NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bestand

2News.be / Trefwoorden / Bestand

SIDN gaat korting geven op domeinnamen met geldig security.txt-bestand
16 Maart, 00:01 Tweakers
SIDN gaat websites korting geven als die een geldig en bruikbaar security.txt-bestand aanbiedt. Dat heeft de registry bekendgemaakt. Nu gebruikt ongeveer 2,2 procent van de .nl-domeinnamen een geldig security.txt.


Pfizer-CEO: ?Waarschijnlijk komt er coronavariant die tegen ons vaccin bestand is?
26 Augustus 2021, 00:01 HLN.BE
?Waarschijnlijk komt er een coronavariant die tegen ons vaccin bestand is.? Die weinig opbeurende boodschap bracht Pfizer-CEO Albert Bourla in een interview met Fox News. Het goede nieuws is dat dan binnen de drie maanden een vaccin op de markt kan komen dat wel zal werken.


Aantal uitgevers met ads.txt-bestand flink gegroeid
25 Mei 2018, 08:18 Emerce
Het aantal uitgevers dat gebruikmaakt van het ads.txt-bestand is flink toegenomen. Opmerkelijk: twee van de tien heeft nog nooit heeft gehoord van deze relatief nieuwe manier om fraude in de keten tegen te gaan.


Poetin: Rusland heeft wapens waar geen raketschild tegen bestand is
1 Maart 2018, 11:30 NOS nieuws

Rusland heeft nieuwe nucleaire wapens getest waar geen raketschild tegen bestand is. Dat zegt president Vladimir Poetin in zijn jaarlijkse toespraak. Hij onderbrak zijn toespraak om een video te laten zien waarin hij de aanvalswapens presenteerde.

Volgens Poetin zijn de wapens afgelopen herfst getest en valt geen plek op aarde buiten het bereik. Hij zegt dat het land nieuwe zware intercontinentale ballistische raketten heeft getest. Die wapens, genaamd Sarmat, hebben volgens Poetin een groter bereik dan de al bekende raketten van Rusland.

Rusland maakt daarnaast kleine kernkoppen voor kruisraketten en test onderwaterdrones die uitgerust kunnen worden met kernwapens. Deze zouden eveneens niet getraceerd kunnen worden door afweersystemen.

Reactie op raketafweersystemen

Poetin zegt dat de raketten volgens de Russische nucleaire doctrine alleen gebruikt zullen worden in reactie op een vijandige aanval met kernwapens. Iedere nucleaire aanval tegen Rusland of zijn bondgenoten kan volgens hem rekenen op een directe reactie.

Het wapensysteem is volgens Poetin een reactie op de Amerikaanse inspanningen voor het opstellen van een technisch hoogstaand raketafweersysteem. Hij noemt de Amerikaanse nucleaire doctrine zorgwekkend.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn