NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesBrussels

2News.be / Trefwoorden / Brussels

Vluchten geschrapt door technische problemen bij vliegtuigen Brussels Airlines

Door technische problemen bij vliegtuigen van Brussels Airlines zijn vrijdag al minstens twaalf vluchten van de maatschappij geschrapt. ?De vliegtuigen kunnen op dit moment niet ingezet worden?, zegt woordvoerster Kim Daenen.
Brussels atelier van Jan De Cock verkocht, kunstenaar verhuist naar Oostende
Vandaag, 07:54 Skynet
Kunstenaar Jan De Cock heeft zijn atelier in Anderlecht verkocht. Dat bevestigt hij zelf. Het atelier stond al twee jaar te koop, maar nu neemt een softwarebedrijf er zijn intrek in. De Cock kondigt meteen ook zijn vertrek uit Brussel aan. Hij gaat zich vestigen in Oostende en zich toeleggen op ambachtelijke houten scheepsbouw en traditionele kunst.


Autoworld Brussels: Expo "The belgians at Le Mans"
Woensdag, 08:36 Autosport
Foto's: Autoworld Brussels: Expo "The belgians at Le Mans"


Wandelaars treffen babylijkje aan in Brussels park: ?Slachtoffer is prematuur geboren meisje?

Het levenloze lichaampje dat gisteren aangetroffen werd in park in Schaarbeek was prematuur geboren, dat meldt het parket. Over de identiteit van de ouders heeft het parket ?geen enkele piste?.
Rechtbank van eerste aanleg annuleert contract tussen stad Brussel en Brussels Expo
Dinsdag, 17:06 Skynet
In het kader van de uitbating van het Koninklijk Circus heeft de rechtbank van eerste aanleg van Brussel het contract geannuleerd dat de stad Brussel afsloot met Brussels Expo. De rechtbank veroordeelde de stad ook tot het betalen van 6.000 euro aan onkosten. Dat melden de verantwoordelijken van de Botanique vandaag.


Wandelaar vindt levenloos lichaam van pasgeboren baby in Brussels park
Maandag, 19:12 Gazet v. Antwerpen

Een wandelaar heeft maandag een levenloos lichaam van een pasgeboren baby aangetroffen in het Josaphatpark in Schaarbeek, ter hoogte van de Azalealaan. Dat meldt RTBF. De politie is ter plaatse en heeft een deel van het park afgesloten. Ook het parket is ter plaatse.
Brussels arbeidshof "kan gerechtelijke opdracht niet meer vervullen" door besparingen
18 Mei, 19:30 Skynet
Het arbeidshof van Brussel zegt zijn gerechtelijke missie niet meer te kunnen vervullen door de "besparingslogica". Dat staat in het laatste jaarrapport van het hof.


Diamantroof Brussels Airport: 37 miljoen euro aan diamanten gestolen, maar 18 verdachten zijn vrijgesproken
17 Mei, 15:00 Gazet v. Antwerpen

De Brusselse correctionele rechtbank heeft 18 verdachten van de diamantroof op Brussels Airport vrijgesproken bij gebrek aan bewijs. Het parket Halle-Vilvoorde had celstraffen van 1 tot 8 jaar gevorderd tegen de verdachten, maar volgens de rechtbank zijn de elementen die het openbaar ministerie aanvoert onvoldoende om de verdachten schuldig te verklaren. Voor één verdachte, Marc Bertoldi, is er nog geen uitspraak. Zijn aandeel wordt afgesplitst en op een latere datum behandeld.
18 verdachten diamantroof Brussels Airport vrijgesproken bij gebrek aan bewijs
17 Mei, 14:48 Skynet Belgie
De Brusselse correctionele rechtbank heeft 18 verdachten van de diamantroof op Brussels Airport vrijgesproken bij gebrek aan bewijs. Het parket Halle-Vilvoorde had celstraffen van 1 tot 8 jaar gevorderd tegen de verdachten, maar volgens de rechtbank zijn de elementen die het openbaar ministerie aanvoert onvoldoende om de verdachten schuldig te verklaren.


Nieuwe windnormen voor gebruik banen Brussels Airport
17 Mei, 08:06 Skynet
Federaal minister van Mobiliteit François Bellot wil een nieuwe windnorm voor de landings- en startbanen op Brussels Airport. Dat schrijft L'Echo. Vanaf zeven knopen moeten de vliegtuigen hun vliegrichting aanpassen.


Staking piloten Brussels Airlines - "Iedereen gelooft nog in akkoord"
17 Mei, 03:24 Skynet Belgie
Iedereen, zowel de directie van Brussels Airlines als de vakbonden, heeft de wil om tot een akkoord te komen voor de piloten voor dit en volgend jaar. En vanaf donderdag gaan we daar keihard aan werken, zo heeft Etienne Davignon, de voorzitter van de raad van bestuur van Brussels Airlines, gezegd na afloop van een urenlange verzoeningsvergadering die geen akkoord opleverde.


Ook stewardessen en stewards Brussels Airlines roeren zich
17 Mei, 00:18 Skynet Economie
Een eventueel akkoord met de piloten betekent niet noodzakelijk het einde van de sociale onrust bij Brussels Airlines. Ook de "cabin crew", dat zijn de stewardessen en stewards, laten weten dat ze "genoeg gegeven" hebben en dat het tijd is dat ze meer "waardering en respect" krijgen. Dat staat in een open brief die vandaag door de christelijke bediendebond LBC-NVK werd verspreid.


Directie Brussels Airlines hoopt dat "substantieel voorstel" bonden kan overtuigen
17 Mei, 00:18 Skynet Economie
De directie en vakbonden van Brussels Airlines zijn vandaag rond 10.00 uur opnieuw rond de tafel gaan zitten om een uitweg te zoeken uit het sociaal conflict bij de piloten van de luchtvaartmaatschappij. Zij staken vandaag voor de tweede keer deze week. Net als maandag is drie kwart van de vluchten geannuleerd, 25.000 passagiers zijn getroffen.


Onderhandelingen Brussels Airlines slepen zich voort
17 Mei, 00:36 De Tijd
23:57 Ook na meer dan 12 uur vergaderen is er nog geen witte rook te zien op de hoofdzetel van Brussels Airlines.


Melexis is Brussels waardekampioen
16 Mei, 22:12 De Tijd
22:00 Op 10 jaar tijd creëerde geen ander bedrijf meer aandeelhouderswaarde dan de chipfabrikant. Dat blijkt uit de jaarlijkse studie van de Gentse vermogensbeheerder Value Square.


Pensioenbetoging - Brussels openbaar vervoer verstoord
16 Mei, 07:30 Skynet
Bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB is er woensdagochtend al hinder door de aangekondigde pensioenbetoging. Omstreeks 6 uur werden slechts twee metrolijnen bediend, zeven tramlijnen en zeven buslijnen. Dat meldt de MIVB via Twitter.


Staking piloten Brussels Airlines - Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De verzoeningsvergadering tussen piloten en directie maandag bij Brussels Arlines verloopt moeizaam en is sinds de middag gepauzeerd tot 15.00 uur. Dat hebben enkele piloten betrokken in het overleg omstreeks 12.15 uur gezegd aan hun stakende collega's die postgevat hebben voor het gebouw van de luchtvaartmaatschappij. De directie heeft een nieuw voorstel gedaan aan de piloten, maar over de inhoud willen die nog niets kwijt. De tweede stakingsdag op woensdag vindt hoe dan ook plaats.


Piloten en directie Brussels Airlines zonder akkoord uit elkaar: woensdag nieuwe verzoeningspoging
14 Mei, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Directie en vakbonden van Brussels Airlines zijn maandagavond zonder akkoord uit elkaar gegaan. De verzoeningspoging wordt woensdag voortgezet, tijdens de tweede stakingsdag.
Staking Brussels Airlines treft 75 procent vluchten
14 Mei, 07:48 De Tijd
07:23 De pilotenstaking bij Brussels Airlines veroorzaakt de schrapping van 75 procent van de vluchten maandag.


Pilotenstaking Brussels Airlines van start: incheckbalies leeg

De piloten van Brussels Airlines leggen vandaag en woensdag het werk neer. Het is de tweede keer in de geschiedenis van de maatschappij dat er gestaakt wordt. De piloten staken uit onvrede over hun loon, pensioen en werkdruk. ?De citroen is genoeg uitgeperst?, klonk het eerder nog in een open brief. Vandaag staat een verzoeningsvergadering tussen directie en bonden gepland.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be