NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bolt


Bolt breidt uit naar Eindhoven
2 Januari, 00:00 Emerce
Op 31 december zal Bolt zijn taxidienst in Eindhoven lanceren. Het wordt de volgende stad voor het bedrijf na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.


Femke Bol verrast door appje van Usain Bolt na gouden WK-race: 'Heel bijzonder'
30 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Femke Bol kan nog nauwelijks geloven dat ze tweevoudig wereldkampioen is. De Amersfoortse kreeg zondag na de gouden race bij de 4x400 meter estafette in Boedapest veel felicitaties. Ook niemand minder dan Jamaicaans atletieklegende Usain Bolt stuurde haar een appje.


?Wie weet is hij de nieuwe Usain Bolt wel?: ex-spurter Patrick Stevens over Amerikaanse spurtfenomeen Erriyon Knighton (18)
3 Mei 2022, 00:01 HLN.BE
Hij is op z?n 18de sneller dan Usain Bolt op die leeftijd. Een fenomeen op spikes. Maar wordt Erriyon Knighton de ware erfgenaam van de Jamaicaan? ?Dat lijkt me voorbarig maar de tijden die hij loopt, zijn wel uitzonderlijk?, meent ex-spurter Patrick Stevens.


Nieuws: Elektrische Chevrolet Bolt: 140.000 stuks gebouwd, worden allemaal teruggeroepen
19 Oktober 2021, 00:00 Auto55
De elektrische auto mag dan wel overal bejubeld worden, de technologie kampt onmiskenbaar met groeipijnen. Terwijl de elektromotor zelf ogenschijnlijk erg betrouwbaar is, zijn er veelvuldig meldingen van problemen met batterijen. Die zijn zelden onschuldig. Omwille van de grote hoeveelheden energie die erin opgeslagen worden, kunnen defecten en fouten snel tot brand leiden.Grote ter...

Lees meer


Oud-sprinter Usain Bolt brengt debuutalbum uit
1 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Voormalig topatleet Usain Bolt brengt op 3 september zijn debuutalbum Country Yutes uit, meldt NME vrijdag.


General Motors roept nieuwe Chevrolet Bolt-EV's terug wegens brandgevaar accu
22 Augustus 2021, 00:00 Tweakers
Amerikaanse autofabrikant General Motors start een terugroepactie voor alle Chevrolet Bolt-EV's, met inbegrip van recente modellen. Dat doet het bedrijf vanwege brandgevaar met de accu. De auto wordt in Europa verkocht als de Opel Ampera-e.


12.000 klanten voor energiestart-up Bolt
28 Januari 2021, 21:00 De Tijd
21:40 De energieleverancier Bolt, met Luminus als grote aandeelhouder, heeft na bijna anderhalf jaar 12.000 klanten kunnen strikken. CEO Pieterjan Verhaeghen hoopt volgend jaar break-even te zijn.


Bolt 3.5.0
23 April 2018, 15:24 Tweakers
Versie 3.5 van Bolt is uitgekomen. Bolt is een opensource-contentmanagementsysteem en is daarmee in bepaalde opzichten vergelijkbaar met programma's als Wordpress en Drupal. Bolt is eenvoudig in gebruik, voor zowel installatie als beheer, heeft diverse goed uitziende templates die met Twig zijn aan te passen, en is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele omgevingen. Sinds kort is er ook een website waarop Bolt-themes live uit te proberen zijn en ook een site met een overzicht van alle beschikbare extensies. Bolt 3.5 brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen, vooral in de redactie-omgeving. Ook wordt er een nieuw default thema geleverd.


Pakkend: Usain Bolt graaft graf voor verongelukte beste vriend
7 April 2018, 22:18 Het Nieuwsblad

Topsporter Usain Bolt heeft gisteren z?n groot hart getoond. Bij de begrafenis van vriend en collega-atleet Germaine Mason (34), hielp de sprinter namelijk het graf graven als eerbetoon aan de man.




1.409 toeschouwers zien Usain Bolt meetrainen met Borussia Dortmund
23 Maart 2018, 11:48 Skynet Sport
Usain Bolt heeft deze voormiddag voor de tweede keer met de profvoetballers van Borussia Dortmund getraind. Het 31-jarige Jamaicaanse sprintfenomeen werkte voor 1.409 kijklustigen enkele loop- en rekoefeningen af. Verder speelde hij ook mee in een wedstrijdje met de Borussia-spelers.


Usain Bolt steelt de show op druk bijgewoonde training Borussia Dortmund: panna én echte spitsengoal
23 Maart 2018, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Vandaag was het eindelijk zover voor Usain Bolt. Hij mocht meetrainen bij de Duitse topclub Borussia Dortmund, dat net als de legendarische sprinter gesteund wordt door Puma. De meeste toppers, waaronder Michy Batshuayi, waren wel afwezig door interlandverplichtingen maar dat weerhield de Jamaicaan er niet van om de show te stelen.




WK indooratletiek - WK in Birmingham luidt post-Bolt-tijdperk in, 16 outdoorwereldkampioenen bij deelnemers
28 Februari 2018, 21:30 Skynet Sport
Op donderdagavond starten in de Arena in Birmingham de zeventiende wereldkampioenschappen indooratletiek. Op sportief vlak is dit WK het eerste zonder de Jamaicaanse sprintkoning Usain Bolt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn