NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Belg


Belg overleden tijdens vissen in Cadzand
23 November 2023, 00:03 Skynet Buitenland
In Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen is woensdag een 69-jarige Belg om het leven gekomen bij het vissen. Dat meldt de Nederlandse politie.


Toumani Camara, tweede Belg ooit in de NBA, verhuist meteen van Phoenix Suns naar Portland Trail Blazers
28 September 2023, 00:02 HLN.BE
Meteen een nieuwe club voor Toumani Camara (23), onze landgenoot die na Didier Mbenga de tweede Belg ooit wordt in de NBA. De Brusselaar trekt van de Phoenix Suns naar de Portland Trail Blazers als onderdeel van een straffe ruildeal rond sterspeler Damian Lillard.


LIVE ROLAND GARROS. Elise Mertens sneuvelt als laatste Belg, Alcaraz en Djokovic stoten probleemloos door
5 Juni 2023, 00:01 HLN.BE
Alle ogen in de tenniswereld zijn momenteel gericht op Roland Garros. Elise Mertens, die eerst nog stuntte tegen Pegula (WTA 3), heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale van de Franse Grand Slam. Mertens won de eerste set tegen Anastasia Pavljoetsjenkova (WTA 333), maar de Russin knokte zich terug in de wedstrijd en ging op en over Mertens. Volg alle acties vanuit Parijs in onderstaande liveblog!


Giro - Remco Evenepoel is zeventiende Belg in het roze
7 Mei 2023, 00:01 Skynet Belgie
Remco Evenepoel werd zaterdag de zeventiende Belg in de geschiedenis die het podium van de Giro d'Italia op mocht om een roze trui in ontvangst te nemen. Vijfvoudig eindwinnaar Eddy Merckx is met 78 stuks de renner die het kleinood het vaakst om de schouder kreeg. In 1973 droeg "de Kannibaal" het roze van start tot finish.


Belgen in het buitenland - Kompany viert met Burnley promotie naar Premier League, veel lof voor de Belg
8 April 2023, 00:02 Skynet
Vincent Kompany en Burnley konden vrijdag de promotie naar de Premier League vieren na een 1-2 zege op bezoek bij Middlesbrough. "Het is nog niet eens Pasen en we zijn er al", zei de voormalige aanvoerder van de Rode Duivels en Manchester City tegen Sky Sports.


Dimitri Van den Bergh met achtste finale beste Belg op het Darts Players Championship 4
20 Februari 2023, 02:40 Skynet Sport
Na de overwinning van Kim Huybrechts op het Players Championship 3 hebben de Belgische darters op het Players Championship 4, dat plaatsvond in het Engelse Barnsley, zondag niet voor een tweede overwinning gezorgd.


Tom Van Rompuy enige Belg in het startveld van de Asian Le Mans Series
10 Februari 2023, 00:05 Autosport
Volgend weekend start in de Verenigde Arabische Emiraten een nieuw seizoen van de Asian Le Mans Series. 48 wagens zullen in tien dagen tijd vier races betwisten in Dubai en Abu Dhabi. Vandaag werden er al een groot aantal namen vrijgegeven en daaronder zien we die van Tom Van Rompuy als enige Belg. Dat terwijl er een opvallend andere naam zal starten in de LMP2-klasse, namelijk Nikita Mazepin.

Lees meer: Tom Van Rompuy enige Belg in het startveld van de Asian Le Mans Series


Nieuws: Geld belangrijker dan klimaat: Belg heeft grote twijfels bij elektrische auto
6 Februari 2023, 00:00 Auto55
Ja, de interesse van de Belg in de elektrische auto neemt toe. Maar niet zo spectaculair als sommigen beweren. Nog altijd maar 13 procent ziet het zitten. Bovendien is het klimaat kennelijk niet de belangrijkste reden om elektrisch te gaan en zijn er nog veel twijfels. Dat stelt een groot consumentenonderzoek van Deloitte.Onderzoeksbureau Deloitte ondervroeg in september en oktober...

Lees meer


Belg (26) overleden bij ongeval aan havenloodsen in Valencia
29 November 2022, 00:01 HLN.BE
In Valencia is een 26-jarige Belg om het leven gekomen. Dat schrijft de Spaanse krant ?Levante?. De twintiger werd aangereden toen hij op een gevaarlijke plek de weg overstak, vlakbij enkele havenloodsen. Een motorrijder slaagde er niet meer in de twintiger te ontwijken.


Belg niet vergoed na oplichting via Nederlandse ABN AMRO-rekening
15 September 2022, 00:02 De Tijd
01:20 Afrikaanse oplichters konden een buit van ruim 750.000 euro laten stromen via een Nederlandse rekening bij ABN AMRO. Hun Belgische slachtoffer krijgt evenwel geen vergoeding van de bank, hoewel die vo...


Belg toont met software hoe het perfecte Instagramplaatje van influencers tot stand komt
13 September 2022, 00:01 HLN.BE
De Belgische artiest en ontwikkelaar Dries Depoorter slaagt er met software in om te achterhalen hoe een foto op Instagram tot stand komt. Amper tien dagen geleden begon hij met het signaal van livestreamcamera?s op te nemen. Onder meer Times Square in New York werd door Depoorter in de gaten gehouden. Nadien zocht de Belg op Instagram naar foto?s die op diezelfde locatie werden gemaakt. Het resultaat van die zoektocht zie je uitgebreid in bovenstaande video.


Vuelta - Evenepoel geniet met champagne van eindzege, Molano wint de sprint in Madrid
12 September 2022, 00:01 Skynet Sport
De buit is nu helemaal binnen voor Remco Evenepoel. De 22-jarige Vlaams-Brabander heeft zich zondag tot de eerste Belgische winnaar van een Grote Ronde in 44 jaar gekroond. Evenepoel stak de Ronde van Spanje op zak. In de biljartvlakke slotrit van 96,7 km tussen Las Rozas en Madrid werd er zoals verwacht gesprint voor laatste ritzege. De Colombiaan Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates) toonde zich de snelste in de massaspurt, voor de Deense groenetruiwinnaar Mads Pedersen (Trek-Segafredo) en de Duitser Pascal Ackermann (UAE Team Emirates).


18 Augustus 2022, 00:06 Volkskrant
Belg Vandoorne volgt De Vries op als wereldkampioen in Formule E
15 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Sport
Stoffel Vandoorne heeft zondag in de slotrace van het seizoen de wereldtitel in de elektrische raceklasse Formule E veroverd. De Belg is de opvolger van zijn Nederlandse teamgenoot Nyck de Vries, die vorig jaar de titel veroverde namens Mercedes.


Belg Van den Bossche keert terug aan top Inno-moeder Galeria
19 Mei 2022, 00:02 De Tijd
21:21 De Belgische topmanager Olivier Van den Bossche verlaat het Nederlandse cosmeticaconcern Rituals om weer aan de slag te gaan bij de Duitse warenhuisketen Galeria Karstadt Kaufhof.


Zowat 8 procent van werknemers in zorg is geen Belg
15 Mei 2022, 00:08 Skynet Economie
Ongeveer 8,3 procent van de werknemers in de zorgsector in ons land heeft niet de Belgische nationaliteit. Dat blijkt uit een analyse van hr-dienstenbedrijf Acerta van 39.000 werknemers in de zorgsector.


Snelle Belg waarschuwt Hamilton: ?Aftakeling gaat snel?
15 Mei 2022, 00:04 AutoBlog

Moet Hamilton zich zorgen maken voor snelle aftakeling? Aftakeling, is een onvermijdelijke realiteit voor ieder mens, maar zeker ook voor iedere sporter. Men zegt wel eens dat een topsporter in zijn (m/v) leven twee keer sterft. De eerste keer, als onontkenbaar wordt dat het benodigde niveau niet meer gehaald kan worden om topsporter te blijven. […]

The post Snelle Belg waarschuwt Hamilton: “Aftakeling gaat snel” appeared first on Autoblog.nl.




Een halve uitgeknepen tube tandpasta en een strookje slaapmat om gewicht te sparen: Gert-Jan is snelste Belg ooit op de Marathon Des Sables
6 April 2022, 00:02 HLN.BE
Gert-Jan Timmerman (28) uit Kortrijk mag zich de snelste Belg ooit noemen op de Marathon Des Sables: hij legde op een week tijd 236 kilometer af in 22uur en 30 minuten en finishte als achtste. ?Ik heb eigenlijk geen enkele moment gedacht, ?verdorie waar ben ik aan begonnen?, het was echt puur genieten.? Hij zamelde door zijn prestatie 16.000 euro in voor Think Pink, een goed doel dat hem erg genegen is sinds zijn zus borstkanker had.


Nieuws: Belg rijdt weer meer: 15.000km per jaar en geen enkel merk rijdt meer kilometers dan Tesla
28 Maart 2022, 00:00 Auto55
Hoewel corona nog niet voorbij is en er nog altijd veel werknemers nog thuis werken, rijden Belgen toch weer vaker met de auto. Vorig jaar legde de gemiddelde personenwagen 15.384 kilometer af, blijkt uit een analyse van vzw Car-Pass. Opmerkelijk is dat Tesla-rijders de meeste kilometers rijden.Je kent Car-Pass wellicht als de instantie die de kilometerstanden van het Belgische wage...

Lees meer


Belg die vermist raakte op Tenerife dood teruggevonden
20 Januari 2022, 00:04 Skynet
Guido Elsen, een 62-jarige gepensioneerde bouwondernemer uit Holsbeek die op 13 december 2021 spoorloos verdween uit een ziekenhuis in Tenerife, is overleden. Dat bevestigde zijn familie aan VTM NIEUWS en HLN. De man is volgens advocaat Steven van de Kerkhof gestorven door verdrinking.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn