NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brussel

2News.be / Trefwoorden / Brussel

Rellen in Brussel - Samenkomsten om rellen af te keuren werden niet toegelaten
Gisteren, 21:18 Skynet Belgie
De stad Brussel heeft geen toelatingsaanvragen ontvangen voor mogelijke samenkomsten morgen/zondag om afstand te nemen van de gewelddadige rellen van afgelopen week. Op sociale media circuleren berichten over een samenkomst zondag op de trappen van de Beurs om 11 uur. Aan het Albertinaplein, nabij het station Brussel-Centraal, heeft de organisatie Marocains du RIF anderzijds opgeroepen voor een samenkomst om 14 uur.


Slachtoffer rellen Brussel start website veiligbrussel.be, zondag solidariteitsoptocht
Gisteren, 19:06 Gazet v. Antwerpen
Paul Stulens uit Zandhoven, die zaterdag slachtoffer werd van de rellen in Brussel, heeft Veiligbrussel.be gelanceerd met een open brief voor een eengemaakte politiezone. Zondag om 11u zullen sympathisanten samenkomen aan het beursgebouw, om vandaar ter ondersteuning een wandeling te doen naar de meubelwinkel van Stulens' partner Frieda, waar zij een drankje krijgen.


Brussel krijgt concurrentie voor EK 2020
Gisteren, 13:06 De Tijd
12:52 Nu de toekomst van het Eurostadion als arena voor het EK voetbal 2020 onzeker is, wordt er in Europa flink gelobbyd om de rol van Brussel over te nemen.


Gefrustreerde politiemensen in Brussel reageren anoniem: ?Het enige wat nog helpt is een goed pak rammel?
Gisteren, 10:42 Gazet v. Antwerpen

De onvrede en frustratie is groot bij de Brusselse politie. Ooit deden ze hun job met hart en ziel, maar na de incidenten van de voorbije week zien ze het somber in. Een rondgang bij de zes Brusselse politiezones leert ons dat heel wat agenten er genoeg van hebben. We spraken met enkele van hen.
Kinderbijslag Brussel - Naar één publieke en vier private kinderbijslagkassen in Brussel
Vrijdag, 21:52 Skynet
Na de effectieve overdracht van de kinderbijslag naar het Brusselse gewest op 1 januari 2019 of 2020 zal het uitbetalen van de uitkeringen gebeuren door één openbare en vier private kinderbijslagkassen. Dat heeft de Brusselse regering donderdag beslist, zo heeft het kabinet van minister Céline Fremault (cdH), die samen met Pascal Smet (sp.a) bevoegd is voor de materie, vrijdagavond bevestigd.


Jambon: ?Brusselse politie was niet voorbereid en had geen informatie over de rellen?

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft toelichting gegeven bij het rapport van de Algemene Inspectie over de rellen van afgelopen zaterdag in Brussel.
N-VA haalt uit naar Brusselse procureur
Vrijdag, 17:18 De Tijd
16:46 De N-VA stoort zich aan de uitspraken van de Brusselse procureur des konings dat nultolerantie in Brussel niet haalbaar is.


Rudi Vervoort na rellen in Brussel: "We hebben 500 agenten en tientallen magistraten tekort"
Vrijdag, 11:36 Skynet
Brussel heeft vijfhonderd agenten tekort en justitie heeft tientallen extra magistraten nodig. Dat zei Brussels minister-president Rudi Vervoort vandaag bij La Première in reactie op de rellen in de hoofdstad. Burgemeester Philippe Close vroeg gisteren al vierhonderd extra agenten.


Politie weet wie de relschoppers van Brussel zijn: ?Nog geen 18 jaar en een strafblad om u tegen te zeggen?
Vrijdag, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De politie weet wie de relschoppers zijn die vorige woensdag keet schopten bij de Munt: ?Ze kwamen al verschillende keren met de politie in aanraking. Een aantal onder hen heeft een strafblad om U tegen te zeggen?, klink het.
Bekende Franse vlogger zorgde onbedoeld voor rellen in Brussel
Donderdag, 23:48 Volkskrant
Een onbesuisde Franse vlogger blijkt aan de basis te liggen van de rellen afgelopen woensdag in Brussel, waarbij een honderdtal jongeren de politie aanviel. Vargasss92 - ruim een miljoen volgers op sociale media - brengt in Frankrijk vaker hysterische massa's op de been. Maar in Brussel ontaardde de spontane fansessie in grootschalig geweld. Niet zijn schuld, zegt Vargasss92. Maar daar komt hij ni


Burgemeester Close: ?Meer agenten nodig in Brussel?
Donderdag, 23:48 Gazet v. Antwerpen

Brussel heeft geen nieuw plan, ?slogans? of ?gadgets? nodig, maar wel agenten. Dat heeft Brussels burgemeester Philippe Close donderdagavond gezegd op de RTBF in de nasleep van de rellen die afgelopen week in de hoofdstad zijn uitgebroken.
Rellen Brussel: twee personen gearresteerd en rechtstreeks gedagvaard
Donderdag, 18:42 Skynet
Naar aanleiding van de rellen die zaterdagavond in Brussel plaatsvonden zijn opnieuw twee personen opgepakt. Dat meldt VTM en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De twee werden na verhoor door het parket vrijgelaten maar kregen wel een rechtstreekse dagvaarding. Ze zullen zich op 5 januari voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden. De twee worden vervolgd voor gewapende weerspannigheid in groep, vernieling van goederen van openbaar nut, diefstal en verboden wapenbezit.


Jambon haalt fors uit naar relschoppers in Brussel: ?Crapuleus gedrag van schorriemorrie?

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon heeft donderdag in de Kamer fors uitgehaald naar de relschoppers die afgelopen weekend en woensdag schade hebben aangericht in onze hoofdstad en agenten hebben aangevallen. Hij had het tijdens het vragenuurtje over ?crapuleus gedrag? en wil dat ?deze vandalen? onmiddellijk tot de orde worden geroepen met een lik-op-stuk-beleid.
Brussel: KBC en de ondankbare belegger, deel II
Donderdag, 13:00 De Tijd
12:46 De Bel20 boekt voor het eerst in acht beursdagen winst, ondanks een koerdaling bij zwaargewicht KBC.


'Overheid moet einde maken aan Far West-toestanden in Brussel'
Donderdag, 12:24 De Tijd
11:53 Retailers en vastgoedspelers maken zich zorgen over de opeenvolging van rellen in Brussel, vlakbij toplocaties als de Nieuwstraat. 'Als dit zich blijft herhalen, zullen buitenlandse investeerders niet...


Snapchatter reageert in video na rellen: ?Ik wil terugkeren naar Brussel?
Donderdag, 12:24 Gazet v. Antwerpen

De Franse snapchatter ?Vargasss92? heeft in twee video?s op Snapchat gereageerd na de rellen in Brussel. Hij liet weten dat het gros van zijn fans zich correct gedroeg, maar dat de sfeer omsloeg door twee à drie mensen die zich hadden gericht tot de politie. Hij is ook van plan om terug te keren naar Brussel ?als alles wat beter georganiseerd is?.
E40 richting Brussel versperd na ongeval
Donderdag, 07:24 De Tijd
06:39 Door een ongeval in Aalst is de E40 richting Brussel volledig versperd. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht ernstige hinder.


Moet de stad Brussel niet onder curatele gesteld worden?
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Stilletjesaan moeten we serieus in overweging nemen of we de stad Brussel niet onder curatele van de federale overheid moeten stellen. Voor de tweede keer in enkele dagen tijd hebben honderden vooral Maghrebijnse jongeren vernielingen aangericht en de politie aangevallen. Brussel slaagt er niet in om die bendes onder controle te krijgen. Bovendien weigeren de Brusselse bestuurders pertinent om hun politie op een efficiënte manier te organiseren om dit geweld de baas te kunnen. Wel werd in het hart van de stad een voetgangerszone ingericht ? of veeleer niet ingericht ? die alleen maar tot meer verloedering heeft geleid. Bovendien blijft de jeugdwerkloosheid schrikbarend hoog, ondanks de miljoeneninvesteringen in allerlei sociale projecten.
Donderdag, 01:06 Skynet
Minister Jambon over nieuwe rellen: ?Opnieuw ontoelaatbaar en onbegrijpelijk geweld in Brussel?
Woensdag, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) veroordeelt de rellen die woensdag in de late namiddag zijn ontstaan aan het Muntplein in Brussel. Hij kondigt aan dat de federale politie versterking stuurt.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be