NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Beeld


IN BEELD. Baba Yega bezoekt kinderafdeling van UZA
Gisteren, 17:00 Gazet v. Antwerpen

Dansformatie Baba Yega heeft maandag het UZA-ziekenhuis in Edegem bezocht.
IN BEELD. Deze verenigingen hebben hun eigen stripversie al gewonnen: stuur ons jouw foto
Gisteren, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Vorige week lanceerden we onze oproep voor de Goednieuwsstrip. Hebt u iets te vieren met uw sportclub of vereniging? Maak een leuke foto en stuur deze door, wekelijks kiezen we er voor de edities Mechelen/Waas en Kempen een uit die verstript wordt. Bekijk hier de eerste foto?s in onze reeks de verstript werden.
SXSW: Bose presenteert nieuwe blik op AR: geen beeld, maar geluid
Gisteren, 10:42 Emerce
Op SXSW pakt Bose groots uit met een eigen huis op de populaire Rainey Street. Zij lanceren hier de prototype Bose AR bril, en niemand had het zien aankomen. Bose is immers meer bekend van het geluid dan van beeld. Laat dat nou precies zijn wat ze leveren.


IN BEELD. Carnavalisten beleven historisch koude kinderstoet

De 46ste Kindercarnavalstoet in Schriek (Heist-op-den-Berg) gaat de geschiedenisboeken in als een uitzonderlijk koude editie. De organisatie dacht er even aan om het feest te herplannen, maar om 13.33u vertrokken de 39 praalwagens zaterdag dan toch op het Schriekse kerkplein.
Week in beeld: op de vlucht, verhoor en vliegtuigongeluk
Zaterdag, 15:48 NOS nieuws

In de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-West werd deze week Astrid Holleeder verhoord, de zus van Willem Holleeder. Bij de rechtbank stond een lange rij; de eerste belangstellenden meldden zich al om 06.00 uur voor een plekje op de publiekstribune.

Op de luchthaven van Kathmandu schoof een passagiersvliegtuig van de baan en vloog in brand. Daarbij kwamen 49 mensen om het leven. Aan boord van de vlucht waren 67 passagiers en vier bemanningsleden.

Verder: een groot scholierenprotest in de Verenigde Staten als reactie op alle schietpartijen in het land. En tienduizenden Syrische burgers slaan op de vlucht voor het geweld in hun regio.

Dat en meer in de week in beeld.

We hebben deze week ook in video gevat, bekijk hem hieronder:
De official test days te Paul Ricard in beeld gebracht
Woensdag, 22:36 Autosport
Foto's: De official test days te Paul Ricard in beeld gebracht


Niemand vangt de verbintenis tussen beeld en muziek zo mooi als Kahlil Joseph
Woensdag, 02:36 Volkskrant
Kendrick Lamar en Beyoncé wisten het al: niemand vangt de verbintenis tussen beeld en muziek zo mooi als Kahlil Joseph. Het Bonnefanten exposeert een van de belangrijkste videokunstenaars van dit moment. Dat je de eerste zaal van de solotentoonstelling New Suns van de Amerikaanse filmmaker en kunstenaar Kahlil Joseph binnenloopt en al na een paar seconden een snik vanuit je middenrif voelt opborre


IN BEELD. Halfvastenstoet viert jubileum
11 Maart, 20:30 Gazet v. Antwerpen
Een bonte optocht van carnavalswagens reed zondagnamiddag door het centrum. Het was zondag de 44ste keer dat de Rijkevorselse Rederijkers de Halfvastenstoet organiseerden. 44 is een veelvoud van 11 en dat betekent in de carnavalswereld een jubileum. Na de optocht startte het bal in de grote tent naast de kerk en het kindercarnaval in zaal 't Centrum.


LIVE. Eerste supporters KV Mechelen komen aan, spanning is te snijden
KV Mechelen is 90 minuten verwijderd van diepe treurnis of van enorme opluchting en ontlading. Malinwa is verwikkeld in een bijzonder spannende degradatiestrijd met Eupen. Winnen tegen Waasland-Beveren lijkt een voorwaarde om het behoud te kunnen verzekeren en dan nog moeten de Kakkers hopen dat de Oostkantonners niet met zwaardere cijfers de maat nemen van Moeskroen. Waasland-Beveren is al zeker van deelname aan play-off 2. Voor de bezoekers staat er dus niet meer veel op het spel. De wedstrijd gaat van start om 14.30 uur.


Week in beeld: buikschuivers, blote vrouw en boze Tibetanen
10 Maart, 17:30 NOS nieuws

Details zijn nog onduidelijk en Amerika stelt nog voorwaarden, maar analisten over de hele wereld komen met scenario's over hoe de nu al legendarische topontmoeting tussen president Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zal verlopen. Kim Jong-un stuurde Trump een uitnodiging, die meteen werd aanvaard.

De Paralympische Winterspelen in Pyeongchang zijn geopend. Met Bibian Mentel als vlaggendraagster kwam Nederland onder luid applaus het olympisch stadion binnen.

Verder zijn Marten en Oopjen er weer. De twee schilderijen van Rembrandt uit 1634 van het echtpaar Marten Soolmans en Oopjen Coppit werden sinds de zomer gerestaureerd en zijn nu voor iedereen te zien op een nieuwe tentoonstelling in het Rijksmuseum.

Verder in de week in beeld: Silvio Berlusconi werd geconfronteerd met een halfnaakte activiste toen hij zijn stem uitbracht en de voetbalvrouwen maakten buikschuivers op een kletsnat veld.

We hebben deze week ook in video gevat, bekijk hem hieronder:
Antwerp Classic Salon in beeld gebracht
7 Maart, 20:00 Autosport
Foto's: Antwerp Classic Salon in beeld gebracht


IN BEELD. Hanekap in Achtel
4 Maart, 18:48 Gazet v. Antwerpen
In het gehucht Achtel namen 20 deelnemers het zondag tegen elkaar op tijdens de jaarlijkse hanekap. Alleen Achtelse ongehuwde jongeren van 14 jaar en ouder mogen deelnemen. Na een stoet om de koningin van 2017 op te halen, ging de wedstrijd van start. Zittend op een draaiend karrewiel moet elke deelnemer met een houten stok slaan naar de nek van een door een bodemloze emmer hangende dode haan. Wie de nek eraf slaat, mag zich een jaar lang koning of koningin van Achtel noemen.


In Beeld: Op zoek naar details tijdens Playmobilweekend
4 Maart, 16:24 Gazet v. Antwerpen
Op het derde Playmobilweekend van Connect to Smile was er weer heel wat te ontdekken. De achttien maquettes toonden veel leuke details. Je kon onder meer een dierenpark, het beleg van een middeleeuwse stad, Las Vegas en prachtig uitgewerkte circussen bewonderen.


Week in beeld: schaatskoorts en olympiërs weer thuis
3 Maart, 17:00 NOS nieuws

We kunnen wel zeggen dat deze week voor een groot deel in het teken stond van schaatsen en kou. Zo had Haaksbergen woensdagavond de primeur met de eerste schaatsmarathon op natuurijs. En ook veel andere liefhebbers bonden de schaatsen onder. Met vanuit het buitenland zelfs bijzondere interesse voor de dichtgevroren grachten in het centrum van Amsterdam.

Verder werd afgelopen maandagavond het lichaam gevonden van de 17-jarige Orlando Boldewijn. De Rotterdamse jongen was ruim een week vermist, toen hij werd gevonden in het water in Den Haag. De politie onderzoekt nog wat er precies met Orlando is gebeurd.

En het was ook de week van de terugkeer van onze Nederlandse olympiërs. Na een bijzonder onthaal op Schiphol werd TeamNL gehuldigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een voor een werden de atleten onder luid gejuich onthaald op historische grond.

Dat en meer in de week in beeld.

We kregen via NOS Ooggetuige heel veel foto's binnen van het koude winterweer in Nederland. Hieronder een selectie.

Maar er was ook triest nieuws, zoals de dood van de 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam.

We hebben deze week ook in video gevat, bekijk hem hieronder:
IN BEELD. De unieke Wintertuin van de Zusters Ursulinen
2 Maart, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De Wintertuin maakt deel uit van een indrukwekkend complex in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw Waver (Sint-Katelijne-Waver). Art nouveau, neogotiek, neo-empire en art deco zijn er met elkaar versmolten. Achter iedere hoek wordt je verbeelding geprikkeld.
In beeld: schaatsen, sleeën en andere mooie sneeuwplaatjes
28 Februari, 19:06 NOS nieuws

Het is je vast niet ontgaan: het is koud, heel koud. Zeker voor de tijd van het jaar. Er wordt nog een keer geschaatst, met sneeuw gespeeld of genoten van het witte landschap.

We hebben jullie gevraagd om jullie winterplaatjes met ons te delen via NOS Ooggetuige. De mooiste beelden hebben we hier op een rij gezet.
IN BEELD. 50 klokken uit kerktoren gehaald
27 Februari, 16:06 Gazet v. Antwerpen
De toren van de Sint-Katharinakerk in Hoogstraten heeft sinds vandaag geen klokken meer. Met een hoogtewerker zijn 50 klokken naar buiten gebracht. Ze worden gerestaureerd om de beiaard nog beter te laten klinken.


Nieuws: Nieuwe Lexus UX heeft de perfecte naam
27 Februari, 10:24 Auto55
Volgende week opent het Autosalon van Genève de deuren. En daar zal natuurlijk weer een hele hoop nieuws staan blinken. Van de Japanse luxe-dochter van Toyota wordt het meest voorname wapenfeit er de UX. Een compacte crossover met een naam die klinkt als je reactie wanneer je de grille ziet. Ux.Geen SUVLexus had al een instapper, dat was de CT200h. Saai, natuurlijk, maar die op de P...

Lees meer


Dit ene beeld over postnatale depressie zegt meer dan duizend woorden
26 Februari, 15:30 Gazet v. Antwerpen
Voor wie er nooit mee te maken krijgt, blijft postnatale depressie vaak een vaag begrip. Toch is het iets waar ongeveer een op de tien bevallen vrouwen mee af te rekenen krijgt en het overkwam ook Tori Block die blogt over haar leven als mama. Op Instagram deelde ze een foto van toen ze zich op een dieptepunt bevond, een beklijvend beeld dat heel veel duidelijk maakt.


IN BEELD. Veel volk voor nieuw Antwerps museum
26 Februari, 08:54 Gazet v. Antwerpen

Het Snijders & Rockoxhuis in de Keizerstraat is afgelopen weekend opengegaan voor het grote publiek. En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be