NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Brand


Woning loopt aanzienlijke schade op bij uitslaande brand
Gisteren, 20:00 Gazet v. Antwerpen

In de Molenstraat in Zwijndrecht is er zaterdagavond brand uitgebroken in een woning. Voornamelijk de eerste verdieping van het huis liep aanzienlijke schade op.
Grote brand bij houtbedrijf in Winschoten
Gisteren, 02:00 NOS nieuws

Bij een houtbedrijf in Winschoten woedt een grote brand. Ook door de harde wind komt er veel rook bij vrij. Omwonenden krijgen het advies ramen en deuren dicht te houden en eventueel de mechanische ventilatie uit te zetten.

De brand woedt buiten bij een producent van lijmhout. Er zijn meerdere bluswagens en een hoogwerker ingezet, meldt de brandweer.
Auto vliegt in brand naast school
Vrijdag, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Een auto is vrijdagmiddag uitgebrand in de Goethestraat op Linkeroever. Een technisch defect ligt aan de oorzaak. De bestuurster kon zichzelf in veiligheid brengen.
Brand in appartement: twintigtal mensen geŽvacueerd
Donderdag, 14:00 Gazet v. Antwerpen

In een appartementsgebouw aan de Hovestraat in Edegem is donderdag een keukenbrand ontstaan. Zestien appartement werden geŽvacueerd, maar er vielen geen gewonden.
Brand bij kerncentrale Tihange
Donderdag, 11:00 De Tijd
10:39 Op de parking van de kerncentrale van Tihange staan tien tot vijftien auto's in brand. Een gebouw wordt geŽvacueerd.


Door brand getroffen Oxfam Wereldwinkel opent webshop
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Oxfam Wereldwinkel in Hoogstraten opent eind deze maand een webshop. De vrijwilligers kregen vorige maand een zware klap toen hun nieuwe winkel zware rookschade opliep. Dankzij de webshop wil dat niet zeggen dat de verkoop van fairtradeproducten stilligt.
Vandalen stelen brommer en steken hem in brand
Woensdag, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Onbekenden hebben dinsdagavond in de Hanswijkdries in Mechelen een brommer gestolen en wat verder in brand gestoken. De lokale politie Mechelen-Willebroek voert een ?intens onderzoek?.
Uitslaande brand op Alkmaars sportcomplex
Woensdag, 03:12 NOS nieuws

In Alkmaar woedt een grote brand in een gebouw op het sportcomplex 't Lood. Het gebouw heeft geen sportfunctie meer en wordt bewoond. Volgens de brandweer heeft iedereen het pand kunnen verlaten.

Het gebouw staat volledig in brand. Het pand zal verloren gaan, meldt de brandweer.

't Lood is het voormalige trainingscomplex van het eerste elftal van AZ. De jeugdopleiding van de voetbalclub zit er nog wel. Ook een aantal Alkmaarse amateurclubs speelt er nog de thuiswedstrijden.
Mensenrechtenhof: Spanjaarden mochten foto van koning in brand steken
Dinsdag, 13:24 NOS nieuws

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft Spanje op de vingers getikt voor het opleggen van een straf aan twee demonstranten. Het land gaf twee mannen elf jaar geleden een boete van 2700 euro voor het beledigen van toenmalig koning Juan Carlos tijdens een protest tegen de monarchie in de Catalaanse stad Gerona, maar die boete is door het Hof van tafel geveegd.

Volgens het Hof heeft Spanje met het veroordelen van de twee mannen artikel 10 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens geschonden, het artikel dat de vrijheid van meningsuiting regelt. Volgens het Hof moet het in brand steken van de foto niet worden gezien als een persoonlijke aanval op de koning, maar juist als aanval op de Spaanse staat. En dat valt, zo zegt het Hof, binnen de sfeer van kritiek op de politiek.

"Vrijheid van meningsuiting is een van de essentiŽle grondslagen van een democratische samenleving. Een handeling als deze moet worden geÔnterpreteerd als een symbolische uiting van ontevredenheid en protest", schrijft het Hof.

De twee mannen krijgen niet alleen hun boete terug: Spanje moet de twee ook nog 9000 euro schadevergoeding betalen.
Flat Doetinchem ontruimd vanwege brand in het dak
Dinsdag, 03:12 NOS nieuws

In Doetinchem woedt brand in het dak van een appartementencomplex van zes verdiepingen. Het gebouw is ontruimd. Er zijn geen gewonden gemeld.

De brandweer bestrijdt het vuur met meerdere wagens, waaronder een hoogwerker. Het vuur kruipt verder onder de dakbedekking. De brandweer maakt het dak daarom open met een zaag.

Het appartementencomplex ligt in een woonwijk in het noordoosten van Doetinchem. De politie gebruikte een omroepinstallatie om de bewoners van de flat te waarschuwen.
Vliegtuig crasht naast landingsbaan en vliegt in brand: ?Minstens 39 doden?
Maandag, 12:48 Gazet v. Antwerpen

Op de internationale luchthaven van de Nepalese hoofdstad Kathmandu is een passagiersvliegtuig gecrasht tijdens het landen. Zeker 39 mensen kwamen om het leven. Reuters meldt op basis van een legerwoordvoerder dat er 50 doden vielen, maar dat is nog niet officieel bevestigd.
Veel rook na brand aan sauna
10 Maart, 14:30 Gazet v. Antwerpen

Een brand heeft vrijdagavond vooral rookschade aangericht in een woning in de Van Haelenstraat in Hingene (Bornem). Het vuur ontstond in de buurt van een sauna in de garage op het gelijkvloers maar werd gelukkig snel opgemerkt.
Grote brand bij kampeer- en tentenbedrijf in Zwaag
9 Maart, 23:00 NOS nieuws

In het gebouw van een bedrijf in buitensportartikelen in het Noord-Hollandse Zwaag woedt een grote brand. Mogelijk is er asbest vrijgekomen. De brandweer raadt omwonenden aan om binnen te blijven.

De brandweer is met groot materieel uitgerukt. Getuigen zeggen tegen NH Nieuws dat ze veel kleine explosies hebben gehoord. Ook zien mensen metershoge vlammen uit het gebouw slaan. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.
Vriendinnen lanceren hulpactie na zware brand in Schoten: ?Wij gaan voor elkaar door het vuur?
9 Maart, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Zaterdagavond hoopt Laetitia Serneels voor het eerst terug in haar eigen bed te kunnen slapen, boven het magazijn van de drankenhandel in het centrum van Schoten die precies een week geleden afbrandde. ?Ik wilde niet terugkeren voor er rookmelders hingen. Eerst ga ik er alleen proberen te slapen. De komende dagen kunnen dan ook mijn kinderen Lena (3) en Milan (5) terugkeren?, aldus Laetitia (26), die veel steun ondervindt van hartsvriendinnen Sabrina, Christel en Ann.
Kokomo City neemt frisse start na brand
9 Maart, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De zaakvoerders van Kokomo City kunnen een jaar nadat een brand hun cafť verwoest heeft weer klanten ontvangen. Een pand aan de overkant van de Vrijheid onderging een grondige metamorfose.
Handtas vliegt in brand in geparkeerde auto op parking ziekenhuis
8 Maart, 12:36 Gazet v. Antwerpen

De brandweer is donderdag uitgerukt naar de parking van het AZ Sint-Jozef aan de Oude Liersebaan in Malle omdat daar een brand was uitgebroken in een auto.
Meer dan 60 kalveren gedood door uitslaande brand in stal
3 Maart, 20:00 NOS nieuws

Door een uitslaande brand in een veestal in Zwaagdijk, in Noord-Holland, zijn 60 tot 80 kalveren om het leven gekomen. De brandweer slaagde erin een aantal dieren in veiligheid te brengen.

Er werd een veearts bijgeroepen omdat sommige dieren gewond waren geraakt. Voor zover bekend zijn er geen mensen gewond geraakt.

Omdat er bij de brand in de grote stal veel rook vrijkwam, kregen mensen in de omgeving het advies ramen en deuren dicht te houden en ventilatie uit te schakelen.
Kortsluiting veroorzaakt brand in feestzaal
3 Maart, 11:00 Gazet v. Antwerpen

In de Jan De Cordesstraat in Beerzel (Putte) is zaterdagochtend brand ontstaan in Zaal Forum. Er ontstond kortsluiting in een schakelaar met dimfunctie aan de toog. De aanwezige verantwoordelijken konden de vlammen meteen blussen met een brandblusapparaat.
Hevige brand doet parketbedrijf in Oudenburg in vlammen opgaan
3 Maart, 10:06 Skynet
Een hevige brand heeft zaterdagochtend een parketbedrijf in het West-Vlaamse Oudenburg in de as gelegd. Dat bevestigen de brandweer en het West-Vlaamse parket, afdeling Brugge. Er zal nog een tijdlang moeten nageblust worden.


Tweede brand legt boerderij 13 uur na eerste vlammen volledig in de as
2 Maart, 19:06 Gazet v. Antwerpen

De brandweer van de zone Taxandria bluste donderdagmiddag een schouwbrandje in een oude hoeve. Dertien uur later legde een uitslaande brand de boerderij compleet in de as.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be