NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Breidt

2News.be / Trefwoorden / Breidt

Bourla breidt uit onder de grond: ?Hier droomden we van?
Gisteren, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De Bourlaschouwburg krijgt uitbreiding onder de grond. Alleen zo kan er een modern theater van worden gemaakt dat op internationaal niveau kan meedraaien. De houten machinerie uit 1834 blijft bewaard en het aflopende podium wordt rechtgetrokken. Prijskaartje: 65 tot 70 miljoen euro.
Google breidt Nederlands Cloud Platform-aanbod uit
Vrijdag, 18:18 Tweakers
Google heeft bekendgemaakt zijn Nederlandse Cloud Platform-aanbod te vergroten door een derde zone toe te voegen aan de twee bestaande zones. Daarmee introduceert de zoekgigant nieuwe diensten.


Deliveroo breidt uit naar Kortrijk
Vrijdag, 01:06 Skynet
Deliveroo gaat nu ook maaltijden aan huis brengen in Kortrijk. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Het is al de tiende stad in BelgiŽ waar Deliveroo actief is, na Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Waterloo, Knokke (in de zomer), Brugge, Leuven en Mechelen.


Brussels Airport breidt drop-off zone voor passagiers uit

De zone waar je gratis vertrekkende passagiers kan afzetten aan de luchthaven van Zaventem wordt groter. Brussels Airport gaat de volledige drop-off zone, met busstation, taxizone en touringcars herinrichten. Tijdens de werken, die duren tot eind mei, worden de verkeersstromen een aantal keer herlegd.
Microsoft breidt Rewards-programma uit naar Nederland
Dinsdag, 08:42 Tweakers
Microsoft heeft zijn Rewards-programma uitgebreid naar Nederland, waardoor het inmiddels in 21 landen beschikbaar is. Het programma laat deelnemers punten verdienen met verschillende acties, zoals browsen in Edge en aankopen doen bij Microsoft.


Dropbox breidt privťnetwerk uit voor verbeterde prestaties
8 Maart, 21:36 Techzine
Dropbox kondigt plannen aan om zijn wereldwijde privťnetwerk verder uit te breiden, door zijn samenwerkingsplatform op Equinix Cloud Exchange FabricTM (ECX Fabric) aan te bieden. Ook gaat het bedrijf zes nieuwe points-of-presence in Noor-Amerika en Europa lanceren. De stappen moeten de prestaties en betrouwbaarheid†voor gebruikers wereldwijd verbeteren. Naar verwachting zullen de nieuwe points-of-presence in de […]


VMware breidt cloud services-portfolio uit voor multi-cloud omgevingen
8 Maart, 15:00 Techzine
VMware laat aan Techzine weten over uitbreiding van zijn cloud services-portfolio. Klanten moeten hierdoor de complexiteit en het risico van meerdere cloud-omgevingen beter kunnen managen. Deze twee zaken komen voort uit het feit dat bedrijven steeds meer cloud computing-mogelijkheden gebruiken en voor meerdere cloud providers kiezen.†VMware voorspelt dat bijna tweederde van de industrie twee of […]


Forcepoint breidt geÔntegreerde Human Point System-functies uit
8 Maart, 15:00 Techzine
Forcepoint kondigt uitbreiding van zijn geÔntegreerde Human Point System-functies aan. Dit leidt tot nieuwe human-centric securitymogelijkheden via cloud-, netwerk- en risicoadaptieve beveiligingsoplossingen. De functies hebben betrekking op nauwkeurige datacontrole en inzicht in gebruikersidentiteit, -activiteit en -intenties bij cloudimplementaties, cloadapps, externe locaties en complexe gedistribueerde netwerken. Forecpoints Human Point System combineert Data Loss Prevention (DLP), User […]


Ryanair breidt na een jaar weer uit op Zaventem
6 Maart, 11:28 De Tijd
11:14 Een jaar nadat Ryanair een groeistop had aangekondigd op Zaventem, heeft de Ierse lowcostmaatschappij haar kar gekeerd.


Gemeente breidt haar wifi-netwerk uit
2 Maart, 01:06 Gazet v. Antwerpen
Westerlo gaat haar wifi-infrastructuur versterken en uitbreiden. De totale kostprijs daarvoor bedraagt 62 000 euro.


Kamer breidt mandatenaangifte uit naar kabinetten en overheidsbestuurders
1 Maart, 18:54 Skynet Belgie
In de toekomst zullen kabinetsmedewerkers en politiek verkozenen in raden van bestuur een mandatenaangifte moeten indienen. Die maatregel heeft de plenaire Kamer vandaag unaniem goedgekeurd. De ingreep maakte deel uit van de conclusies van de werkgroep Politieke Vernieuwing, die een half jaar geleden de werkzaamheden beŽindigde.


Dyson breidt divisie voor elektrische auto sterk uit
1 Maart, 18:00 Tweakers
Dyson zoekt driehonderd technici voor zijn divisie die bezig is met het ontwerpen van elektrische auto's. Ook het bedrijfsonderdeel dat zich richt op de ontwikkeling van accu's neemt is in omvang toegenomen.


EvoSwitch breidt datacenter Amsterdam uit
1 Maart, 10:24 Emerce
EvoSwitch bouwt een nieuw datacenter in Amsterdam met een naar eigen zeggen 'zeer energie-efficiŽnt design'. Het datacenter komt te staan in de bestaande AMS1 datacenter campus in Amsterdam.


Alpine breidt zijn gamma verder uit
28 Februari, 17:00 Skynet
Op het Salon van GenŤve stelt Alpine reeds twee nieuwe versie van zijn recente A110 voor.


Hoogvliet breidt bezorggebied uit
27 Februari, 09:12 Emerce
Supermarkt Hoogvliet breidt het gebied voor online bestelde boodschappen verder uit. Per 1 maart worden Hazerswoude-Rijndijk en omgeving, Gouda, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Reeuwijk toegevoegd.


Oracle breidt wereldwijd startup-ecosysteem verder uit
26 Februari, 15:12 Emerce
Oracle breidt zijn start-up-ecosysteem uit met het Oracle Scale-up Ecosystem. Daarnaast krijgt het Texaanse Austin in de Verenigde Staten een fysieke locatie voor het Oracle Startup Cloud Accelerator-programma. Het programma omvat nu negen locaties wereldwijd.


Jolla kondigt Sailfish 3 aan en breidt uit naar meer toestellen
26 Februari, 13:48 Tweakers
Jolla heeft in het kader van het Mobile World Congress versie 3 van zijn Sailfish-besturingssysteem voor mobiele apparaten aangekondigd. Daarmee breidt het bedrijf uit naar nieuwe toestellen, waaronder de Sony Xperia XA2, die in maart moet uitkomen.


Google Assistant krijgt meertalige ondersteuning en breidt uit naar 30 talen
24 Februari, 10:48 Tweakers
Gebruikers kunnen later dit jaar afwisselend Engels, Duits of Frans spreken tegen de Google Assistant, die daarvoor meerdere talen ondersteunt. De toevoeging is onderdeel van een grote update, die ook ondersteuning voor het Nederlands brengt.


Hudson's Bay breidt niet verder uit in Nederland, streefaantal van twintig winkels komt er voorlopig niet
22 Februari, 18:24 Volkskrant
Hudson's Bay gaat niet verder uitbreiden in Nederland. Dat heeft directeur Stefaan Le Clair donderdag gezegd in het Algemeen Dagblad. De warenhuisketen opent nog wel vestigingen in steden waar ze al een langlopend huurcontract heeft getekend. Maar de twintig Nederlandse winkels, die het bedrijf als streefaantal noemde, komen er voorlopig niet. Hudson's Bay heeft nu twaalf vestigingen in Nederland,


Troy Hunt breidt verzameling uitgelekte wachtwoorden uit naar half miljard
22 Februari, 14:54 Tweakers
Beveiligingsonderzoeker Troy Hunt, bekend van zijn site Have I Been Pwned, heeft zijn bestaande dataset van 306 miljoen uitgelekte wachtwoorden uitgebreid met nog eens 200 miljoen wachtwoorden. Organisaties kunnen deze lijsten gebruiken om wachtwoorden te controleren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be