NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesBruiloft

2News.be / Trefwoorden / Bruiloft

Diamanten bruiloft gevierd in Windekinds
Vrijdag, 01:24 Gazet v. Antwerpen

Marcel De Haes (84) en Lena Adams (86) vierden gisteren in rustoord Windekinds in Mechelen hun diamanten huwelijk. Exact zestig jaar geleden trad het koppel in het huwelijksbootje. ?Het geheim van zo lang bij elkaar te blijven, is in de eerste plaats elkaar doodgraag zien?, zegt het tweetal. ?Je moet ook veel van elkaar kunnen verdragen en allebei moet je af en toe eens water bij de wijn willen doen.?
"Welke bruiloft?" Helft van de Britten ligt niet wakker van trouw Harry en Meghan
18 Mei, 09:18 Skynet
Morgen stappen de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle in het huwelijksbootje. Wie de media in binnen- en buitenland mag geloven zou denken dat elke Brit intussen klaar zit voor het tv-scherm of kampeert in de buurt van de St. George's Chapel in Windsor Castle, waar het huwelijk plaatsvindt. Niets is minder waar: uit een rondvraag van het peilingbureau YouGov blijkt dat de trouw zowat de helft van de Britten koud laat.


Vader Meghan Markle definitief niet naar koninklijk huwelijk

Lang was niet helemaal zeker of de vader van Meghan Markle aanwezig zou zijn bij haar huwelijk zaterdag, maar nu is het definitief: hij zal er niet bij zijn.

In een verklaring laat Markle weten dat ze het erg jammer vindt dat haar vader niet kan komen. "Ik geef veel om mijn vader en ik hoop dat hij de ruimte krijgt om zich te richten op zijn gezondheid."

"Ik wil iedereen bedanken voor de steun. We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jullie zaterdag te delen."

Gisteren waren er twijfels over de vraag of de vader van Meghan nou wel of niet zou komen. De halfzus van Meghan, Samantha, zei in Australia's Sunrise morning TV dat hij mogelijk wel zou komen.

Thomas Markle kreeg een hartaanval waardoor hij niet in staat zou zijn om te komen. Maar gezegd wordt dat de belangrijkste reden van zijn afwezigheid is dat hij zijn dochter en het Britse koningshuis niet in verlegenheid wil brengen. Vorige week ontstond er ophef omdat hij zich door paparazzi had laten betalen voor foto's die gemaakt werden toen hij een pak voor de bruiloft uitzocht.
Peter Heyworth en Jeannine Deschutere vieren gouden bruiloft
14 Mei, 17:24 Gazet v. Antwerpen
Het echtpaar Peter Heyworth (71) en Jeannine Deschutere (69) vieren zaterdag 19 mei hun gouden bruiloft. Ze hebben de officiŽle ontvangst door het districtsbestuur eerder dit jaar gemist. ?Ik lag in het ziekenhuis?, vertelt Peter. ?Maar nu is het alles weer bij het oude.?


Doden bij luchtaanval op bruiloft Jemen, bruid mogelijk ook gedood
23 April, 18:30 NOS nieuws

Bij een luchtaanval in Jemen zijn minstens twintig mensen gedood die bij een bruiloft aanwezig waren. Onder de slachtoffers zou ook de bruid zijn. De luchtaanval is uitgevoerd door de internationale coalitie onder leiding van Saudi-ArabiŽ, die strijdt tegen de Houthi-rebellen in het land.

In een ziekenhuis in de westelijke provincie Hajjah werden 45 gewonden binnengebracht, onder wie 30 kinderen. Van sommigen is de toestand kritiek, zei het hoofd van het ziekenhuis tegen het Amerikaanse persbureau AP.

Een woordvoerder van de door Saudi-ArabiŽ geleide coalitie zegt dat het nieuws over de luchtaanval zeer serieus genomen wordt en zal worden onderzocht.

Afgelopen weekend maakten luchtaanvallen ook slachtoffers onder de bevolking. Zaterdag kwamen minstens twintig burgers om. En zondagavond zou een familie van vijf zijn overleden bij een luchtaanval. De coalitie zegt dat burgers geen doelwit zijn.
Roland Cuypers en Anna De Meulder vieren platina bruiloft
23 Maart, 19:00 Gazet v. Antwerpen
Wie 50, 60, 65 of 70 getrouwd is, wordt door het districtsbestuur op een gezellig samenzijn uitgenodigd. Vrijdagnamiddag waren ze met velen in de zaal De Geesten in Ekeren. TweeŽndertig koppels schoven de voeten onder tafel. Bijzondere felicitaties waren er voor Anna De Meulder en Roland Cuypers. Zij zijn 70 jaar gehuwd.


Harry en Meghan nodigen 1.200 gewone Britten uit... om toe te kijken

De eerste genodigden op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zijn ? weliswaar nog niet bij naam ? bekend: 1.200 gewone Britten uit alle hoeken van het Verenigd Koninkrijk. Wie zich verdienstelijk gemaakt heeft in de samenleving, mag de hoop koesteren dat er een dezer dagen een uitnodiging in de brievenbus valt om op 19 mei naar Windsor Castle te gaan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be