NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Brengen

2News.be / Trefwoorden / Brengen

Rust en regelmaat van het huwelijk brengen Labyad naar de top
Vandaag, 02:18 Volkskrant
Dankzij zijn huwelijk heeft Utrecht-spits Labyad zijn draai gevonden. Een transfer lonkt. Misschien wel naar Ajax. Zakaria Labyad frummelt aan zijn trouwring. Die draagt hij nu vier maanden. Sinds de 24-jarige spits van FC Utrecht zich verloofde, heeft hij rust in zijn lijf, vertelt hij. 'Rust en focus.' In 2017 groeide Labyad gedragen door verliefdheid uit tot een van de beste aanvallers van de e


"Koeientherapie" moet Indiase gevangen op rechte pad brengen
Woensdag, 15:12 Skynet
Een regeringscommissie in de Indiase grensregio Haryana heeft plannen aangekondigd om 600 koeien te kopen voor een speciaal gevangenisprogramma. De runderen, die in het hindoeïsme worden vereerd, zouden de gevangenen "ontelbare voordelen bieden" en ze terug op het rechte pad kunnen brengen.


ANTWERPEN IN 2018. Zoo klaar voor feestjaar: duizenden foto?s brengen 175-jarige geschiedenis tot leven
Zaterdag, 05:36 Gazet v. Antwerpen

Er was eens een Antwerpse schepen, Jan Frans Loos, die in 1840 op bezoek ging bij zijn broer Jozef in Amsterdam. Na een gezamenlijk bezoek aan dierentuin Artis, wist hij het zeker: dit moest Antwerpen ook hebben. Een prachtig park, met een aparte verzameling speciale dieren. Het ontstaan van de Antwerpse Zoo leest als een sprookje. Exact 175 jaar geleden, in 1843, opende het park voor de rijke bourgeoisie. Anno 2018 zijn er jaarlijks bijna een miljoen bezoekers die mee uitkijken naar het komende feestjaar.
Studenten brengen buren samen in blok Woonhaven
Zaterdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De sociale cohesie versterken tussen de bewoners van den Dambuster, ook gekend als den Boot tussen het Stuivenbergplein en Park Spoor Noord. Dat was het opzet van vijf studenten sociaal werk van de Karel de Grote Hogeschool.
Negen banken brengen Belfius naar de beurs
10 Januari, 01:24 De Tijd
01:03 De beursgang van Belfius wordt in goede banen geleid door negen banken, vernam De Tijd van meerdere bronnen. Belfius is daar een van.


Grootschalig onderzoek gaat tijdsbesteding leerkrachten in kaart brengen
De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.


Hoeveel werken leerkrachten nu echt? Onderzoek gaat tijdsbesteding in kaart brengen
8 Januari, 11:30 Gazet v. Antwerpen

De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.
LIVE. Houdt Beerschot Wilrijk zijn kansen op rechtstreekse promotie gaaf in kraker tegen Lierse?
Beerschot Wilrijk is na zijn winst in de eerste periode van de Proximus League al zeker van een plekje in het promotieduel. Maar willen De Mannekes de kans behouden om die wedstrijd overbodig maken, kunnen ze zaterdag hun partij op bezoek bij Lierse best niet verliezen. De Pallieters trachten dan weer de kloof met hun achtervolgers verder uit te breiden. Maar met twee verliespartijen op rij zal Lierse toch vol aan de bak moeten tegen de troepen van Marc Brys, die een fraaie zeven op negen hebben laten optekenen. Wie trekt aan het langste eind in deze Antwerpse kraker? Mis er vanaf 20.30 uur niets van!


Roomba-robotstofzuigers krijgen functie om wifi-signaal in kaart te brengen
3 Januari, 19:54 Tweakers
Roomba-robotstofzuigers krijgen de mogelijkheid om het wifi-signaal in kaart te brengen. Fabrikant iRobot begint later deze maand een test onder maximaal tweehonderd gebruikers. De functie komt later dit jaar naar compatibele modellen.


Europese Commissie gaat in kaart brengen hoe grote bedrijven big data gebruiken
2 Januari, 17:30 Tweakers
De EU gaat specifiek letten op hoe vooral grote bedrijven big data verzamelen en gebruiken. Volgens Margrethe Vestager, Eurocommissaris voor mededinging, kan big data bedrijven voordelen opleveren die concurrentiebeperkend kunnen werken.


Noem een sector en de blockchain kan er disruptie brengen
1 Januari, 15:36 De Tijd
15:08 Wat brengen 2018 en de nabije toekomst ons? We vroegen tien opiniemakers om in hun glazen bol te kijken, telkens voor één aspect dat 2017 mee heeft bepaald. Vandaag buigt techondernemer Dries Buytaert...


Responsible Young Drivers brengen ruim 500 feestvierders veilig thuis

De Responsible Young Drivers (RYD) hebben tijdens de nieuwjaarsnacht in heel België meer dan 500 mensen veilig naar huis gevoerd. Een pak minder dan andere jaren, maar dat is net een goed teken, zegt Johan Chiers, directeur van RYD in Vlaanderen.
Noord-Korea dreigt VS weer met kernraketten
1 Januari, 04:12 NOS nieuws

Noord-Korea kan het gehele vasteland van de VS bereiken met zijn nucleaire wapens. Dat heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un gezegd in zijn nieuwjaarstoespraak.

Op de Noord-Koreaanse televisie zei Kim: "Amerika ligt binnen bereik van onze nucleaire wapens en de knop staat klaar op mijn bureau. Dat is geen dreiging, maar een feit. We zullen de wapens alleen inzetten als onze veiligheid in het geding is."

Kim benadrukte wel dat het belangrijk is om de spanningen in de regio terug te dringen. Toch kondigde hij aan dat Noord-Korea zich dit jaar verder zal richten op de productie van kernkoppen en ballistische raketten.
Nieuwjaarszangertjes brengen beste wensen over
30 December 2017, 13:30 Gazet v. Antwerpen
Het duurde tot de ochtendregen voorbijgetrokken was, maar nadien kwamen in Herentals de kinderen massaal met hun (groot)ouders massaal op straat om de traditie van nieuwjaarszingen in stand te houden.


Voorspelde rukwinden kunnen Antwerps vuurwerk in gevaar brengen
30 December 2017, 08:42 Gazet v. Antwerpen

Zondag worden er felle rukwinden verwacht, en dat zou wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor het Antwerps eindejaarsvuurwerk.
Eva Daeleman na ontslag: ?Wat de komende jaren en al die jaren daarna nog brengen, weet ik niet, maar ik hoef het ook niet te weten?
28 December 2017, 16:12 Gazet v. Antwerpen

?Het ergste dat kan gebeuren, is dat ik mijn huis moet verkopen. En dat is niet eens erg.? Het zijn de woorden van Eva Daeleman, vlak nadat ze haar ontslag heeft gegeven bij de VRT. En zij is lang niet de enige die ervoor kiest om uit de gouden kooi te kruipen. Het zijn er nochtans de tijden niet naar. Of net wel?
Costa Malina wil buurtbewoners dichter bij elkaar brengen
28 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Vanavond stelt vzw Costa Malina in de Mirage winterbar een nieuw feestconcept voor. Dat wil ze deze zomer ook aanbieden in de Mechelse wijken en dorpen.
Bacwalde zamelt 26.621 euro in voor Music for Life
23 December 2017, 19:12 Gazet v. Antwerpen
K. Bacwalde SK trok vrijdag en zaterdag alle registers open. Samen met alle leden en sympathisanten organiseerde de vereniging een tweedaagse kersthappening vol sport, amusement en randanimatie.


Echte schapen brengen kerststal tot leven
21 December 2017, 22:00 Gazet v. Antwerpen
De kerststal aan de Kathedraal van de Heide in de Kerkstraat in Sint-Lenaarts leeft en dat dankzij de twee schapen die er lustig huizen dezer dagen. De kleine Danny (2) uit Sint-Lenaarts kan er alleszins zijn oogjes niet vanaf houden. Het is dan ook een bijzonder mooie kerststal in een groen aangelegd kader.


Leerlingen Sint-Ursula brengen licht en hoop op donkerste dag
21 December 2017, 19:36 Gazet v. Antwerpen
Nadat ze vorig jaar al een sensationeel knutselstuk hadden afgeleverd in de vorm van een wensraket, hebben de leerlingen van 1B van Sint-Ursula dit jaar een nog spectaculairdere constructie gebouwd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be