NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesBart


Presentator van Qmusic krijgt de wind van voren na tweet over Bart De Pauw: ?Compleet ongepast!?
Vandaag, 10:42 Gazet v. Antwerpen

Wim Oosterlinck, presentator bij radiozender Qmusic, krijgt maandag de wind van voren op sociale media na een bericht over Bart De Pauw. ?Bart De Pauw is jarig. Stuur #metoo als jij ook jarig bent?, stond er te lezen. En dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.
Bart Swings wint marathon van Rennes vijfde keer
Gisteren, 20:07 Skynet
Bart Swings heeft zondag voor de vijfde keer de skeelermarathon in het Franse Rennes gewonnen. De 27-jarige Vlaams-Brabander won de wedstrijd ook al in 2011, 2014, 2015 en 2016. Vorig jaar liet hij verstek gaan wegens een olympisch trainingskamp. Winnaar was toen de Duitser Felix Rijhnen, een ploeggenoot van Swings bij Powerslide.


Jongeren van Chiro Bart kiezen perfect weekend uit voor carwash
Zaterdag, 16:24 Gazet v. Antwerpen

De jongeren van Chiro Bart organiseren vandaag een carwash want ze willen de clubkas wat spijzigen voor een paar leuke activiteiten op kamp. Met de hitte van vandaag, was dat nog aangenaam ook!
Tien culturele toppers voor deze week: van Bart Peeters tot Mauro
Zaterdag, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Zin in een concert of een voorstelling die nog niet uitverkocht is. Haal dan snel inspiratie uit deze tien tips.
Bart maakt American dream waar in CaliforniŽ: vertrokken als student en niet meer teruggekomen
Vrijdag, 11:24 Gazet v. Antwerpen
Sommige (liefdes)verhalen zijn zo uniek dat je ze nooit zelf zou kunnen verzinnen. Zoals dat van Bart Vingerhoets (51) en zijn Amerikaanse vrouw Cindy (51). Door een reeks toevalligheden maakte de Massenhovenaar zijn American dream in CaliforniŽ waar.


Mawda al twee keer uit vrachtwagen geplukt, Bart De Wever reageert: ?Ouders zijn niet alleen het slachtoffer?

In de voorbije twee ≠weken zijn Mawda, haar broertje en hun ouders twee keer op≠gepakt nadat ze in vrachtwagens waren geklommen. Zo werden ze ook onderkoeld uit een koelwagen bevrijd, melden ons welingelichte bronnen. Antwerps burgemeester reageert nu ook op de feiten. ?Het is wat die ouders zijn overkomen, maar ze zijn niet alleen het slachtoffer.?
STANDPUNT. Bart De Wever kan veel, maar van Antwerpen een propere stad maken lukt hem niet
Donderdag, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Bart De Wever kan veel, maar van Antwerpen een propere stad maken lukt hem niet. Dat geeft hij zelf toe. Samen met schepen van Stads- en Buurtonderhoud Caroline Bastiaens (CD&V) en Skender Baleci van het ACV doet hij een oproep aan alle Antwerpenaren: alsjeblieft, heb respect voor de stad en voor de mensen die ze proper trachten te houden en laat geen afval rondslingeren. De bijna dramatische oproep van de burgemeester en de schepen is ingegeven door een dreigende staking bij de dienst Stadsreiniging. Daar groeit het ongenoegen over de enorme hoeveelheden afval die de Antwerpenaar op straat laat liggen.
Liefdesverhaal bracht Liesbeth Homans en Bart De Wever bij elkaar: ?Toen is de vlam in de pan geslagen?
Dinsdag, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Bart De Wever en Liesbeth Homans studeerden beiden geschiedenis, vertelden ze maandagavond bij ?Gert Late Night?. Tijdens hun studies ontmoetten ze elkaar via een klassiek liefdesverhaal. De relatie liep spaak, maar de vriendschap is wel gebleven.
Eric Van Rompuy heeft forse kritiek op coalitiepartner: ?Arrogantie van Bart De Wever kent geen grenzen?

CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy heeft op zijn blog forse kritiek op coalitiepartner N-VA en N-VA-voorzitter Bart De Wever. Zo schrijft hij dat samenwerken met N-VA ?met de dag onmogelijker wordt? en dat ?de arrogantie van Bart De Wever geen grenzen kent?. Volgens Van Rompuy waant de N-VA zich ?incontournable? en sluimtert de hubris (hoogmoed) om de hoek.
Bart KaŽll hoofdact bij De Zonnepinkers in Spring in ? t park
19 Mei, 23:24 Gazet v. Antwerpen
De Akabe scoutsgroep De Zonnepinkers organiseert ťťn keer per jaar een familiedag in het Hagelkruispark. Spring in ?t Park brengt mensen samen die belangstelling tonen in scouting voor personen met een beperking.


Bart De Wever opent Sinksenfoor: ?De verhuis is verteerd, maar de eindbestemming blijft de Kaaien?

In Antwerpen is zaterdagmiddag de aftrap gegeven van de jaarlijkse Sinksenfoor, de vierde editie op de terreinen van Spoor Oost. Die is in het weekend voortaan langer open, volgens de organisatie onder meer om deelnemers aan de ramadan beter te ontvangen. Antwerps burgemeester Bart De Wever testte gewoontegetrouw enkele attracties uit.
Bart Verhaeghe ziet BelgiŽ op WK als outsider
18 Mei, 13:30 Skynet
Met de contractverlenging van Roberto Martinez hoopt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) stabiliteit en continuÔteit te garanderen, minder dan een maand voor de start van het WK voetbal in Rusland.


Bart Verhaeghe werpt zich steeds meer op als sterke man achter Rode Duivels: ?In het voetbal moet je soms verrassen?

Enigszins verrassend verlengde bondscoach Roberto Martinez zijn contract bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) voor twee jaar, terwijl er algemeen werd aangenomen dat er pas na het WK een beslissing zou genomen worden. Opvallend in de persconferentie was dat vice-voorzitter Bart Verhaeghe zich steeds meer opwerpt als de sterke man bij de Belgische voetbalbond, terwijl voorzitter Gťrard Linard er slechts goedkeurend (en voor spek en bonen?) bij zat...
Bart De Wever buigt verwijt van tegenstanders om in speerpunt van zijn campagne: ?Antwerpen is het epicentrum van de politiek?
18 Mei, 12:36 Gazet v. Antwerpen

In de chique vertrekken van het vernieuwde Antwerpse Bosuilstadion applaudisseren enkele tientallen aanwezigen, nog lachend met de speldenprik die burgemeester Bart De Wever net aan zijn uitdager Kris Peeters heeft uitgedeeld. ?Jarenlang werd er niet geluisterd naar Antwerpen?, had de N-VA-voorzitter ≠gezegd. ?We hadden geen eersteklassevoetbalploeg. Nu komen ze vanop ?de parking? naar Antwerpen om hier appartementen te huren.?
Gwendolyn Rutten: ?Bart, jong, zet die plaat af?
17 Mei, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten is kritisch over de recente uitspraken van haar collega-voorzitter Bart De Wever (N-VA). ?Telkens als wij een stap vooruit zetten, zet hij er twee achteruit.?
Charles Michel dient Bart De Wever van antwoord: ?EU is meer dan een verdrag?

?De Europese Unie is veel meer dan een verdrag. Het gaat om fundamentele waarden en maakt deel uit van onze identiteit.? Premier Charles Michel is het duidelijk niet eens met de analyse van N-VA-voorzitter Bart De Wever dat ?de EU slechts een verdrag is?.
De blauw-zwarte feestbus: spelers van Club Brugge vieren titel al tijdens terugreis

De spelers van Club Brugge bouwden meteen na het laatste fluitsignaal in Luik al een duchtig feestje op Sclessin. Het 1-1-gelijkspel was voldoende voor de 15e landstitel van de club, waardoor de spelers de stress van de zenuwslopende play-offs van zich konden af feesten. Het feest ging dan ook gewoon verder op de bus tijdens de terugreis naar Brugge, waar ze door de fans werden opgewacht.
IN BEELD. 'Code Rood' in Zaal Bart
10 Mei, 09:30 Gazet v. Antwerpen
De toneelgroep Sous-Fleurs brengt vrijdag haar veertiende zelfgeschreven toneelstuk naar Zaal Bart in de Sint-Bartholomeusstraat 9 in Merksem. De komische thriller kreeg de naam 'Code Rood' mee en is het verhaal over een bijzonder mysterieuze moord op een meisje van plezier. Regie en scenario is van Wies Geerts. Uw fotograaf ging al even kijken.


Dan toch een huwelijk? Burgemeester Bart Somers gaat dialoog aan na incident in Mechelen
8 Mei, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Mechels burgemeester Bart Somers (Open Vld) zal de komende dagen een gesprek hebben met iedereen die betrokken is bij het incident van maandag waarbij Mechels eerste schepen Marc Hendrickx (N-VA) een huwelijk weigerde te voltrekken nadat de bruid hem de hand niet wilde schudden. ?Ik ga nu geen commentaar meer geven tot ik met iedereen heb gesproken?, zegt hij aan Belga. ?We moeten het wettelijk recht op huwen steeds respecteren en samen zoeken naar een oplossing.?
Bart doorkruist dit jaar vijf woestijnen in vijf ultralopen
8 Mei, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De 40-jarige Bart van Schilt uit Meer (Hoogstraten) is sinds gisteren thuis na een week in NamibiŽ. Daar liep hij 250 kilometer door de Namib-woestijn. Met nog drie ultralopen door woestijnen op het programma hoopt hij dit jaar de 48ste persoon te worden die de Four Deserts heeft gelopen. Aan de prestatie is een goed doel gekoppeld.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be