NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Brengen

2News.be / Trefwoorden / Brengen

Kunstenaar Laurence Aëgerter combineert beelden die associaties op gang brengen
Donderdag, 23:54 Volkskrant
Laurence Aëgerter prikkelt de fantasie met verrassende fotocombinaties voor dementerenden. 'De zieken verzorgen' maakt deel uit van een tentoonstelling over zeven goede daden. In CBK Zuidoost kijk ik naar twee pagina's van een opengeslagen boek en er gebeurt iets raars. Links zie ik drie slapende kinderen. Rechts wapperend wasgoed en een klein stukje van een Tibetaans vlaggetjessnoer - denk ik, de


Meetfiets blijft fietspaden in provincie Antwerpen in kaart brengen
Dinsdag, 17:54 Gazet v. Antwerpen

De provincie Antwerpen legt 100.000 euro op tafel om de bovenlokale fietsroutes de komende jaren verder in kaart te laten brengen met de meetfiets van de Fietsersbond. De voorbije jaren werd zo al 3.500 kilometer aan Antwerpse fietspaden grondig onderzocht, de resultaten zijn te raadplegen via een website.
Groen waarschuwt dat bombardementen alleen vrede niet dichterbij brengen
14 April, 15:06 Skynet
"Bombardementen en spierballengerol alleen brengen de vrede niet dichterbij, maar zorgen voor een verdere escalatie. De enige weg nu is eindelijk echte diplomatieke gesprekken richting vrede. Dat is prioriteit", zo zeggen Kamerleden Meyrem Almaci en Wouter De Vriendt van Groen vandaag in een mededeling. Ze reageren hiermee op de aanvallen van Frankrijk, de VS en Groot-Brittannië op Syrische doelwitten.


Sunweb opent 'revolutionaire' trainingscampus om meer teamsport in het wielrennen te brengen
13 April, 23:12 Volkskrant
Team Sunweb opent volgend jaar een eigen campus in Sittard, waar leden van de beloften- en vrouwenploeg samen gaan trainen en verblijven. Vrijdag presenteerde de wielerploeg de plannen voor het zogeheten Keep Challenging Center.'In elke andere teamsport wordt samen getraind', zegt ploegmanager Iwan Spekenbrink. 'In het wielrennen niet. Iedereen doet maar. Met dit topsportcentrum gaan we daar veran


Dit transgendermodel trekt naar sociale media om haar ultieme droom in vervulling te brengen
12 April, 10:36 Gazet v. Antwerpen
Hoewel Leyna Bloom als transgendermodel al flink wat moois kon verwezenlijken, heeft ze nog één onvervulde wens op haar professionele bucketlijst staan. Zo wil ze dolgraag als allereerste transgendermodel meelopen in de modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret. Om dit te verwezenlijken richtte ze zich via Twitter tot haar vele volgers.


Ontwikkelaars van LawBreakers brengen dinsdag battle royale-game uit op Steam
9 April, 20:18 Tweakers
Boss Key Productions, de studio achter de online shooter LawBreakers, brengt dinsdag een nieuwe game uit op Steam als Early Access-titel. Radical Heights is een battle royale-game met nogal wat uitbundige stijlkenmerken en kleuren die geïnspireerd lijken door de jaren '80.


Fuifbussen brengen feestvierders veilig naar dansvloer
8 April, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Steeds meer verenigingen in de Kempen doen een beroep op gratis fuifbussen van de provincie om fuifgangers veilig op hun bestemming te brengen. Ook bij de Chirofuif Frisco in den disco in Meer (Hoogstraten) reden het voorbije weekend fuifbussen uit. ?Sinds 2010 reden al meer dan 800 fuifbussen rond?, zegt gedeputeerde Inga Verhaert (sp.a).
Niets zo treurig als zestigers die hun one hit miracle uit de jaren zeventig ten gehore brengen
4 April, 18:12 Volkskrant
Niets zo treurig als zestigers die hun one hit miracle uit de jaren zeventig ten gehore brengen. Zo werden kijkers van Tijd voor Max, dat tot nader order wordt uitgezonden op de zendtijd van DWDD, dinsdagavond blootgesteld aan Sugar Baby Love van The Rubettes. Peter Vandermeersch, hoofdredacteur van NRC Handelsblad, heeft er niet van genoten - getuige een tweet waarin hij zich afvroeg of DWDD geen


Fabrikanten brengen langzamere Nvidia GT 1030-videokaarten met ddr4-geheugen uit
4 April, 17:06 Tweakers
Verschillende fabrikanten hebben Nvidia GT 1030-videokaarten met ddr4 in plaats van gddr5 uitgebracht. Het ddr4-geheugen is langzamer, maar ook zuiniger. De kaarten hebben een tdp van 20 watt in plaats van 30 watt. Dat komt mede door een lager geklokte gpu.


VIDEO. Broodpudding moet oplossing brengen voor duivenprobleem
30 Maart, 20:36 Gazet v. Antwerpen
In Europark, op Linkeroever, heeft een sociale huisvestingsmaatschappij een zogeheten 'blok-aan-de-beurt' actie gehouden, om de bewoners te sensibiliseren rond thema's als properheid, veiligheid en leefbaarheid. De mensen wordt met aandrang gevraagd om de vele, storende stadsduiven niet langer te voederen. En broodpudding is daarbij het toverwoord.


Deze zakenman wil de natuur in de Schotse hooglanden redden door wolf terug te brengen
30 Maart, 18:48 Volkskrant
De vermogende Britse zakenman Paul Lister wil de natuur in de Schotse Hooglanden redden door het terugbrengen van de wolf. Knettergek wordt de 'wolvenman' genoemd. 'Kijk eens goed om je heen', zegt Paul Lister vanachter het stuur van zijn Land Rover. De brede vallei - zijn brede vallei - staat in vuur en vlam: paarse heide, goudgeel gras, avondlicht valt op ruige bergwanden en een glinsterende zal


Meltdown-patches van Microsoft brengen veiligheidsprobleem met zich mee
29 Maart, 18:48 Techzine
Microsoft bracht eerder in samenwerking met diverse bedrijven patches uit die de Meltdown-kwetsbaarheden zouden repareren. Nu blijkt dat daar mogelijk iets is misgegaan, vooral als het aankomt op de patches voor Windows 7 en Server 2008. Er zou een nieuwe kwetsbaarheid ontstaan zijn. Een Zweedse veiligheidsonderzoeker meldt dat er een nieuwe kwetsbaarheid in de patches […]


Nieuws: Genesis G70 wil BMW 3 in verlegenheid brengen
29 Maart, 11:18 Auto55
Hyundai?s luxemerk Genesis (zeg maar het Lexus van de Zuid-Koreanen) heeft op het Autosalon van New York deze G70 voorgesteld. Een sedan die maar al te graag in het vaarwater van de BMW 3-Reeks wil komen.Getekend: DonckerwolkeWaarom we nét de Dreier noemen en niet de Mercedes C-Klasse of de Audi A4? Wel, kijk maar eens naar de vormgeving van het interieur. Vooral de vormgeving van h...

Lees meer


Probeerden de Russen dubbelspion Sergej Skripal om te brengen, of worden we om de tuin geleid?
29 Maart, 23:36 Volkskrant
De Britse regering zegt dat Rusland achter de poging zit om dubbelspion Sergej Skripal met een zenuwgas om te brengen. Klopt dat, of worden we om de tuin geleid, net als bij de 'massavernietigingswapens' in Irak? Een uitleg zou kunnen zijn dat de Russen kwaad zijn dat Skripal na zijn vrijlating toch voor MI6 en andere westerse inlichtingendiensten is blijven werken. Daarmee zou hij de voorwaarden


Wat blockchain en AI samen teweeg kunnen brengen
23 Maart, 12:06 Emerce
Internationale bedrijven die handelen in cryptovaluta maken steeds meer gebruik van kunstmatige intelligentie en op maat gemaakte algoritmen, waardoor hun datacentra veel efficiënter functioneren. Het is slechts één van de vele voorbeelden van hoe blockchain in combinatie met AI onze levens gaat veranderen.


Boekhandelaren brengen verboden boek terug met vernuftige truc en Don Quichot
22 Maart, 19:00 Volkskrant
Omstreden werk over Spaanse drugshandel toch te lezen dankzij digitale tool. Ruim vier eeuwen geleden streed de legendarische romanfiguur Don Quichot nog tegen windmolens. Nu is de dolende ridder uit Cervantes' meesterwerk plots een strijder tegen censuur. Met dank aan de vereniging van boekhandelaren in Madrid, die het beroemdste boek uit de Spaanse literatuur gebruikt om te protesteren tegen het


Groen wil alle contacten tussen politici en wapenlobbyisten in kaart brengen
22 Maart, 10:00 Gazet v. Antwerpen

Naar aanleiding van de affaire met het F-16-vervangingsdossier legt Groen opnieuw het ?transparantieregister? op tafel, waarin alle contacten tussen wapenlobbyisten en politici verplicht worden geregistreerd. Dat kondigt Kamerlid Wouter De Vriendt donderdag aan in De Ochtend. De partij legde het wetsvoorstel vorig jaar al eens voor, maar ving toen bot.
Dames achter populaire facebookgroep ?WonderWijven? brengen boek uit: ?Geen ellenlange klaagzangen, maar feelgoodplatform?
21 Maart, 20:48 Gazet v. Antwerpen

?Vrouwen halen heel veel uit herkenning, uit hoe iemand zich uit een moeilijke situatie heeft gered. Uit het verhaal van een ander haal je inspiratie en kracht?, zegt Lynn Formesyn (29) uit Deurne. Zij bracht samen met twee andere WonderWijvenhet boek Kwetsbaar Krachtig uit.
Onderzoeker toont fysieke aanval op hardwarewallet om backdoor aan te brengen
21 Maart, 16:42 Tweakers
Een onderzoeker heeft een kwetsbaarheid in de Nano S-hardwarewallet van Ledger en mogelijk ook de Blue-variant gevonden, die verschillende aanvallen mogelijk maakt, zoals het aanbrengen van een backdoor die de seeds voor het genereren van privésleutels van tevoren vastlegt.


Mini-apps in WeChat brengen nieuwe vormen van e-commerce
16 Maart, 08:18 Emerce
De verdeling is altijd heel duidelijk geweest: Tencent domineert in gaming en social media, Alibaba is bekend om zijn e-commerce. Maar met hele kleine stapjes begeeft die eerste internetreus zich op het vlak van de ander. Tencent experimenteert met nieuwe vormen van e-commerce in WeChat.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be