NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Beeindigen

2News.be / Trefwoorden / Beeindigen

Cazzo! Fiat wil massaproductie in Italië beëindigen
19 Mei 2018, 07:18 AutoBlog
Is de geschiedenis dan niets waard? Een nieuwe dag, een nieuwe kans voor Fiat Chrysler Automobiles om een flinke zwiep aan de geruchtenmolen te geven. We schreven recentelijk nog waarom 1 juni een toonaangevende dag voor het concern kan betekenen. Naar verluidt zou Sergio Marchionne als een laatste heldendaad een aantal nieuwe modellen op de […]


Personeel Air France start beweging om conflict te beëindigen
11 Mei 2018, 08:06 NOS nieuws

Personeelsleden van Air France starten een initiatief om het conflict tussen vakbonden en de luchtvaartmaatschappij op te lossen. De medewerkers zijn de huidige crisissfeer zat en willen constructief praten met de directie om zo "de klant terug te winnen".

Sinds februari wordt er door een deel van het personeel van Air France gestaakt. Dat drukt zwaar op de financiële resultaten van de luchtvaartmaatschappij en ook op het gezamenlijke resultaat van Air France-KLM. Daarnaast werden er minder passagiers vervoerd. Afgelopen maand waren het 3,9 miljoen reizigers, 9 procent minder dan in april vorig jaar.

Het vertrek van topman Jean-Marc Janaillac, vorige week vrijdag, heeft enkele personeelsleden doen besluiten om de beweging 'Tous Air France' ('Heel Air France') op te richten.

Innovatieve ideeën gevraagd

In een document dat op internet staat schrijft de beweging dat het een nieuwe dialoog wil starten over de toekomst van het 'driekleurige bedrijf'. De impasse tussen bonden en directie moet eindigen en het luchtvaartbedrijf moet de klant weer voorop stellen. De beweging moedigt medewerkers van Air France én KLM aan om met innovatieve ideeën te komen.

Het initiatief moet op die manier ook de relatie tussen de Franse en Nederlandse medewerkers verbeteren. Dat is hard nodig, want de frustratie bij KLM'ers is groot.

Terwijl Air France vorige maand een stuk minder passagiers had, groeide het aantal reizigers bij KLM met 5 procent naar 2,9 miljoen. Bij Transavia, ook onderdeel van Air France-KLM, groeide het aantal passagiers licht naar 1,3 miljoen. Door de stakingen werden door het gezamenlijke Frans-Nederlandse luchtvaartbedrijf uiteindelijk toch 2,5 procent minder passagiers vervoerd.




Frank Vercauteren stopt als coach van promovendus Cercle Brugge
30 April 2018, 10:18 Skynet Sport
Frank Vercauteren (61) zal volgend seizoen niet op de bank zitten bij Cercle Brugge. Beide partijen hebben beslist de samenwerking in onderling overleg te beëindigen, zo maakte de promovendus vandaag bekend.


Kim Jong-un wandelt straks zelf de grens met Zuid-Korea over
26 April 2018, 06:18 Volkskrant
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in ontmoeten elkaar vrijdag op de grens van de gedemilitariseerde zone tussen de Korea's, meldt Seoel. Hun historische wandeling gaat vooraf aan een topontmoeting waar ook Japan aan deelneemt. Het is voor het eerst sinds het einde van de Korea-oorlog, nu 65 jaar geleden, dat een Noord-Koreaan in Zuid-Korea zal zijn. Kim


Antwerpenaren beëindigen waanzinnig loopavontuur: 590 marathons in twee jaar
1 April 2018, 01:12 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse ultralopers Weking van Reeth en Sebastiaan Vandermolen hebben er een waanzinnig avontuur op zitten: vrijdag liepen de twee vrienden hun allerlaatste marathon van een reeks van 590. In twee jaar doorkruisten ze zo het hele Amerikaanse continent, van Alaska tot Ushuaia, Argentinië.




Paralympische Winterspelen - Jasper Balcaen wordt vijftiende in slalom
17 Maart 2018, 12:48 Skynet Sport
Jasper Balcaen is zaterdag op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als vijftiende geëindigd in de slalom (klasse staande mannen). Achteraf had hij gemengde gevoelens.


Jasper Balcaen wordt vijftiende in slalom op Paralympische Winterspelen
17 Maart 2018, 09:24 Gazet v. Antwerpen

Jasper Balcaen is zaterdag op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang als vijftiende geëindigd in de slalom (klasse staande mannen). Achteraf had hij gemengde gevoelens.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn