NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Betoging

2News.be / Trefwoorden / Betoging

Theo Francken overleeft vertrouwensstemming
11 Januari, 18:48 De Tijd
18:12 Na de Soedan-rel hebben de regeringspartijen donderdag in de Kamer de rangen gesloten.


Tunesische politie drijft betoging uiteen tegen prijsverhogingen
8 Januari, 04:00 Skynet
De Tunesische politie heeft zondagavond een betoging uiteengedreven tegen de prijsverhogingen die op 1 januari zijn ingegaan, zoals bepaald in de financieringswet van 2018. Activisten en enkele politieke partijen kanten zich tegen de prijsverhogingen.


OM onderzoekt anti-islamtoespraak van Pegida in Utrecht
7 Januari, 23:00 NRC
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida gisteren in Utrecht strafbare uitlatingen bevat.


Politieke onrust Congo - Congolese regering vraagt telecombedrijven sms en internet te blokkeren, dag voor betoging
30 December 2017, 22:48 Skynet
In een brief die de ronde doet op de sociale media vraagt de Congolese regering aan de verschillende telecomoperatoren om sms-verkeer en mobiel internet "uit staatsveiligheidsoverwegingen" onmogelijk te maken. Die opschorting wordt gevraagd vanaf zaterdag 18 uur en "tot nader order". Het nieuws werd bevestigd aan Reuters. Voor zondag hebben zowel oppositie, middenveld als de machtige katholieke kerk opgeroepen tot vreedzame betogingen tegen president Joseph Kabila. Op oudejaar 2016 bemiddelde de Kerk een akkoord tussen regime en oppositie dat Kabila nog tot eind 2017 de tijd gaf om verkiezingen te organiseren, maar dat Sylvesterakkoord werd dus niet gerespecteerd. Dat maakt Kabila voor zijn tegenstanders een illegitieme president vanaf 1 januari 2018.


Facebookgroep roept op tot betoging om staatssecretaris Francken te steunen
27 December 2017, 11:00 Skynet
Een Facebookgroep heeft opgeroepen om vandaag om 11.00 uur een betoging te houden om steun te betuigen aan staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. In een post in de Facebookgroep "LES BELGES SOUTIENNENT THEO FRANCKEN CONTRE LES MIGRANTS" wordt opgeroepen om aan het Centraal Station te verzamelen, om 11.00 uur. Dat meldt de krant La Libre Belgique.


Vakbonden en regering halen hard uit tijdens betoging tegen pensioenplannen
19 December 2017, 22:24 Gazet v. Antwerpen

Tienduizenden betogers ?tegen het pensioengeknoei? hebben een bitse communicatieoorlog ontketend tussen de regering en de vakbondsleiding. Premier Michel verwijt de bonden dat ze ?fake news en leugens verspreiden? om de mensen bang te maken. Tegelijk belooft hij dat zijn regering meer inspanningen zal leveren om de bevolking te informeren over de pensioenhervormingen.
Kalme ochtendspits in Brussel ondanks nationale betoging
19 December 2017, 13:48 Skynet Belgie
Ondanks de vakbondsbetoging tegen de pensioenmaatregelen van de regering in het centrum van Brussel, is de ochtendspits in de hoofdstad kalm gebleven. Langs het traject was er weliswaar hinder voor het verkeer, zo is vernomen bij Brussel Mobiliteit.


Kalme ochtendspits in Brussel ondanks nationale betoging
19 December 2017, 13:42 Skynet Economie
Ondanks de vakbondsbetoging tegen de pensioenmaatregelen van de regering in het centrum van Brussel, is de ochtendspits in de hoofdstad kalm gebleven. Langs het traject was er weliswaar hinder voor het verkeer, zo is vernomen bij Brussel Mobiliteit.


Premier Michel haalt uit: ?Vakbonden proberen angst te zaaien met leugens?
19 December 2017, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Het zal u niet ontgaan zijn: de christelijke en socialistische vakbonden hebben vandaag een betoging georganiseerd tegen het ?het pensioengeknoei? van de regering-Michel. Vanuit verschillende hoeken uit de politiek is er kritiek gekomen op de initiatiefnemers. Onder meer van premier Charles Michel. Volgens hem verspreiden de vakbonden leugens.
Nationale betoging: Brussels Airport vraagt reizigers enkel handbabage mee te nemen
19 December 2017, 09:30 Skynet
Brussels Airport raadt de reizigers die vandaag het vliegtuig nemen aan om enkel handbagage mee te nemen. Momenteel is er wel nog geen hinder door de nationale betoging, klinkt het.


Nationale betoging: dienstverlening De Lijn verstoord in heel Vlaanderen
19 December 2017, 08:18 Skynet
De nationale betoging van de drie vakbonden tegen de pensioenmaatregelen van de regering verstoort in heel Vlaanderen de dienstverlening van De Lijn. Het bus- en tramverkeer is het zwaarst verstoord in de provincie Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Ook het stadsnet van Antwerpen ondervindt grote hinder. In Limburg is er beperkte hinder voor de streeklijnen. Dat meldt de vervoersmaatschappij deze morgen.


Mogelijk hinder bij openbaar vervoer door nationale betoging van morgen
18 December 2017, 17:48 Skynet
Wie morgen het openbaar vervoer wil nemen moet rekening houden met mogelijke hinder door de vakbondsbetoging in Brussel. De Lijn en TEC verwachten hinder, terwijl de MIVB zegt dat alles zoals voorzien zal rijden. Het treinverkeer zal wellicht niet of weinig verstoord zijn, al moeten reizigers rekening houden met wagons vol betogers. De NMBS zet deze keer geen extra treinen in.


RoemeniŽ: nieuwe betoging tegen justitiehervorming
11 December 2017, 03:30 Skynet
Meer dan tienduizend betogers hebben zondag de kou getrotseerd in verschillende Roemeense steden. Ze protesteerden opnieuw tegen een geplande justitiehervorming. Die riskeert volgens de manifestanten om de strijd tegen corruptie te ondermijnen.


Politie grijpt in bij betoging Amerikaanse ambassade Beiroet
10 December 2017, 11:36 NOS nieuws

Libanese veiligheidstroepen hebben vanochtend ingegrepen bij een betoging bij de Amerikaanse ambassade in Beiroet. De demonstranten werden bestookt met traangas en het waterkanon. De demonstratie was gericht tegen het besluit van president Trump om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van IsraŽl.

De betogers zwaaiden met de Palestijnse vlag, stichtten brandjes en bekogelden leden van de veiligheidstroepen. Die barricadeerden de straat die leidt naar de Amerikaanse ambassade.

Trump

Een afbeelding van Donald Trump werd door betogers in brand gestoken, net als Amerikaanse en IsraŽlische vlaggen.

In Libanon wonen 450.000 Palestijnse vluchtelingen, dat is 10 procent van de bevolking.

In grote delen van het Midden-Oosten wordt het besluit van Trump gezien als pro-IsraŽlisch en als de doodsteek voor het vredesproces.
Grote politiemacht voor pro-Palestijnse betoging in buurt van VS-ambassade in Brussel
8 December 2017, 18:54 Skynet
In de buurt van de Amerikaanse ambassade in Brussel wordt betoogd tegen de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om Jeruzalem als hoofdstad van IsraŽl te beschouwen. De pro-Palestijnse manifestatie, die om 16.00 uur van start ging, vindt plaats in aanwezigheid van een grote politiemacht.


Europese Commissie begroet "positieve sfeer" van Catalaanse betoging
7 December 2017, 15:48 Skynet
Vicevoorzitter Frans Timmermans van de Europese Commissie heeft "de positieve atmosfeer" van de Catalaanse betoging in Brussel begroet, maar de manifestatie doet de Commissie niet van standpunt veranderen.


Betoging tegen komst Benjamin Netanyahu naar Brussel
7 December 2017, 15:12 Skynet
Benjamin Netanyahu komt volgende maandag 11 december naar Brussel voor een informeel onderhoud met de ministers van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie. De IsraŽlische premier is uitgenodigd door Federica Mogherini, de hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlandbeleid. Een aantal organisaties die opkomen voor de rechten van het Palestijnse volk, is niet opgezet met de komst van "oorlogsmisdadiger" Netanyahu en zal een protestactie houden aan de Blijde Inkomstlaan, vlakbij het Schumanplein.


N-VA: "Vandaag zijn we allemaal Catalanen"
7 December 2017, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Een grote N-VA-delegatie loopt donderdag mee met de Catalaanse betogers. Met een spandoek steunen ze de oproep van de betogers aan de Europese instellingen om niet langer afzijdig te blijven in de Catalaans-Spaanse crisis en het recht op zelfbeschikking te respecteren.
Brexit - Betoging in Belfast tegen grens met Ierland
7 December 2017, 06:48 Skynet
Een hondertal betogers zijn woensdagavond bijeengekomen in Belfast na een oproep van de nationalistische partij Sinn Fťin om een "speciaal statuut" te eisen voor Noord-Ierland, dat onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk, nadat het VK uit de Europese Unie stapt.


Betoging Catalanen betekent boost voor Brusselse hotelsector
4 December 2017, 14:36 Skynet
De kamers van de Brusselse hotels zijn voor de nacht van 6 december zo goed als allemaal volgeboekt Dat laat de Brussels Hotels Association (BHA) weten. De betoging van de pro-onafhankelijkheidsorganisaties van woensdag 7 december, waarop 20.000 personen verwacht worden, betekent zo een boost voor de hotelsector.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be