NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Atletiek

2News.be / Trefwoorden / Atletiek

Atletiek boegbeeld Jos Nuyens overleden
Donderdag, 18:36 Gazet v. Antwerpen
Jos Nuyens, ere-voorzitter van OLSE A.C. is maandagavond op 89-jarige leeftijd overleden.


WK atletiek - Usain Bolt liep spierscheur op in Londen
Donderdag, 18:18 Skynet
De fysieke problemen die Usain Bolt troffen tijdens zijn afscheidswedstrijd in Londen blijken aanzienlijk erger dan aanvankelijk gedacht. De Jamaicaanse topsprinter greep zaterdag in de WK-finale van de 4x100 meter als slotloper al snel naar zijn linkerbovenbeen, moest de race staken en beleefde zo een trieste aftocht. De eerste diagnose luidde dat Bolt was getroffen door kramp, maar onderzoek in het ziekenhuis bracht een flinke spierscheur aan het licht.


Mascotte Hero steelt de show op WK atletiek
Woensdag, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Het WK atletiek in Londen is er eentje om nooit te vergeten. Nafi Thiam kroonde zich tot wereldkampioene op de zevenkamp en zorgde zo voor de eerste gouden atletiekmedaille op een WK. Ondertussen nam Usain Bolt op dramatische wijze afscheid van de sport. Het entertainment werd echter ook verzorgd door mascotte Hero the Hedgehog. Hierbij zijn beste momenten!
Met pensionering van Usain Bolt is atletiek haar belangrijkste boegbeeld kwijt
Dinsdag, 02:06 Volkskrant
Na het afscheid van sprintlegende Usain Bolt dient de vraag zich aan: wie vervangt hem als boegbeeld van de atletiek? De logische opvolger ontbreekt. Is het Dafne Schippers? Dan moet ze wel de 100 meter gaan winnen. Over symboliek gesproken. De opvolger van Usain Bolt als wereldkampioen 200 meter is een bebaarde, kalende Azeri van 27 jaar, bedekt met tattoos, uitkomend voor Turkije, met de Russisc


Belgische atleten na WK atletiek aangekomen in Brussel
Maandag, 19:49 Gazet v. Antwerpen

De laatste Belgische atleten die in Londen aantraden op het WK atletiek zijn maandagnamiddag omstreeks 16u aangekomen in het station Brussel-Zuid.
Belgische delegatie van WK atletiek aangekomen in Brussel
Maandag, 18:47 Skynet Belgie
De laatste Belgische atleten die in Londen aantraden op het WK atletiek zijn vandaag omstreeks 16u aangekomen in het station Brussel-Zuid.


Belgische delegatie van WK atletiek aangekomen in Brussel
Maandag, 18:47 Skynet Belgie
De laatste Belgische atleten die in Londen aantraden op het WK atletiek zijn vandaag omstreeks 16u aangekomen in het station Brussel-Zuid.


WK atletiek - "Opnieuw vierde", reageren teleurgestelde Tornados
Maandag, 10:54 Skynet Sport
Robin Vanderbemden, Jonathan Borlée, Dylan Borlée en Kevin Borlée (in die volgorde) zijn er zondagavond niet in geslaagd een medaille te halen in de finale van de 4x400m op het WK atletiek in Londen. De teneur was na afloop dan ook teleurgesteld.


WK atletiek - Discuswerpster Sandra Perkovic verovert goud
Zondag, 22:18 Skynet Sport
De Kroatische Sandra Perkovic (27) heeft zich zondag tot wereldkampioene discuswerpen gekroond op de laatste dag van het WK atletiek in Londen.


WK atletiek - Robin Vanderbemden is startloper Belgian Tornados, daarna Jonathan, Dylan en Kevin Borlée
Zondag, 22:12 Skynet
Coach Jacques Borlée heeft de volgorde van de Belgian Tornados aangepast voor de finale van de 4x400 meter op het WK atletiek in Londen. Robin Vanderbemden neemt in baan 9 de rol van startloper over van Dylan Borlée. Jacques Borlée rekent op de snelle start van de Belgische kampioen op de 200 meter.


In deze volgorde lopen de Belgian Tornados straks de finale van de 4x400m

Coach Jacques Borlée heeft de volgorde van de Belgian Tornados aangepast voor de finale van de 4x400 meter op het WK atletiek in Londen. Robin Vanderbemden neemt in baan 9 de rol van startloper over van Dylan Borlée. Jacques Borlée rekent op de snelle start van de Belgische kampioen op de 200 meter.
WK ATLETIEK. Portugese snelt in wereldrecord naar goud op 50 km snelwandelen

De Portugese Ines Henriques heeft zich zondag tot wereldkampioene op de 50 km snelwandelen gekroond. Ze deed dat door in de straten van Londen haar eigen wereldrecord aan te scherpen tot 4u05:56.
WK atletiek - Usain Bolt neemt afscheid met blessure, goud voor Groot-Brittannië op 4x100m
Zondag, 00:18 Skynet
Het laatste kunststukje op het internationale toneel van spurtfenomeen Usain Bolt is met een sisser afgelopen. In de finale van de 4x100 meter op het WK atletiek in Londen blesseerde de slotloper van Jamaica zich. Het goud ging naar Groot-Brittannië.


WK atletiek - Johannes Vetter is beste speerwerper
12 Augustus, 23:42 Skynet
De Duitser Johannes Vetter heeft zich zaterdag voor het eerst in zijn carrière tot wereldkampioen in het speerwerpen gekroond op het WK atletiek in Londen.


WK atletiek - Russin Maria Lasitskene kroont zich tot wereldkampioene hoogspringen
12 Augustus, 23:06 Skynet
De onder neutrale vlag aantredende Russin Maria Lasitskene heeft zaterdag haar wereldtitel in het hoogspringen met succes verdedigd op het WK atletiek in Londen. Ze overschreed 2,03 meter in het Olympisch Stadion en haalde het zo van de Oekraïense Yuliia Levchenko (2,01 m) en de Poolse Kamila Licwinko (1,99 m).


WK ATLETIEK. Geen vijfde dubbel voor Mo Farah in laatste kampioenschap op piste, Ethiopiër wint 5.000m

Mo Farah pakt zilver op 5.000m en grijpt naast dubbel. De Brit moet goud laten aan Ethiopiër Muktar Edris. Brons voor Paul Kipkemoi Chelimo uit VS. In de 100 meter horden bij de vrouwen was de zege voor de Australische Sally Pearson.
Deze extravagante verschijning steelt de show op WK atletiek
12 Augustus, 21:36 Gazet v. Antwerpen

Usain Bolt mag dan wel het uithangbord zijn van dit WK atletiek, hij moet de aandacht op de sociale media delen met Inika McPherson. De Amerikaans hoogspringster kon in de finale op het WK dan wel geen hoge ogen gooien met een negende plaats, opvallen deed ze wel. De McPherson loopt steevast in de schijnwerpers met haar opmerkelijke uiterlijk en extravagante make-up.
WK atletiek - Pawel Fajdek verovert derde wereldtitel hamerslingeren
12 Augustus, 14:06 Skynet Sport
Pawel Fajdek heeft vrijdag zijn wereldtitel in het hamerslingeren verlengd op het WK atletiek in Londen. De Pool lukte een beste worp van 79,81 meter. Daarmee eindigde hij voor de onder neutrale vlag aantredende Rus Valeriy Pronkin (78,16 m) en de Pool Wojciech Nowicki (78,03 m).


Usain Bolt mag zich opmaken voor laatste kunststukje in finale 4x100 meter op WK atletiek

Usain Bolt heeft zich zaterdagmiddag op het WK atletiek in Londen met het Jamaicaanse kwartet vlot geplaatst voor de finale van de 4x100 meter aflossing.
WK atletiek - Emma Coburn pakt goud op 3.000 m steeple
12 Augustus, 00:00 Skynet
De Amerikaanse Emma Coburn heeft zich vrijdag op het WK atletiek in Londen tot wereldkampioene op de 3.000 meter steeple gekroond. In 9:02.58 liep ze een kampioenschapsrecord.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be