NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bellen

2News.be / Trefwoorden / Bellen

Vodafone gebruikers kunnen straks 4G bellen naar Duitsland
Gisteren, 13:06 Emerce
Vodafone-klanten kunnen vanaf april met Duitsland bellen via VoLTE. Bellen via 4G kan al langer bij T-Mobile, Tele2 en KPN, maar niet over de landsgrenzen.


Vodafone wil in april bellen naar Duitsland via VoLTE mogelijk maken
Vrijdag, 15:06 Tweakers
Vodafone activeert waarschijnlijk in april de mogelijkheid voor Nederlandse klanten om met Duitse Vodafone-klanten te bellen via 4g. De mobiele aanbieder voert momenteel tests uit met het internationaal inzetten van de techniek.


Bellen in een stilstaande auto mag in Frankrijk niet meer
9 Februari, 22:12 Gazet v. Antwerpen

In Frankrijk is het vanaf nu verboden om de telefoon in de hand te houden in de auto. Ook als je langs de weg staat, met de motor uit. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De regel is ingegaan na een uitspraak van het Franse hooggerechtshof.
Nieuws: Zelfs stilstaand bellen nu illegaal in Frankrijk
8 Februari, 20:42 Auto55
Na een uitspraak van het Franse hooggerechtshof is het er nu illegaal om je telefoon in de hand te houden in een auto. Niet louter tijdens het rijden, maar ook wanneer je aan de kant staat. Zelfs met de motor uit.Strengere regelgevingVolgens de Franse krant Le Figaro past de strengere regelgeving in een poging om het stijgende aantal verkeersdoden in het land aan te pakken. De invoe...

Lees meer


Zaakwaarnemers bellen, appen en sjoemelen de hele dag - met elkaar: voetballers gaan als schaakstukken over het bord
3 Februari, 02:24 Volkskrant
Er was deze week iets grappigs aan de hand met een linksback die naar PSV zou komen. Hij kwam niet, terwijl de zaak al was beklonken. Een medewerker van PSV was zelfs al op Schiphol om hem na een vlucht vanuit Lissabon op te halen. Lumor Agbenyenu zou nooit uit de schuifdeuren in de aankomsthal van Schiphol komen, schreef de NOS met gevoel voor dramatiek. En, verontwaardigd nu: 'Sterker nog, hij i


'Prachtige iPhone, maar ik kon er niet mee bellen'
2 Februari, 09:36 Volkskrant
Mieneke de Beusákocht via Tele2 een opgelapte iPhone, met garantie. Bij levering blijkt die niet te werken. Een nieuwe telefoon krijgt zij niet. Wel belandt zij in een oeverloze reparatieprocedure. Noem een 'refurbished iPhone' vooral geen tweedehandsje. De 'gerenoveerde' telefoons zijn weliswaar gebruikt, maar hadden volgens Tele2 net zo goed rechtstreeks uit de fabriek kunnen komen. Er zit garan


Overvallers bellen op verkeerde adres aan
22 Januari, 09:12 Skynet
Twee overvallers die dit weekend toesloegen in een woning in het Nederlandse Woudrichem hebben zich mogelijk vergist. De daders hadden vermoedelijk een ander adres op het oog, meldt de Nederlandse politie.


Google Duo kan Android-gebruikers bellen die app niet ge´nstalleerd hebben
14 Januari, 11:12 Tweakers
Google heeft het met zijn videobelapplicatie Duo mogelijk gemaakt om Android-gebruikers te bellen terwijl zij zelf niet de Duo-applicatie hebben ge´nstalleerd. Dat werkt met een technologie die Google App Preview Messaging noemt.


Trump en Russische topminister bellen over nucleaire situatie van Noord-Korea
26 December 2017, 20:18 Gazet v. Antwerpen

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en de Amerikaanse president Donald Trump hebben dinsdag kort gebeld over de situatie in Noord-Korea. De twee zijn het eens over de ernst van het Noord-Koreaanse kernprogramma, maar de Russen willen niet weten van een militaire interventie of nˇg nieuwe sancties tegen Pyongyang.
Trump en Poetin bellen elkaar op met bedankjes; toch blijft relatie tussen de landen moeilijk
19 December 2017, 02:30 Volkskrant
Trump en Poetin hebben elkaar de afgelopen dagen twee keer gebeld met bedankjes en complimenten. En dat terwijl de betrekkingen tussen hun landen stroef zijn. Toch werpen Poetins avances weinig vruchten af in het Witte Huis. De Verenigde Staten en Rusland lijken soms bijna terug in de dagen van de Koude Oorlog, maar tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Po


Politie vraagt niet naar 101 te bellen om thuisfront in te lichten over vertraging door sneeuw: ?Noodnummer is geen boodschappendienst?
13 December 2017, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Het noodnummer 101 was druk bevraagd maandag, en niet alleen door mensen die in nood waren door de sneeuw. De politie doet een oproep: ?Het noodnummer is uitsluitend voor şdringende oproepen.?
VS wil weer praten met Noord-Korea
13 December 2017, 05:24 NOS nieuws

De Verenigde Staten willen opnieuw gaan praten met Noord-Korea. Aan zo'n gesprek zitten geen voorwaarden verbonden, zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson.

Volgens Tillerson is het niet realistisch om te denken dat de Noord-Koreanen hun nucleaire programma zullen opgeven enkel en alleen om aan zo'n gesprek deel te nemen.

"We kunnen praten over het weer of over de vraag of de tafel vierkant of rond is als je daar blij van wordt", zei de minister. "Maar we kunnen op z'n minst elkaar ontmoeten en een begin maken van een plan waar we mogelijk naartoe willen werken."

Tillerson zei wel dat Noord-Korea het testen van raketten moet staken. Dit jaar heeft het land al zeker 20 raketproeven uitgevoerd en gedreigd met een aanval op het Amerikaanse eiland Guam.

Trump

Volgens Tillerson is president Trump het met de aanpak eens. Die was eerder kritisch toen zijn minister in gesprek probeerde te komen met Noord-Korea. Trump wees Tillerson er op Twitter op dat hij zijn tijd ermee verspilde. Trump zei in september voor de Algemene Vergadering van de VN over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un: "Rocket man is bezig met een zelfmoordmissie." Daarop noemde Noord-Korea Trump een "blaffende hond".

Ook van de Noord-Koreaanse zijde kwam gisteren een gematigdere toon. Een gezant van de Verenigde Naties zei vijftien uur te hebben gesproken met Noord-Koreaanse ministers. Die zouden hem hebben verteld dat ze het belangrijk vinden om oorlog te voorkomen.

Noord-Korea heeft geen toezeggingen gedaan, maar toch is de gezant positief: "Ik denk dat we de deur op een kier hebben gezet, en ik hoop van harte dat de deur naar een diplomatieke oplossing nu wijd opengezet zal worden."
Hulpcentrum Oost-Vlaanderen vraagt alleen voor dringende oproep te bellen naar 100 en 112
10 December 2017, 19:06 Skynet
Het Hulpcentrum vraagt in Oost-Vlaanderen omwille van het noodweer enkel voor dringende medische en brandweeroproepen te bellen naar de nummers 112 en 100.


Klanten Centraal Beheer Achmea blijven Apeldoorn bellen
1 December 2017, 08:30 Emerce
Een paar jaar terug lanceerde Centraal Beheer Achmea zelf de leuze 'Even Apeldoorn Appen', maar de legendarische reclamekreet van de verzekeraar is ongewijzigd gebleven. Niet zonder reden, zo bleek uit de presentatie van Linda Nieuwenhuizen, Manager New Business & Digital Change bij Centraal Beheer Achmea, gisteren op Emerce eFinancials. "Bellen is persoonlijk".

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be