NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Beveren

2News.be / Trefwoorden / Beveren

Challenger Pro League - Tienkoppig SK Beveren slikt thuisnederlaag tegen Club NXT
22 Januari, 00:03 Skynet
SK Beveren heeft zondagavond tijdens de achttiende speelronde van de Challenger Pro League in het zand gebeten tegen Club NXT. De beloftenploeg van Club Brugge stak een 0-2 zege op zak.


Croky Cup - Union bekert voort na late lucky goals tegen Beveren
8 December 2023, 00:00 Skynet Sport
Union heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. De leider uit de Jupiler Pro League versloeg tweedeklasser SK Beveren, dat zich kranig verweerde, met 0-2 dankzij twee gelukstreffers in blessuretijd.


Croky Cup - RWDM breekt ban pas laat tegen OC Charleroi, Westerlo druipt kansloos af tegen SK Beveren
2 November 2023, 00:00 Skynet Sport
RWDM heeft zich woensdagavond in de achtste finales van de Croky Cup geschaard. Eerstenationaler OC Charleroi bood flink weerwerk, maar kraakte in de slotfase met 1-0. Pierre Dwomoh (85.) verloste de Molenbekenaren een handvol minuten voor tijd en voorkwam zo verlengingen.


Asterix Beveren dicht bij kwalificatie voor de Champions League volley na zege tegen Brno
26 Oktober 2023, 00:02 Skynet Belgie
Asterix Beveren heeft woensdag in het Roemeense Veza ook zijn tweede wedstrijd gewonnen in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League vrouwenvolleybal. Het Tsjechische Pole Brno moest met 3-0 voor de bijl. De setstanden waren 25-11, 25-14 en 25-17.


Champions League volley vrouwen - Asterix Beveren heeft kwalificatie op zak
26 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Asterix Beveren is zeker van een plaats in de groepsfase van de Champions League vrouwenvolleybal. De Oost-Vlaamse club won in het Roemeense Veza zijn eerste twee wedstrijden in de tweede kwalificatieronde en dat deed ook gastclub Alba Blaj, zodat de top twee vastligt.


Champions League vrouwen - Asterix Beveren start met nipte zege in tweede kwalificatieronde
25 Oktober 2023, 00:04 Skynet
Asterix Beveren is dinsdag in het Roemeense Veza met een nipte 3-2 zege tegen het Kroatische Mladost Zagreb aan de tweede kwalificatieronde voor de Champions League vrouwenvolleybal begonnen. In de eerste ronde had de Belgische kampioen nog met 3-0 de maat genomen van datzelfde Mladost Zagreb, nu ging het moeizamer. De setstanden waren 25-19, 21-25, 25-13, 24-26 en 15-9.


Challenger Pro League - Doelman Jorn Brondeel ruilt Beveren voor FC Eindhoven
12 Juli 2023, 00:02 Skynet Sport
Doelman Jorn Brondeel verhuist van SK Beveren naar de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Daar ondertekent hij een contract voor drie seizoenen, zo raakte dinsdag bekend.


Zal Asterix AVO Beveren of VDK Gent het Belgisch kampioenschap damesvolleybal winnen?
30 April 2023, 00:01 Skynet Sport
De finale van het Belgisch kampioenschap damesvolleybal staat voor de deur. Het belooft een spannend duel te worden tussen Asterix AVO Beveren en VDK Gent. In deze topfinale gaat de titel naar het team dat het best presteert gedurende drie rondes. Dit alles wordt uitgezonden op de zenders Pickx+ Sports.


Challenger Pro League - RWDM en Beveren houden titelstrijd razend spannend met zeges tegen Lierse K. en Beerschot
23 April 2023, 00:00 Skynet Sport
RWD Molenbeek en SK Beveren geven elkaar geen duimbreed toe in de titelstrijd. Beide ploegen lieten zaterdagavond op de achtste speeldag van de promotieplay-offs in de Challenger Pro League overwinningen optekenen. RWDM legde Lierse Kempenzonen met 0-3 over de knie, terwijl Beveren Beerschot huiswaarts stuurde met 3-0.


Challenger Pro League - Beveren rekent af met RSCA Futures en wipt voorlopig over RWDM naar leiding
9 April 2023, 00:00 Skynet Sport
SK Beveren heeft zaterdag op de zesde speeldag van de Promotion Play-off in de Challenger Pro League (tweede klasse) de punten thuisgehouden tegen de RSCA Futures, de beloften van RSC Anderlecht. Beveren won in het Freethielstadion met 4-1 en wipt voorlopig over RWD Molenbeek naar de leiding.


Challenger Pro League - Beveren wint ruim in Anderlecht en zit RWDM op de hielen, Dender verslaat Jong Genk
1 April 2023, 00:18 Skynet
SK Beveren blijft in de running voor promotie naar de Jupiler Pro League. Het won vrijdagavond op de vijfde speeldag van de Promotion play-offs in de Challenger Pro League met ruime 0-4 cijfers van de beloften van RSC Anderlecht.


Jupiler Pro League - OHL opent speeldag met gevleide zege in Charleroi, thuisfans misdragen zich
11 Maart 2023, 00:31 Skynet
Oud-Heverlee Leuven heeft vrijdagavond de openingswedstrijd van de 29e speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij Sporting Charleroi. In de tweede helft moest het duel een tijdlang stopgezet worden na wangedrag van de thuisfans.


Munkzwalm met het overwicht maar gehavend Beveren pakt de punten: ?Elke week vol tegenaan?
6 Maart 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

KSK Beveren versloeg zondagmiddag SK Munkzwalm in een wedstrijd waarin de bezoekers nochtans het veldoverwicht hadden. ?Het was een moeilijke wedstrijd maar wij hebben op de juiste momenten toegeslagen?, aldus Beveren-coach Kristof Smet.




COMMENTAAR. ?Beveren redt de titelstrijd in de Challenger Pro League?
6 Maart 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Freethiel, zaterdagavond, 20u13. Kylian Hazard, tegenwoordig de enige Hazard die speelminuten maakt in het profvoetbal, vindt na een stevige inspanning zijn ploegmakker Youssef Challouk voor doel. De technisch vaardige middenvelder uit Boom duwt de 0-1 in een leeg doel simpel binnen. RWDM staat op voorsprong in de topper tegen SK Beveren en kan de titel in de Challenger Pro League al bijna ruiken. In de virtuele stand volgt Beveren op dat moment op negen punten van RWDM. Beerschot telt dan al dertien (!) punten minder dan de leider.




SK Beveren peuzelt Dender op en verzekert zich van tweede plaats na reguliere competitie
12 Februari 2023, 00:03 Skynet Belgie
SK Beveren heeft Dender namiddag op de 22e en laatste speeldag van de reguliere competitie in de Challenger Pro League opgepeuzeld met 5-2.


Challenger Pro League - Beveren sleept gelijkspel uit de brand tegen beloften van Standard
30 Januari 2023, 00:12 Skynet
Beveren heeft zondagavond op de 20e speeldag van de Challenger Pro League een nederlaag vermeden tegen de belofteploeg van Standard, die lange tijd op weg leek naar een stunt. Verdediger David Hrncar (90.+1) bezorgde de bezoekers op Sclessin een 2-2 gelijkspel met een laat doelpunt. Beveren kon bij winst de leidersplaats overnemen van RWDM, maar moet zich door de puntendeling tevreden stellen met de tweede plaats.


Ook Chadli (Lommel) en Kablan (Beveren) verlaten de CPL
25 Januari 2023, 00:18 Skynet Sport
De Challenger Pro League is alweer twee spelers armer. SK Beveren en Lommel SK lieten dinsdag weten dat Chris Kablan (SKB) en Nassim Chadli (LSK) hun voetbaldromen elders gaan najagen. Beiden keren terug naar hun thuisland.


Beveren komt niet verder dan scoreloos gelijkspel bij hekkensluiter Virton
18 December 2022, 00:01 Skynet Sport
SK Beveren heeft zaterdag op de achttiende speeldag van de Challenger Pro League geen afstand kunnen nemen van hekkensluiter Excelsior Virton. De wedstrijd in de Gaume eindigde op 0-0.


Challenger Pro League - Beveren wipt naar leiding, Genkse beloften gaan onderuit tegen Brugse leeftijdsgenoten
10 December 2022, 00:06 Skynet
SK Beveren is vrijdagavond in de opener van de zeventiende speeldag in de Challenger Pro League naar de leiding gewipt na een klinkende 4-1 zege tegen RSC Anderlecht U23.


Challenger Pro League - Beveren blijft in spoor van leider Beerschot na ruime winst in Deinze
5 December 2022, 00:00 Skynet Sport
SK Beveren heeft zondagavond in de slotwedstrijd van de zestiende speeldag in de Challenger Pro League met 1-4 gewonnen op het veld van KMSK Deinze.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn