NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Begraven

2News.be / Trefwoorden / Begraven

Kandidaten levend begraven? ?De Mol? lost beelden van bloedstollende proeven
Donderdag, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Fans van ?De Mol? kunnen bijna weer genieten van hun favoriete VIER-programma. Vanaf 25 maart proberen 9 onbekende Vlamingen de ?mol? in hun midden weer te ontmaskeren terwijl die de boel probeert te belazeren. In dit voorsmaakje krijgen we al enkele van de proeven te zien, en op het einde lijkt het er wel heel sterk op dat de kandidaten levend begraven werden.
Nederlandse YPG-strijder Sjoerd H. begraven in SyriŽ
27 Februari, 20:54 NOS nieuws

De Nederlander Sjoerd H., die in SyriŽ meevocht met de Koerdische YPG-militie en onlangs om het leven kwam, is in SyriŽ begraven. Hij kreeg een ceremoniŽle uitvaart, meldt de website van buitenlandse YPG-strijders.

In een verklaring op de website staat dat de 24-jarige H. zich ruim een jaar geleden aansloot bij de YPG om in het noorden van SyriŽ te vechten tegen Islamitische Staat. Hij streed onder de naam Baran Sason en vocht onder meer in de slag om Raqqa, de zelfverklaarde hoofdstad van IS. In oktober vorig jaar was de terreurgroep verdreven uit Raqqa, waarmee het laatste IS-bolwerk was gevallen.

De YPG zegt dat H. een martelaarsdood stierf in Deir ez-Zor, in het oosten van SyriŽ. Hij zou om het leven zijn gekomen door een autobom. Een medestrijder meldde zijn dood ruim twee weken geleden op Facebook.

Eerder vocht H. in OekraÔne tegen pro-Russische separatisten.
Deense prins Henrik begraven in Kopenhagen
20 Februari, 16:06 Skynet Buitenland
In de kerk van Christiansborg Slot, in het centrum van Kopenhagen, heeft de Deense koningin Margrethe II afscheid genomen van haar man, prins Henrik. Die overleed vorige dinsdag op 83-jarige leeftijd.


Prins Henrik schopt zelfs tijdens zijn uitvaart tegen tradities van het Deense hof
20 Februari, 11:36 NOS nieuws

Zestig familieleden en notabelen nemen vandaag in besloten kring afscheid van de overleden Deense prins Henrik. De intieme uitvaart van de prins is in het Christiansborg Slot in het centrum van Kopenhagen, de zetel van het Deense parlement.

Henrik, die dement was en het afgelopen jaar verschillende zware kwalen had, overleed dinsdag op 83-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn echtgenoot koningin Margrethe en zijn twee zoons. Zijn oudste zoon Frederik, behalve kroonprins ook IOC-lid, kwam eerder terug van de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea om zijn vader te bezoeken.

Geen staatsbegrafenis

Henrik heeft zijn hele leven moeite gehad zich te schikken naar zijn rol binnen de Deense monarchie, en wilde ook geen staatsbegrafenis. Ook breekt hij met de 600 jaar oude traditie van de koninklijke familie om te worden bijgezet in de kathedraal van Roskilde. In plaats daarvan wordt de helft van zijn as in een urn bewaard in de privťtuin van koninklijk paleis Fredensborg Slot, de andere helft wordt uitgestrooid over zee.

Om het Deense volk toch een afscheid van de prins te gunnen, was Henrik afgelopen dagen in een gesloten kist opgebaard in het Christiansborg Slot. 14.000 mensen kwamen langs. Gisteravond mocht een bredere kring van Franse familie hem een laatste groet brengen.

'Verdeenst'

Henrik werd in 1934 in de Franse plaats Talence geboren als Henri Marie Jean Andrť de Laborde de Monpezat. Zijn familie behoorde al eeuwen tot de gegoede burgerij van Frankrijk. Ook droegen zij de adellijke titel van graaf, al wordt sterk betwist of dat rechtmatig is.

Voordat Henri trouwde met Margrethe was hij Frans militair en diplomaat. Behalve dat zijn naam werd 'verdeenst', bekeerde de rooms-katholieke Henri zich voor zijn huwelijk tot de protestantse Deense Volkskerk, waar zijn vrouw het hoofd van is.
Wekdienst 20/2: Lubbers begraven en shorttrackers in actie
20 Februari, 07:24 NOS nieuws

Goedemorgen! Oud-premier Lubbers wordt vandaag begraven, de Kamer debatteert opnieuw over de afschaffing van het referendum en in Pyeongchang komen de shorttrackers in actie.

In het noordoosten vriest het nog en in het zuidwesten valt wat regen. Later wordt het overal droog, met steeds meer zon. Het wordt een graad of 6.

Ga je op pad? Bekijk hier het overzicht van de files en wegwerkzaamheden en de situatie op het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Oud-premier Ruud Lubbers wordt begraven in Rotterdam. De begrafenis en herdenkingsdienst zijn uitsluitend voor genodigden. Lubbers overleed afgelopen woensdag op 78-jarige leeftijd. Hij had al geruime tijd gezondheidsproblemen.Vanaf vandaag mogen de leden van het Duitse SPD stemmen over de vraag of ze instemmen met regeringsdeelname. Dat kan tot 2 maart. Op 4 maart wordt de uitslag bekendgemaakt.Vanavond wordt er in de Tweede Kamer opnieuw gedebatteerd over de afschaffing van het referendum. Afgelopen donderdag werd het debat geschorst na discussies tussen de regeringspartijen en de oppositiepartijen.

Wat heb je gemist?

De recherche is zwaar overbelast en kan maar een fractie van het werk aan, waardoor criminelen hun gang kunnen gaan. Dat staat in een rapport van de Nederlandse Politiebond, NPB. De vakbond heeft gesproken met zo'n 400 rechercheurs. Die zeggen dat vier van de vijf zaken blijven liggen.

Ander nieuws uit de nacht:

Tientallen doden door luchtaanvallen in Syrische enclave Oost-Ghouta: Zeker 94 mensen zijn om het leven gekomen. Ook zijn er meer dan driehonderd gewonden gevallen, meldt het het Syrisch Observatorium voor Mensenrechten. Oud-president Fujimori van Peru moet opnieuw terechtstaan: Hij kreeg in december gratie vanwege zijn slechte gezondheid maar moet zich nu verantwoorden voor de dood van zes boeren die in 1992 werden gedood door een paramilitaire groep. Recordaantal mensen met motorrijbewijs, steeds meer 50-plussers op motor: Op 1 januari hadden zo'n 1,4 miljoen mensen een Nederlands motorrijbewijs, dat is ongeveer 1 op de 9 volwassenen.Hof Pennsylvania deelt zelf nieuwe kiesdistricten in voor Huis: Daardoor hebben de Democraten meer kans om zetels te winnen in november bij de verkiezingen voor het Huis van Afgevaardigden.

Wat gebeurt er op de Olympische Winterspelen?

Geen langebaanschaatsers in actie vandaag, maar de shorttrackers komen wel op het ijs. De vrouwen rijden de series op de 1000 meter, de mannen komen in actie bij de series op de 500 meter en dan is er ook nog de B-finale van de aflossing, ook bij de vrouwen.We beginnen om 11.00 uur bij de vrouwen. Suzanne Schulting (heat 3), Lara van Ruijven (heat 5) en Yara van Kerkhof (heat 6) komen in actie. Daarna is het de beurt aan de mannen, met Sjinkie Knegt, Dylan Hoogerwerf en Daan Breeuwsma. De finales op de 500 en 1000 meter vinden donderdag plaats. Het gaat er vandaag dus om dat de Nederlanders zich plaatsen.

De voorbeschouwing en de races van van het shorttrack zijn vandaag vanaf 10.35 live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Lees hier meer over de Spelen van vandaag en wat er vannacht gebeurde.

En dan nog dit: een bijzondere vondst in Engeland. Bij de Muur van Hadrianus zijn twee leren bokshandschoenen van de Romeinen gevonden uit ongeveer 120 na Christus. Waarschijnlijk zijn het de enige exemplaren die de eeuwen hebben overleefd.

Fijne dag!
Partijen Eneco begraven voorlopig de strijdbijl
16 Februari, 22:48 Volkskrant
Het bestuur van Eneco, de raad van commissarissen en de aandeelhouders van het energiebedrijf kunnen na gesprekken met een mediator weer door ťťn deur. De partijen lagen met elkaar overhoop over de te varen koers bij de privatisering van Eneco. Details over de gesprekken werden niet gegeven. Wel werd gemeld dat er weer onderling vertrouwen is en dat er concrete afspraken zijn gemaakt over het bela


"Eurostadion was al klinisch dood, is nu ook begraven"
30 Januari, 13:30 Skynet
Bij de Brusselse N-VA zijn ze tevreden met de "logische" keuze van Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) om het eerdere negatieve advies van haar Vlaamse administratie te volgen en geen omgevingsvergunning toe te kennen voor de bouw en exploitatie van het Eurostadion op Parking C. "Het Eurostadion dat eerder al klinisch dood was, is nu ook begraven", stelt Johan Van den Driessche, N-VA-fractievoorzitter in het Brussels parlement en gemeenteraadslid in Brussel-Stad.


Fons Somers (98), laatste oud-strijder van Pulle, begraven: "Ja vader, het is goed geweest"
20 Januari, 14:54 Gazet v. Antwerpen
In de kerk van Pulle werd zaterdagvoormiddag afscheid genomen van Alfons Somers (98), de laatste oud-strijder van Pulle en de oudste Pullenaar. Er zijn in totaal nu nog maar twee oud-strijders in Groot-Zandhoven in leven. "Vader maakte mee hoe zijn drie kameraden tegelijk omkwamen in een gevecht met een tank."


Goed nieuws uit de Balkan: Grieken zouden bereid zijn strijdbijl te begraven om 'MacedoniŽ'
12 Januari, 02:36 Volkskrant
Balkan-correspondenten hadden in 1991 ongeveer 800 woorden nodig om uit te leggen waarom MacedoniŽ niet onder die naam wordt erkend door Griekenland. En dan kregen ze nůg brieven van lezers die het niet begrepen. Laten we het daarom bij de gevolgen houden. Bij de Griekse grens wordt MacedoniŽ nog altijd niet aangegeven: op bordjes staat 'Yugoslavia'. Vanwege Griekse druk gaat MacedoniŽ sinds 1993


Sp.a stelt voor: huisdier moet samen met baasje kunnen worden begraven

SP.A wil dat huisdieren voortaan samen met hun baasjes begraven kunnen worden. Dat blijkt uit een voorstel van Vlaams parlementslid Rob Beenders. ?Een huisdier maakt deel uit van je gezin en is al zeker een ideale compagnon voor alleenstaanden en senioren?, zegt hij. ?Afscheid nemen is dus zeer pijnlijk en moet met voldoende respect kunnen gebeuren.?
Iep Invest en Guido Dumarey begraven strijdbijl
29 December 2017, 09:48 De Tijd
09:45 Iep Invest, de holding met een meerderheidsbelang in vastgoedgroep Accentis, heeft zijn conflict met de vroegere topman van Punch International, Guido Dumarey, bijgelegd.


Na elf jaar begraven De Wever en Dedecker de strijdbijl met een etentje
19 December 2017, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Elf jaar nadat Jean-Marie Dedecker uiteindelijk toch niet welkom was bij de N-VA, hebben de LDD-voorzitter en Bart De Wever hun dispuut begraven op een etentje.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be