NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesBevallen

2News.be / Trefwoorden / Bevallen

Voor het eerst in 12 jaar baby geboren op afgelegen eiland BraziliŽ
Maandag, 12:36 NOS nieuws

Voor het eerst in twaalf jaar is er een kindje geboren op het afgelegen Braziliaanse eiland Fernando de Noronha. Het is verboden om op het eiland te bevallen omdat er geen ziekenhuis met kraamafdeling is.

Vrouwen die zwanger zijn, moeten voor de bevalling afreizen naar het vasteland van BraziliŽ. De dichtstbijzijnde grote stad is Natal, dat 350 kilometer verderop ligt.

De vrouw heeft niet met opzet het geboorteverbod overtreden. Volgens de site O Globo wist ze niet dat ze zwanger was. "Ik had pijn en toen ik naar de wc ging, zag ik iets naar beneden komen", zegt de 22-jarige vrouw tegen de nieuwssite. "Toen de vader kwam om het op te rapen, zag hij dat het een baby was. Een meisje. Ik was sprakeloos."

Bewoners doneren babykleertjes

De vader heeft het kind naar het lokale ziekenhuis op het eiland gebracht. De baby en de moeder maken het goed. Het is de tweede keer dat de moeder een kind heeft gekregen. Het eerste kind is wel geboren op het vasteland.

De bewoners van het eiland Fernando de Noronha zijn onder de indruk van de zeldzame geboorte. Om het te vieren doneren ze babykleertjes aan het gezin. Fernando de Noronha heeft ongeveer 3000 inwoners en staat vooral bekend om de unieke flora en fauna op het eiland.
Model Chrissy Teigen bevallen van tweede kindje
17 Mei, 13:12 Gazet v. Antwerpen
Het Amerikaanse model Chrissy Teigen (32) is voor de tweede keer mama geworden. Zij en haar echtgenoot John Legend mogen hun zoontje eindelijk in de armen sluiten. Dat laat ze weten via sociale media.


Zelfstandig ondernemer en bevallen tussen 2005 en 2008? U krijgt eindelijk uw vergoeding
13 Mei, 19:48 Volkskrant
Zelfstandig ondernemers die tussen 2005 en 2008 een kind kregen, kunnen vanaf deze week een misgelopen uitkering ŗ 5.600 euro terugvragen bij uitkeringsinstantie UWV.


Model Miranda Kerr bevallen van tweede kindje, en de baby kreeg een opvallende naam
10 Mei, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Het Australische model Miranda Kerr (35) is opnieuw mama geworden. Ze beviel afgelopen maandag van een tweede zoontje in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles.
Kate Middleton in ziekenhuis om te bevallen
Kate Middleton, de echtgenote van de Britse prins William, verblijft sinds vanochtend in de kraamkliniek om te bevallen van haar derde kind. Dat meldt het Britse koningshuis op Twitter.


Kate en Wiliam naar ziekenhuis voor bevalling derde kind
23 April, 10:06 NOS nieuws

Kate, de vrouw van de Britse prins William, is in het ziekenhuis opgenomen voor de bevalling van hun derde kind. Het Twitteraccount van Kensington Palace meldt dat het echtpaar vanochtend vroeg met een auto naar het St. Mary's ziekenhuis in Londen is gereden.

De hertogin van Cambridge ligt daar op de afgesloten Lindo-vleugel, waar ze ook haar kinderen prins George (4) en prinses Charlotte (2) op de wereld zette. Kate is in een vroeg stadium van de bevalling, meldt de woordvoerder.

Spanning

Bij het Londense ziekenhuis verzamelden zich de afgelopen dagen al fans van het Britse koningshuis. Zij wachten in spanning op de komst van het derde kind van Kate en William.

Vanwege de aanstaande geboorte deed Kate het de afgelopen tijd al wat rustiger aan. Zo was ze dit weekend afwezig op het verjaardagsfeest voor koningin Elizabeth, die 92 werd.

Prins William, die de titel hertog van Cambridge draagt sinds zijn trouwerij met Kate in 2011, is de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana. Hij is tweede in de lijn voor troonopvolging. Plek nummer vijf is voor het kind dat nu geboren zal worden, na de oudere broer en zus.
Rachel McAdams is bevallen van haar eerste kindje
Rachel McAdams (39) zou bevallen zijn van haar eerste kindje, een zoon. Noch de Canadese actrice, noch haar vriend en kersverse papa Jamie Linden bevestigde echter al officieel het nieuws.


Khloť Kardashian kan elk moment bevallen, maar haar vriend kust met een ander
11 April, 10:36 Gazet v. Antwerpen
Khloť Kardashian (33) is hoogzwanger, maar in plaats van bij zijn vriendin te blijven, kiest Tristan Thompson (27) er blijkbaar liever voor om andere dames op te zoeken. Hij werd afgelopen weekend betrapt toen hij in een bar wel heel close was met een onbekende vrouw en dat werd bovendien vastgelegd op beeld.


Modeblogster Chiara Ferragni bevallen van eerste kindje
22 Maart, 12:24 Gazet v. Antwerpen
De Italiaanse modeblogster Chiara Ferragni, oprichtster van The Blonde Salad, is bevallen van haar eerste kindje. Dat heuglijke nieuws maakte ze zelf bekend met een ontroerend kiekje op Instagram.


Vlaams topmodel Rose Bertram bevallen van dochter
27 Februari, 11:54 Gazet v. Antwerpen
Model Rose Bertram (23), vriendin van Nederlands topvoetballer ≠Gregory van der Wiel (30), is bevallen van een dochtertje. Op Instagram deelde ze een foto van tijdens de bevalling en ook al eentje van het kleine meisje na de geboorte. Ook haar naam hebben ze ondertussen bekendgemaakt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be