NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen




Avermaet

2News.be / Trefwoorden / Avermaet

Amstel Gold Race - Benoot geeft op in de Amstel
Tiesj Benoot was zondag naar de Amstel Gold Race afgereisd met ambitie, maar beëindigde de wedstrijd niet en stapte vlak voor de slotronde uit de wedstrijd.


Greg Van Avermaet: ?Het voorjaar was goed, maar een zege zou alles veranderen?
14 April, 16:36 Gazet v. Antwerpen

Zondag na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. ?Dat zou inderdaad alles veranderen?, aldus de BMC-kopman. ?Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag.?




Greg Van Avermaet: "Het voorjaar was goed, maar een overwinning zou alles veranderen"
14 April, 12:48 Skynet Sport
Morgen na de Amstel Gold Race houdt Greg Van Avermaet (BMC) zijn eerste break van het seizoen. Na een regelmatig voorjaar rees Van Avermaet de ereplaatsen aan elkaar, maar een grote overwinning bleef uit. "Dat zou inderdaad alles veranderen", aldus de BMC-kopman. "Maar ik leg mezelf geen druk op voor zondag."


BMC trekt met Van Avermaet en Teuns naar Nederlandse klimklassieker
12 April, 10:54 Skynet
Greg Van Avermaet rijdt zondag met de Amstel Gold Race zijn laatste voorjaarsklassieker. Hij start als kopman bij BMC, dat ook Dylan Teuns in stelling brengt.


Wout Poels is na sleutelbeenbreuk fit om te starten in Amstel Gold Race

De Nederlander Wout Poels start zondag in de Amstel Gold Race. De 30-jarige renner van Team Sky laat dinsdag in een tweet verstaan dat hij voldoende is hersteld van de sleutelbeenbreuk die hij een maand geleden opliep in Parijs-Nice. Poels onderging daarop een operatie.




Knecht van Greg Van Avermaet is vijf tot zes weken out na kaakoperatie
10 April, 10:36 Gazet v. Antwerpen

Stefan Küng is in het Zwitserse Sankt Gallen geopereerd aan de kaak. De ingreep vond maandagavond plaats en verliep zonder problemen, zo laat zijn team BMC weten.




Waarom kon Sagan zo makkelijk ontsnappen? Van Avermaet legt uit
8 April, 21:54 Gazet v. Antwerpen

Peter Sagan ging op ruim 50 kilometer van de streep in de aanval tijdens Parijs-Roubaix. Op kousenvoeten, zo leek. De andere favorieten zouden de wereldkampioen niet meer terugzien. Waarom kon Sagan zijn ?winning move? maken zonder veel weerstand? Greg Van Avermaet deed na afloop het verhaal.




Parijs-Roubaix - Greg Van Avermaet is blij dat hij eindelijk zon ziet
7 April, 19:12 Skynet
Greg Van Avermaet toonde zich zaterdag optimistisch bij de ploegvoorstelling van BMC in Compiègne. "Ik ben blij dat de zon eindelijk weer schijnt", zei hij. "Dat speelt zeker in mijn voordeel."


Greg Van Avermaet: "Het heeft nog niet meegezeten dit voorjaar"
5 April, 14:18 Skynet
Greg Van Avermaet (BMC) start zondag als titelverdediger in Parijs-Roubaix (WorldTour). Onze landgenoot krijgt bij BMC de steun van landgenoten Jürgen Roelandts en Nathan Van Hooydonck. Voor die laatste wordt het zijn debuut in de Hel van het Noorden.


In fandorp 'Gregbergen' volgen supporters van Van Avermaet de Ronde van Vlaanderen
2 April, 18:48 Volkskrant
'Komaan Gregske!' Ze hebben elkaar gezien, voorzitter Tania De Mey van de Fanclub Greg Van Avermaet en de wielrenner zelf. Hij had gezegd dat ze tegenover haar woning links in de berm moest gaan staan, dan zou hij zorgen dat hij aan die kant zou fietsen als hij een uur onderweg is in de Ronde van Vlaanderen. Klokslag 11.30 uur komt Gouden Greg - het predicaat na zijn olympische titel in Rio - voor


Ronde van Vlaanderen - Schiet Van Avermaet na drie podiumplaatsen eindelijk raak in Vlaanderens Mooiste?
1 April, 05:54 Skynet
Met de Ronde van Vlaanderen staat zondag de hoogmis van het Belgisch wielerseizoen op het programma. Er lijkt geen uitgesproken favoriet voor de 102e editie van Vlaanderens Mooiste, al zijn de meeste ogen toch opnieuw gericht op Greg Van Avermaet.


Van Avermaet voelt de tijd tikken: ?Ik wil de Ronde winnen: hoe sneller, hoe liever?
31 Maart, 18:48 Gazet v. Antwerpen

?Ja, ik ga voor de zege. Maar dat zeg ik al enkele jaren en het wordt tijd dat het ook eens gebeurt.? Greg Van Avermaet (32) blijft het herhalen: de Ronde van Vlaanderen is zijn favoriete race. Uiteraard had hij graag al een zege meegepikt in het Vlaamse voorjaar, maar eigenlijk is hij sinds ­deze winter maar met één wedstrijd bezig: die op paaszondag. Want de kopman van BMC beseft dat hij niet zoveel kansen meer zal krijgen om zijn droomkoers te winnen.




De raad van Boonen voor Van Avermaet? Speel komedie!
31 Maart, 10:12 Skynet Sport
De lijst van favorieten voor de Ronde van Vlaanderen van zondag is lang. Greg Van Avermaet is er een van. Tom Boonen heeft een goede raad voor de renner van BMC.


Jürgen Roelandts (BMC) rijdt in dienst van kopman Van Avermaet
30 Maart, 11:18 Skynet
Met een vijfde plaats in Milaan-Sanremo en ritwinst in de Ronde van Valencia heeft Jürgen Roelandts dit seizoen al blijk gegeven van een goeie vorm. Niettemin zal ook hij zondag moeten werken voor Greg Van Avermaet, de absolute kopman bij BMC in de Ronde van Vlaanderen.


Wekdienst 25/3: het is zomertijd en voorjaarsklassieker Gent-Wevelgem
25 Maart, 08:36 NOS nieuws

Goedemorgen! Kijk eens naar de klok? Is hij al verzet? Vannacht is namelijk de zomertijd ingegaan en dat betekent minder verkeersdoden en meer vitamine D.

Het blijft vandaag grotendeels bewolkt; soms valt er wat motregen. In het noordwesten breekt later op de dag de zon door. Het wordt een graad of 11.

Bekijk hier het overzicht van de files en wegwerkzaamheden en de situatie op het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Het is Palmzondag en dat betekent het begin van de Heilige Week. Die eindigt zaterdag en daarna is het Pasen. Veel landen en plaatsen kennen in deze periode hun eigen tradities: van processies met kruisen, ketens, linten en ezels tot vuurtjes stoken en elkaar natgooien met emmers water. Vorig jaar maakten we deze compilatie. Het wielerpeloton rijdt vandaag Gent-Wevelgem. Het is de tachtigste editie van de voorjaarsklassieker. De wedstrijd is vanaf de start om 11.35 uur live te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de app en bij Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Wat heb je gemist?

De eerste non-stop lijnvlucht tussen Australië en Europa is veilig geland op de luchthaven Londen Heathrow. Vlucht QF9 van de Australische vliegmaatschappij Qantas vertrok om 18.49 uur lokale tijd in Perth aan de Australische westkust en landde, ruim 17 uur later, om 05.03 uur lokale tijd in Londen.

Aan boord van de Boeing 787-9 Dreamliner waren meer dan 200 passagiers, onder wie Qantas-baas Alan Joyce, en 16 bemanningsleden. Het toestel legde een afstand af van bijna 15.000 kilometer.

Ander nieuws uit de nacht:

Man overlijdt bij arrestatie in Leeuwarden: agenten kwamen af op een ruzie en hielden een verdachte aan. Volgens de politie verzette hij zich flink en werd hij vervolgens onwel.

Laatste paar voetbalschoenen Johan Cruijff geveild voor 30.000 euro: het bedrag wordt gebruikt om een school voor gehandicapte en weeskinderen te bouwen in Sierra Leone.

'Slechte ventilatie veroorzaakt hoofdpijn op tientallen scholen': dat meldt het programma Reporter Radio van KRO-NCRVop basis van eigen onderzoek. Schoolbesturen zeggen dat de mechanische luchtventilatie in de vaak pasgebouwde scholen niet goed werkt.

En dan nog dit:

Gisteren hield de negenjarige kleindochter van burgerrechtenactivist Martin Luther King een toespraak tijdens de 'Mars voor ons leven' tegen de wapenwet. Haar toespraak begint geheel in de stijl van haar beroemde opa met: "Mijn grootvader had een droom".

Bekijk hieronder de hele toespraak van Yolanda Renee King en bekijk hier andere indrukwekkende toespraken.




Wie volgt Greg Van Avermaet op in Gent-Wevelgem?
22 Maart, 15:48 Skynet Sport
Eén week voor de Ronde van Vlaanderen rijden de renners Gent-Wevelgem, een koers waar echte mannen zich onderscheiden van de jongens. Volg het zondag live waar je ook bent dankzij proximustv.be.


Greg Van Avermaet kent zijn ploegmaats voor E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem

Greg Van Avermaet is vrijdag in E3 Harelbeke en zondag in Gent-Wevelgem de uitgesproken kopman bij BMC. Vorig jaar won hij beide WorldTour-wedstrijden.




Verbroedering tussen Wase streekgenoten Jan Vertonghen en Greg Van Avermaet: ?Door de schuld van Chelsea kan ik niet naar de Ronde?
21 Maart, 10:00 Gazet v. Antwerpen

Ze zijn streekgenoten, ongeveer even oud, en sturen geregeld berichtjes naar elkaar. Maar elkaar ontmoeten lukte nog nooit. Tot het fruitbedrijf Cibel deze week Jan Vertonghen en Greg Van Avermaet uitnodigde in Tielrode. Beiden maakten met plezier tijd voor een ontmoeting.




Van Avermaet en BMC steeds optimistischer over toekomst
15 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De kans dat Greg Van Avermaet ook volgend jaar voor zijn huidige ploeg rijdt, neemt toe. Jim Ochowicz, teammanager van BMC, heeft het personeel én ­renners meegedeeld dat het de goede richting op gaat. Hij vraagt hen geduld te hebben tot 1 mei om zijn budget rond te krijgen. Voor Greg Van Avermaet is dat geen ­probleem. Hij heeft al eerder gezegd liefst bij BMC te blijven als het team blijft bestaan.




Greg Van Avermaet hoopt op gelukstreffer in Milaan-Sanremo
14 Maart, 15:36 Skynet Sport
Greg Van Avermaet kent zijn ploegmakkers bij BMC zaterdag in Milaan-Sanremo. De Oost-Vlaming is één van de favorieten, maar beseft dat hij een beetje geluk zal nodig hebben om te kunnen winnen. Naast Van Avermaet staat er met Jürgen Roelandts nog een Belg in BMC-kleuren aan de start in Milaan.





Gerelateerde trefwoorden



Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be