NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bevat


Huismerkverpakking bevat volgens Consumentenbond minder lucht dan A-merk
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Wanneer je huismerken met A-merken vergelijkt doe je er goed aan om niet alleen naar de prijzen, maar ook naar de inhoud te kijken. In een huismerkverpakking zit vaak meer dan in dezelfde verpakking van een A-merk, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.


Testversie Windows 11 bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7
24 Februari, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 11 uitgebracht. Deze build bevat ondersteuning voor Wi-Fi 7. De softwaregigant heeft via Insider Preview Build 26063 ook enkele bugs gerepareerd.


Alan Wake II bevat optie om uitgespeelde hoofdstukken opnieuw te spelen
3 Februari, 00:01 Tweakers
Remedy Games heeft woensdag een update uitgerold voor zijn survival-horrorgame Alan Wake II. Deze maakt het mogelijk voor spelers om uitgespeelde hoofdstukken opnieuw te spelen. Ook kunnen spelers ervoor kiezen om de intensiteit van de jumpscares te verminderen.


Vision Pro bevat geen apps voor YouTube, Spotify en Netflix bij release
20 Januari, 00:00 Tweakers
De Vision Pro-headset heeft bij zijn release op 2 februari geen apps voor YouTube, Spotify en Netflix. Waarom de diensten geen apps willen uitbrengen die voor de headset zijn bedoeld, is niet bekend. Disney+ en Amazon Prime komen wel met een Vision Pro-app.


Flessenwater bevat honderdduizenden minuscule plasticdeeltjes: ?Veel meer dan eerdere studies waarnamen?
10 Januari, 00:26 HLN.BE
Een liter flessenwater bevat honderdduizenden micro- en nanodeeltjes plastic. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van de Columbia Universiteit in New York, waarover ?De Standaard? dinsdag bericht heeft. Het is de eerste keer dat ook nanopartikels door onderzoekers aangetroffen zijn kunnen worden in flessenwater.


AMD belooft transparanter te zijn over of Ryzen-processor Zen 4c-cores bevat
26 December 2023, 00:01 Tweakers
AMD belooft dat het binnenkort transparanter aan gaat geven of een processor gebruikmaakt van Zen 4c-cores. Tot dusver werden de Zen4- en Zen4c-cores vaak bij elkaar opgeteld, waardoor het niet duidelijk was hoeveel er van ieder aanwezig zijn. Ook de maximale kloksnelheden van de Zen4c-cores worden volgens AMD binnenkort prijsgegeven.


Update Alan Wake II verschijnt op 11 december; bevat New Game+-modus
12 December 2023, 00:01 Tweakers
Remedy Entertainment brengt op 11 december een update uit voor Alan Wake II. Deze update krijgt de titel The Final Draft mee en bevat enkele bugfixes, optimalisaties, een New Game+-modus en een nieuwe moeilijkheidsgraad, genaamd Nightmare Difficulty.


'Igpu van Intel Arrow Lake bevat XMX-ondersteuning voor snellere XeSS-upscaling'
28 November 2023, 00:01 Tweakers
De Intel Arrow Lake-processors krijgen naar verluidt een 'Xe-LPG Plus'-igpu. Dat zou gaan om een verbeterde variant van de Xe-LPG-architectuur van de Meteor Lake waarbij XMX-ondersteuning is toegevoegd. Daarmee kunnen onder meer snellere XeSS-berekeningen uitgevoerd worden.


Google Meet bevat versimpelde modus voor vergaderingen onderweg
6 November 2023, 00:02 Tweakers
Google heeft de zogeheten On-the-Go-modus beschikbaar gemaakt voor zijn vergaderapp Meet. Deze zorgt ervoor dat reizende deelnemers makkelijker kunnen deelnemen aan een vergadering via hun smartphone of tablet.


?MacOS Sonoma bevat functie om vloeistof in USB-C-poorten te detecteren?
6 November 2023, 00:00 Tweakers
De redactie van 9to5Mac heeft een system daemon in macOS Sonoma 14.1 opgemerkt die vloeistof in USB-C-poorten kan opmerken. Het nieuwe systeemproces zou voorlopig enkel voor diagnostische redenen ingezet worden.


Dading Vooruit bevat vertrouwelijkheidsclausule, zoals geval is in andere dadingen
1 November 2023, 00:07 Skynet Economie
Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM) heeft maandag in een korte mededeling bevestigd dat het een ontslagen medewerkster van de politieke partij Vooruit heeft bijgestaan. Er werd een dading gesloten die een vertrouwelijkheidsclausule bevat, "zoals dat het geval is in andere dadingen", zo klinkt het nog.


Loodzware Tour van 2024 bevat gravelstroken en hoogste asfaltweg in Europa
26 Oktober 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Het peloton krijgt in de Tour de France van 2024 weer volop klimwerk voor zijn kiezen. De ronde gaat over de hoogste asfaltweg van Europa en kent voor het eerst gravelstroken.


Marvel?s Spider-Man 2 bevat drie grafische modi, elk met ray tracing
17 September 2023, 00:00 Tweakers
Marvel?s Spider-Man 2 bevat drie grafische spelmodi waarin telkens gebruik wordt gemaakt van ray tracing. Er zal een 30fps- en 60fps-modus aanwezig zijn, maar ook een 40fps-modus die gericht is op gamers met een 120Hz-scherm. De game ondersteunt ook VRR.


'Starfield bevat geen ondersteuning voor DLSS of XeSS'
20 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Een X/Twitter-gebruiker heeft de preload-installatiebestanden van Starfield voor pc onderzocht en stelt dat daar geen verwijzingen naar de upscalingtechnieken Nvidia DLSS of Intel XeSS in terug te vinden zijn. Microsoft stelde eerder dat Starfield wel ondersteuning biedt voor AMD FSR 2.0.


Google Home-app bevat verwijzingen naar nieuwe Nest Wifi-router
6 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
De recentste versie van de Google Home-app bevat verwijzingen naar een nieuwe Nest Wifi-router. Dat meldt 9to5Google. Het nieuwe model heeft de codenaam Breeza en wordt vermeld in versie 3.4 van de Google Home-app, die nu beschikbaar is in de Play Store.


Upgradebare AMD-laptop van Framework bevat Ryzen 5 7640U- of Ryzen 7 7840U-cpu
4 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Framework heeft nieuwe informatie gedeeld over zijn repareer- en upgradebare AMD-laptops. Ze krijgen de pas aangekondigde Ryzen 5 7640U- of Ryzen 7 7840U-processors mee. De 13"-laptop krijgt een vanafprijs van 979 euro en wordt in het derde kwartaal verzonden.


Database Have I Been Pwned? bevat nu meer dan twaalf miljard registraties
6 Januari 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Internetveiligheidswebsite Have I Been Pwned? (HIBP) heeft de gegevens van 229 miljoen Deezer-gebruikers toegevoegd aan zijn database. Daarmee telt de site nu meer dan twaalf miljard registraties, meldt oprichter Troy Hunt maandag op Twitter.


Wachtwoordendatabase Have I Been Pwned bevat twaalf miljard records
3 Januari 2023, 00:00 Tweakers
Wachtwoordendatabase Have I Been Pwned heeft meer dan twaalf miljard records. Oprichter Troy Hunt behaalde die mijlpaal door de gegevens van 229 miljoen Deezer-gebruikers toe te voegen die na een recent datalek naar buiten zijn gekomen.


Chinese versie iOS 16.1.1 bevat tijdsbeperking voor delen via AirDrop
11 November 2022, 00:01 Tweakers
In de Chinese versie van iOS 16.1.1 is het niet meer mogelijk om AirDrop-bestanden onbeperkt in tijd te delen met iedereen. Na tien minuten schakelt AirDrop automatisch over op enkel delen met contactpersonen. Deze tijdsbeperking wordt op een later moment wereldwijd uitgerold.


Elden Ring-patch hint op komst raytracing en bevat verwijzingen naar nieuwe maps
15 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
Elden Ring-update 1.07 bevat onder meer verborgen opties voor raytracing. Dat ontdekte een dataminer, die zijn bevindingen op Twitter deelt. De update lijkt ook verwijzingen naar nieuwe gebieden te bevatten, mogelijk voor toekomstige dlc.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn