NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Begraven

2News.be / Trefwoorden / Begraven

EIGEN KIJK. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven, niet alleen bij de Britse royals
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Een verzoening tussen de Britse royals lijkt in de maak, nu Charles kanker heeft. ?Het is opmerkelijk: wat feesten en jolijt vaak niet kunnen, kan een slechte diagnose soms wel?, schrijft onze reporter Nadine Van Der Linden. ?De harten verzachten, de ruzies worden gerelativeerd. Onder menig ziekbed ligt een strijdbijl begraven.?


Acteur Matthew Perry vrijdag in besloten kring begraven in Los Angeles
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
Friends-acteur Matthew Perry is volgens entertainmentsite TMZ vrijdag begraven in Los Angeles. De ceremonie vond plaats in besloten kring. Op foto's die van een afstand zijn genomen is volgens TMZ te zien dat de dienst werd bijgewoond door familieleden en de overgebleven hoofdrolspelers van de hitserie Friends.


Ex-politieman: verdwenen dochter (15) van medewerker Paus ligt begraven onder burcht in Vaticaan
5 Juni 2023, 00:02 HLN.BE
Emanuela Orlandi ligt begraven onder de Engelenburcht, dat beweert een ex-politieman in een brief aan het OM in Rome. Veertig jaar geleden verdween de dochter van een medewerker van de Paus spoorloos.


Zanger Maxi Jazz van dancemuziekgroep Faithless in besloten kring begraven
31 Januari 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Maxwell Fraser, onder zijn artiestennaam Maxi Jazz bekend als de zanger van de Britse muziekgroep Faithless, is vrijdag begraven. Dat meldt Faithless vrijdag via sociale media. De ceremonie vond op verzoek van zijn familie in besloten kring plaats


Lisa Marie Presley naast zoon Benjamin begraven op Graceland
25 Januari 2023, 00:34 NU.NL - Muziek
Lisa Marie Presley is zondag op haar laatste rustplaats aangekomen, meldt entertainmentwebsite Page Six. De enige dochter van Elvis Presley is naast haar zoon Benjamin begraven op Graceland in Memphis, in de Amerikaanse staat Tennessee.


Fransen begraven strijdbijl in champagne-rel met Rusland
14 September 2021, 00:06 Skynet Economie
De Franse champagnehuizen begraven de strijdbijl met Rusland, en gaan vanaf 15 september weer champagne uitvoeren richting Rusland.


Mawda wordt volgende woensdag begraven
25 Mei 2018, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Mawda, het tweejarige Koerdische meisje dat vorige week bij een achtervolging gedood werd door een politiekogel, wordt volgende woensdag 30 mei begraven in Evere. Dat hebben de advocaten van haar familie laten weten.




Fans van ?Thuis? kijken droevig toe hoe Luc Bomans begraven wordt (maar krijgen meteen verrassing van formaat)
18 Mei 2018, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Het team van ?Thuis? trok alle registers open om Luc Bomans een waardig en vooral emotioneel afscheid te geven. Tranen vloeiden met tuiten bij de andere personages, terwijl een postuum filmpje en een emotioneel nummer van Stef Bos maakte dat ook televisiekijkend Vlaanderen vrijdagavond een krop in de keel kreeg. Totdat de fans zagen welke verrassing de scenaristen in petto hadden...




Vervanging F-16's - Amerikaanse experten begraven levensduurverlenging F-16's
18 April 2018, 20:24 Skynet
De Belgische F-16's langer in de lucht houden dan oorspronkelijk gedacht zou bijzonder moeilijk en erg duur zijn. Dat hebben experten van de Amerikaanse Luchtmacht en van vliegtuigbouwer Lockheed Martin woensdag verklaard in de Kamercommissie Defensie, waar ze werden uitgenodigd om meer tekst en uitleg te geven over de studie van Lockheed Martin over de mogelijke levensduurverlenging.


Kandidaten worden levend begraven in ?De Mol?. En dan moet de grote verrassing nog komen
25 Maart 2018, 20:24 Gazet v. Antwerpen

?Welkom in het prachtige Mexico?, spreekt Gilles de kandidaten in typische ?De Mol?-stijl toe. Alleen stonden de tien kandidaten voor één keer niet voor hem, maar lagen ze voor hem. Naast elkaar, in houten kisten begraven onder de grond.




DISCUSSIE. Uitgestrooid worden in een herdenkingsbos: waardevol alternatief voor begraven?
22 Maart 2018, 11:24 Gazet v. Antwerpen

In Nederland bestaan ze al, in Zoersel wordt vandaag het eerste van Vlaanderen voorgesteld: een herdenkingsbos, waar binnenkort assen kunnen worden begraven of uitgestrooid. Minister Schauvlieghe komt deze namiddag het bos voorstellen. Zo?n natuurbegraafplaats is een uitloper van het decreet op de begraafplaatsen en lijkbezorging.




Kandidaten levend begraven? ?De Mol? lost beelden van bloedstollende proeven
15 Maart 2018, 12:24 Gazet v. Antwerpen

Fans van ?De Mol? kunnen bijna weer genieten van hun favoriete VIER-programma. Vanaf 25 maart proberen 9 onbekende Vlamingen de ?mol? in hun midden weer te ontmaskeren terwijl die de boel probeert te belazeren. In dit voorsmaakje krijgen we al enkele van de proeven te zien, en op het einde lijkt het er wel heel sterk op dat de kandidaten levend begraven werden.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn