NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Autonome

2News.be / Trefwoorden / Autonome

VS klaagt ex-Apple-werknemer aan voor stelen broncode autonome-autotechnologie
18 Mei 2023, 00:00 Tweakers
De VS heeft een voormalige Apple-werknemer aangeklaagd voor het stelen van 'de gehele broncode' van Apples zelfrijdende-autotechnologie. Hij zou die informatie vervolgens hebben doorgespeeld aan een Chinese start-up.


Google wil applicatieontwikkeling uitbesteden bij autonome robots
3 November 2022, 00:06 Techzine
Een softwareprototype van Google stelt robots in staat om autonoom code te schrijven. Gebruikers schrijven een zin om een taak te beschrijven, waarna de robot de benodigde code automatisch genereert. Het is de droom van elk low-code en no-code platform. De software van Google maakt het mogelijk om workflows te programmeren met een enkele zin. […]


Dyson werkt aan autonome robot die huishoudtaken kan uitvoeren
27 Mei 2022, 00:02 Tweakers
Dyson werkt aan een 'autonoom apparaat dat huishoudtaken en andere klusjes' kan uitvoeren. Het Brits-Singaporese bedrijf denkt aan knuffels oprapen, de afwas opruimen en meubels stofzuigen. Dyson wil de robot aan het einde van dit decennium verkopen.


Baidu en Pony.ai mogen rijden met autonome voertuigen zonder veiligheidschauffeurs
8 Mei 2022, 00:03 Emerce
Baidu en Pony.ai hebben toestemming gekregen om hun autonome voertuigen zonder veiligheidschauffeurs in Beijing te laten rijden, een primeur voor robotaxi-diensten in China.


Tesla arbeider ontslagen na delen autonome crash
21 Maart 2022, 00:03 AutoBlog

De Tesla arbeider die onlangs een video online zette van zijn crash met een autonome Tesla, is ontslagen. Tesla is druk bezig met het ontwikkelen van de autonoom rijdende auto. Eindbaas Elon Musk had ons beloofd dat deze nu al een paar jaar realiteit zou zijn, doch dat is nog allerminst het geval. Hoewel filmpjes […]

The post Tesla arbeider ontslagen na delen autonome crash appeared first on Autoblog.nl.




Massaproductie autonome Jidu Auto begint in 2023
30 December 2021, 00:01 Emerce
Baidu wil vanaf 2023 zijn autonome Jidu Auto gaan produceren. Jidu, een joint venture van de Chinese techgigant Baidu en de Chinese autofabrikant Geely, werkt aan elektrische auto's met autonomie niveau vier, waarbij geen menselijke interactie meer vereist is.


Nederlandse adviesorganen pleiten voor verbod op volledig autonome wapens
9 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Nederland moet zich duidelijk uitspreken voor een verbod op wapens die zonder menselijke tussenkomst kunnen aanvallen. Dat hebben twee adviesorganen het demissionaire kabinet woensdag geadviseerd.


Tesla Model Y rijtest video
21 September 2021, 00:02 AutoBlog

Er is een nieuwe Tesla op Hollandse bodem in vorm van de Model Y, tijd voor een rijtest video! Al een lange tijd verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Pas recent kwam de eerste Model Y in Nederland. Het heeft even mogen duren. Enorm spannend is de elektrische auto nu ook weer niet. Oneerbiedig gezegd is […]

The post Tesla Model Y rijtest video appeared first on Autoblog.nl.




Hyloris lanceert start-up voor vaginale infecties
5 Februari 2021, 06:06 De Tijd
07:02 Hyloris gaat samenwerken met het Vlaamse familiebedrijf Purna voor de ontwikkeling van de betere versie van Daktarin, wereldwijd de best verkopende behandeling tegen vaginale schimmelinfecties.


Microsoft doet eerste grote investering in autonome wagens
19 Januari 2021, 19:24 De Tijd
20:15 Microsoft neemt deel aan een kapitaalronde van Cruise, het filiaal voor autonome wagens van General Motors (GM). De waardering van Cruise komt nu uit op zo'n 30 miljard dollar, in de buurt van die van...


Autonome Uber-auto die dodelijk ongeval veroorzaakte had noodrem gedeactiveerd
25 Mei 2018, 08:30 Tweakers
De autonoom rijdende Uber-auto die in maart voor een fataal ongeluk zorgde, had zijn noodremmen niet geactiveerd. Uber schakelt de noodremmen uit om mogelijk 'grillig gedrag' van het voertuig te voorkomen.


De guitige reden dat Rolls-Royce semi-autonome tech laakt
17 Mei 2018, 12:06 AutoBlog
Pak aan, robot. De naam Rolls-Royce is al sinds mensenheugenis een synoniem voor opulente luxe. Er is echter één aspect dat tegenwoordig veel geassocieerd wordt met premium auto’s waarin het merk niet meegaat met de vaart der volkeren, namelijk autonoom rijden. Als liefhebber van autorijden is het makkelijk dit over het hoofd te zien. ‘Wij’ […]


Didi begint VS-proeven autonome voertuigen
15 Mei 2018, 12:42 Emerce
Het Chinese taxibedrijf Didi is het laatste in een lange rij technologiemakers die een vergunning heeft bemachtigd om met zelfrijdende wagens de weg op te mogen in de staat Californië.


Trump pompt grof geld in ontwikkeling autonome auto?s
24 Maart 2018, 12:18 AutoBlog
Grab ‘em by the pussy, want je hoeft je handen toch niet aan het stuur te houden. Dat de Amerikanen niet vies zijn van een flinke begroting bleek gisteren maar weer, toen Donald Trump de staatsbegroting van 1,3 biljoen dollar (geen typfout) tekende. Goed, het was misschien met tegenzin, maar het staat nu zwart op […]


Autonome modus van Uber-auto's kampt al langere tijd met problemen
24 Maart 2018, 11:30 Tweakers
De zelfrijdende auto's van Uber presteerden voor het ongeluk van vorige week al maanden minder goed dan de bedoeling was. Back-upbestuurders moesten nog met relatief grote regelmaat ingrijpen.


Politie Arizona: dodelijk ongeluk autonome Uber-auto leek moeilijk te voorkomen
20 Maart 2018, 07:42 Tweakers
De politie van de Amerikaanse staat Arizona, waar maandag een autonome Uber-auto betrokken raakte bij een dodelijk ongeluk met een voetganger, zegt na een voorlopige analyse dat het erop lijkt dat een aanrijding moeilijk te voorkomen was geweest.


Hoe de zon autonome auto?s wil gaan slopen
18 Maart 2018, 16:18 AutoBlog
Kapot! Alles moet kapot! Goed nieuws voor zij die vrezen voor een toekomst waarin de auto’s niet meer bestuurd worden door de mens, maar door de auto zelf. Er ligt namelijk een gigantische dreiging op de loer, die volledig te danken is aan de zon en zijn uitbarstingen. De dreiging wordt aangekaart door meteorologische deskundigen, […]


Nieuw-Zeeland start test met volledig elektrische autonome vliegtaxi's
13 Maart 2018, 08:18 Tweakers
Het bedrijf Kitty Hawk, dat gefinancierd wordt door Google-medeoprichter Larry Page, is een samenwerking met de overheid van Nieuw-Zeeland aangegaan om zijn autonome vliegende taxi's te testen. De elektrische vliegtuigen dragen de naam Cora. Het gaat nu nog om een prototype.


Porsche gaat zich bezighouden met ontwikkeling van autonome luchttaxi's
4 Maart 2018, 12:30 Tweakers
Porsche denkt erover na om drones te gaan ontwikkelen die passagiers kunnen vervoeren. Volgens bronnen zou de autofabrikant al dichtbij een eerste ontwerp zijn, maar nog onduidelijk is hoe deze eruit ziet.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn