NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Broadcom

2News.be / Trefwoorden / Broadcom

Broadcom richt zich nu op kleinere overnames
Vrijdag, 12:12 Techzine
Na het mislukken van de overname van Qualcomm door Broadcom richt het bedrijf zich nu op andere overnames. Het gaat daarbij om het kopen van wat kleinere chipmakers. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend, tegelijkertijd met een waarschuwing rondom zijn chips voor smartphones. In Noord-Amerika neemt die dit kwartaal namelijk af, terwijl er in Zuid-Korea […]


Flinke groei voor chipmaker Broadcom
Donderdag, 23:00 De Tijd
22:43 De chipmaker Broadcom is het boekjaar 2018 financieel goed begonnen.


Trump blokkeert overname Qualcomm door chipgigant Broadcom
Dinsdag, 01:24 Volkskrant
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een decreet ondertekend waarmee de overname van Qualcomm door chipgigant Broadcom wordt tegengehouden. De staatsveiligheid van de Verenigde Staten zou met de miljardenovername in het geding komen, staat in het besluit. Trump volgt daarmee het advies op van het Amerikaanse overheidsorgaan CFIUS dat overnames door buitenlandse bedrijven onderzoekt. Broadco


Overheidsinstantie VS lijkt tegen Qualcomm-overname door Broadcom te adviseren
Maandag, 19:30 Tweakers
Een Amerikaanse overheidsinstantie die onder het ministerie van FinanciŽn valt en bedrijfsovernames beoordeelt op het vlak van de nationale veiligheid, heeft gezegd dat het eventueel president Trump zal adviseren om de overname te blokkeren.


Intel zou Broadcom willen kopen, dat Qualcomm wil kopen
Maandag, 11:36 Techzine
De soap tussen Broadcom en Qualcomm wordt steeds interessanter. Nadat een verhoogd overnamebod van Broadcom over Qualcomm op niets uitdraaide, moesten de aandeelhouders van Qualcomm stemmen voor een potentiŽle overname. Ineens ligt Intel op de loer om Broadcom over te nemen. Rode draad door het hele verhaal is Apple. Eerst een overzicht: Broadcom wil Qualcomm […]


'Intel overweegt bod uit te brengen op Broadcom om concurrentie in te perken'
11 Maart, 11:00 Tweakers
Volgens bronnen van The Wall Street Journal zou Intel de overnamestrijd tussen Broadcom en Qualcomm goed in de gaten houden. Naar verluidt zou Intel Broadcom eventueel wel willen overnemen om de concurrentie op de halfgeleidermarkt onder controle te houden.


Broadcom wil forse concessies doen voor overname Qualcomm
9 Maart, 18:12 Techzine
Broadcom wil al enige tijd chipfabrikant Qualcomm overnemen. Maar de samenvoeging van de twee bedrijven is nog ingewikkeld, vooral omdat overheden niet per se blij zijn met de technologiereus die dan ontstaat. In een poging goedkeuring te krijgen van het Amerikaans Congres, biedt Broadcom nu enkele concessies. Persbureau Reuters meldt op basis van een brief […]


Amerikaanse overheid ziet nationale security-risico?s in Broadcom-Qualcomm deal
8 Maart, 15:00 Techzine
Een nationale security panel van de Amerikaanse overheid ziet potentiŽle risico’s bij een overname van Qualcomm door Broadcom. De zorgen hebben onder meer betrekking op de relaties van Broadcom met buitenlandse instanties, zonder in detail te treden waar precies op gedoeld wordt. Dat blijkt uit een brief aan de twee bedrijven die Qualcomm dinsdag publiceerde. […]


Qualcomm raadt aandeelhouders aan om tegen overname door Broadcom te stemmen
4 Maart, 08:42 Tweakers
Het bestuur van Qualcomm heeft in een brief aan de aandeelhouders het advies gegeven om tegen de overname door Broadcom te stemmen. Volgende week zal er worden gestemd over het installeren van een nieuw bestuur, om de overname te bespoedigen.


'Qualcomm is bereid tot overname door Broadcom voor som van 160 miljard dollar'
26 Februari, 22:48 Tweakers
Qualcomm heeft aangegeven dat het openstaat voor onderhandelingen met Broadcom over een overname. Volgens de Financial Times wil Qualcomm dan wel een verhoogd overnamebod van Broadcom op tafel hebben ter hoogte van 160 miljard dollar.


Qualcomm zet nu toch deur open voor Broadcom
26 Februari, 17:18 De Tijd
16:44 Het Amerikaanse chipbedrijf Qualcomm wil nu toch onderhandelen met zijn sectorgenoot Broadcom over een overname.


Qualcomm verhoogt bod op NXP naar 44 miljard dollar
20 Februari, 14:06 Tweakers
Qualcomm heeft bekendgemaakt dat het voor de overname van de Nederlandse chipfabrikant NXP een hoger bedrag per aandeel biedt. Het gaat om 127,50 dollar per aandeel, waarmee de raad van bestuur van Qualcomm het eerdere bod van 39 miljard naar 44 miljard dollar verhoogt.


Qualcomm en Broadcom blijven in gesprek over mogelijke overname.
17 Februari, 10:18 Tweakers
Het bestuur van Qualcomm staat open voor aanvullende gesprekken met Broadcom over een mogelijke overname. Alhoewel onlangs een bod van 121 miljard dollar, omgerekend ongeveer 98 miljard euro, werd afgewezen, zijn er nog voldoende aanknopingspunten.


Broadcom verzekert zich van lening van 100 miljard dollar
12 Februari, 15:00 De Tijd
14:33 Chipbedrijf Broadcom krijgt van een groep banken een kredietlijn van 100 miljard dollar. Dat geld dient voor de overname van zijn rivaal Qualcomm.


Qualcomm wijst hoger overnamebod van Broadcom af
9 Februari, 08:30 Tweakers
De raad van bestuur van Qualcomm heeft het nieuwe overnamebod van Broadcom van 121 miljard dollar unaniem afgewezen. Volgens het bestuur is het bod nog steeds te laag en is er te weinig compensatie voor als autoriteiten geen toestemming voor de overname geven.


Qualcomm verwerpt verhoogd overnamebod van Broadcom
9 Februari, 00:00 De Tijd
23:34 Het opbod tussen de Amerikaanse chipbedrijven Qualcomm en Broadcom blijft duren. Qualcomm weigert een verbeterd overnamebod van 121 miljard dollar. Wellicht zullen de aandeelhouders volgende maaand de...


Gerucht: Broadcom verhoogt overnamebod Qualcomm tot 120 miljard dollar
5 Februari, 07:54 Tweakers
Broadcom zou van plan zijn het voorgestelde bedrag om Qualcomm over te nemen te verhogen van 105 miljard naar 120 miljard dollar. Dat bericht Reuters op basis van anonieme bronnen die bekend zijn met de overnameplannen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be