NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Awards

2News.be / Trefwoorden / Awards

Komieken lobbyen om nominatie voor Trumps Fake News Awards: ?Niets geeft je meer geloofwaardigheid?

De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft zijn zogenaamde ?Fake News Awards? uitgesteld tot 17 januari. Normaal moesten die vandaag uitgereikt worden. Komieken lobbyen inmiddels om nominaties.
Schrijf je in voor de Young Talent Awards van SpinAwards
3 Januari, 08:30 Tweakers
In 1998, het jaar dat Tweakers werd opgericht, zag ook de onafhankelijke stichting SpinAwards het levenslicht. Sindsdien reikt de stichting jaarlijks prijzen uit voor creatieve concepten met een digitaal dna. Sinds enkele jaren is er een speciale categorie voor jonge talenten.


GT3 Awards: De meest succesvolle constructeurs in 2017
31 December 2017, 11:18 Autosport
In het vierde en laatste luik van onze terugblik op het elfde GT3-seizoen komen, na de kampioenschappen, de teams en de rijders, de constructeurs aan bod. Uiteindelijk zijn het nog steeds de bloedmooie GT's die het volk naar het circuit lokken. De allereerste GT3's die in 2006 in actie kwamen zijn bijna niet meer te vergelijken met de bolides van vandaag. De wagens worden steeds meer uitgerust met betere aerodynamica en zijn ook technologisch geavanceerder, wat jaar na jaar resulteert in snellere rondetijden.


GT3 Awards: De populairste kampioenschappen in 2017
28 December 2017, 21:48 Autosport
Nadat Autosport.be vorig jaar ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de GT3-concept voor het eerst een jaaroverzicht introduceerde van de kampioenschappen, teams en rijders die actief zijn in het GT3-wereldje gaan we ook dit jaar verder met onze "GT3 awards". In dit eerst luik overlopen we de voornaamste GT3-kampioenschappen op de vier voornaamste continenten, wat meteen ook het kader schept voor de volgende delen waarin we een blik werpen op de teams, rijders en constructeurs. De algemene tendens is een lichte achteruitgang in de deelnemersaantallen, al zijn er ook een aantal stijgers en nieuwkomers.


Cristiano Ronaldo verkozen tot Speler van het Jaar op Globe Soccer Awards in Dubai
28 December 2017, 21:36 Gazet v. Antwerpen

De prijzenkast van Cristiano Ronaldo is weer een trofee rijker. Op de achtste editie van de Globe Soccer Awards in Dubai is de Real Madrid-ster donderdag uitgeroepen tot Speler van het Jaar. ZinÚdine Zidane, coach van de Koninklijke, werd verkozen tot Coach van het Jaar.
De RACB Awards 2017 in beeld gebracht
22 December 2017, 00:36 Autosport
Foto's: De RACB Awards 2017 in beeld gebracht


Eerste Hashtag Awards uitgereikt, voor beste videocontent
19 December 2017, 11:54 Emerce
Gisterenavond zijn de eerste Hashtag Awards uitgereikt, een prijs die de originele videoproducenten in de schijnwerpers wil zetten.


De VW Fun Cup Awards Night 2017 in beeld gebracht
16 December 2017, 20:36 Autosport
Foto's: De VW Fun Cup Awards Night 2017 in beeld gebracht


Autoblog Awards: Motoren van het jaar 2017
12 December 2017, 21:18 AutoBlog
Wie leverde de beste krachtbron van 2017? Welke motor was het allerlekkerst? Dit zijn de Autoblog Motor Awards 2017! We hoefden dit jaar niet te treuren: er waren nog steeds motoren met meer dan drie cilinders leverbaar. Sterker nog, we reden gewoon nog 8, 10 en 12-cilinders. Geen 16 helaas (Bugatti, bel ons!!1! xxx), maar […]


Het stemmen voor de Tweakers Awards 17/18 is begonnen!
12 December 2017, 09:36 Tweakers
De categorieŰn zijn bepaald en de nominatielijsten zijn opgesteld. Oftewel: alles staat klaar om te beginnen met stemmen voor de Tweakers Awards 17/18. De stemperiode loopt van 12 december 2017 tot en met 14 januari 2018. Onder alle stemmers verloten we een aantal mooie prijzen.


Nederlandse kabinet wint Big Brother Award wegens willen doordrukken 'sleepwet'
11 December 2017, 21:48 Tweakers
Het huidige Nederlandse kabinet heeft de Big Brother Award Publieksprijs 'gewonnen'. Bits of Freedom had het kabinet genomineerd voor de Publieksprijs vanwege het doordrukken van de inwerkingtreding van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.


Vercammen grijpt naast hoofdprijs Farm Web Awards 2017
9 December 2017, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Brussels Livestock Show heeft op landbouwsalon Agribex de Farm Web Awards, een bekroning voor het bedrijf met de beste online communicatiemiddelen, uitgereikt. Tuinbouwbedrijf Gebroeders Vercammen uit Koningshooikt (Lier) werd tweede.
Hospitality Awards beloont kleinhandelaars
8 December 2017, 14:54 Gazet v. Antwerpen
De Hospitality Awards, die zopas werden uitgereikt, belonen kleinhandelaars voor hun inzet op het vlak van klantvriendelijkheid. In de regio Voor- en Noorderkempen vielen tal van handelaars in de prijzen.


Antwerpse horeca kaapt vijf prijzen weg op Venuez Hospitality Awards
5 December 2017, 05:18 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse restaurants en bars scoorden goed op de jaarlijkse Hospitality Awards, die in Knokke werden uitgereikt door het vakmagazine Venuez. Vijf van de veertien prijzen werden door vier Antwerpse zaken binnengehaald.
'Dunkirk' en 'The Shape of Water' domineren nominaties Satellite Awards
30 November 2017, 19:54 Skynet
Het oorlogsepos 'Dunkirk' en de romantische fantasyfilm 'The Shape of Water' hebben de meeste nominaties in de wacht gesleept voor de Satellite Awards, die in februari worden uitgereikt. Dat meldt entertainmentwebsite The Wrap.


Experts nomineren Focum, Belastingdienst en Translink voor Big Brother Awards
27 November 2017, 10:48 Tweakers
Bits of Freedom heeft bekendgemaakt dat experts de datahandelaar Focum, de Belastingdienst en Translink hebben genomineerd voor de Expertprijs van de Big Brother Awards. De experts zijn onder meer wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven.


Story Awards: Wat is het gekste dat je al over jezelf gelezen hebt in 'de boekskes'?
26 November 2017, 14:54 Gazet v. Antwerpen
De rode loper werd dit weekend uitgerold voor de Story Awards en dus verzamelde zich er het kruim van de Vlaamse showbizzwereld. Allen hebben ze ongetwijfeld wel al eens de Story gehaald, maar wat is nu het gekste dat ze ooit over zichzelf hebben gelezen in een van 'de boekskes'? Onze reporter vroeg het op de man af en kreeg onder meer verrassende antwoorden van Sam De Bruyn, Jacques Vermeire, Jeroen Meus, Jefferson van 'Temptation Island' en prijsbeest James Cooke. Tanja Dexters moest zelfs schoorvoetend toegeven dat ze wel degelijk echt die ene uitspraak had gedaan.


James Cooke wint twee Story Awards, Marthe van K3 en Viktor zijn ?favoriete koppel?
25 November 2017, 23:42 Gazet v. Antwerpen

James Cooke (33) was zaterdagavond het grootste prijsbeest op de uitreiking van de achtste Story Awards. De lezers van het weekblad Story kozen hem als favoriete nieuwkomer en stipten hem ook aan voor de ?man naar ons hart?-award. Die prijs kreeg Cooke van Gert Verhulst, met wie hij samen de talkshow Gert Late Night presenteert.
IAAF Athletics Awards - Hoogspringer Muttaz Barshim is Atleet van het Jaar
24 November 2017, 22:12 Skynet
Qatarees Muttaz Barshim is vrijdag in Monte Carlo als eerste hoogspringer ooit verkozen tot internationale Atleet van het Jaar. Hij haalde het van Mo Farah en Wayde van Niekerk.


Onlinemarketingbedrijf Blue Mango winnaar Dutch Search Awards
24 November 2017, 06:36 Emerce
Het bedrijf Blue Mango ging gisteren met vier Dutch Search Awards naar huis, voor ?Search in Retail?, ?Beste lokale campagne, ?Beste Bing Campagne? en de publieksprijs voor ?Beste Agency?.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be