NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bart


"Laatste drie ronden waren er te veel aan", zegt Bart Swings na 10 km
Donderdag, 14:42 Skynet
Bart Swings is vandaag op de Winterspelen in Zuid-Korea tot het uiterste gegaan in zijn 10.000 meter. Net zoals tijdens de 1.500 en 5.000 meter haalde hij een persoonlijk record op een laaglandbaan (geschaatst op zeeniveau). De Leuvenaar verscheen dan ook moe maar tevreden in de mixed zone van het Gangneung Oval. Hij wist op dat moment nog niet dat hij uiteindelijk achtste zou worden.


Ontluisterend optreden Kramer op 10 kilometer - Canadees Bloemen wint, zilver voor Bergsma
Donderdag, 15:00 Volkskrant
In een olympisch record heeft Ted-Jan Bloemen op de Gangneung Oval de olympische 10 kilometer gewonnen. Achter de Nederlandse Canadees werd Jorrit Bergsma tweede en de Italiaan Nicola Tumolero derde. Ontluisterend was het optreden van Sven Kramer. De Fries werd slechts zesde. 'Dit is gewoon slecht', reageerde hij na afloop. De 10 kilometer beloofde hét duel te worden van de schaatswedstrijden op d


OS 2018 - Bart Swings schaatst eerste rit in 10 km tegen Japanner Tsuchiya
Donderdag, 10:00 Skynet Sport
Bart Swings komt donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang als eerste in actie op de 10 km. Hij neemt het in de eerste van zes ritten op tegen de Japanner Ryosuke Tsuchiya.


OS 2018 - Bart Swings schaatst eerste rit in 10 km tegen Japanner Tsuchiya
Donderdag, 00:54 Skynet
Bart Swings komt donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang als eerste in actie op de 10 km. Hij neemt het in de eerste van zes ritten op tegen de Japanner Ryosuke Tsuchiya.


Bart Swings bewijst dat alles op punt staat voor ?zijn? massastart
14 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De grote motor van de 5.000 meter? Check, met een persoonlijk record en een zesde plaats. De snelle benen van de 1500m? Check, met een persoonlijk record en een zesde plaats. Eén en één is dus twee. Want wat heb je, Bart Swings zijnde, nodig voor een flitsende massastart tijdens het slotweekend? Juist, een grote motor én snelle benen.
Bart Swings strandt op plek zes op 1.500 meter, Mathias Vosté eindigt als 23e
13 Februari, 17:12 Skynet Sport
Bart Swings is vandaag op de zesde plaats geëindigd in de 1.500 meter schaatsen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Mathias Vosté moest tevreden zijn met een 23e stek. De Nederlander Kjeld Nuis ging met het goud aan de haal.


Bart De Wever gaat voor de ?full monty? op Facebook
13 Februari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Bart De Wever heeft enige tijd geleden Facebook ontdekt en is intussen niet meer weg te slaan van het sociale platform. De laatste weken zagen we hem onder meer poseren op een kameel en in een ski-outfit, maar in zijn laatste facebookpost wordt de burgemeester van Antwerpen pas echt in zijn blootje gezet ? en dat kan u haast letterlijk nemen.
Bart Swings strandt op zesde plaats op 1.500 meter, Kjeld Nuis zorgt voor nieuwe triomf van Nederland

De Nederlander Kjeld Nuis heeft de 1.500m snelschaatsen bij de mannen gewonnen op de Winterspelen van Pyeonchang. Bart Swings werd uiteindelijk zesde na een persoonlijke besttijd, Mattias Vosté finishte als 23e.
Bart De Pauw ook niet te zien in film van collega en vriend Jan Verheyen
13 Februari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Televisiegezicht Bart De Pauw (49) zal niet te zien zijn in de film van ?De Collega?s 2.0?. Hij was nochtans aangenomen als één van de hoofdrollen van de prent. Na de klachten over grensoverschrijdend gedrag besluit de acteur er echter zelf afstand van te nemen. Dat schrijft Dag Allemaal.
Duitsers ontdekken Bart Somers
13 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

?Hoe een burgemeester zijn stad redt.? Met die titel wordt de burgemeester van Mechelen, Bart Somers (Open Vld), opgevoerd op de website van het Duitse weekblad Der Spiegel. Het interview met ?de beste burgemeester ter wereld? stond gisteren zelfs een tijd bovenaan de meest gelezen artikels op de website. De aanleiding is de recente vertaling van Somers? boek Samen Leven (in het Duits: Zusammen Leben), die op 15 februari in de Duitse boekhandels ligt.
De tweede Belgische schaatser naast Bart Swings: ?Heb het niveau om hier te staan?

Naast vaste waarde Bart Swings heeft Team Belgium met Mathias Vosté nog een tweede mannelijke snelschaatser op de Winterspelen. De naar Herenveen uitgeweken Bruggeling start dinsdag in Pyeongchang op de 1.500 meter. Daarna volgen nog de 500 en 1.000 meter.
OS 2018 - "Een goeie start van de Spelen", zegt coach van Bart Swings
11 Februari, 11:48 Skynet Sport
Jelle Spruyt was tevreden met de prestatie van zijn pupil Bart Swings op de 5.000 meter. "Hij rijdt zijn snelste rit ooit op een laaglandbaan. Dat is sowieso goed. Voor het podium is het niet goed genoeg, maar we wisten op voorhand dat dit moeilijk zou worden", vertelde de coach van de Leuvense schaatser zondag in de mixed zone van het Gangneung Oval, de olympische schaatsarena.


Bart Swings is tevreden na 5.000m en voegt 10.000m aan olympisch programma toe

Bart Swings komt donderdag (15 februari, start om 12 uur Belgische tijd) ook in actie op de 10.000 meter op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang, zo bevestigde zijn coach Jelle Spruyt zondag.
Bart Swings tegen meervoudig olympisch kampioen, Mathias Vosté loot Zuid-Koreaan in 1500m

Bart Swings schaatst dinsdagmiddag (Belgische tijd) in de 1.500 meter bij de mannen tegen de Amerikaan Shani Davis. Dat werd vandaag geloot. Mathias Vosté mag het ovaal op tegen een Zuid-Koreaan.
OS 2018 - Seppe Smits en Bart Swings moeten zondag uit hun pijp komen
10 Februari, 15:18 Skynet
Het wordt morgen een belangrijke dag voor Team Belgium op de Winterspelen in Pyeongchang. Met Seppe Smits en Bart Swings komen twee medaillekandidaten in actie, al zullen ze het eremetaal allerminst cadeau krijgen.


Bart Van Malderen koopt twee luierfabrieken in Brazilië
9 Februari, 10:12 De Tijd
09:42 Drylock, het luierconcern van Bart Van Malderen koopt zo 100 miljoen euro extra omzet op een strategisch continent.


OS 2018 - Bart Swings leeft met vertrouwen toe naar eerste wedstrijd
9 Februari, 10:00 Skynet Sport
Zondag komt Bart Swings een eerste keer in actie op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Hij schaatst dan de 5.000 meter. "Ik voel me heel goed. Op de trainingen laat ik zien wat ik wil. Ik ben erg tevreden over mijn vorm", zegt hij twee dagen voor de race.


Bart Swings wil doorgaan tot Peking 2022 en leeft met vertrouwen toe naar eerste wedstrijd: ?Ik voel me heel goed?

Bart Swings, snelschaatser en een Belgische outsider op een medaille in Pyeongchang 2018, wil ook na deze Spelen voortgaan, zeker tot Peking 2022. Swings: ?Ik wil zeker nog vier jaar doorgaan tot de volgende Olympische Spelen. Ik heb nog altijd het gevoel dat ik nog veel kan leren in het snelschaatsen.?
Zo hard lijkt Bart Peeters op zijn mama
8 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Hoe hard kunnen moeder en zoon op elkaar lijken, denkt u wellicht ook, bij het zien van Bart Peeters (58) en zijn 80-jarige moeder Suz Van Boekel. Steven Van Herreweghe nodigt de twee vanavond uit in Van Algemeen Nut om de kijker duidelijk te maken hoe groot de invloed van de familie Peeters is geweest op de Vlaamse televisie, al sinds 1953.
Bart De Pauw stapt op bij productiehuis Koeken Troef!
7 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

Bart De Pauw heeft ontslag genomen als zaakvoerder van Koeken Troef!, het productiehuis dat hij tien jaar geleden zelf mee heeft opgericht. Dat blijkt uit een publicatie in het Staatsblad.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be