NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Basis


LineageOS 21 op basis van Android 14 met nieuwe galerijapp is uit
17 Februari, 00:00 Tweakers
De ontwikkelaars achter LineageOS hebben versie 21 van de custom Android-rom uitgebracht. Die is gebaseerd op Android 14 en introduceert met name cosmetische verbeteringen voor verschillende apps. De makers hebben ook een nieuwe fotogalerijapp uitgebracht.


PSV boekt belangrijke CL-zege op Lens en is volop in race voor overwintering
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
PSV heeft woensdagavond zijn eerste Champions League-overwinning in acht jaar tijd geboekt. De Eindhovenaren wonnen thuis met 1-0 van een tiental van Lens en zijn nog volop in de race voor overwintering in het miljoenenbal.


Micron werkt aan DDR5-modules van 128GB op basis van monolitische dies van 32GB
1 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Micron werkt aan DDR5-geheugenmodules van 128GB. Het gaat om een module met monolitische dies van 32GB, die met name gericht moet zijn op AI-toepassingen. Het bedrijf heeft die modules inmiddels al uitgeleverd.


Reddit-thirdpartyapp Relay gaat abonnementen aanbieden op basis van api-calls
20 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Relay, een Reddit-thirdpartyapp voor Android, gaat abonnementen aanbieden op basis van de hoeveelheid api-calls die gebruikers doen. Gebruikers krijgen inzicht in hun gemiddelde aantal api-calls per dag en kunnen op basis daarvan een abonnement uitkiezen.


Sneijder ziet geen basis meer voor terugkeer bij Ajax: 'Ver weg van het DNA'
9 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Wesley Sneijder baalt ervan dat Ajax de gesprekken over een eventuele samenwerking "eenzijdig on hold" heeft gezet. De recordinternational van Oranje is kritisch op het beleid van de club en ziet zichzelf er op dit moment geen functie vervullen.


Bakayoko helpt PSV met 2 assists aan klinkende zege tegen Sturm Graz in 3e voorronde CL
9 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
PSV heeft dinsdagavond zijn heenmatch van de derde voorronde van de Champions League in het niet-kampioenenspoor tegen Sturm Graz op overtuigende wijze met een overwinning opgeluisterd. De Oostenrijkers dropen in een regenachtig Philips Stadion kansloos af met 4-1.


Stack Overflow komt met nieuwe zoekfunctie op basis van AI en plug-in voor VSC
30 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Stack Overflow gaat een eigen AI integreren in zijn website en diensten. OverflowAI komt onder andere in een nieuwe zoekfunctie en naar Stack Overflow-integraties voor Teams en Slack. Ook komt het bedrijf met een eigen integratie voor Visual Studio Code.


Oracle gaat generatieve AI-dienst op cloud-basis introduceren
14 Juni 2023, 00:05 Techzine
Oracle introduceert binnenkort een cloudgebaseerde generatieve AI-dienst. Dit maakte CEO Larry Ellison bekend tijdens een call naar aanleiding van de kwartaalcijfers over het fiscale vierde kwartaal van 2023. Tijdens de call kondigde Ellison aan dat de cloud- en techgigant binnenkort een cloudgebaseerde generatieve AI-dienst introduceert voor de enterprise-markt. De dienst wordt ontwikkeld in samenwerking met […]


Nieuwe basis-versies voor Cupra Born
3 Juni 2023, 00:01 Autozine
Cupra introduceert een nieuwe basis-uitvoering van de Born. Deze nieuwe uitvoering in de reeks gaat door het leven als CUPRA Born Impulse. Ook de instapversie heeft een 150 kW / 204 pk sterke elektromotor. Hiermee neemt de acceleratie van 0-100 km/h 7,3 seconden in beslag. Het 58 kWh accupakket is in theorie goed voor een actieradius van 427 kilometer. Bij een 120 kW-snellader duurt het van 5-80% laden van de accu onder ideale omstandigheden 35 minuten.


Belgen in het buitenland - Real Madrid, met Eden Hazard in basis, boekt zuinige overwinning tegen Getafe
14 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Real Madrid heeft zaterdagavond op de 34e speeldag in de Spaanse voetbalcompetitie met 1-0 gewonnen van staartploeg Getafe. Eden Hazard stond voor de tweede keer dit seizoen in de basis tijdens een wedstrijd in La Liga.


Ziggo zet particuliere abo's automatisch om naar zakelijke op basis van KvK-data
27 April 2023, 00:00 Tweakers
Ziggo lijkt sommige klanten met een particulier abonnement automatisch om te zetten naar een zakelijke overeenkomst, gebaseerd op Kamer van Koophandelnummers die klanten hebben opgegeven. Onder andere verschillende tweakers hebben daar een mail over ontvangen. VodafoneZiggo kon daar woensdag niet op reageren.


Nieuwe serie op basis van de Twilight-boeken in de maak
23 April 2023, 00:06 NU.NL - Film
Filmstudio Lionsgate werkt aan een televisieserie gebaseerd op de Twilight-boekenreeks, meldt The Hollywood Reporter.


Vicky schrijft boek op basis van zelf ontworpen moordspel: ?het is gebaseerd op de karakters van mijn vriendinnen?
12 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vicky Verbaenen uit Borsbeek maakt haar debuut als auteur met het boek Megalomaan. ?Hoewel het hoofdpersonage sterft, is het geen thriller, maar eigenlijk een feelgood boek.?




Jong Groen haalt hard uit naar ?te oude, witte mensen? binnen partij en dat zorgt voor onvrede: ?Jullie vallen mij aan op basis van mijn huidskleur en mijn leeftijd?
3 April 2023, 00:04 HLN.BE
Jong Groen wil de huidige generatie binnen de moederpartij weg na ?de slechtste peiling sinds de verkiezingen?. ?Een deel van de groep witte mensen, vaak ook te oud, die daar nu zit maakt foute inschattingen,? klonk het straf op Twitter. Die uithaal kon de partij niet smaken. Onder druk moest de jongerenafdeling de bewuste tweet uiteindelijk verwijderen. ?Een weerspiegeling zijn van de samenleving? Dat wil ook zeggen niemand afrekenen op leeftijd en huidskleur. Dat was ook een les voor Jong Groen.?


Orel Mangala in de basis in Duitsland, Trossard op de bank
29 Maart 2023, 00:25 Skynet Sport
In vergelijking met de met 0-3 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag in Solna tegen Zweden, voert kersvers bondscoach Domenico Tedesco twee wijzigingen door in zijn basiself voor de oefeninterland van dinsdagavond in Keulen tegen Duitsland.


Meta werkt aan decentraal sociaal netwerk 'op basis van ActivityPub-protocol'
13 Maart 2023, 00:01 Tweakers
Meta bevestigt een losstaand decentraal sociaal netwerk 'te onderzoeken', waarbij het delen van tekstberichten centraal staat. Volgens Moneycontrol gaat het platform hiervoor het ActivityPub-protocol gebruiken, een open source protocol dat onder meer Mastodon ook gebruikt.


Treinongeval Griekenland - "Tragische menselijke fout" lag aan de basis van dodelijk ongeval, zegt premier
2 Maart 2023, 00:02 Skynet Buitenland
Het treinongeluk in Griekenland dat dinsdagavond 38 mensenlevens eiste, is te wijten aan een "tragische menselijke fout". Dat zegt de Griekse eerste minister, Kyriakos Mitsotakis, woensdagavond in een televisietoespraak.


ING lanceert persoonlijke tips op basis van inkomsten en uitgaven
11 Februari 2023, 00:01 Emerce
ING lanceert ?Meer op maat?, een nieuwe functie die klanten door middel van persoonlijke tips helpt om meer controle te krijgen over hun geldzaken.


Nieuws: Nieuwe modellen Alpine op Chinese basis
24 Januari 2023, 00:07 Auto55
Zoals dat tegenwoordig gebruikelijk is, moet de eenzame sportwagen Alpine straks een heel merk dragen. Van unieke modellen met een sportieve inslag, zo wordt beloofd. Er komt een snelle versie van de aanstormende nieuwe R5. En er wordt ook gewerkt aan twee crossovers. Al dat nieuwe geweld zal elektrisch zijn, uiteraard.Twee cross-overs samen met LotusDe crossovers zouden in 2027 en...

Lees meer


Zweden opent eerste basis voor lanceren satellieten in Europa
15 Januari 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Satellieten kunnen volgend jaar vanaf het Europese vasteland de ruimte in. Vrijdag werd een zogenoemde satelliethaven geopend bij ruimtebasis Esrange in het noorden van Zweden.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn