NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bedreigd

2News.be / Trefwoorden / Bedreigd

Straatkip- en haan op Vogelenmarkt zijn bedreigd
Donderdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Heb jij de kip en de haan gezien? Het is de vraag van de dag op het Theaterplein in Antwerpen. Kristof, een haan die zo?n drie jaar geleden ontsnapt is uit een kraam op de Vogelenmarkt, en Sofie, de kip die hem gezelschap houdt, scharrelen hier vrolijk op de terrasjes rond. Maar vorige week werd na klachten van bewoners de stad ingeschakeld om het duo te vangen.
Kempenaar op internet met de dood bedreigd omdat hackers hem van misbruik beschuldigen
12 November, 16:00 Gazet v. Antwerpen

Een man uit de Kempen wordt op het internet met de dood bedreigd, nadat een hacker hem te kijk zette en van misbruik betichtte. De man wordt ervan beschuldigd compromitterende beelden van jonge meisjes te hebben verspreid. Op internet jutten mensen elkaar op om hem ?thuis een lesje te gaan leren?. ?Ik kan mij niet verstoppen: ik heb een enkelband?, zo reageert T.V.
Heisa in Brazilië: teamleden van Lewis Hamilton werden bedreigd met vuurwapens

De strijd in de Formule 1 is gestreden, de laatst GP?s zijn niet meer van tel in de WK-stand. Lewis Hamilton kroonde zich voor de vierde keer tot wereldkampioen Formule 1. Maar het is geen gezellig uitje naar Brazilië geworden voor de Brit. Vrijdag werden leden van zijn team met vuurwapens bedreigd toen ze het circuit verlieten. Dat onthulde de rijder zelf via sociale media.
Nieuw dieptepunt Jemen: miljoenen mensen met hongerdood bedreigd door blokkade Saoedi-Arabië
10 November, 12:12 Volkskrant
De humanitaire situatie in Jemen heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Nu Saoedi-Arabië de toegangswegen over land, water en lucht sinds maandag blokkeert, worden miljoenen inwoners met de hongerdood bedreigd. De Verenigde Naties en meer dan twintig hulporganisaties hebben Saoedi-Arabië opgeroepen met onmiddellijke ingang humanitaire hulp toe te laten. Gebeurt dit niet, dan leidt dat tot 'de grootst


Satirisch blad ?Charlie Hebdo? weer ernstig bedreigd: ?We gaan jullie kelen, tweede ronde in het vizier?
9 November, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Het Franse parket onderzoekt de bedreigingen tegen het satirische blad Charlie Hebdo, na een cover die de draak steekt met islamgeleerde Tariq Ramadan die beschuldigd wordt van verkrachting.
'Klaverjassen wordt met uitsterven bedreigd'
3 November, 22:42 NOS nieuws

De drijvende kracht achter het NK Klaverjassen zegt dat het kaartspel met uitsterven wordt bedreigd. Zondag begint het Nederlands kampioenschap in Hoenderloo, maar de interesse is niet groot. Het aantal deelnemers aan het NK is de afgelopen vijftien jaar bijna gehalveerd.

In 2002 deden nog 66 koppels mee, nu zijn dat er nog maar 34, zegt organisator Jan Kokke tegen Omroep Gelderland. "Bij toernooien loopt het schrikbarend terug. Er komt geen jeugd bij."

Bij zijn eigen vereniging, kaartclub De Koning in Arnhem, ziet Kokke dezelfde trend. De club is opgericht in 1994 en kende ooit tijden dat een ledenstop nodig was. Maar die tijden zijn al lang voorbij: Kokke vraagt zich af of over tien of twintig jaar nog wel wordt geklaverjast.
Duidelijk meer gletsjers door smelten bedreigd dan aangenomen
3 November, 12:48 Skynet
Op Groenland worden volgens het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA duidelijk meer gletsjers door sneller afsmelten bedreigd dan aanvankelijk werd aangenomen. Volgens nieuwe metingen zijn twee- tot viermaal zoveel gletsjers in gevaar dan eerder werd gedacht, aldus de NASA.


Verborgen ruimte van 30 meter ontdekt in Piramide van Cheops
2 November, 18:12 NOS nieuws

De Piramide van Cheops werd 4500 jaar geleden gebouwd, maar is voor velen nog steeds een raadsel. Onderzoekers hebben nu midden in de piramide een verborgen ruimte ontdekt, met een lengte van maar liefst dertig meter. De geleerden hebben alleen nog geen idee waartoe die precies diende, schrijft het Britse natuurwetenschappelijke blad Nature.

De ruimte is ontdekt met behulp van kosmische straling, die door steenlagen gaat. Onderzoekers hebben de ontdekte ruimte nog niet kunnen bereiken. De zogenoemde Koningskamer, Koninginnekamer, Grote Galerij en een ondergrondse kamer waren voor de ontdekking de enige bekende ruimtes.

De Piramide van Cheops, ook wel de Grote Piramide genoemd, is een van de zeven klassieke wereldwonderen. Het is het enige wereldwonder uit de klassieke oudheid dat nog geheel intact is. De piramide is onderdeel van de Piramiden van Gizeh, een piramidegroep in de Egyptische miljoenenstad Gizeh bij Caïro.

Hoe de bijna 140 meter hoge en 230 meter brede piramide ooit is gebouwd, weet niemand. De piramide is gebouwd onder het bewind van farao Cheops (2509-2483 v.C.).
Welzijn werknemers wordt bedreigd door werkgever, niet door 'goedkope Polen'
30 Oktober, 12:00 Volkskrant
Net 30 is ze. Ze is doodmoe en haar hele lijf doet al een tijdje zeer. 'Ik ben te moe om te eten en 5 kilo afgevallen. Ik zweet me een ongeluk en voel me zo zweverig.' Ze werkt vier dagen in de week, thuis heeft ze twee kleine en nogal drukke kindjes. Een duidelijke lichamelijke oorzaak voor haar klachten kan ik niet vinden. Omdat een heel enkele keer afvallen en nachtzweten de signalen van een er


Mexico: Ocon met de dood bedreigd
27 Oktober, 15:00 Autosport
Esteban Ocon (Force India) krijgt voor de GP van Mexico extra bescherming toegewezen, de Franse piloot krijgt al enige tijd doodsbedreigingen van fans van zijn ploegmaat Sergio Pérez. Voor de thuiswedstrijd van Pérez krijgt Ocon dus een versterkte escorte van veiligheidsmensen rond zich.


Mika Salo door Nederlanders met dood bedreigd
26 Oktober, 07:48 AutoBlog
Één van de stewards van de FIA die afgelopen weekend een straf gaven aan Max Verstappen, is met de dood bedreigd vanuit Nederland. Hij was één van de vier mannen die de inhaalactie van Max Verstappen op Kimi Raikkonen (video) van afgelopen zondag veroordeelden. Max Verstappen kreeg een straf van vijf seconden waardoor hij net […]


Vroegere kennis van ?de Reus? stapte al in 1998 met naam naar de speurders: ?Sindsdien voelde ik me enorm bedreigd?
23 Oktober, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Een vroegere kennis van ?de Reus? van de Bende van Nijvel gaf diens naam al in 1998 door aan de speurders. ?Maar daar is twintig jaar niets mee gebeurd?, zegt Marc Van Damme, de man in kwestie, aan VTM Nieuws.
Man mishandeld en bedreigd met vuurwapen bij verkeersruzie
23 Oktober, 15:18 NOS nieuws

Drie mannen zijn gisteren opgepakt na een uit de hand gelopen verkeersruzie in Noord-Holland.

Ze kregen het met een andere weggebruiker aan de stok op de N99 bij Hippolytushoef. Vervolgens zouden ze deze 25-jarige inwoner van Den Helder hebben mishandeld en bedreigd met een vuurwapen. Ook hebben ze de autoruiten van de man vernield.

De politie wist de drie verdachten even later op te pakken in Slootdorp. In hun auto lag een patroonhouder met munitie voor een vuurwapen. Het wapen zelf is niet gevonden.

De mannen zijn meegenomen en worden verhoord. Het gaat om verdachten van 24, 25 en 29 jaar oud uit Den Helder en Julianadorp, schrijft NH Nieuws.
Bedreigd lid kiescommissie Kenia vlucht naar VS: 'Verkiezingen weer niet geloofwaardig'
18 Oktober, 12:06 Volkskrant
Een hoge functionaris van de kiescommissie in Kenia is een week voor de nieuwe presidentsverkiezingen afgetreden en het land uitgevlucht. Roselyn Akombe, één van de zeven leden van de commissie, verklaarde haar plotse vertrek door de vrees voor - opnieuw- oneerlijke en niet-vrije verkiezingen. Eerder had de oppositie onder leiding van Raila Odinga, die zich heeft teruggetrokken, hetzelfde geroepen


Brussels minister Pascal Smet met de dood bedreigd
17 Oktober, 18:42 Gazet v. Antwerpen

?Smet guillotine? of ?laat het op een ongeval lijken?. Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) stapt naar de politie en dient een klacht in tegen onbekenden wegens doodsbedreigingen. Een vijftiental kreeg hij er de jongste weken. Omwille van zijn beleid, maar ook voor zijn geaardheid.
Zestigtal banen bedreigd bij Coca-Cola in België
17 Oktober, 17:30 Gazet v. Antwerpen

In de zeven vestigingen van drankenproducent Coca-Cola in België staan in totaal 63 van de circa 2.200 banen op de tocht. Dat meldt de VRT-nieuwsredactie en het bericht wordt bevestigd door Coca-Cola European Partners Belgium.
Medewerkers kliniek Den Dolder bedreigd
16 Oktober, 16:18 NOS nieuws

Medewerkers van de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder worden bedreigd. De zorginstelling gaat aangifte doen.

De instelling wil niet zeggen om hoeveel bedreigingen het gaat en wat de bedreigingen inhouden, wel dat er dagelijks nieuwe bedreigingen binnenkomen.

Een medewerker is op het terrein belaagd. "Alles wordt in de aangifte meegenomen, ook de berichten op sociale media", zegt een woordvoerder. "Er is veel onrust onder het personeel".

Vragen

In de instelling verbleef Michael P., de man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Anne Faber. De 25-jarige Utrechtse verdween tijdens een fietstocht en werd na dertien dagen gevonden in Zeewolde.

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat deze man, die eerder werd veroordeeld voor verkrachting van twee minderjarige meisjes, zonder toezicht naar buiten mocht.

De beveiliging van Altrecht Aventurijn in Den Dolder is de afgelopen dagen aangescherpt. Er is nu 24 uur per dag beveiliging op het terrein.
'Leefomgeving clownvis bedreigd door opwarming oceaan'
12 Oktober, 11:00 NOS nieuws

De clownvis, een vissoort die in koraalriffen leeft en sinds 2003 vooral bekend is van de film Finding Nemo, wordt bedreigd door de opwarming van de oceaan. De vis lijkt zelf weinig last te hebben van het warmere water, maar de zeeanemonen waar de clownvis in leeft des te meer.

Uit een onderzoek dat is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature blijkt dat de anemonen algen afstoten en vervolgens verbleken in opwarmende gebieden. De clownvis, die ook wel anemoonvis wordt genoemd om zijn afhankelijkheid van de soort, legt veel minder vruchtbare eieren in de bleke anemonen.

Volgens de onderzoekers valt aan de hoeveelheid stresshormonen in het bloed van de vissen af te lezen dat ze veel stress ervaren in de bleke anemonen. Ook zijn er veel minder vruchtbaarheidshormonen gemeten bij de vissen.

Lange termijn

De schade door het opgewarmde water lijkt niet permanent te zijn. Drie tot vier maanden na de verbleking herstelden de anemonen zich weer en legden de vissen ook weer vruchtbare eieren. Er moet nog onderzocht worden wat de gevolgen op lange termijn zijn.
?Jazz Middelheim bedreigd door besparingen VRT?
9 Oktober, 23:36 Het Nieuwsblad Binnenland

De toekomst van Jazz Middelheim is na 2016 zeer onzeker. Dit komt onder meer omwille van de besparingen bij de openbare omroep. Die is via radiozender Klara een van de belangrijke partners van het festival. ?We mogen jazz in ons land niet laten teloorgaan?, reageert Antwerps schepen voor Cultuur Philip Heylen (CD&V).
Model bedreigd met verkrachting nadat ze voor deze foto poseerde
7 Oktober, 11:42 Gazet v. Antwerpen

Het Zweedse model Arvida Byström zegt dat ze bedreigd wordt met verkrachting omdat ze te zien is met beenhaar in een advertentie van Adidas.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be