NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Beschuldiging

2News.be / Trefwoorden / Beschuldiging

Onderzoek naar beschuldiging van verkrachting tegen acteur Samuel Theis
16 Januari, 00:10 NU.NL - Film
Het Franse Openbaar Ministerie onderzoekt de beschuldiging van verkrachting aan het adres van de Franse acteur en regisseur Samuel Theis. Afgelopen juli werd een klacht tegen Theis ingediend, hij zou een filmtechnicus na een feestje hebben verkracht.


Rapper Diddy schikt met ex-vriendin Cassie na beschuldiging van verkrachting
24 November 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Cassie en haar ex-vriend Sean 'Diddy' Combs hebben een schikking getroffen. Het nieuws komt een dag nadat de zangeres hem had beschuldigd van verkrachting en mishandeling.


Rammstein ontkent beschuldiging van fan die zegt gedrogeerd te zijn bij concert
4 Juni 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Rammstein ontkent het verhaal van een fan die zegt gedrogeerd te zijn bij een concert van de Duitse band. De vrouw denkt dat er iets in haar drankje is gedaan op een feestje voor vrouwelijke fans rondom een concert in Vilnius.


Tweede beschuldiging van verkrachting bij Britse werkgeversorganisatie CBI
22 April 2023, 00:04 Skynet Economie
CBI, de grootste werkgeversorganisatie van het Verenigd Koninkrijk, heeft voor de tweede keer te maken met een beschuldiging van verkrachting tegen een van de werknemers van de organisatie, zo heeft de krant The Guardian vrijdag onthuld.


KU Leuven-professor stond na beschuldiging van verkrachting nog voor de klas in Nederland: ?We hadden geen idee?
26 Oktober 2022, 00:02 HLN.BE
Al in 2018 verbood de KU Leuven professor F. D. met studenten om te gaan, na beschuldiging van verkrachting van een studente. Toch stond de professor in Nederland nog vaak voor collegezalen, zoals bij Fontys in Tilburg. ?Natuurlijk hadden we dit graag eerder geweten.?


Microsoft gaat nepnieuws niet markeren vanwege mogelijke beschuldiging censuur
23 September 2022, 00:01 Tweakers
Microsoft gaat in de zoekresultaten van Bing en bij posts op LinkedIn nepnieuws niet als zodanig markeren. Het bedrijf is bang dat gebruikers dat zien als censuur en denkt bovendien dat het labelen weinig zin heeft.


Facebook verandert manier van adverteren na beschuldiging van discriminatie
27 Juni 2022, 00:13 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta schikt met de Amerikaanse overheid in een zaak over discriminatie in advertenties. Als onderdeel van de schikking belooft Facebook zijn manier van adverteren aan te passen.


28 April 2022, 00:08 Volkskrant
Inspectie onderzoekt beschuldiging dat Tata Steel afval in zee dumpt
17 Februari 2022, 01:13 NU.NL - Economie
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) doet onderzoek naar het mogelijk illegaal in zee laten dumpen van restanten steenkool en ijzererts door Tata Steel. Dat heeft staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) gezegd tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer.


Inspectie onderzoekt beschuldiging dat Tata Steel afval in zee dumpt
17 Februari 2022, 01:13 NU.NL - Economie
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) doet onderzoek naar het mogelijk illegaal in zee laten dumpen van restanten steenkool en ijzererts door Tata Steel. Dat heeft staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) gezegd tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer.


Tata Steel onderzoekt beschuldiging illegaal dumpen van gemorste kolen en ijzererts in zee
14 Februari 2022, 00:07 Volkskrant
Staalconcern Tata Steel gaat aantijgingen over het illegaal dumpen van steenkolen en ijzererts vanaf kolenschepen onderzoeken. Het kabinet heeft om opheldering gevraagd.


Gordon schakelt advocaat in na beschuldiging van Gerard Joling over cokegebruik
1 Februari 2021, 06:36 HLN.BE
Gordon heeft het helemaal gehad met Gerard Joling. Laatstgenoemde stelde gisterenavond dat hem ter ore was gekomen dat Gordon weer ?zwaar aan de coke en drank zit?. Die beschuldiging gaat Gordon te ver. Op sociale media laat hij vandaag weten een advocaat onder de arm te nemen om ?de smadelijke lasterlijke uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen?.


Negen Franse jongeren in beschuldiging gesteld voor zinloos geweld op 15-jarige Yuriy
31 Januari 2021, 12:26 Skynet
Er loopt in Frankrijk een onderzoek tegen negen jongeren omdat ze midden januari een andere jongen zouden hebben aangevallen. De beelden van de aanval werden later verspreid op sociale media. Het slachtoffer, de 15-jarige Yuriy, werd zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. De zaak zorgt voor veel ophef in Frankrijk.


Klopt de beschuldiging dat agenten in burger zelf rellen uitlokken?
29 Januari 2021, 19:44 Volkskrant
Op sociale media wordt gejaagd op Romeo?s, politiemensen in burger die tijdens rellen arrestaties verrichten. Wie zijn zij? En klopt de beschuldiging dat ze zelf rellen uitlokken?


Ex-man Kelly Clarkson haalt stevig uit naar zangeres na beschuldiging van miljoenenfraude
28 Januari 2021, 08:48 HLN.BE
Dat er een haar in de boter zit tussen Kelly Clarkson (38) en haar ex-man Brandon Blackstock (44) wisten we al langer, maar de verstandhouding tussen het koppel wordt met de dag erger. Nadat Blackstock duizenden dollars aan onderhoudsgeld vroeg aan de zangeres beschuldigde zij hem op haart beurt van fraude. Een beschuldiging die haar ex nu in alle talen ontkent.


Videoref reageert op beschuldiging dat hij bij zelfde ploeg is aangesloten als teammanager Anderlecht
8 Mei 2018, 10:30 Gazet v. Antwerpen

In het tumult na Club Brugge-Anderlecht werd in de spelerstunnel geroepen en getierd. Eén van de beschuldigingen was aan het adres van Anderlechts teammanager Gunther Van Handenhoven. ?We weten wel dat je met een videoref in dezelfde zaalvoetbalploeg speelt?, klonk het. Het gaat om Kris Bellon, net als Van Handenhoven aangesloten bij de veteranen van Londerzeel. Dat is geen zaalvoetbalploeg, wel veldvoetbal.




Justitie stelt Franse oud-president Sarkozy in staat van beschuldiging: hij kreeg geld van Kadhafi
22 Maart 2018, 00:00 Volkskrant
De Franse ex-president Nicolas Sarkozy is in staat van beschuldiging gesteld wegens het aannemen van geld van de Libische dictator Kadhafi voor de financiering van zijn verkiezingscampagne van 2007. Justitie besloot hiertoe nadat Sarkozy in totaal 25 uur was verhoord. In 2012 publiceerde de journalistieke website Mediapart een Libisch document waaruit zou blijken dat Sarkozy 50 miljoen euro was be





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn