NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Black


Scythe introduceert Mugen 6-cpu-koeler en Black Edition met extra fan
3 Februari, 00:00 Tweakers
Componentenfabrikant Scythe heeft een nieuwe cpu-luchtkoeler in de Mugen-serie uitgebracht. De luchtkoeler komt in twee varianten, waarvan een de Black Edition is en een extra fan bevat en zwart is gekleurd.


Jack Black is naast Jason Momoa te zien in gameverfilming Minecraft
10 Januari, 00:18 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur en muzikant Jack Black heeft een rol bemachtigd in Minecraft, de aankomende liveactionfilm gebaseerd op het bekende computerspel. Dat meldt het Amerikaanse entertainmentmagazine Deadline dinsdag. Eerder werd al bekend dat Jason Momoa de hoofdrol speelt.


Liveblog Broadcom/VMware: Broadcom gaat EUC en Carbon Black afstoten
11 December 2023, 00:07 Techzine
In deze blog doet Techzine verslag van de laatste ontwikkelingen rondom de overname van Broadcom door VMware. 7 december – Broadcom-CEO Hock Tan heeft bevestigd dat men zoals verwacht VMware End-User Compute en Carbon Black gaat afstoten. Ook onthulde het bedrijf welke strategie het er met de overgebleven VMware-diensten op na zal houden, met waarschijnlijk […]


?Omzetdaling Black Friday in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk?
23 November 2023, 00:00 Emerce
Kredietverzekeraar Atradius verwacht in Duitsland een niet al te optimistisch einde van het e-commercejaar. Black Friday kan qua volume wel eens lager uitpakken dan in 2022.


OPROEP. Heb jij ooit een flinke miskoop gedaan tijdens black friday?
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De laatste vrijdag van november vindt traditioneel Black Friday plaats. Een dag, en bij sommige handelaars zelfs een volledige week, waarop de kortingen rond je oren vliegen. Heb jij je ooit laten verleiden door een schijnbaar mooie deal? Of heb je ooit een grandioze miskoop gedaan op Black Friday en wil je daarover vertellen?


WK atletiek - Hanne Claes "begrijpt het niet": "complete black-out"
23 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
Hanne Claes was erg teleurgesteld na haar halve finale op de 400 meter horden op het WK in Boedapest. Ze werd daarin zevende met de 23e tijd op 24 halvefinalisten. Nochtans was ze goed gestart. Na honderd meter lag ze in derde positie, halfweg in vierde."


Muziekproducent en 'The Black Godfather' Clarence Avant (92) overleden
16 Augustus 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse muziekproducent Clarence Avant, voormalig voorzitter van muzieklabel Motown, is zondag op 92-jarige leeftijd overleden in zijn woning in Los Angeles. Zijn familie maakte het nieuws van zijn overlijden in een verklaring bekend.


12 Augustus 2023, 00:04 Volkskrant
Recordaantal iDEAL-betalingen op Black Friday
12 Juli 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Nederlanders betaalden in 2022 ruim 1,2 miljard keer met iDEAL. Op Black Friday verwerkte het bedrijf een recordaantal van 6,1 miljoen betalingen.


Nissan Qashqai als Black Edition
11 Juli 2023, 00:00 Autozine
Een jaar na de introductie van de Nissan Qashqai met e-POWER-aandrijflijn presenteert het merk een speciale uitvoering met een opvallende uitstraling, waarmee Nissans crossover imposanter voor de dag komt: de Qashqai e-POWER Black Edition. De e-POWER Black Edition is gebaseerd op het uitrustingsniveau N-Connecta en standaard voorzien van een two-tone carrosserie.


Black Panther-acteur Tenoch Huerta door ex beschuldigd van aanranding
18 Juni 2023, 00:12 NU.NL - Film
Tenoch Huerta, bekend van zijn schurkenrol in Black Panther: Wakanda Forever, wordt door zijn ex beschuldigd van aanranding. De acteur ontkent de beschuldiging en laat weten dat hij juridische stappen heeft gezet.


Nieuw seizoen Black Mirror is vanaf 15 juni te zien
4 Juni 2023, 00:10 NU.NL - Film
Het langverwachte zesde seizoen van Black Mirror staat vanaf 15 juni op Netflix. De streamingdienst deelde woensdag nieuwe beelden van de reeks en enkele details over de afleveringen.


Keira Knightley krijgt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie Black Doves
30 April 2023, 00:11 NU.NL - Film
Keira Knightley speelt de hoofdrol in de nieuwe actieserie Black Doves, meldt Variety. De 38-jarige actrice, met name bekend van haar rollen in de filmreeks Pirates of the Caribbean, is ook bij de totstandkoming van de Netflix-serie betrokken.


5 April 2023, 00:07 Volkskrant
Black Panther-regisseur maakt nieuwe en diverse versie van The X-Files
3 April 2023, 00:00 NU.NL - Film
Ryan Coogler, de regisseur en schrijver van de Black Panther-films, werkt aan een nieuwe versie van sciencefictionserie The X-Files. Dat heeft de bedenker van de originele serie bekendgemaakt.


Rolls-Royce onthult Black Badge Wraith
29 Maart 2023, 00:02 Autozine
Rolls-Royce Motor Cars onthult de Black Badge Wraith Black Arrow om het einde te markeren van de productie van het merk. Deze speciale uitvoering, waarvan slechts 12 exemplaren wereldwijd zijn gemaakt, is de laatste V12-coup? die Rolls-Royce ooit zal maken, terwijl het merk zijn nieuwe elektrische tijdperk ingaat.


Back in black
17 Februari 2023, 00:03 Autosport
Vandaag was het de beurt aan Mercedes om zijn nieuwe formule 1 bolide voor te stellen, de W14. Wat onmiddellijk opviel was dat het merk de zilveren kleur links laat liggen en terugkeert naar een zwarte livery. Dit heeft alles te maken met gewichtsbesparing, de huidige bolides halen het minimumgewicht niet en dan bespaart men, ook bij andere merken, op de verf in de hoop enkele grammen te winnen. Zwart steekt niet af tegenover de niet geschilderde carbon fiber panelen.

Lees meer: Back in black


26 Januari 2023, 00:11 Volkskrant
Volkswagen Golf krijgt Black Style-pack
14 Januari 2023, 00:03 Autozine
De Volkswagen Golf en Golf Variant zijn er nu ook met een Black Style-pakket. Met zwarte lichtmetalen velgen en andere details in zwart komt de Golf sportiever voor de dag. Het Black Style-pakket is er voor de Golf (Variant) R-Line (Business), GTE, GTI en R.


Mercedes-AMG introduceert S 63 E
10 December 2022, 00:04 Autozine
Mercedes-AMG introduceert de S 63 E PERFORMANCE. Het E PERFORMANCE-model combineert de 4,0 liter AMG-V8-biturbomotor met de AMG-specifieke hybride aandrijflijn en een nieuwe versie van de AMG high-performance accu (HPB). De nieuwe HPB 150 is gebaseerd op de krachtige en direct gekoelde accucellen van de bestaande HPB 80. De energie-inhoud neemt toe van 6,1 in de HPB 80 tot 13,1 kWh in de HPB 150. Hierdoor wordt de volledig elektrische actieradius vergroot tot 33 km.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn