NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Arco


Reynders: ?Belfius moet naar de beurs, met of zonder oplossing voor Arco?

Een gedeeltelijke beursgang van Belfius moet er niet pas komen na een oplossing voor de Arco-co÷peranten. Dat zegt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders zaterdag in L?Echo. CD&V dringt zoals bekend al langer aan op een schadeloosstelling voor de co÷peranten vooraleer Belfius naar de beurs trekt. Reynders zegt te hopen dat de beursgang nog dit jaar kan gebeuren.
Water tussen EU en BelgiŰ rond Arco nog diep
Vandaag, 01:42 De Tijd
01:06 Er moet niet meteen een deal worden verwacht tussen ons land en de Europese Commissie over een vergoeding voor de Arco-co÷peranten. Het water tussen de twee partijen is nog diep, vernam De Tijd.


Zonder beursgang Belfius geen geld voor Arco-co÷peranten
Woensdag, 01:06 De Tijd
01:01 CD&V moet hopen dat het beursklimaat goed blijft. Want zonder Belfius-beursgang komt er geen superdividend en geen geld voor de Arco-co÷peranten, luidt het in regeringskringen.


Arco-actiegroepen: ?Bijdrage Beweging.net en vooral Belfius is lachwekkend laag?

De actiegroepen ?Geld Terug Van Arco? en ?Arcoparia?s? zijn kritisch voor het voorstel voor een Arco-oplossing dat premier Charles Michel voorgelegd heeft aan de Europese Commissie. De bijdrage van Beweging.net en vooral Belfius is ?lachwekkend laag? en ?staat niet in verhouding?, luidt het. Zij willen minstens het volledige verlies gedekt zien. De twee groepen vertegenwoordigen samen al minstens 3.752 Arco-spaarders die tegen de staat en Belfius procederen.
BelgiŰ met Arco-deal naar Europa
Dinsdag, 01:06 De Tijd
01:01 Premier Charles Michel heeft met de hulp van het advocatenkantoor Clifford Chance een formeel voorstel voor een Arco-oplossing voorgelegd aan de Europese Commissie.


Waarde Arco-aandelen volgens Belfius ?onbepaalbaar'
10 April, 08:48 De Tijd
08:30 De bank Belfius laat haar klanten die ook Arco-co÷perant zijn, weten dat de huidige waarde van hun Arco-aandelen ?onbepaalbaar? is. Ze deelt dus niet de mening van Deminor dat de aandelen van nul en g...


Belfius gaat Arco-co÷peranten binnenkort ?informeren'
23 Maart, 17:48 De Tijd
17:43 De bank Belfius gaat binnenkort de co÷peranten van Arco die ook klant bij haar zijn, ?informeren? naar aanleiding van de definitieve vernietiging van de garantie die de staat voor hen uitdokterde. Dat...


Deminor neemt Belfius in de tang in Arco-dossier
17 Maart, 01:24 De Tijd
01:03 Deminor schakelt de FSMA in om Belfius ertoe aan te zetten de aandelenrekeningen van de Arco-co÷peranten af te waarderen. Lukt dat niet, volgen juridische stappen.


Tweede partij eist plek aan Arco-onderhandelingstafel
15 Maart, 16:24 De Tijd
16:17 Een nieuw front van 2.215 gedupeerde Arco-co÷peranten eist dat het mee kan onderhandelen over een oplossing voor het dossier.


Waals parlement wil geen Arco-compensatie voor gemeenten
13 Maart, 15:12 De Tijd
14:49 Het Waalse parlement stemt tegen een extra 'Arco-compensatie' voor steden en gemeenten als de staatsbank Belfius wordt genationaliseerd.


FNG zoekt 100 miljoen euro vers geld
9 Maart, 18:48 De Tijd
18:13 FNG, de moedermaatschappij van de Belgische ketens Brantano, Fred & Ginger, CKS en Claudia Strńter, gaat 100 miljoen euro ophalen via de uitgifte van obligaties.


Raad van State vernietigt Arco-staatswaarborg
8 Maart, 19:12 De Tijd
18:49 Met zijn arrest volgt het administratief rechtscollege het standpunt van het Grondwettelijk Hof en het EU-Hof van Justitie.


Arco-impasse zet beursgang Belfius op de helling
3 Maart, 01:06 De Tijd
01:02 ?De ongerustheid neemt toe?, zegt een bron over de geplande beursgang van Belfius. Uit contacten met Europa is gebleken dat de oplossing voor de Arco-co÷peranten waarop de regering werkt verre van evi...


Waalse steden en gemeenten willen vergoeding Ó la Arco
20 Februari, 17:36 De Tijd
17:23 De Waalse vereniging van steden en gemeenten eist dat de federale regering haar vergoed als ze een deel van haar belang in de staatsbank Belfius verkoopt. 'We willen een geste zien die vergelijkbaar i...


Nieuwe dagvaarding Belfius in Arco-dossier
8 Februari, 12:36 De Tijd
12:30 Na de Belgische regering wordt ook Belfius weer gedagvaard in het Arco-dossier. De nieuwe rechtszaak is slecht nieuws in de aanloop naar de mogelijke beursgang van de staatsbank later dit jaar.


Arco-gedupeerden dagvaarden premier
7 Februari, 13:00 Skynet Belgie
Arco-gedupeerden hebben de regering gedagvaard. Ze trokken vandaag met een deurwaarder naar premier Charles Michel (MR). Dat meldt VTM NIEUWS. De gedupeerden eisen honderd procent van hun kapitaal terug. De organisaties roepen zoveel mogelijk gedupeerden op zich aan te sluiten.


Arco-co÷peranten dagvaarden regering
7 Februari, 12:36 De Tijd
12:15 Twee actiegroepen van gedupeerde Arco-co÷peranten lanceren een groepsvordering om hun volledig verlies plus intresten terug te krijgen. Ze gaven deze ochtend een dagvaarding af bij premier Charles Mic...


Arco-gedupeerden dagen premier voor de rechter
7 Februari, 12:36 Gazet v. Antwerpen

De Arco-gedupeerden eisen hun volledige kapitaal terug. Dat doen ze door de regering te dagvaarden en zelfs een gerechtsdeurwaarder naar premier Charles Michel (MR) te sturen. Dat zegt VTM Nieuws.
Regering geeft zich maand tijd voor oplossing Arco
2 Februari, 12:36 De Tijd
12:33 De regering-Michel zal uiterlijk volgende maand beslissen over een beursgang van Belfius. Tegen dan moet er ook een regeling zijn voor de Arco-co÷peranten.


Premier roept regering samen over Belfius en Arco
2 Februari, 01:12 De Tijd
01:00 Het federale kernkabinet buigt zich vandaag voor het eerst in detail over de beursgang van Belfius en over een vergoeding voor de Arco-co÷peranten. Dat vernam De Tijd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be