NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Boetes

2News.be / Trefwoorden / Boetes

Aantal boetes voor vasthouden smartphone in verkeer stijgt in NL met 11 procent
9 Maart, 00:01 Tweakers
Het aantal boetes voor het vasthouden van een smartphone in de auto of op de fiets is in 2023 gestegen tot bijna 200.000. In 2022 ging het in Nederland nog om bijna 180.000. De politie zegt het afgelopen jaar hierbij fors te hebben ingezet op de handhaving.


UWV betaalt vijfduizend onterechte boetes terug
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Het UWV trekt vijfduizend boetes in omdat deze volgens de uitkeringsinstantie onterecht zijn gegeven. Een aantal mensen werd beschuldigd van het onjuist aanleveren van informatie over bijverdiensten. Het bleek dat de instantie die gegevens al die tijd al had.


UWV schrapt ruim 700 boetes om omstreden risicoscan voor fraude
28 November 2023, 00:01 Tweakers
Uitkeringsinstantie UWV draait 703 boetes terug die zijn gegeven op basis van onrechtmatig verkregen gegevens. Het UWV gebruikte die gegevens voor het opsporen van WW-fraude door mensen in het buitenland.


ECB dreigt met boetes voor banken in verband met klimaatrisicobeheersing
23 November 2023, 00:04 Skynet Economie
De Europese Centrale Bank heeft een twintigtal kredietverstrekkers bedreigd met boetes wegens tekortkomingen bij hun klimaatrisicobeheersing. Dat schrijft persbureau Bloomberg op basis van anonieme bronnen.


Boetes voor mobiele aanbieders in Duitsland wegens onvoldoende dekking
23 November 2023, 00:00 Emerce
Het Duitse Bundesnetzagentur beschuldigt exploitanten van mobiele telefonie ervan niet volledig aan hun dekkingsvereisten te hebben voldaan en heeft een boeteprocedure ingesteld.


Kansspelautoriteit (Ksa) deelt forse boetes uit
1 November 2023, 00:00 Emerce
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft GoldWin Limited een boete van 6,7 miljoen euro opgelegd voor het aanbieden van illegale kansspelen. Op de website westcasino.com konden Nederlandse spelers online gokken. Dat is een overtreding van de Wet op kansspelen (Wok), omdat GoldWin geen vergunning van de Ksa heeft.


Frankrijk treedt harder op tegen jonge daders na zware rellen: hogere boetes, ouders aansprakelijk voor schade en eventueel inzet leger
27 Oktober 2023, 00:01 HLN.BE
De Franse regering wil harder optreden tegen jonge daders, na de zware rellen die het land hebben opgeschrikt vier maanden geleden. Ouders moeten zo aansprakelijk zijn voor de schade die hun kinderen veroorzaken. Ook zullen er hogere boetes komen en moet onderzocht worden of het leger kan ingeschakeld worden om jonge daders discipline en waarden bij te brengen, zei premier Elisabeth Borne donderdag.


Rechtbank Brugge - Forse boetes gevorderd voor schijnzelfstandigheid in hotels in Oostende en Anderlecht
17 Oktober 2023, 00:07 Skynet Economie
De vennootschap en de familie achter vier hotels in Oostende en Anderlecht hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor zwartwerk, illegale tewerkstelling en schijnzelfstandigheid. Het arbeidsauditoraat vorderde in totaal 537.600 euro boete, deels met uitstel. De verdediging vroeg de vrijspraak.


GLORY scherpt antidopingbeleid aan: onverwachte controles en flinke boetes
23 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Sport
GLORY gaat het antidopingbeleid in de komende tijd flink aanscherpen. De kickboksbond hoopt daarmee de sport zo schoon mogelijk te houden. In de afgelopen maanden kreeg GLORY nog met een aantal dopinggevallen te maken.


UBS krijgt Credit Suisse-boetes van 387 miljoen dollar
25 Juli 2023, 00:07 Skynet Buitenland
De Zwitserse bank UBS zal in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk zowat 387 miljard dollar aan boetes ophoesten. Die zijn gelinkt aan wanbeheer door Credit Suisse in zijn zaken met het investeringsvehikel Archegos Capital Management.


Boetes wegens kinderarbeid voor Amerikaans schoonmaakbedrijf
18 Februari 2023, 00:02 Skynet
Een schoonmaakbedrijf actief in de vleesindustrie heeft meer dan honderd tieners illegaal aan het werk gezet in "gevaarlijke" omstandigheden. Dat meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid vrijdag. Het betrokken bedrijf, Packers Sanitation Services Inc (PSSI), ging ermee akkoord om 1,5 miljoen dollar aan boetes te betalen.


Transporteurs krijgen ineens duizenden boetes uit Engeland
30 December 2022, 00:03 AutoBlog

Da’s een fijn cadeautje zo tijdens de feestdagen, duizenden boetes op je mat. Laten we hopen dat die dan tenminste nog onterecht zijn… Het was even flink schrikken voor een […]

Dit artikel Transporteurs krijgen ineens duizenden boetes uit Engeland verscheen eerst op Autoblog.nl.




EU: Twitter riskeert boetes of sluiting als het zich niet aan de wet houdt
4 December 2022, 00:03 Skynet Buitenland
Twitter kan boetes en andere maatregelen opgelegd krijgen als het zich niet aan de EU-wetgeving houdt. Dat heeft EU-commissaris voor de Interne Markt Thierry Breton vandaag gezegd.


Onterechte boetes en onderbetaling: 2.500 uitzendbureaus overtreden de wet
21 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Zo'n 2.500 uitzendbureaus in Nederland overtreden bewust de wet, zegt de Nederlandse Arbeidsinspectie na een verkennend onderzoek. Het gaat om ruim een op de zeven uitzendbureaus. Vooral arbeidsmigranten zijn de dupe, schrijft NRC.


Nederlandse politie deelt tweehonderdtal boetes uit bij boerenprotestacties
5 Juli 2022, 00:00 HLN.BE
De Nederlandse politie heeft maandag bij de boerenprotestacties een tweehonderdtal boetes uitgedeeld. Dat heeft politiecommandant Willem Woelders meegedeeld in de talkshow Op1 op de Nederlandse openbare omroep.


Europese privacytoezichthouders deelden voor 1,5 miljard euro aan AVG-boetes uit
3 Juni 2022, 00:00 Tweakers
Europese toezichthouders hebben sinds de inwerkingtreding van de AVG al voor meer dan anderhalf miljard euro aan boetes opgelegd. Bijna twee derde van dat bedrag komt voor rekening van twee grote boetes.


Politie deelt vanuit de bus voor 7 ton aan boetes uit
28 Januari 2022, 00:03 AutoBlog

Een soort collectebus, maar dan is de bijdrage niet vrijwillig. Van een paard tot een helikopter: de sterke arm der wet zet zo’n beetje alle denkbare vervoersmiddelen in. Sinds kort heeft de politie een nieuw vervoersmiddel toegevoegd aan hun arsenaal: de schoolreisbus. Op heterdaad Wat moet de politie met een bus? Nou, dat blijkt een […]

The post Politie deelt vanuit de bus voor 7 ton aan boetes uit appeared first on Autoblog.nl.




Bijna 1,1 miljard euro boetes in 2021 voor overtredingen Europese privacywet
21 Januari 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Europese landen hebben het afgelopen jaar bijna 1,1 miljard euro aan privacyboetes uitgedeeld, blijkt uit een inventarisatie van DLA Piper. Het bedrag ligt volgens het advocatenkantoor bijna zeven keer hoger dan een jaar eerder.


Oostenrijk: geen coronaprik, boetes tot 3.600 euro
17 Januari 2022, 00:02 De Tijd
14:30 De Oostenrijkse regering heeft het wetsontwerp klaar voor de vaccinatieplicht in het land. Alle Oostenrijkers moeten zich verplicht tegen het coronavirus laten vaccineren vanaf 18 jaar. De boetes zijn...


VS straft late Log4j patches met torenhoge boetes
10 Januari 2022, 00:07 Techzine
De Amerikaanse consument- en marktautoriteit Federal Trade Commission (FTC) dreigt met boetes van honderden miljoenen voor organisaties die Log4j te laat of niet patchen. Op 9 december maakte het cloud-securityteam van Alibaba een kwetsbaarheid in Log4j bekend. De razendpopulaire Java library komt in een gigantische hoeveelheid bedrijfsomgevingen voor. De aanvankelijke kwetsbaarheid stelde kwaadwillenden in staat […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn