NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Bestaan

2News.be / Trefwoorden / Bestaan

Moby viert 25-jarig bestaan van Play met eerste Europese tour in tien jaar
Dinsdag, 00:08 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse muzikant Moby heeft zijn eerste Europese tour in tien jaar tijd aangekondigd. Zijn nieuwe shows staan in het teken van zijn beroemde album Play, dat dit jaar 25 jaar bestaat.


Ford met V8 blijft bestaan tot het bittere eind
22 Januari, 00:01 AutoBlog

Als het aan de CEO van Ford ligt gaat de V8 helemaal nergens heen. Je zou Ford kunnen betichten van naamsverloedering met de Mustang Mach-E. Hoe durft het merk de naam Mustang zo te grabbel te gooien met deze laffe elektrische crossover? Dit heeft helemaal niks met de Mustang te maken!! Boos zijn doet!1!1!! Ford […]

Dit artikel Ford met V8 blijft bestaan tot het bittere eind verscheen eerst op Autoblog.nl.




Grootste gamebeurs ter wereld houdt op te bestaan
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Gamebeurs E3 houdt na ruim twintig jaar op te bestaan. Grote gameontwikkelaars en fabrikanten van spelcomputers laten sinds de coronapandemie de grootste gamebeurs ter wereld links liggen. Daardoor heeft het evenement geen bestaansrecht meer.


Topman Ubisoft: fysieke schijfjes zullen blijven bestaan
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Ubisoft-topman Chris Early vermoedt dat fysieke schijfjes voor games niet helemaal zullen verdwijnen. Volgens de man zal het aandeel van fysieke games wel terugvallen, maar zullen er altijd klanten zijn die een fysiek exemplaar van een game willen.


21 Juni 2023, 00:06 Volkskrant
?Ik leerde mijn vrouw kennen bij dansclub Danza? en andere verhalen uit vijftigjarig bestaan
26 Maart 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Dansclub Danza uit Zandhoven vierde haar halve eeuw dansgeluk met een receptie in De Populier. Met 403 leden swingt de club nog als een jongeling. Een dansvereniging kan grote gevolgen hebben. ?Ik heb mijn vrouw Hilde 44 jaar geleden leren kennen bij Danza?, zegt Karel Schelles (64). ?We zijn nog altijd samen.?




Okra Gierle viert 70-jarig bestaan met ledenfeest
12 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De leden van de seniorenvereniging Okra in Gierle (Lille) vierde zaterdag het 70-jarig bestaan met een groot feest in parochiezaal Sint-Jan.




Popgroep S Club 7 van hit Bring It All Back treedt weer op voor 25-jarig bestaan
19 Februari 2023, 00:38 NU.NL - Muziek
De Britse popgroep S Club 7 komt weer even bij elkaar. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan geven Tina Barrett, Jon Lee, Paul Cattermole, Hannah Spearritt, Bradley McIntosh, Rachel Stevens en Jo O'Meara elf concerten in het Verenigd Koninkrijk. Dit maakten ze maandag bekend in het BBC-programma The One Show.


China ontkent bestaan van politiebureaus in Nederland, noemt het 'servicepunten'
3 November 2022, 00:06 NOS nieuws

China ontkent dat het land politiebureaus in Nederland heeft opgezet om zijn eigen burgers in de gaten te houden. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken gaat het om servicepunten, waar Chinese staatsburgers bijvoorbeeld nieuwe rijbewijzen aan kunnen vragen.

RTL Nieuws en Follow the Money berichtten vorige week als eerste over het bestaan van de politiebureaus in Amsterdam en Rotterdam, die China zonder medeweten van de Nederlandse overheid heeft opgericht.

Verlopen rijbewijs

Naast dat de bureaus voor administratieve zaken werden gebruikt, zoals de Chinese overheid nu zelf aangeeft, zouden er ook sterke aanwijzingen zijn dat de Chinese politie via de bureaus kritische Chinezen in Nederland in de gaten houdt.

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken ontkent niet het bestaan van de locaties, maar zegt daarbij dat ze niet als politiebureau gebruikt worden. "Ze zijn bedoeld voor het bijstaan van lokale Chinese burgers die online een verlenging van een verlopen rijbewijs moeten aanvragen. De medewerkers zijn enthousiaste overzeese Chinezen, geen Chinese politieagenten."

Geen toestemming

Bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken is in elk geval duidelijk dat de bureaus inderdaad dit soort consulair werk doen, maar daar is geen toestemming voor gevraagd.

Om die reden zei minister Hoekstra gisteren dat de Chinese bureaus onmiddellijk moeten sluiten. Hij heeft de Chinese ambassadeur in Nederland te verstaan gegeven dat de locaties onacceptabel zijn.

Nederland zou niet het enige land zijn waar de aanwezigheid van Chinese bureaus speelt. Ook Duitsland onderzoekt nu of China ook een dergelijke post heeft in Frankfurt.




Mail Nvidia wijst op bestaan Tegra-soc voor mogelijke opvolger Nintendo Switch
23 September 2022, 00:00 Tweakers
Een Reddit-gebruiker is mailverkeer van een Nvidia-werknemer op het spoor gekomen waarin het bestaan van de Nvidia Tegra 239-soc wordt bevestigd. Deze soc zou volgens geruchten in ontwikkeling zijn voor de opvolger van de Nintendo Switch.


Wat als data-ethiek niet zou bestaan?
24 Juli 2022, 00:03 Emerce
Hoe zou de wereld eruit zien als data-ethiek niet bestond? We hebben de afgelopen jaren een aantal keer mogen ervaren hoe dat eruit ziet.


24H Spa: Het probleem van de tracklimits blijft bestaan
25 Juni 2022, 00:04 Autosport
Het was uitkijken gedurende de internationale testdagen of er nog zou afgeweken worden van de piste in de bochten nu het circuit op vele plaatsen aangepast werd en grindbakken de geasfalteerde uitloopzondes vervingen. De conclusie is, er wordt minder afgesneden in de bochten met grindbakken maar er stelt zich nu een nieuw probleem.

Lees meer: 24H Spa: Het probleem van de tracklimits blijft bestaan


Blijven fysieke dealers eigenlijk wel bestaan?
14 Maart 2022, 00:02 AutoBlog

Corona is nu weer weg, soort van. Je kan dus weer in contact komen met andere mensen. Maar, blijven fysieke dealers dan ook bestaan? Oh, de geneugten van het glazen paleis van de merkdealer. Kek advertentiemateriaal, slappe gratis koffie en je omringen met gave nieuwe auto’s, terwijl een verkoper op de inhoud van je beurs […]

The post Blijven fysieke dealers eigenlijk wel bestaan? appeared first on Autoblog.nl.




26 December 2021, 00:06 Volkskrant
26 December 2021, 00:02 De Tijd
Van Gucht: "Risico op schoolsluitingen blijft bestaan"
18 November 2021, 00:04 Skynet Belgie
Met de uitbreiding met de mondmaskerplicht naar kinderen vanaf 10 jaar blijft het risico op schoolsluitingen bestaan. Over een uitbreiding in de scholen beslissen namelijk de deelstaten, dus voor het Vlaams onderwijs verandert er nu niets. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd aan VTM Nieuws.


Veganistische Rolls-eigenaren bestaan blijkbaar niet
17 November 2021, 00:04 AutoBlog

Er zijn blijkbaar geen veganistische Rolls-eigenaren op deze steeds warmer wordende planeet. We hebben kunnen leren de afgelopen weken na het Glasgow-gebeuren dat we allemaal ietsje liever moeten zijn voor moedertje natuur. Het gaat niet al te best, maar als we alle schouders eronder zetten en zeer veel geld uitgeven, moet het goed kunnen komen. […]

The post Veganistische Rolls-eigenaren bestaan blijkbaar niet appeared first on Autoblog.nl.




'Energieprijsstijging bedreigt datacenters op termijn in hun bestaan'
10 Oktober 2021, 00:02 Tweakers
De Dutch Data Center Association roept de overheid op om direct in te grijpen in de energiemarkt omdat de prijsstijging voor energie acute impact zou hebben op de datacenters. Volgens de branchevertegenwoordiger is de Nederlandse digitale infrastructuur in gevaar.


11 September 2021, 00:06 Volkskrant
Automarkt Beverwijk houdt in december na 91 jaar op te bestaan
8 September 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Op 21 december vindt in Beverwijk de allerlaatste editie van de Automarkt plaats. Organisator VWE Automotive meldt dinsdag dat de verkoop van gebruikte auto's steeds vaker online plaatsvindt, waardoor het aanbod op de fysieke automarkt in de afgelopen jaren te wensen overliet. Ook het aantal bezoekers liep terug. Daarom wordt na 91 jaar de stekker uit de Automarkt getrokken.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn