NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Beelden

2News.be / Trefwoorden / Beelden

20 Februari, 00:13 NU.NL - Tech
Woonadressen burgers die beelden delen met politie vindbaar via online vonnissen
17 Februari, 00:00 Tweakers
De adressen van burgers die camerabeelden delen met de politie zijn vaak te herleiden via vonnissen die online worden gepubliceerd op Rechtspraak.nl. Dat schrijft nieuwsradiozender BNR donderdag op basis van eigen onderzoek.


Beelden van Arctic Liquid Freezer III-cpu-koeler met groter koelblok duiken op
17 Februari, 00:00 Tweakers
Er zijn beelden verschenen van de Liquid Freezer III van Arctic. De opvolger van de Liquid Freezer II heeft een vernieuwd, groter koelblok, een fan voor de vrm en opties voor kabelmanagement. Er komen verschillende versies van de cpu-koeler beschikbaar, met verschillende radiatorgroottes.


Gas en stroom bij dezelfde leverancier: is dat echt goedkoper of beelden we ons dat in?
10 Januari, 00:28 HLN.BE
De meeste gezinnen beschikken over eenzelfde energieleverancier voor aardgas en elektriciteit. Die keuze maken ze vooral uit gemakkelijkheidsoverwegingen. Al denkt een meerderheid er eveneens financieel voordeel uit te halen. Maar is dat wel het geval? Mijnenergie.be zocht het uit.


Slachthuis waar beelden werden gemaakt van dierenmishandeling krijgt boete
10 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Slachthuis Gosschalk in Epe moet 15.000 euro betalen voor dierenmishandeling en het overtreden van de regels rond het slachten van dieren. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bepaald. Eind 2020 werden er undercoverbeelden gemaakt van het mishandelen van varkens en runderen.


De meest opvallende beelden uit 2023
1 Januari, 00:00 Autosport
Foto's: De meest opvallende beelden uit 2023


Rockstar kondigt eerste beelden nieuwe Grand Theft Auto-game aan
8 December 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Rockstar geeft op 5 december de eerste beelden vrij van het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-serie. Dat meldt de Amerikaanse gameontwikkelaar op zijn eigen website.


In beeld | Eerste kleurenfoto's van Euclid-telescoop tonen 'scherpste beelden ooit'
9 November 2023, 00:07 NU.NL - Tech
De Europese ruimtevaartorganisatie ESA heeft dinsdag de eerste beelden van ruimtetelescoop Euclid vrijgegeven. De sonde kan miljarden stelsels in kaart brengen en wetenschappers meer leren over donkere materie en energie - twee mysteries in het heelal.


?Zelfs de snacks zijn een attractie?: Disney deelt beelden van nieuw seizoen ?Behind the Attraction?
5 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Unieke weetjes over de magie van iconische pretparkattracties, shows en pretparksnacks, dat kom je allemaal te weten in de serie ?Behind the Attraction?. Het eerste seizoen was alvast een succes en nu deelt Disney de trailer van het nieuwe seizoen. De zes nieuwe afleveringen zullen vanaf 1 november te streamen zijn via Disney+.


Video | Spaanse media brengen nieuwe beelden van kus bondsvoorzitter
30 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Sport
In de Spaanse media zijn nieuwe beelden opgedoken van de kus die bondsvoorzitter Luis Rubiales na de WK-finale aan voetbalster Jennifer Hermoso gaf.


24H Zolder: De finish en podium in beeld gebracht
28 Augustus 2023, 00:01 Autosport
Foto's: 24H Zolder: De finish en podium in beeld gebracht


Activision toont eerste beelden Call of Duty: Modern Warfare III
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Activision toont in een onthullingstrailer de eerste ingame beelden van Call of Duty: Modern Warfare III. In de campagne gaat de shooter verder waar Modern Warfare II uit 2022 eindigde, namelijk met de terugkeer van de schurk Makarov.


Beelden tonen mogelijk nieuwe PS5-console met losse diskdrive
13 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Op sociale media zijn een afbeelding en een video opgedoken van een mogelijke revisie van de PlayStation 5-console. Er gaan al langere tijd geruchten rond over de komst van een herziene uitvoering van de PS5, met een losse diskdrive die apart verkocht zou worden.


Netflix deelt nieuwe beelden van laatste seizoen ?Sex Education?
10 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
Dit najaar zal het vierde en laatste seizoen van de populaire Netflix-serie ?Sex Education? te streamen zijn, en ter promo van die allerlaatste afleveringen deelde Netflix zopas enkele gloednieuwe beelden. De nieuwe afleveringen zullen vanaf 21 september te streamen zijn via Netflix.


Francorchamps: eerste pole voor Morris Schuring is een feit
31 Juli 2023, 00:02 Autosport
Wie in 2020 tijdens de COVID pandemie de Porsche Carrera Cup Benelux volgde, zal toen ongetwijfeld de naam van Morris Schuring hebben zien passeren. Toen werd de Nederlander vice-kampioen in dat kampioenschap en vandaag is hij polesitter in Spa-Francorchamps in het kader van de Porsche Mobil 1 Supercup. Schuring (FACH AUTO TECH) hield namen als Dorian Boccolacci (CLRT) en Harry King (BWT Lechner Racing) achter zich. Benjamin Paque (CLRT) zal daarentegen werk aan de winkel hebben om zijn prestatie van op de Hungaroring te herhalen, gezien hij pas start vanop de elfde plaats.

Lees meer: Francorchamps: eerste pole voor Morris Schuring is een feit


'Hakafilmpje' Oranje leidt tot ophef in Nieuw-Zeeland, KNVB haalt beelden offline
12 Juli 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Een filmpje waarin Oranjespeelsters Sherida Spitse en Merel van Dongen de befaamde haka lijken na te doen, heeft tot ophef geleid in WK-gastland Nieuw-Zeeland. De KNVB ontkent dat de speelsters de rituele dans hebben gedaan, maar heeft de beelden wel offline gehaald.


Renders tonen vermoedelijke eerste beelden van Samsung Galaxy S23 FE
30 Juni 2023, 00:02 Tweakers
OnLeaks en Smartprix hebben renders van de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy S23 FE gepubliceerd. Daarop valt te zien dat de Fan Edition erg veel lijkt op de eerder uitgebrachte S23-modellen.


Universiteit Gent deelt per ongeluk beelden van docenten die studenten bespotten
29 Juni 2023, 00:03 NOS nieuws

De Universiteit Gent (UGent) heeft per ongeluk beelden gedeeld waarop te zien en horen is hoe docenten van de universiteit zich na online presentaties spottend uitlaten over studenten.

Studenten die het vak Onderzoeksmethodologie volgden in het schakeljaar voor de opleiding Verpleeg- en vroedkunde hadden een mondelinge presentatie die via een videoverbinding werd opgenomen. Deze opname en het overleg van vier docenten na afloop werd per ongeluk naar de studenten gestuurd.

Op de opnames is volgens Belgische media onder meer te horen dat de docenten na het uitloggen van een student grappen maakten over een student die huilde tijdens het examen. Ook grapten de docenten over studenten die het examen slecht aflegden en zeiden ze dat ze een student een laag cijfer gingen geven "om die eens goed te laten schrikken".

Excuses aan studenten

De universiteit geeft toe dat de vier examinatoren in de fout zijn gegaan. "Op de opnames zijn op sommige momenten zaken gezegd en gebeurd die niet stroken met de onderwijsprincipes van de universiteit", zegt de UGent in een reactie bij VRT Nieuws. "De UGent betreurt dit en verontschuldigt zich hiervoor bij haar studenten."

Volgens de VRT zijn studenten gekwetst door de opnames en hebben sommigen van hen psychische hulp moeten zoeken.

De vier medewerkers moeten verplicht "een professionaliseringstraject doorlopen". Ook laat de universiteit het voorval onafhankelijk onderzoeken. Daarnaast krijgen betrokken studenten "de kans om in gesprek te gaan over dit incident". Op welke manier dit gebeurt, maakt de universiteit niet bekend.

Vorige week kwam de universiteit ook al in het nieuws na een blunder. Toen bleek dat tientallen ingevulde examens van masterstudenten Communicatiewetenschappen verdwenen waren voordat ze waren nagekeken. Volgens een hoogleraar is het mogelijk "dat de examens met het ophalen van het papier meegenomen zijn". Studenten mochten die tentamens opnieuw doen.




Beelden tonen hoe gebouw van fitnesszaak in Maasmechelen instort
19 Juni 2023, 00:02 HLN.BE
Op de Weg naar Zutendaal is zondagavond een gebouw deels ingestort. In het pand is ?BodyRock Gym? gevestigd, de fitnesszaak waar voormalig TVL-presentatrice Annemie Ramaekers (50) manager is. Gewonden vielen er gelukkig niet, maar de schade is groot.


Algoritme Instagram versnelt verspreiding beelden van kindermisbruik
11 Juni 2023, 00:13 NU.NL - Tech
Het algoritme van Instagram versnelt de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Dat blijkt uit onderzoek van Amerikaanse universiteiten. Volgens de onderzoekers komt de handel in die beelden op Instagram vaker voor dan op andere socialemediaplatforms.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn