NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bouw


Charleroi reikt vergunning uit voor bouw nieuw voetbalstadion
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
De stad Charleroi heeft dinsdag de vergunning uitgereikt voor de bouw van een nieuw voetbalstadion voor Sporting Charleroi. Het stadion zal in deelgemeente Monceau-sur-Sambre komen en tot 26.000 supporters kunnen ontvangen.


.Actie - KPN biedt wereldwijde connectiviteit voor elk apparaat. Zo bouw je dit zelf.
28 November 2023, 00:00 Tweakers
Internet of Things (iot) is overal aanwezig. Apparaten worden steeds zelfstandiger en kunnen slimmer worden gebruikt. Denk aan sensoren die informatie geven over de omstandigheden op een locatie, maar ook aan toepassingen als tracken en tracen, of het afhandelen van een betaling op locatie. Jij kunt kans maken op de Arduino MKR WAN 1300 met de KPN IoT Starterkit om er zelf mee aan de slag te gaan. Lees dus snel verder.


Bouw eerste waterstofnetwerk begint: Nederland wil 'energiehub' zijn
2 November 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De bouw van het eerste groene waterstofnetwerk in Nederland gaat van start. Leidingen van in totaal 1.200 kilometer moeten de Rotterdamse Maasvlakte vanaf 2025 verbinden met de industrie in binnen- en buitenland. Zo'n netwerk kan Nederland op de kaart zetten als "energiehub van Europa".


Regering VS stelt 7 miljard dollar subsidie beschikbaar voor bouw waterstofhubs
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
De Verenigde Staten stellen zeven miljard dollar aan subsidie beschikbaar voor de bouw van regionale waterstofhubs. Op die locaties moet onder meer via elektrolyse waterstof gemaakt worden. Er zijn plannen voor zeven hubs, die worden gebouwd op verschillende locaties in de VS.


Skoda bouw 3 miljoenste SUV
26 September 2023, 00:00 Autozine
In 2009 lanceerde Skoda Auto het vijfde model, de Yeti. De eerste SUV van de Tsjechische autofabrikant was compact en had typische SUV-eigenschappen zoals een verhoogde zitpositie en veel ruimte, aangevuld met handige eigenschappen als VarioFlex-achterstoelen. De productie van de Yeti eindigde in 2018, na meer dan 684.000 geproduceerde exemplaren. Het succes van de Yeti legde de basis voor Skodas toekomstige SUV-offensief.


Meer ontslagen in de bouw, blijkt uit bouwbarometer
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Een op de zeven bouwbedrijven heeft minder personeel in vergelijking met het begin van het jaar en evenveel bedrijven denkt aan (verdere) ontslagen. Dat blijkt zondag uit de bouwbarometer van Bouwunie, die peilt naar het ondernemersvertrouwen in de bouwsector.


Twee korte diy-projecten voor beginners - Bouw een Light Arcade en ISS-tracker
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Tweakers is een pilot gestart met het Britse MagPi, waarbij we builds die in het magazine verschijnen op Tweakers doorplaatsen. Dit is het tweede artikel in deze reeks.


Onderzoek: vlas en hennep zijn 'essentieel' voor duurzamere bouw
26 Juli 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Vezels van vlas en hennep kunnen de bouw een stuk milieuvriendelijker maken, concluderen onderzoekers van ABN AMRO. Daarvoor moet er wel meer van verbouwd gaan worden, bijvoorbeeld in Oost-Europa.


Bouw TSMC's 4nm-fab in Arizona loopt vertraging op door tekort installateurs
23 Juli 2023, 00:00 Tweakers
De Taiwanese chipmaker TSMC stelt de afronding van een nieuwe chipfabriek in Arizona uit met een jaar; de bouw moet nu in 2025 afgerond zijn. TSMC meldt dat er niet genoeg werkers te vinden zijn met de vaardigheden om de apparatuur te installeren.


Bouw een weerstation met een webdashboard
17 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Tweakers is een pilot gestart met het Britse MagPi, waarbij we builds die in het magazine verschijnen op Tweakers doorplaatsen. Dit is het eerste artikel in deze reeks.


Overheid legt bouw nieuwe wegen stil door stikstof
24 Juni 2023, 00:00 AutoBlog

Jammer maar helaas: minister Harbers zet een streep door een hoop plannen om drukke snelwegtrajecten aan te pakken. Voor ieder probleem is een oplossing. Behalve voor het fileprobleem. Dat blijft gewoon bestaan. Thuiswerken na corona bleek een illusie en tot overmaat van ramp gaat de aanpak van diverse knelpunten nu niet door. Dit maakt minister […]

Dit artikel Overheid legt bouw nieuwe wegen stil door stikstof verscheen eerst op Autoblog.nl.




Faillissementen in bouw en vervoer op recordkoers
17 Juni 2023, 00:06 Skynet Economie
Na de eerste vijf maanden van het jaar ligt het aantal faillissementen zowel in de bouwsector als in de sector 'vervoer en opslag' op recordkoers. Dat blijkt vrijdag uit cijfers van het statistiekbureau Statbel.


Arizona beperkt bouw van nieuwe huizen in strijd tegen droogte
3 Juni 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De bouw van huizen die water oppompen uit de bodem die reeds overbelast is, wordt verboden in de buurt rond Phoenix, een van de grootste Amerikaanse steden in de staat Arizona. De autoriteiten hopen op die manier de gevolgen van droogte en opwarming van de aarde tegen te gaan.


10 Mei 2023, 00:04 Volkskrant
VK geeft Rolls-Royce investering voor bouw kleine kernreactor op de maan
20 Maart 2023, 00:00 Tweakers
De Britse overheidsinstantie UK Space Agency investeert 2,9 miljoen pond, omgerekend zo'n 3,3 miljoen euro, in een project van Rolls-Royce om een kleine kernreactor te bouwen op de maan. Hiermee wil de fabrikant stroom leveren aan toekomstige maanbases voor astronauten.


B2B e-commerce: hoe bouw je een moderne online buyer journey?
2 Maart 2023, 00:00 Emerce
Ben jij als B2B organisatie op zoek naar een toekomstbestendige aanpak? In deze paper geeft Incentro de perfecte fundering hiervoor.


Afkijken bij de rijken: zo bouw je (veel) vermogen op
20 Februari 2023, 03:03 NU.NL - Economie
De rijksten der aarde worden steeds rijker, terwijl het inkomen van gewone mensen de inflatie niet kan bijbenen. Maak jij nog kans op financieel succes? En zo ja, hoe?


11 Januari 2023, 00:04 Volkskrant
Toyota start bouw 5e generatie hybride
24 December 2022, 00:03 Autozine
Toyota Motor Europe kondigt de productiestart van de vijfde generatie hybride aandrijflijn aan. De nieuwe hybride-elektrische aandrijflijnen worden gebruikt in de vernieuwde Toyota Corolla, die vanaf het tweede kwartaal van 2023 in de Nederlandse showroom staat. De productie van de aandrijflijnen vindt plaats in Polen bij Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) en in Wales bij Toyota Motor Manufacturing UK (TMUK).


Ineos start bouw van omstreden Project ONE in Antwerpse haven
17 December 2022, 00:06 Skynet Economie
In het Antwerpse havengebied is donderdag het symbolische startschot gegeven van de bouw van Project ONE van chemiebedrijf Ineos. De ethaankraker, met 4 miljard euro een van de grootste private investeringsprojecten ooit in ons land, moet ondanks protest van milieubewegingen de chemische cluster in de Antwerpse haven een sterke boost geven en Ineos in staat stellen de productie van ethyleen duurzamer te laten gebeuren dan vandaag het geval is.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn