NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesBellen

2News.be / Trefwoorden / Bellen

Google Assistant zal zichzelf identificeren bij bellen van mensen
11 Mei, 07:48 Tweakers
Google Assistant zal zichzelf identificeren als software als het mensen zal gaan bellen. Dat bevestigt de zoekgigant. Google liet deze week demonstraties horen waarin het leek alsof Google mensen wilde laten geloven dat Assistant menselijk is.


Google Assistant kan bedrijven bellen om voor gebruiker afspraak te maken
8 Mei, 20:24 Tweakers
Google Assistant krijgt een functie om bedrijven te bellen om namens gebruikers een afspraak te maken. Het gaat om een experimentele functie. Ook kunnen gebruikers voortaan meerdere acties tegelijk tegen de digitale assistent roepen.


Onze reporters quizzen mee met gedetineerden: ?Als Jan zeven minuten naar huis mag bellen, hoeveel kost dat dan??
2 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

?Gewone? burgers een namiddagje laten quizzen met gedetineerden: dat vonden ze bij CAW De Kempen een prima manier om gevangenen opnieuw in contact te brengen met de maatschappij. En dus gingen wij gisteren in de gevangenis van Wortel meedoen aan de eerste gemengde quiz van externen en gedetineerden.
Tele2 laat klanten mobiel bellen via wifi-verbinding
1 Mei, 13:48 Tweakers
Tele2 heeft een functie op het netwerk ingeschakeld om gebruikers mobiel te laten bellen via een wifi-verbinding. Dankzij bellen via wifi moeten gebruikers binnen bereikbaar zijn op plekken waar het mobiele netwerk geen bereik heeft.


Telfort verhoogt prijzen Thuis-abonnementen met meerprijs voor Vast Bellen
16 April, 13:48 Tweakers
Telfort heeft de prijzen van twee van zijn drie Thuis-abonnementen verhoogd. Bij Internet en Internet en TV is een telefoonnummer voor Vast Bellen niet meer gratis. Ook is het aantal zenders van het tv-pakket verlaagd.


Zoon Will Smith is fan van Antwerps bedrijf: ?Zeg dat ze me bellen?
19 Maart, 21:48 Gazet v. Antwerpen

EcoBirdy, een jong Antwerps bedrijf dat plastic speelgoed recycleert tot kindermeubelen, kreeg afgelopen weekend een boost van jewelste. Acteur en rapper Jaden Smith, zoon van acteur Will Smith, liet namelijk weten fan te zijn van het bedrijf. Hij deed dat op Instagram en bereikte met die boodschap maar liefst acht miljoen fans. ?Volg dit bedrijf als je vertrouwen hebt in de toekomst?, postte Smith. Om te vervolgen met ?Spam hen en zeg dat ze me bellen.?
Waarom steken pakjesbezorgers vaak een briefje in de bus en nemen ze niet eens de moeite om aan te bellen? ?Vooral een probleem bij Bpost?
15 Maart, 11:36 Gazet v. Antwerpen

Een herkenbare ergernis: je verwacht een pakje, zit netjes thuis en toch vind je een briefje in je bus. Waarom belt die chauffeur niet aan of wacht die op z?n minst tot je de deur komt opendoen? De ombudsdienst van post- en pakjessector is op de hoogte van het probleem, maar begrijpt niet waarom ze dat doen. ?Die pakjesbezorgers hebben er geen baat bij om pakjes niet af te leveren?, vertelt ombudsman Ronny Van Gossem. ?Wij zijn procentueel de grootste speler op de markt?, aldus de woordvoerder van Bpost. ?Mogelijk heeft de ombudsdienst daar geen rekening mee gehouden.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be