenten en de provincie ondernemen tegen federaal minister van Mobiliteit François Bellot. Maar tegelijkertijd benadrukt ze dat een oplossing alleen mogelijk is door samen te werken.


Minister Bellot wil rapport van effectenstudie Brussels Airport afwachten
14 Februari, 11:42 Skynet
Minister van Mobiliteit François Bellot heeft momenteel nog geen klacht of dagvaarding ontvangen en kan dus niet meteen reageren op de inhoud van de aansprakelijkheidvordering "voor een evenwichtige verdeling van het vliegverkeer" van elf Vlaamse gemeenten en de provincie Vlaams-Brabant. Dat stelt de woordvoerder van de minister in een reactie aan Belga. Bellot wil alvast het rapport afwachten van de effectenstudie die hij van de rechter moet uitvoeren.


Vliegtuig Brussels Airlines moet terugkeren wegens melding technisch probleem
14 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Een vliegtuig van Brussels Airlines, dat van Zaventem naar het Franse Nantes onderweg was, heeft vlak na vertrek rechtsomkeert moeten maken, omdat er een indicatie was van een technisch probleem.
Braziliaanse met 4 kilo cocaïne opgepakt op Brussels Airport
11 Februari, 21:54 Skynet
Op de luchthaven Brussels Airport is zondagvoormiddag een 25-jarige Braziliaanse vrouw opgepakt die 4,4 kilo cocaïne smokkelde. De drugs zaten in de dubbele bodem van haar koffer. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde zondagavond.


Brussels burgerplatform wil werking versterken na Soedan-rapport
9 Februari, 17:06 Skynet
Het burgerplatform BXL Refugees is verrast door de uitkomst van het Soedan-rapport en wil zijn werking proberen versterken om de vluchtelingen die ze helpen nog beter te kunnen beschermen. "We hadden ons helemaal niet verwacht aan een rapport dat zelfs nog positief is voor Soedan", stelt woordvoerder Mehdi Kassou.


Brussels Airlines start jaar met passagiersgroei van 15 procent
9 Februari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Brussels Airlines heeft in de maand januari 590.329 passagiers vervoerd, 15 procent meer dan in januari vorig jaar. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij vrijdag.
Verkiezingen18 - Heel Brussels gewest stemt op 14 oktober elektronisch met ticket
9 Februari, 14:06 Skynet
Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober wordt in alle 19 gemeenten van het Brussels gewest digitaal gestemd met een ticket als controle. Het Brussels gewest kocht daarvoor nieuwe stemcomputers aan, voor een bedrag van 10 miljoen euro. Tijdens de Irisfeesten in mei zullen de burgers voor het eerst de toestellen kunnen testen, kondigde minister-president Rudi Vervoort vandaag aan. Er komt ook een campagne om de niet-Belgen aan te zetten zich te registreren.


Brussels Airlines schrapte preventief zeven namiddagvluchten, ochtendspits 'super rustig'
9 Februari, 10:30 Skynet
Om het vluchtschema te vrijwaren heeft Brussels Airlines vandaag zeven namiddagvluchten geschrapt. "Een preventieve beslissing die gisterenavond laat werd genomen. De passagiers werden verwittigd", bevestigt woordvoerster Kim Daemen.


Premier Michel bezorgd over strategisch belang Brussels Airlines
8 Februari, 15:36 De Tijd
15:09 'We zullen alle middelen gebruiken om het strategisch belang van Brussels Airlines te verdedigen'. Dat zei premier Charles Michel tjidens het vragenuurtje in de Kamer.


Brussels Airport verlengt licentie Swissport en Aviapartner
8 Februari, 13:12 De Tijd
12:53 Bji gebrek aan concurrentie mogen de fel bekritiseerde bedrijven Swissport en Aviapartner opnieuw de bagage op Brussels Airlines afhandelen.


'The Breadwinner' van Nora Twomey trapt Brussels filmfestival Anima op gang
8 Februari, 08:06 Skynet
Het Brusselse Flageygebouw maakt zich op voor een nieuwe editie van Anima, dat morgen wordt afgetrapt met de avant-première van 'The Breadwinner' over een Afghaans meisje dat haar vader en familie probeert te redden. De verwachte 46.000 bezoekers kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod van 325 films uit 42 verschillende landen.


Brussels Airlines valt terug op vier Kinshasa-vluchten per week door politieke onrust
7 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines vliegt voortaan nog maar vier keer per week naar de Congolese hoofdstad Kinshasa, in plaats van elke dag. Ze werd daartoe verplicht door de Congolese luchtvaartautoriteit.
Brussels Airlines - Brussels Airlines verantwoordelijk voor alle langeafstandsactiviteiten Eurowings-groep
7 Februari, 13:36 Skynet Belgie
Er moeten bij Brussels Airlines op korte termijn geen veranderingen verwacht worden, tenzij groei. "Brussels Airlines blijft de sterke home carrier op Brussels Airport, met zowel korte- als langeafstandsvluchten", zo zei Eurowings-topman Thorsten Dirks tijdens een persconferentie bij Brussels Airlines. De maatschappij wordt bovendien verantwoordelijk voor alle langeafstandsactiviteiten van de Eurowings-groep. Het merk Brussels Airlines blijft nog minstens een jaar bestaan; over veranderingen op de ondersteunende diensten komt er later meer duidelijkheid.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be