NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brussels

2News.be / Trefwoorden / Brussels

Brussels Brost opent op 28 september feestelijk het Brusselse academiejaar
Gisteren, 16:18 Skynet Belgie
De jaarlijkse opener van het Brusselse academiejaar, Brussels Brost, vindt dit jaar plaats op 28 september. Zwangere Guy, Lefto, Mensch Erger Je Niet en nog vele andere artiesten nemen die dag de Akenkaai in voor een stevig openingsfeest. Dat maakt organisator Brik, de studentenservice voor Brusselse studenten, bekend.


Aanslagen CataloniŽ - Derde persoon opgepakt in verband met aanslagen
Gisteren, 09:06 Skynet
De Spaanse politie heeft een derde persoon opgepakt in verband met de aanslagen van gisterenavond en afgelopen nacht in Barcelona en Cambrils. Dat meldt de Spaanse krant El Pais en bevestigt de Mossos d'Esquadra ook op Twitter.


Dinsdag, 00:36 Skynet
Niemand heeft oplossing voor migranten in Brussels park
Maandag, 19:46 De Tijd
18:57 Dagelijkse politie-inspecties moeten vermijden dat in een Brussels park een tentenkamp voor migranten naar het model van het Noord-Franse Calais ontstaat.


Zondag, 00:18 Skynet
Brussels Airport trekt toewijzing e-bussen in
12 Augustus, 08:00 Skynet
Brussels Airport heeft de toewijzing van de productie van 30 elektrisch bussen aan het Chinese BYD ingetrokken nadat de Brusselse rechtbank van koophandel de toewijzing al geschorst had. Aanleiding van de rechtszaak was een klacht van de Belgische busconstructeur VDL. Dat schrijft De Tijd zaterdag.


10 Augustus, 21:00 Skynet
8 Augustus, 21:00 Skynet
Al 250 ideeŽn voor nieuw themavliegtuig Brussels Airlines
8 Augustus, 15:00 Skynet
Brussels Airlines heeft al 250 ideeŽn binnengekregen voor het design van het vijfde themavliegtuig van de luchtvaartmaatschappij, de zogenaamde 'Belgian Icons'. Tientallen passagiers konden bovendien twee uur lang hun creativiteit de vrije loop laten op de luchthaven van Zaventem. Brussels Airlines vroeg hen om een ontwerp te tekenen voor het themavliegtuig. Dat gebeurde in de Connector van Brussels Airport, vlak na de veiligheidscontroles.


6 Augustus, 21:00 Skynet
Brussels Airlines plant honderdtal aanwervingen
5 Augustus, 11:06 Skynet Economie
Brussels Airlines plant een honderdtal aanwervingen en gaat een wervingsreserve aanleggen. De luchtvaartmaatschappij start na de zomervakantie nieuwe selecties voor piloten en cabinepersoneel, om de groei volgend jaar op te vangen, zo meldt ze vandaag. De aanwervingen staan los van de integratie van het vliegend personeel van Thomas Cook Airlines Belgium (160 mensen) in de herfst.


Brussels Gewest helpt duizenden Congolese schoolkinderen aan zuiver water
5 Augustus, 11:06 Skynet Buitenland
Brussels staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking Bianca Debaets heeft beslist om de steun aan het WaSH-programma in het stadsgewest Kinshasha in Congo te hernieuwen. Met een subsidie van 150.000 euro aan Unicef BelgiŽ helpt het Brussels Gewest zo duizenden schoolkinderen aan zuiver water.


Brussels Expo mag Koninklijk Circus niet utbaten
29 Juni, 15:42 De Tijd
15:35 De stad Brussel bijt dan toch in het zand in de strijd om het Koninklijk Circus. Brussels Expo mag de concertzaal niet uitbaten. Dat heeft de rechtbank beslist.


Jupiler Pro League - Brussels advocatenkantoor gaat ouders van erg jonge voetballers juridisch begeleiden
29 Juni, 10:06 Skynet Sport
Een Brussels advocatenkantoor heeft met 'Cresta Talents' een programma ontwikkeld om ouders van jonge en beloftevolle voetballers juridisch te begeleiden, zo werd woensdagavond bekendgemaakt in het nationaal trainingscentrum in Tubeke.


Brussels Airport wil zetel verhuizen van Brussel naar Vlaanderen
29 Juni, 01:18 De Tijd
01:02 Het management van Brussels Airport wil de maatschappelijke zetel van de luchthaven verplaatsen van Brussel naar Zaventem. Dat botst op verzet bij de Franstalige vertegenwoordigers van de overheid in ...


Jupiler Pro League - Brussels advocatenkantoor gaat ouders van erg jonge voetballers juridisch begeleiden
28 Juni, 23:48 Skynet
Een Brussels advocatenkantoor heeft met 'Cresta Talents' een programma ontwikkeld om ouders van jonge en beloftevolle voetballers juridisch te begeleiden, zo werd woensdagavond bekendgemaakt in het nationaal trainingscentrum in Tubeke.


Leider Oostende wint in Leuven, ook Antwerp Giants en Brussels pakken volle buit
15 Februari, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Staartploeg Leuven heeft Oostende op de twintigste speeldag van de Euromillions Basket League weinig in de weg kunnen leggen. De West-Vlaamse leider won in de studentenstad met 70-87. Ook eerste achtervolger Antwerp Giants pakte de volle buit op verplaatsing.
Geluidshinder Brussels Airport - Economische en Sociale Raad Brussels Gewest stelt 7 actiepunten voor
15 Februari, 23:00 Skynet
De procedures die 's nachts van kracht zijn verlengen tot 7 uur. Dat is een van de actiepunten waar de Economische en Sociale Raad voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woensdag voor pleit in verband met de problematiek van de geluidsnormen boven het Brussels Gewest.


Geluidshinder Brussels Airport - Vlaanderen wil nieuw belangenconflict indienen
15 Februari, 15:54 Skynet Belgie
Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts legt de Vlaamse regering vrijdag een nieuw belangenconflict voor de geluidsnormen rond Brussels Airport voor. Het huidige belangenconflict loopt af op 22 februari.


Brussels parket zoekt eigenaars gestolen juwelen
14 Februari, 18:42 Skynet
Het Brusselse parket is op zoek naar de rechtmatige eigenaars van een grote hoeveelheid gestolen juwelen die aangetroffen werden bij een aantal juweliers in dezelfde Anderlechtse wijk. Het gaat om juwelen die tussen 2011 en 2016 gestolen werden bij inbraken of diefstallen met geweld op straat, bijvoorbeeld halskettingdiefstal. Op de site van de federale politie werd daarom een opsporingsbericht geplaatst en wie zijn of haar juwelen herkent, kan contact opnemen met de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst)

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be