NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Bahrein

2News.be / Trefwoorden / Bahrein

Bahrein: Pedro Piquet sluit Formula V8 3.5 testdagen af als snelste
22 November, 20:42 Autosport
De bolides van de World Series Formula V8 3.5 kwamen deze week voor de laatste maal in actie bij een tweedaagse testsessie op de omloop van Bahrein. De snelste tijd over de twee dagen werd neergezet door Pedro Piquet (SMP Racing by AVF) met een rondetijd in 1:43.623.


Bahrein: Porsche blijft in de namiddag op kop - Alonso ijverig
19 November, 15:00 Autosport
De namiddagsessie van de FIA WEC rookie test in Bahrein bracht niet veel tijdsverbeteringen bovenaan het klassement. De tijd van Timo Bernhard van vanochtend in de Porsche bleef dus staan als de snelste van de dag. Fernando Alonso ging ook niet onder de tijd van zijn teamgenoot Sébastien Buemi maar was wel erg ijverig. Hij zat de ganse drie uur durende sessie achter het stuur en maalde heel wat kilometers af met de Toyota TS050 Hybrid.


Fernando Alonso neemt met Toyota deel aan WEC-rookietest in Bahrein
Er waren al enige tijd geruchten en nu is het ook officieel, F1-piloot Fernando Alonso neemt vandaag in Bahrein samen met Toyota deel aan de WEC-rookietest.


Bahrein: Dubbel voor Lotus
18 November, 22:18 Autosport
René Binder (Lotus) heeft de laatste race van de World Series Formula V8 3.5 gewonnen. In Bahrein won Binder voor zijn teamgenoot Pietro Fittipaldi, een dubbel die Lotus de titel bij teams opleverde. Tatiana Calderon (RP Motorsport) behaalde een mooie derde plaats in haar debuutweekend in de serie.


Bahrein: Eindelijk officieel: Fernando Alonso neemt deel aan rookie test
18 November, 22:18 Autosport
Fernando Alonso maakte vandaag (zaterdag) zijn opwachting in de paddock én op de startgrid van de FIA WEC 6 Hours of Bahrain. Daarmee is het eindelijk officieel dat de Spanjaard morgen aan de start zal staan van de rookie test, zoals we eerder al berichtten. Hij zal de Toyota TS050 Hybrid aan de tand voelen met het oog op de 24 Heures du Mans, die de tweevoudige F1-wereldkampioen nog op zijn verlanglijstje heeft staan.


Bahrein: Sam Bird wint en... vraagt prompt zijn vriendin ten huwelijk
18 November, 21:42 Autosport
De 6 Hours of Bahrain zijn vanavond met een verrassende noot geëindigd. Toen Sam Bird zijn winnende AF Corse Ferrari onder het podium parkeerde zocht hij meteen in de toegestroomde mensenmassa naar zijn vriendin Hollie Christie. Eénmaal gevonden ging de Brit op zijn knieën en vroeg haar prompt ten huwelijk. Uit haar reactie konden we alvast opmaken dat haar antwoord volmondig 'ja' moet zijn geweest.


Bahrein: Het raceweekend in beeld
18 November, 21:42 Autosport
Foto's: Bahrein: Het raceweekend in beeld


Bahrein: Toyota klopt Porsche voor de zege - Ferrari domineert GTE
18 November, 21:06 Autosport
Toyota is er vanavond in Bahrein in geslaagd Porsche te verslaan voor de zege in de laatste wedstrijd van de 919 Hybrid. De startnummer 8 van Sébastien Buemi, Anthony Davidson en Kazuki Nakajima was in de race intrinsiek sneller dan de nochtans van pole vertrokken Porsche #1. Timo Bernhard, Earl Bamber en Brendon Hartley kwamen in hun 919 Hybrid een ronde tekort en eindigden tweede, nadat beide LMP1-zusterwagens onderweg pech kenden.


Bahrein: Pietro Fittipaldi pakt titel in World Series Formula V8 3.5
17 November, 22:18 Autosport
Pietro Fittipaldi is in Bahrein de nieuwe en tevens laatste kampioen van de Formula V8 3.5 serie geworden. In de eerste race eindigde de Braziliaan als tweede en aangezien zijn enige rivaal voor de titel Matevos Isaakyan het einde van de race niet haalde ging de titel met nog een race te gaan naar Fittipaldi. Winnaar werd Henrique Chaves (AVF), zijn eerste overwinning in de serie.


Bahrein: Nieuwste LMP1 heet BR1 en komt uit Rusland
17 November, 18:42 Autosport
In de paddock van Bahrein stelde BR Engineering vanavond de BR1 voor; een LMP1-wagen van Russische makelij, weliswaar zonder hybride technologie. In aanwezigheid van Boris Rotenberg, de steenrijke Rus die de leiding heeft over BR Engineering, werd het doek van de auto gehaald en werden meer details bekend over hun programma voor het "Super Season" van het FIA WEC, dat over 2018 en 2019 wordt verreden.


Bahrein: Nieuwssprokkels op vrijdag
17 November, 16:18 Autosport
Vermits in de Verenigde Arabische Emiraten het weekend op vrijdag en zaterdag valt wordt de FIA WEC 6 Hours of Bahrain ook op zaterdag verreden in plaats van gebruikelijk op zondag. Na twee vrije sessies op donderdag stonden dan ook vandaag al de afsluitende vrije training en de kwalificaties op het programma. Autosport.be legde alvast haar oor te luisteren in de paddock in Bahrein.


Bahrein: Porsche met speciale livery voor laatste wedstrijd
17 November, 15:42 Autosport
De Porsche 919 Hybrid is voor zijn afscheidswedstrijd dit weekend in Bahrein getooid in een ietwat aangepast kleedje. Naast de tekst '919 Tribute' zijn de rode stroken op de auto ingevuld met allemaal namen van medewerkers die een hand hadden in het LMP1-programma van Porsche, dat in totaal vier seizoenen duurde. In die periode slaagde Porsche erin om liefst drie keer na mekaar de 24 Heures du Mans te winnen.


Bahrein: Porsche neemt het commando in handen in FP3
17 November, 11:30 Autosport
Waar Toyota gisteren nog domineerde was het deze middag Porsche dat de tabellen aanvoerde. Op een zonovergoten omloop in Bahrein was Timo Bernhard met een 1:42.438 de snelste in de startnummer 2, de zuster-919 Hybrid tikte als tweede aan. De Toyota's bleven op meer dan een seconde, al is de 1:40.095 van Kamui Kobayashi gisteravond in veel koelere omstandigheden nog steeds de referentie.


Bahrein: Toyota boven in verlengde eerste vrije training
16 November, 15:36 Autosport
Tijdens de eerste vrije training in Bahrein waren het bij valavond de beide Toyota's die de tabellen aanvoerden. Al vroeg in de sessie zette Mike Conway in de startnummer 7 die hij deelt met Kamui Kobayashi en José Maria Lopez een 1:42.313 op de tabellen. De zuster-Toyota en de beide Porsche's kwamen dichtbij, zelfs de traagste van het viertal bleef nog binnen een halve seconde, maar uiteindelijk was er niemand die de tijd van de Engelsman verbeterde.


Bahrein: Tatiana Calderon bij RP Motorsport
13 November, 22:12 Autosport
Het weekend van de finale van het WEC te Bahrein komt ook de Formula V8 3.5 voor de laatste maal dit jaar in actie. Tatiana Calderon zal bij die finale voor het eerst in actie komen in de serie, zij bestuurt een wagen van RP Motorsport. Zij vervangt bij het team Damiano Fioravanti, Roy Nissany en Yu Kanamaru zijn de andere piloten bij RP Motorsport.


Bahrein beschuldigt Iran van aanslag bij pijpleiding
11 November, 22:30 NOS nieuws

In Bahrein is afgelopen nacht een explosie geweest bij een pijpleiding van het staatsoliebedrijf die naar Saudi-Arabië loopt. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken van Bahrein was de aanslag het werk van "terroristen die hun orders vanuit Iran krijgen".

Hij zei niets over de oorzaak van de explosie of over de daders. Bij de ontploffing bij de plaats Buri raakte niemand gewond. Wel raakten gebouwen en auto's in de omgeving beschadigd. De brand die na de explosie ontstond, is onder controle.

De minister van Buitenlandse Zaken van Bahrein, Ahmed al Khalifa, schreef later op Twitter dat de explosie een gevaarlijke Iraanse escalatie is. De regering in Teheran heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, maar spreekt tegen dat Iran de militanten in Bahrein steunt.

Vijfde vloot

Bahrein wordt geleid door soennieten en kreeg in 2011, net als veel andere landen in het Midden-Oosten, te maken met protesten. Die werden de kop ingedrukt. Sindsdien wordt Bahrein geregeld opgeschrikt door aanslagen van militante sjiitische groepen.

Voor de kust van Bahrein ligt ook de Amerikaanse vijfde vloot.
Bahrein: Voorlopig weinig deelnemers voor de rookie test
8 November, 14:06 Autosport
Het FIA WEC lanceerde vandaag een deelnemerslijst voor de rookie test in Bahrein. Deze test wordt verreden op zondag 19 november, de dag na de seizoensfinale aldaar. De deelnemerslijst is momenteel vrij leeg te noemen met slechts twaalf wagens waarvan de helft dan nog wordt uitgemaakt door LMP2-bolides. Het goede nieuws is dan weer dat gisteren bekendraakte dat Fernando Alonso wel eens het stuur zou kunnen nemen van de Toyota TS050 Hybrid.


Bahrein: Sleept Fittipaldi test met LMP1 Porsche in de wacht?
31 Oktober, 10:06 Autosport
Traditioneel is er de dag na de FIA WEC-finale in Bahrein een rookie test gepland waarin jonge rijders de kans krijgen om eens te proeven van onder meer de LMP1-bolides. Daar de Formule Renault 3.5 V8 serie tijdens zes van de negen weekends op het supportprogramma staat is deze serie hofleverancier voor de test op zondag 19 november. De kampioen krijgt een test aangeboden in de Porsche 919 Hybrid en momenteel staat Pietro Fittipaldi daarvoor in pole positie.


Agent gedood en acht gewonden bij aanslag in Bahrein
28 Oktober, 01:54 Skynet
Bij een aanslag op een politiebus in Bahrein is vrijdag een agent gedood en raakten acht anderen gewond. Dat zegt het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Golfstaat. De ontploffing, met een zelfgemaakte bom die vanop afstand werd gedetoneerd, gebeurde in Jidhafs op ongeveer zes kilometer buiten de hoofdstad Manama. Er is een klopjacht aan de gang om de dader(s) te vinden.


Bahrein-Merida laat kopman in Ronde van Guangxi niet meer starten
23 Oktober, 10:30 Gazet v. Antwerpen

Janez Brajkovic verscheen niet meer aan de start in de vijfde etappe van de Ronde van Guangxi. Brajkovic was nochtans de kopman van Bahrein-Merida in China maar de ploegleiding liet hem niet meer starten omwille van een hersenschudding.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be