NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bathurst

2News.be / Trefwoorden / Bathurst

Nederland owneert de levensgevaarlijke Bathurst 12 hours
4 Februari, 11:42 AutoBlog
De Australische klassieker kleurde dit jaar gelukkig niet rood, maar helemaal oranje. In de winterperiode ligt de F1 op zijn gat en moet de racefan op zoek naar andere evenementen om zijn/haar fix te krijgen. De echte kenners weten echter dat ze hiervoor niet ver hoeven te zoeken. In sommige contreien is het ook/juist in […]


Video: 12H Bathurst: De hoogtepunten en crashes van de eerste Belgische zege
4 Februari, 11:00 Autosport
Het Belgian Audi Club W Racing Team schreef dit weekend geschiedenis door als eerste Belgische team de Bathurst 12 Hour te winnen. De editie 2018 van de Australische klassieker stond bomvol van de incidenten en het was uiteindelijk een rode vlag die de race besliste en de overwinning naar de troepen van Vincent Vosse liet gaan. Dries Vanthoor, Robin Frijns en Stuart Leonard mochten zo op het podium om de grootste bekers in ontvangst te nemen voor Audi's derde zege in de Bathurst 12 Hour, de eerste sinds 2012. De hoogtepunten van de wedstrijd treft u lager op deze pagina aan.


Bathurst 12H: WRT Audi en Dries Vanthoor boeken onwaarschijnlijke zege
4 Februari, 08:36 Autosport
Ze waren lang niet de snelste auto van het lot, maar toch hebben onze landgenoot Dries Vanthoor, Robin Frijns en Stuart Leonard (WRT Audi) de editie 2018 van de 12 Uur van Bathurst op hun naam geschreven. Het drietal van het Belgische Audi-team moest geen extra tankstop maken door een zware crash op twintig minuten van het einde, na een vaak chaotische en vooral bijzonder onvoorspelbare wedstrijd.


Bathurst 12H: hemel en hel voor BMW in kwalificatie
3 Februari, 11:36 Autosport
BMW start vanavond op pole positie in de 12 Uur van Bathurst. De M6 GT3 voelt zich als een vis in het water op het circuit van Mount Panorama en het resultaat was een onklopbare ronde van Supercars-rijder Chaz Mostert in het exemplaar van Schnitzer Motorsport. Dankzij de rondetijd van Kelvin van der Linde (Jamec Pem Audi R8 LMS GT3) mag ook onze landgenoot Frédéric Vervisch op de eerste rij van start gaan.


Een Première voor Vanthoor en Vervisch in Bathurst, maar niet zonder ambitie!
1 Februari, 11:00 Autosport
Voor de liefhebbers van uithouding en GT-races staat het eerste weekend van februari traditioneel synoniem voor de 12 Uur van Bathurst. Daar, aan de andere kant van de planeet, wordt de aftrap gegeven van de Intercontinental GT Challenge. Audi won de eerste twee edities bij de Constructeurs en de Rijders (met Laurens Vanthoor en daarna Markus Winkelhock) en zet zijn titels op het spel met de trouwe en te duchten Audi R8 LMS GT3.


Bathurst 12H: Logistieke problemen voor Bentley en Strakka Racing
1 Februari, 09:48 Autosport
Nog voor en wel de Bathurst 12H begint kampen topfavorieten Bentley Team M-Sport en Strakka Racing al met problemen. Volgens Speedcafe zou het vrachtschip dat beide teams hun materiaal vervoert en al in november vertrok vanuit Groot-Brittannië, te kampen gehad hebben met problemen onderweg. Het schip ondervond tijdens zijn reis naar Australië onder meer motorproblemen en had te maken met zware weersomstandigheden waardoor het zijn originele aankomstdatum, 21 januari, niet kon halen. Hierdoor werd het schip afgeleid naar Melbourne in plaats van Sydney, waar al het materiaal vannacht op vrachtwagens zou gezet worden en kon vertrekken richting Bathurst. Een omweg van maar liefst een kleine 600 km.


Bathurst 12: Deze 10 wagens houdt u best in de gaten
31 Januari, 21:12 Autosport
De - natte - winter is nog volop aan de gang, maar toch wordt er in diverse uithoeken van deze planeet op hoog niveau geracet. In januari waren er de etmaalraces van Dubai en Daytona en het eerste weekend van februari staat in het teken van de 12 Uur van Bathurst, de eerste confrontatie in de Intercontinental GT Challenge 2018. Deze teams maken volgens Autosport.be kans op de overwinning in Australië.


12H Bathurst: Ook Nico Verdonck aan de start!
28 Januari, 11:00 Autosport
Dat de Bathurst 12H aan een opmars bezig is, staat al enkele jaren buiten kijf. Met Laurens Vanthoor, Maxime Soulet, Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor was ons Belgenland reeds goed vertegenwoordigd, maar daar komt nu nog een naam bij. Nico Verdonck zal, weliswaar niet als fabriekspiloot, deelnemen aan de uithoudingsklassieker op en rond de Panoramaberg in het Australische Nieuw-Zuid-Wales.


Bathurst 12H: Vier Belgen op de deelnemerslijst
23 Januari, 12:48 Autosport
De Bathurst 12 Hour lijkt elk jaar te groeien en ook dit jaar staan weer meer dan 50 wagens op de (zo goed als definitieve) deelnemerslijst. Daarop prijken ook de namen van vier Belgen; Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor staan aan de start voor Audi, terwijl Laurens Vanthoor opnieuw het stuur van een Porsche zal nemen. De vierde naam is die van Maxime Soulet, hij blijft ook in 2018 trouw aan Bentley en teamgenoten Andy Soucek en Vincent Abril.


Vanthoor en Vervisch in de 12 Uur van Bathurst, de R8 LMS GT4 nu al winnaar
20 Januari, 17:30 Autosport
Zoals eind december al werd aangekondigd, staan Dries Vanthoor en Fred Vervisch aan de start van de 12 Uur van Bathurst, in Australië, op 4 februari. Voor deze eerste manche van de Intercontinental GT Challenge bevinden de twee rijders van Audi Sport customer racing zich in twee verschillende teams. Dries komt terecht in een erg vertrouwde context, aangezien hij een van de Audi R8 LMS GT3 van Audi Sport Team WRT zal besturen. De Limburger van de Belgian Audi Club krijgt als teamgenoten de regerende Blancpain GT Series Sprint Cup-kampioenen, de Brit Stuart Leonard en onze noorderbuur Robin Frijns, die een week eerder de 24 Uur van Daytona zal betwist hebben bij de Prototypes.


Frédéric Vervisch kent teamgenoten voor Bathurst 12 Hours
10 Januari, 22:00 Autosport
Frédéric Vervisch staat, net als Dries Vanthoor, tijdens het eerste weekend van februari aan de start van de Bathurst 12 Hours als officieel fabrieksrijder voor Audi. De Harelbekenaar kreeg zopas de namen van zijn twee teamgenoten te horen en die zijn niet van de minsten. Vooreerst is er Garth Tander, de kampioen uit 2007 van de Australische Supercars, de hoogste autosportklasse aldaar, en hij is daar overigens op zijn veertigste nog steeds in actief.


Strakka Racing met toptrio richting 12 Uur van Bathurst
10 Januari, 17:48 Autosport
Strakka Racing, het Britse GT-team dat afgelopen winter overstapte van McLaren naar Mercedes, heeft zijn huiswerk klaar voor de komende 12 Uur van Bathurst, openingsmanche van de Intercontinental GT Challenge. Fabrieksrijders Maxi Götz en Maxi Buhk delen het stuur van een van beide Mercedes AMG GT3 van het Britse team met Alvaro Parente.


12H Bathurst: Ook Laurens Vanthoor aan de start
27 December 2017, 13:18 Autosport
Naast Dries Vanthoor (WRT Audi) en Maxime Soulet (M-Sport Bentley) komt ook Laurens Vanthoor aan de start van de 12 Hours of Bathurst, dat maakte onze landgenoot vandaag bekend op zijn Facebook pagina. Vanhoor komt uit op een Porsche 911 GT3 R van Craft Bamboo Racing en krijgt Kévin Estre en Earl Bamber naast zich als teamgenoten.


WRT met Dries Vanthoor naar Dubai en Bathurst
19 December 2017, 16:36 Autosport
WRT zal over een kleine maand voor de derde opeenvolgende keer aan de start verschijnen van de 24 Hours of Dubai, de etmaalrace die het Belgische team in 2016 bij zijn debuut won. In 2018 schrijven de troepen van Vincent Vosse één Audi R8 LMS in onder de vlag van MS7 by WRT. Voor het eerst in zijn bestaan trekt WRT ook naar Australië voor de Bathurst 12 Hour, waarbij het één wagen inzet in de Pro-klasse en één in Pro-Am. Voor beide wedstrijden vormt kersvers fabriekspiloot Dries Vanthoor het speerpunt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be