NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Beeld


Gebouw in Antwerpen ingestort na explosie
Gisteren, 22:30 NOS nieuws

In het centrum van Antwerpen is een gebouw ingestort na een explosie. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. Om hoeveel mensen het gaat en hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend.

De politie houdt er rekening mee dat er drie woningen betrokken zijn bij het incident.

De politie laat weten dat het niet gaat om terrorisme. De oorzaak van de ontploffing is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een gasexplosie. Op de begane grond van het ingestorte pand zou een Italiaans restaurant hebben gezeten.
IN BEELD. Een herenhuis in Borgerhout volledig verbouwen én bewonen, zo doe je dat
Gisteren, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Vierhonderd vierkante meter verbouwen én bewonen. Daar vind je tegenwoordig niet zo gek veel kandidaten meer voor. Zelfs niet als het huis waar al die vierkante meters in schuilen, barst van de charme. Je kan het natuurlijk ook als een stappenplan aanpakken, zoals Sumeyye en Kenan. Zij maakten er een project met groeimarge van.
BEELD: Sterbos viert Antonius
Gisteren, 09:54 Gazet v. Antwerpen
De parochie Sterbos vierde Sint-Antonius met een misviering, een dierenwijding en de verkoop van offergaven.


Harrods wil 'smakeloos' beeld prinses Di en Dodi uit warenhuis weghalen
Zaterdag, 22:30 NOS nieuws

Het Londense luxe-warenhuis Harrods wil het beeld van prinses Diana en haar geliefde Dodi al-Fayed uit de winkel verwijderen, berichten Britse media. Het bronzen beeld dat sinds 2005 boven de roltrappen van Harrods troont, wordt volgens de berichten teruggegeven aan Mohammed al-Fayed, de vroegere eigenaar van Harrods en tevens de vader van Dodi al-Fayed.

Het beeld werd gemaakt in opdracht van de vader, na de fatale botsing in een autotunnel in Parijs in 1997, waarbij het paar om het leven kwam. Het kunstwerk, waarin het paar dansend stond afgebeeld onder de vleugels van een albatros, werd door critici als smakeloos neergesabeld. Vijf jaar nadat het beeld werd geplaatst, verkocht de Egyptenaar Fayed zijn warenhuis aan de koninklijke familie van Qatar.

Het management van Harrods zou de tijd rijp hebben gevonden voor een afscheid van het werk, nu de twee zoons van Diana hebben gezegd dat er een nieuwe beeld ter herinnering aan hun moeder komt bij Kensington Palace.
Week in beeld: gas, Golden Globes en gadgets
Zaterdag, 15:54 NOS nieuws

Ondergelopen uiterwaarden, kades en wegen. Hevige regenbuien en gesmolten sneeuw uit Duitsland en Zwitserland leidden hier in Nederland tot hoogwater. Bij Lobith bereikte de waterstand woensdag een piek met 14,64 meter boven Normaal Amsterdams Peil (NAP).

Groningen is getroffen door de zwaarste aardbeving in ruim vijf jaar tijd, met een kracht van 3,4. Het epicentrum was bij Zeerijp, in de buurt van Loppersum. Er komen zeker 2000 meldingen van schade binnen.

In Amerika begon de week met de uitreiking van de Golden Globes. Die stond in het teken van #MeToo. Het merendeel van de bezoekers was zwart gekleed om mensen te steunen die seksueel misbruikt zijn.

Noord- en Zuid-Korea zijn voor het eerst in twee jaar weer met elkaar om de tafel gegaan, Pete Hoekstra is geïnstalleerd als ambassadeur van Nederland en in Las Vegas kunnen tech-liefhebbers hun hart ophalen op de grootste techbeurs ter wereld.

Dat, en meer, in de week in beeld.

We hebben het nieuws van de week ook samengevat in deze video:
Autosalon in beeld gebracht - Deel 3: Randanimatie & Hostessen
Zaterdag, 08:18 Autosport
Foto's: Autosalon in beeld gebracht - Deel 3: Randanimatie & Hostessen


Vrouwen in Saoedi-Arabië mogen voor het eerst voetbalwedstrijd bijwonen, maar wel in speciale vakken
Vrijdag, 12:48 Volkskrant
Opnieuw hebben vrouwen in Saoedi-Arabië een grammetje meer bewegingsruimte veroverd - of toegeworpen gekregen. Voor het eerst in de geschiedenis van het koninkrijk kunnen zij vrijdag een voetbalwedstrijd bijwonen. Het Koning Abdullah-stadion in Jeddah heeft aparte ingangen gemaakt voor vrouwen en op de tribune worden vrouwen in de 'family section' zorgvuldig gescheiden van de mannenvakken. Vrouwen


IN BEELD. Enorme schade nadat schip tegen kade knalt in Taiwan
Donderdag, 15:12 Gazet v. Antwerpen

In de haven van Keelung in het noorden van Taiwan is een Duits containerschip dinsdag tegen de kade geknald. Een zestigtal containers raakte geplet en een containerkraan, de kade en het schip liepen zware schade op. Als bij wonder was slechts één dokwerker gewond.
Autosalon in beeld gebracht deel I
Donderdag, 08:12 Autosport
Foto's: Autosalon in beeld gebracht deel I


IN BEELD. Nieuwe IJzerlaankanaal krijgt stilaan vorm
Woensdag, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Tussen het Lobroekdok en het Asiadok zijn arbeiders volop in de weer met het uitgraven van het IJzerlaankanaal. Dat is momenteel al gedeeltelijk zichtbaar, en gevuld met (grond)water.
BEELD. Worstenbrood in dienstencentra
8 Januari, 21:48 Gazet v. Antwerpen
Ook in de dienstencentra van Wuustwezel werd Verloren Maandag gevierd. In het Wijkhuis van Loenhout kwamen 75 bezoekers opdagen om de worstenbroden en appelbollen te verorberen.


KV Mechelen heeft twee Kroaten in beeld als opvolger van Tomecak
8 Januari, 12:48 Gazet v. Antwerpen

In de zoektocht naar een nieuwe rechtsback, als opvolger van Ivan Tomecak - die naar Club Brugge trekt - heeft KV Mechelen twee Kroatische spelers op het oog.
IN BEELD. Wie roltrap links laat liggen, krijgt appeltje voor de dorst
8 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De stad Antwerpen rolt dit jaar opnieuw de campagne ?t Stad beweegt uit. Daarmee wil de stad Antwerpenaars aanmoedigen om meer beweging in te bouwen in het dagelijkse leven. Om de campagne in gang te schieten werden maandagmorgen in het station Antwerpen-Centraal appels uitgedeeld aan pendelaars die de roltrap links lieten liggen.
IN BEELD. In Zandhoven serveren ze al een dag vroeger appelbollen en worstenbroden
7 Januari, 19:18 Gazet v. Antwerpen
De Landelijke Gilde van Zandhoven serveerde naar goede gewoonte op zondag al lekkere worstenbroden en appelbollen in afspanning Sint-Christoffel naar aanleiding van Verloren Maandag.


BEELD. Gemeentepark in sfeer van Efteling
7 Januari, 17:30 Gazet v. Antwerpen
Voor de nieuwjaarsdrink waren park, vijver en gemeentehuis verlicht in de sfeer van de Efteling.


IN BEELD. 4.500 ijsberen en ruim 10.000 toeschouwers op nieuwjaarsduik in Oostende
6 Januari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Zaterdag hebben 4.500 mensen zich gewaagd aan een frisse duik in de Noordzee. ?Er was weer veel ambiance. Er stonden zeker 10.000 toeschouwers op het strand en de dijk?, zegt Vincent Drouard van Toerisme Oostende tevreden.
Week in beeld: vuurpijlen, VerhalenArk en vrieskou
6 Januari, 17:54 NOS nieuws

Happy new year! Deze week stond natuurlijk vooral in het teken van de jaarwisseling. Van Kiribati tot New York en Rotterdam, overal in de wereld gingen de vuurpijlen de lucht in.

In New York was het koud tijdens de nieuwjaarsshow. Op sommige plaatsen in de VS werd deze week een temperatuur van -30 graden gemeten.

Geen extreme kou, wél veel wind in Nederland. De eerste storm van het jaar veroorzaakte voor zo'n tien miljoen euro schade aan huizen en auto's. En voor het eerst in de geschiedenis gingen de vijf stormvloedkeringen tegelijk dicht.

Verder begonnen 10.000 mensen het jaar fris met de nieuwjaarsduik in Scheveningen. En raakte in Peru een bus met ongeveer vijftig passagiers van een weg.

Dat en meer in de week in beeld.

We hebben het nieuws van de week ook samengevat in deze video:
Actiesite Kleenex had datalek door debug-balk onderin beeld
5 Januari, 15:00 Tweakers
Een actiesite van tissuemaker Kleenex had een datalek. Kwaadwillenden konden de gegevens van klanten onderscheppen doordat de ontwikkelaars van de site de debug-balk onderin beeld hadden laten staan. Inmiddels is dat niet meer het geval.


IN BEELD. Antwerpen (even) stad in de stroom: ?Voor mij had het water nog hoger mogen staan!?
4 Januari, 10:12 Gazet v. Antwerpen

De eerste storm van 2018 hebben we al over ons heen gekregen. In combinatie met springtij zorgden rukwinden van meer dan honderd kilometer per uur voor flink wat schade. In Antwerpen overstroomden de Scheldekaaien een uurtje, tot vermaak van een massa nieuwsgierigen. Ook voor onze fotografen was het een namiddag die ze niet snel zullen vergeten. Bekijk alle foto?s in dit artikel.
VIDEO. Vreugde en verdriet in 1 beeld: taxichauffeur ontdekt dat hij de lotto gewonnen heeft 4 jaar na overlijden vrouw
3 Januari, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Een Britse taxichauffeur en alleenstaande vader van vijf beleefde ongetwijfeld de beste eindejaarsfeesten van zijn leven nadat hij ontdekte dat hij 25 miljoen Britse pond (28 miljoen euro) heeft gewonnen. De man reed al twee dagen met zijn lotje rond in het handschoenenkastje van zijn auto tot hij de Britse nationale loterij contacteerde. Toch was er ook nog verdriet: de Brit verloor vier jaar geleden zijn vrouw tijdens de kerstperiode toen ze plots in elkaar zakte bij de kerstboom.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be